- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
Nekem 1066 os kangmax ramom van és mint tudjuk nekünk kell beállítani hogy 1066 on menjen.
De nekem 800 is meg 1066 on is 1,93V a fesz.
Semmit nem állítottam. Everest ezt mutatja, máshol meg lehet még nézni? -
drur420
tag
Helló. Ha túlfesz miatt kinyírod a ramot akár a frigót is rárakhatok annak "Sanyi! " Ellenben Picivel több feszen több a hőtermelése. Persze ez szükséges ha többet akarsz kihozni belőle. Akkor van értelme a bordázásnak. De óva intelek a folyamatos túlfesztől is lehet nem öli meg 1 ből a ramod de megérzi az bizta..... Ezt mondjuk úgy számold hogy én 4 modullal tolom annak kapásból kell adni 1 kis túlfeszt hogy menjen. De egyedül a Giga lapnál láttam azt hogy külön színekkel jelölte a lap amikor adagoltam neki a feszt hogy mennyi "egészséges" még neki. Egészséges alatt azt értem hogy hosszú távon üzemeltetem....
-
Laraxior
titán
micsoda finnyás vagy...mint egy rossz ribanc
Egyébként én is néztem ezt a házat
már nekem is kell lassan egy,mert nem férek el benne,vagy ha el is férek,hát nem elég, szépet akarok,mert fennt lesz az asztalon ezentúl asszem
Kell bele másik winyo,és olyat akarok amibe oldalról lehet beletenni,és persze plexi hogy lássam a giga csini silent pipe-ját -
ToBeY
nagyúr
Hmm a Geil-nek vanna olyan ramjai ami 1066mhz tudja a 4-4-4-12 Persze 2.35-2.55V -al
Ha Kingmax-nak adnék ennyi feszt talán ez is tudná,vagy kipurcanna... -
Qru
MODERÁTOR
ST T800-at megéri cserélni Crucial 1066-os ramra? (szvsz nem, de erősítsetek meg)
-
rumkola
nagyúr
válasz
Bile Demon #22179 üzenetére
Az is számít ám, hogy 1 vagy 2 oldalas.
-
Attix82
addikt
Hello. Olyat kerdeznek, hogy P35 DS4 2.1 Versio vagy P35-DQ6? lenyeg nekem, hogy 500as FSb mellett tudja a ramokat hajtani 1200Mhzen...mert sajna a P5B picit keves ehhez
-
Devil Smile
őstag
válasz
johnny82 #22160 üzenetére
Hali All
nem akarok okoskodni, de nekem is hasonlo gondok voltak nehany honapja es nekem a Gb easy tune pro5 miatt jott ez a hiba utanna neztem a hibakod alapjan es ezt dobta ki..
letoroltem es azota tokeletes... ha fent van akkor torold le.. hatha neked is jo lesz..Udv
-
ToBeY
nagyúr
Valaki próbálta már a Kingmax memoriát CL4? Ha igen, mennyi fesz kellet hozzá?
-
Gyusz
őstag
9600GT megvétele előtt a konfigom lazán vitte feszemelés nélkül a 2880 Mhz-et, most rádugtam rendesen a videokártya tápcsatiját és a 3DMark CPU tesztnél kifagyott állandóan. Először a 410-es Chieftec gyengeségére gyanakodtam, de mivel csak egy vinyó+egy optikai meghajtó van, ezért letettem róla. Most adtam +0.1V-ot a memóriának, a proci feszültségét is eggyel feljebb toltam és stabilnak látszik. Alapórajelen nem volt gond, talán a feszültség ingadozása okozhatott problémát, vagy mi?
-
drur420
tag
válasz
Zsoo21 #22137 üzenetére
Így séró alól nem vágom de szerintem 1 értelmű ha beszélsz angoloul valami fan controll.
Nem ha játszol akkor fog felpörögni hanem amikor elkezd izzadni a procid mert kergeted "Igen ez lehet játéktól is." 1 szó mint 100 ha a lap belső érzékelője x fok fölé megy akkor ad + feszt a ventinek hogy jobban pörögjön ha visszahül visszaveszi.. -
Laraxior
titán
jajdekoraivagyok...
-
diegho
nagyúr
ma volt egy csont fagyásom hang is minden csontra fagyott utána meg megint nem indult el a gép. asszem 1.9V kevés 1000 5-5-5-18hoz visszadobtam 800ra kiváncsi vagyok így jó lesz-e.
-
P00By
nagyúr
Nem találok magamnak házat
Ami viszonylag elmegy azt is modolnom kell majd...
-
SirKero
őstag
Átraktam most stabilan 1500RPM.
semetka a tiédnél valószínűleg azért mert négy pines a csatlakozó az enyém csak három. -
Gorneck
legenda
A lapom esetén is Voltage a helyes...de az új reveknél ez a menü rész eltűnt...szal neki csak enabled és disabled van...elméletileg...mást nem írt...ergo 2 két alsó sorból neki csak 1 db van.
-
Laraxior
titán
öcsém...nem belefolyt a borsóleves a billentyűzetbe...
nincen mese szét kell kapni tiszta gány a bal oldal....
-
Laraxior
titán
-
SirKero
őstag
válasz
Zsoo21 #22124 üzenetére
Az ajánlott helyre van csatlakoztatva CPU_FAN és mindig a maximumon pörög nagyon minimálisan válltozik csak. Álltalában így néz ki:
Hőmérsékletek:
Alaplap 43 °C (109 °F)
CPU 26 °C (79 °F)
1. CPU / 1. mag 24 °C (75 °F)
1. CPU / 2. mag 25 °C (77 °F)
GPU 40 °C (104 °F)
SAMSUNG HD321KJ 26 °C (79 °F)Hűtőventilátorok:
CPU 1901 RPMVan hozzá gyárilag egy EasyTuner 5 progi de az sem kezeli
-
drur420
tag
válasz
Zsoo21 #22124 üzenetére
Mindenféle fajta képpen én azt javallanám hogy a lap szanályozza a venti sebességedet higy 1. Halkabb lesz a géped 2. Megnövekszik az élet tartalma. 3. A gép úgy is a teljesítmény igényhez (Leadott hő) alakítja a sebességet. Hasonló okokból javallanám az átmenő légáramod (Esetlegesen a gép elején lévő venti) a prszűrő használatát. Kölönböző szofverekkel lehet monitorozni a hőmérsékleteidet ha gondolod. Én spec vettem 1 ezközt ami hardveresen méri a hőt és azzal szabájzom manuálisan a venti sebességeket is.
-
bim
veterán
nagyon soványka ez a mai termés.
mi van veletek?
gorni egészen berozsdál.
legalább egy kis telepitési hang gond vagy valami vinyaprobléma.akármi...vagy semmi? -
válasz
Gorneck #22120 üzenetére
Tudtommal nincs, de mindjárt futtatok vírusirtót és kémprogramirtót.
Orthos stabilitás, Memtest stabilitás.
A bios beállításaimon a ma reggeli újraindulás után úgy változtattam, hogy a DRAMSB arányt nem auto-n hagytam, hanem átállítottam manualra, hogy 800-on menjenek (everest szerint most 12:10), valamint Catalyst Control Centert kikapcsoltam. A memória időzítéseihez nem nyúltam, proci, VGA alapon van. Csak a memóknak adtam +0.1V-ot, így everest szerint 1.94V-ot kapnak, de ezt már nemmost csináltam és a tesztek is így futottak le. A hőmérsékleteim nem magasak. Nem tudom mi lehet. Én is memóriákra gondoltam először, de a teszt lefutott hiba nélkül. Az nem lehet, hogy véletlenül valami nincs jó helyen, vagy vmi nics jól összekötve? A tápra nem gyanakszom, szerintem elég jó minőségű. Winchester probléma nem lehet? Seagate-re mondták már nekem, hogy rosszak, de az enyém 7200.10-es verziójú és tudtommal a 7200-09-es volt szar. Biost már sokszor akartam frissíteni, de eddig még nem mertem, talán azt kellene csinálni? Chipset drivert szoktam frissíteni.
-
Zsoo21
aktív tag
Hy.Most melyik az ajánlott ha a procihűtő mindig maxon pörög vagy ha szabályozza magának.?
-
SirKero
őstag
Hali!
Gigabyte GA-P35-DS3 alaplapon nem tudom szabályozni a ráépített COOLERMASTER Hyper TX2 RR-CCH-L9U1-GP ventillátorának sebességét. Állandó max. fordulaton megy.
A biosban egy smart fan control mode lehetőség van ez enable álásban van.
Tudna benne segíteni valaki,hogy hogy lehetne csökkenteni a venti fordulatát? Ha már volt róla szó bocsi de iszonyú sok a hozzászólás a jövő hétig sem érnék a végére!
Köszi előre is!! -
drur420
tag
És is sokat kínlódtam hogy mi az a maximum amit ki lehet hozni 4 modul Dominátorból.... Nem mint ha maximalista lennék de az vagyok
Nekem is tetszik az általad leírt jelenség.. És ha kiderült hogy a ramod megy 15-ön is akkor jön az a játék hogy emelgetjük a proc szorzót.. Tök jó móka akár hetek-et is el lehet vele baszkurálni...
-
ToBeY
nagyúr
Eddig a kingmaxot gyári időzítés szerint hajittam, most letettem 18-ról 15-re az időzítést És mint ha pattogósabban nyilnának meg a progik.De everestben nem lehet nagyon észrevenni érdekes...
-
-
drur420
tag
válasz
johnny82 #22110 üzenetére
Bár tul régi motoros nem vagyok a témában de úgy tudom nem szerencsés memória tesztem futtatni Oprendszer alól mert az is okozhat galibát holott esetleg semmi baja a ramnak... Nekem bejött a Mem Test. Én ezzel teszteltem a ramokat.... Szerintem elég alapos a progi. Én is próbálgattam még 1 picit "pöckölgetni" a confilgot de 1066 CL4 fölé nem tudtam menni hiba nélkül. Minden esetre szólt precizen a progi. A linken amit dobtam van iso-verzió. Ha érdekel......
-
A gépem újraindult, az eseménynaplóban ez volt írva: "Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x1000008e (0xc0000005, 0xf67b63dc, 0xab715bc0, 0x00000000). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini040308-01.dmp."
A linken nem találtam segítséget és már nem az első eset volt ezzel a hibaüzenettel. Valaki tud segíteni, hogy mi lehet a hiba oka és hogyan tudnám orvosolni? -
Bee-Beep
tag
Hali!
Alaplapom: GA-P35-DS3L
Honnan tudom leszedni a legfrissebb BIOS-t? Most F8 bétám van.
És ha segítenétek "csip"-szetthez honnan szedjek drivereket?
A Google-val én rosszban vagyok, és nem a barátom...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest