- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prego
senior tag
Sziasztok, a héten lettem tulajdonosa egy Gigabyte P35-DS3 lapocskának.
Eddig meg vagyok vele nagyjából elégedve, kicsit szívtam, mire felment a hangkártyája, de jól szól már az 5.1 is.
Egy dolgot azonban nem találok: A CPU hűtőt gyönyörűen vezérli, ám van egy 12es rendszerventim is, ami elsősorban a passzív VGA-mat hivatott hűvösíteni, de hát gyönyörűen besegít a rendszernek. ASUS lapomon be tudtam lőni a Sys_FAN ra is a Q_FAN cuccot, ezen a lapon hogy tudom levenni a fordulatszámot 1200-ről 900-1000-re?
Kössz a válaszokat -
p3a5c4
tag
válasz
Guesstenye #20993 üzenetére
Amíg ebbe a tápcsatiba nem raksz, addig nem indul...
-
semetka
őstag
Olyan kérdésem lenne hogy miért lehet az hogy a c & c 3 tiberium warsban hiába 50 fps az átvezető videó kb 20 szal megy. Szóval nem megy szépen.
Régen nem volt ilyen, mi lehet a baj?? -
_ak_
addikt
Ettől nem lettem boldogabb..
Majd rájuk küldök egy memtestet, azt kiderül bírják-e még.
(bár per pill alul vannak feszelve (+v-0.35), nyitott a ház oldala is, és ott pörök az intel hűtő is
) Amióta levettem a ház oldalát nem emlékszem, h resetelne, de igaz azóta restart is ritkábban volt.
-
bim
veterán
resetes restart az mindenképpen instabilitásra utalo jel.nem lennék meglepődve ha a memoid szépen kezdenék elhagyni magukat.az én a-data 1066-os memoim a végén már csa 1080mhz-en mentek max.és nem adtam többet nekik mint a gyári 2,3V.hűtve is volt szépen szoval a melegedés sem volt gond..
nálam az fsblock akkor jött elő amikor a memomat CL.4-ben probáltam 1150mhz-en elinditani és nem csipázta.
Guesstenye: F8-as bios minimum ami kell hozzá de inkább F12...
-
_ak_
addikt
Btw csendeben ideírom, h 2 szer volt már FSB lock-os mókám F7-es biossal..
De úgy tűnik, ha elveszem a géptől a 220-at, az majd felér neki egy cmos-al, mert az azt követő újraindulás után helyre jön.
A másik, lehetséges, h a nagyon felmelegedett chipset miatt reseteli a stabil beállításokat újraindításnál? Tegnap újra nyomtam a vistát, ami sok restartot igényel, és kb minden 2ik restart egyben egy reset is volt, pedig ezelőtt ugyanezekkel a beállításokkal már egy jó ideje nyúzom a gépet...
Gorni: nézegettem a képeket egész fain az a kis NB hűtő, mi a típusa és esetleg érdemes lenne-e lekapni azért az egész SilentPipe-ot?(fogásra igen forró az SP alja..)
-
Guesstenye
csendes tag
Sziasztok
Újra itt, mive a táp topic már nem aktuális..
A gépem még mindig újraindul, pedig már egy FSP Epsilon 600W-os hajtja.
Egyéb ötletek? Az E8400as proci PH-ról van, dobozosan jött factory seal-el és 1 hetes max. A lapot P35DS4 fél évesen vettem, szóval még van rá gari bőven.
Akitől vettem egy E6750-et hajtott benne viszont nem tudom milyen beállításokkal, bios-al hagyta a lapot. Majd leírom a teljes konfigját ha megtudom tőle
Volt elem kivevős CMOS reset és jumperes is.
Az létezik hogy ha túl korai a bios akkor alapból nem kezeli az E8400-at?
Csak akkor azt nem értem miért nem tudom törölni a CMOS-t.. -
Gorneck
legenda
válasz
Ace Ventura #20983 üzenetére
Stabil bios? Minden bios stabil...max a hw-hwrel nem klappol...
Uccsó...
-
Ace Ventura
addikt
Nem tudtok esetleg ajánlani egy jó megbizható stabil BIOS-t egy DS3 rev 1.0-hoz?
-
p3a5c4
tag
Hali !
Régebbi bios verziót hogyan tudok feltenni
Eddig a @bios progival frissítettem, de ez az F12-es nem tetszik... -
semetka
őstag
Találtam egy xp patchet xp-hez amivel lehet jáccani a crysissel very highben.
Gondltam kipróbálom. 25 fps volt az átlag 1280 very high élsimítás nélkül.
Sztem ez elég jó eredmény.
valaki próbálta már a crysis-t very highben??? -
kérdés: felvételnél nektek is szürke minden és csak 1 db csuszka van? nah mára elég volt alvás.
-
mustad
tag
válasz
Ace Ventura #20968 üzenetére
eddig nem volt vele gond nem uj a lap. csak ujrahuztam mert bekaptam 1 virust.
-
mustad
tag
hi all
ujratelepítettem a gépet de nemtudom beállítani hogy legyen hang. a drivercdt feltelepítettem. xp sp2 oprendszer..
please help! -
hang problémával kapcsolatban. rear pink in a miki bemenet. csak az a bibi ,hogy outputnál van. ezt akkor hogy? (az kéne nekem mert az télleg csak a miki). vagy nemtudom stereo mix kikapcsolva mérnem megy ez a fos. hangkarit nemakarok venni. ez most kvára lelomboz
-
Seci
tag
válasz
Gorneck #20810 üzenetére
Azon volt.
Dualban bárhogy próbálom nem jó. Már mch 0,3-mal és F13a biosszal is próbáltam ddr-nek is adtam + 0,2-és sehogy nem megy.
Single módban minden normal és ráadásul turbo és performance módban is hibátlan.
Alaplap hiba lenne?
Kedden jön a GA-P35 DS3R alaplap azzal is tesztelem, szerdán Abit p35 és másik memóriák remélem ezzel végére járok a dolgoknak.
Köszi az eddigi segítséget. -
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
Összeraktam a gépem nagyjából, de 1-2 dolgot nem értek.
A 4 pines venticsatlakozóba dugott ventik vagy extrémül alacsony fordulaton pörögnek (1600 helyett 4-500), vagy pl. a 800-as ventim el sem indul. Miért? Hogyan lehet elérni, hogy maxon menjen? 3 pines ventiket dugtam oda, nincs másmilyen. -
nah re a problémámmal
annyira nem zavar még (de ventrilo miatt mindenképpen lehet gond lesz... ugye a wow
). szóval amit megtudtam. nem egyedi hiba
vista alatt meg nincs -.- de azom nem lesz. ami érdekes a felvételnél csak 1 felvétel csuszka vana többit nemtudom konfigurálni... ez is normális elvileg.
-
Gorneck
legenda
válasz
Ace Ventura #20956 üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
Ace Ventura #20952 üzenetére
- Chipset.
- Lan.
- Audio.Semmi más...
-
Ace Ventura
addikt
#20843-ra esetleg??
-
semetka
őstag
Megjelent az új everest ami már jól méri a GPU-t.
Nem kell hozzáadni azt a 8 fokot. -
Psytróger
tag
Sör az soha sincs... Mindig megiszom
De ha arról van szó bevásárolok
Amúgy már default biossal sem stabil a dolog... Minden alapon van, mégis egy sima windows újraindítás után nem jön be a win, hanem amikor meg kéne jelennie az egérmutatónak, resetel a gép. Majd bootolásnál jön a "Nem tudott elindulni a win... Legutóbbi helyes beállítások vs. windows normal indítása" szöveg. Még jó hogy másodszorra már betölti.
-
ToBeY
nagyúr
Fúj sok alkesz
-
-
bim
veterán
-
DjKoxi
senior tag
-
Psytróger
tag
válasz
Gorneck #20914 üzenetére
Hehe... Látom az adatlapodon vértesszőlősi vagy... Én meg tatabányai
Mint már írtam az E4000 fórumban az Orthos teszt alatt a 9*333 helyett 11*333-mat írt a progi, így már 3,6 GHZ jön ki... Valaki azt válaszolta, hogy a bios magától változtatgatja a szorzót, ha leterhelem a procit. Ezért arra gondoltam hogy inkább 11*270 (a memória szorzót 4*re raktam, az úgy 1080) -re teszem, így annál már nem tudja feljebb pakolni. Így is megpróbáltam az Orthossal ekkor viszont ERROR: ILLEGAL SUMOUT volt a válasz. Ez szintén a kevés feszültség miatt lehet?
Annak mi lehet az oka, hogy néha default bioszbeállításokkal sem indul egyből a windows, hanem resetel a gép, amikor az xp-nek kéne indulnia?
Amúgy köszi mindannyiótoknak az eddigi türelmeteket és segítségeteket!
-
Bagira01
veterán
Miből lehet megállapítani, hogy a lap vagy a cpu nem bírja az fsb-t?
-
nah szopás van
ezt vártam. szóval. mikibe dumálok és megy alatta zene (szigorúan fejhallgatóval) akkor odaát hallanak mindent a hangomon kivül kristálytisztán
mi lehet a probléma és a megoldás? r1.89 -es driver a legújabb.
-
killipoly
aktív tag
Sziasztok!
CPU órajelemlés esetén a "normal CPU vcore"-t kell emelnem BIOS-ban?8x333 helyett szeretném húzni 6x500ra a ramok pedig 2x500on 1000en mennének 4-4-3-8as időzitéssel.
(lap:ds4,proc:e6750,ram:super talent t800).Eddig nem jött össze.
Viszont nekem ez a "normal CPU vcore" szürke vagyis nem lehet emelni hiába van manualon,ugyanugy van nekem is mint az alábbi képen csak nekem alapból 1.3500.
KÉP
Mit rontok el?
Köszi -
Gorneck
legenda
-
Bagira01
veterán
Valaki nem tudja honnan lehet leszedni az easytune 5 pro-t(kivéve a gb oldalát mert onnan az életbe nem jön le)
-
Psytróger
tag
válasz
Gorneck #20864 üzenetére
Üdv!
Megpróbáltam az általad javasolt beállításokkal (kivéve a proci feszültségemelést, abba nem nagyon merek belenyúlni), és egy Orthos teszt 4. másodpercében ezt az üzenetet kaptam:Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using 1024K FFT length.
FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4
Hardware failure detected, consult stress.txt file.
Torture Test ran 0 minutes 4 seconds - 1 errors, 0 warnings.
Execution halted.
Mi a véleményed (véleményetek)?+ ezek után reseteltem a biost, ám az alapértékekkel sem indult egyből a windows, csak másodjára. Ez vajon miért van?
-
sz.j
nagyúr
válasz
remington2 #20900 üzenetére
Berakásnál semmit nem kell tekergetni.
Abban az állásban ahogy kiveszed a dobozából be kell nyomni a műanyagokat.
Ha már el lett tekergetve, akkor vissza kell állítani az eredeti állásba, úgy hogy a műanyagokon lévő hornyok nyított része kb. a hűtő közepe felé mutasson.
Kb. úgy ahogy ezen a gyári hűtőn látható.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest