Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SHOKKZjE
csendes tag
-
ToBeY
nagyúr
-
csutkaa
senior tag
válasz
diegho
üzenetére
ezen jót röhögtem köxi 
1: chieftec szar és az is marad (haveroknak meghalt egy csomó míg nekem már egy jóó ideje megvan a Thermaltake)
2: lehet hogy mind a Chanell Well Technology belsővel van de ott is vannak különbségek..(chieftec szart kap ennyi)
pl: philips tv-ben is samsung panel van mégis egy rakás fos... mert nem azt a minősget adja el neki mint amit maga a samsung rak a sajátjába
3: corsair azért picit drágább mint a többi annyiért kapsz 500W meg 550W-est igaz rosszabbat.
4: azt hogy erősebb kétlem...
5: az arcot nem erre irtam neki hanem más hsz-re...
6: azt nem mondanám hogy kevés.... jaa bocs TE mindet tudsz minderől....
amúgy meg mit szólsz bele a mi vitánkba
arcozni akartál te is mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
katt777
félisten
-
-
BobChemistry
őstag
-
westlake
félisten
válasz
diegho
üzenetére
nem szenvedek, csak utalom ha hulyenek probalnak nezni.. egyszerubb lenne elismerni, hogy benezted a dolgot, ahelyett, hogy engem probalsz hulyenek beallitani.. kar egy regi dolgot felemlegetned es azzal vedekezned.. eleg gyenge probalkozas.. figyelmetlen vagy es ez a lenyeg..
#22564: neked is rossz a szemed? nem hiszem el, hogy nem latjatok meg a kulonbsegeteket
-
westlake
félisten
válasz
diegho
üzenetére
latom tenyleg ossze akarsz zavarni
gozom sincs, hogy a "kezded azt amit konkurens fórumon" alatt mit akarsz erteni, de szerintem nem en vagyok az aki nem ir egyertelmu dolgokat.. tovabba azt sem ertem, hogy szamodra miert problema, ha szovateszem, hogy nem egyertelmu, amit leirsz.. mi itt a ds4-es szeriarol beszeltunk es te voltal az, aki nem kozolted elore, hogy te mar masik szeriarol beszelsz.. de ettol fuggetlenul valoszinuleg en vagyok a hulye

-
DeadMeat
nagyúr
-
sasaittvan
csendes tag
válasz
diegho
üzenetére
Na visszaolvastam.
mident tudok ami tuningal kapcsolatos a lapomon, de az a szar ram basztatja az agyamat.
kompatibilitási listára van szükségem valakitől, vagy mások személyes tapasztalatára kingmax dual 1066 ügyben. más az utolsó négy betű ezek miben térnek el ezen kívül egymástól??
e4300 1,8Ghz@3200mhz FSB800mhz@1420mhz !!! gyári hűtéssel !!! -
Pancsermeste
őstag
válasz
diegho
üzenetére
Ati Tray Tools 1.4.7.1159
Ez frissebb és állítólag kezeli a 38xx kártyákat. 3650-et nem tom.... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
diegho
üzenetére
Vistát még nem próbáltam, de egyre többen dícsérik. Lehet a végén beadom a derekam. Bár anno utolsóként használtam kb a Win ME-t. Pedig az sem volt vmi űber os. Egyenlőre XP-zek. tv-m nincs is, ezért nekem nem hiányzik a ccc ilyen szempontból sem.
on: P35 mennyire szereti a 2,5-es ramszorzót?
-
sz.j
nagyúr
válasz
diegho
üzenetére
Bizony-bizony, a gyári CD-n sok minden el lehet cseszve, például az onnan telepített Easy Tune5 Pro sem müködött, sőt még az asztalon lévő ikonja "minden volt" csak ikon nem. Nem is indította el a progit.
A giga oldaláról letöltött meg tökéletesen működik.
Valszeg a többi drivernél is hasonló szitú lehet ...
-
sz.j
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szóval akkor bátran BELETEHETEM a procit(vagy az alaplap beteheti a procinak?
akkor elég hozzá ez a lapka...oks köszi srácok
ezen jót röhögtem köxi