Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
mondtam neki.....dehát erre ő hogy az informatikus haverja jobban tudja mint én
el tudok képzelni milyen informatikus lehet....amúgy is megvan a véleményem az informatikusnak meg rendszergazdának kikiáltott emberkék nagy részéről mert a felül szerintem egy gépet nem tudna rendesen összerakni.....dehát erre mondom hogy aki hülye azt mehet a föld alá....

-
Laraxior
titán
elég hülyén nézne ki egy fityegő zalman blokk a 9800GTX alatt
Nem egyszerű vizet megbontani,szerencsére úgy van rákötve hogy nem kell dugiszálni összevissza,csak lekapom a blokkról és már megy is a szivattyúra a cső.
Már csak az a gond hogy lehet hogy belelóg a GTX a háznak a winyotartójába (vagy hogyis hívják azt...)
Noh mindegy,holnap megint rendrakás a házban 
-
-
Laraxior
titán
még mindig 25é szórod?
bim: úgy fest ráérek a tuninggal 5-éig,megjön a táp, a memóriát is megveszem akkor.
Uhh..kicsit erős lett ez a hónap
Q+TX+Kingmax
Asszem ráérek bekészíteni a jeget a fagyóba
220%nál vannak a memtestek és 0 errors...behalok...hehe,futtattam egyszerr 2 memtestet és egy orthos blendet. memória használat: 3200/3900
fizikaim meg csak 2GB
kissé megfeküdte a gyomrát a gépnek 
-
bim
veterán
araszolgatok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bim
veterán
ez nekem tul nyitott.
olyan elképzelésem van hogy egy dobozt készitek amibe befér a táp-vinyák-szivatyu és a hátoldala meg feláll 30 centit kb. előröl ráfogatom a lapot fektetve a hátuljára pedig a a MO-RA-t.
a radi bele fog logni a dobozba és a tápventi ami alulrol szivja a hideg levegőt plusz mégegy 12-es ami a vinyákat fujja a levegőt arrafelé nyomja ki. igy minden levegőnek át kell áramlani a radin is.valami légterelőket is készitek.
ez mind csak egy kósza terv a fejemben.... -
tlac
nagyúr
na vazzeg, használjatok adblock plust, nem esett le azonnal, hogy mi a bajod
nálam így néz kiGorneck23:
igen, nekem is volt pár óra még lejött
-
Yso
tag
Nekem egy EP35-DS3R van éppen, épp április végén vettem, nagyon szépen teljesít. Folyamatosan megy rajta a GEST. Ha lehet hinni a proginak, akkor most tartok ott, hogy össz 50W-al evett kevesebbet.. Nem sok, de ugye a "legkissebb is számít"
Az is igaz, hogy nekem csak E2180 proci megy benne (nem is kell most több) és nem is húzogatom. Nagyobb proci alá és tuning-hoz én is inkább a DS4-et ajánlanám. -
PiciKenny
senior tag
hát jólvan
megpróbálom, átrakom ugy 70 -75C os türés határramax orthos meg egyébként is tul melegíti a cput ha jól tudom
mert ha UT3 azok ( 7800GT vel
) maxon 1024*768ban ( néha berecsen ram lassuság miatt 256...1125mhz
) akkoris max 51 C nem 53 meg 54 C mint orthossalamugy AC hyperTX 2
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jaa még 1 kérdés ugye 9*333 meg 3,2*333 jó a kingmax 1066os ramnak a 5-5-5-18 ?

ui. orthostól kicsit félek h túl meleg lesz gyári hűtéssel
a 3ghz -
bim
veterán
TX650 lesz.
bevallom nem is tudom szükségem van e egyáltalán rá.
max annyira hogy megtudjam mi a procim vége 1,5V-on.
pubi: most hogy esnek a prociárak elgondolkodtam egy E8200-on is.csakhogy tudjam mit megy a lapom.
de lehet inkább asszony lepi meg magát valamivel a nevemben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG OLED TV 55CS6LA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem egyszerű vizet megbontani,szerencsére úgy van rákötve hogy nem kell dugiszálni összevissza,csak lekapom a blokkról és már megy is a szivattyúra a cső.

ebben a hónapban sokat költöttem
Ennyit a havi fizuról...mit mondok majd ha a csajom menni akar mondjuk fagyizni....