Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs #15153 üzenetére
Semmi bajom a Cort gitárokkal, egyszerűen. Ez csak így volt, de elmúlt. Legalábbis akusztikus téren. Plazmacucci már leírta, ő nem szereti a Cort gitárokat.
Na, témára.Az általad írt CD-60-as Fendert és az Ibanezt is néztem, de nem szeretnék rétegelt fedlapú gitárt. Azt mondják, jó gitárok, de.. ilyen áron már tényleg kapok jobbat. Ti is mondtátok már.
A test mérete, igen.. A faanyagokra gondoltam, korábban már leírtad, melyik forma mire való leginkább, azt elolvastam
Igen, 12 húrosra gondoltam, elírtam, de nekem az magas lenne, viszont a hangja nagyon tetszik.
Nnnos, valamiért az AD-810 felé húz a szívem, persze még nem próbáltam.
Ugye jól tudom, hogy az nem rétegelt, hanem tömör fedlapos gitár (ahogy a Jade 1 is?)? Valamennyivel többet is hajlandó lennék egyébként rászánni, attól függően, mennyi pénzem marad.Elfogadható áron szeretnék egy viszonylag minőségi gitárt. Sajnos egyelőre nem tudom, mekkora keret lesz rá, 35.000 egész biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest