Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
Bee-Beep #21193 üzenetére
Állandó használat esetén, szvsz kissé soknak tünik az a 1,375V a procinak. Maximum akkor jó ha nagyon jó procihűtésed van és az alacsonyan tartja a proci hőjét.
Talán érdemes lenne megpróbálni csökkenteni a proci feszt, hátha azzal is menne ez a beállítás.
(Nekem az E8200 proci 1,36V-al vitte a 8 × 500-at.) -
Pancsermeste
őstag
válasz
Bee-Beep #21193 üzenetére
Azért utána nézhetél, hogy milyen bioszod van, mert a régebbiek nem biztos hogy jól kezelik a Wolfot. (fesz adagolás, hőmérséklet jelzés) Ha jól rémlik F8 az jó.
Én tartósan nem adnék neki 1.375V-nál nagyobb feszt!
A 76 fok maghőmérséklet még nem vészes (wolfnál kicsit többet írnak a progik a valósnál).
De ha nyugodtan akarsz gépezni, akkor állítsd be biosban a CPU hőmérséklet riasztást pl. 60 fokra. (persze, ha van speaker-ed) Ez az érték még tuti teljesen biztonságos, és normál alkalmazásoknál nem valószínű, hogy beriaszt.
Mondjuk a memóriád miatt úgyse nagyon tudsz már FSB-t emelni, így a feszültséget sem kell, ha így stabil. Én inkább megpróbálnám ezen a frekin csökkenteni a feszeket. 1.35V-on nem stabil?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 10
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- HP 65W töltő eladó
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest