Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:36:27

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8061) fpatrik17


fpatrik17
senior tag

Üdv!
Ismét hozzátok fordulnék tanácsért, milyen irányba fejlesztenétek tovább a csapataimat.

Tegnap meglett mostani banner alatt C4 Xiangling. Többi karakteremnél max C2-ig jutottam eddig. Kérdésem az lenne, szerintetek C1 Yanfei main DPS + R1 Widsith helyett megérné beépíteni a Xingqui(C2)-Sucrose-Bennett(C2) teambe R5 The Catch-el?
Úgynézem videokban Catch+Emblem set és C4 nagyon megdobja a kisasszonyt.

Második teamnek pedig mivel Rosaria és Beidou jön kövi bannerben, szeretném őket tovább vinni, mert így is nagyon szeressem őket. :) Jelenleg Rosaria már lvl 80 és Crescent Pike lvl 80 R2, Beidou pedig lvl 60 és leledzik lvl 70 R1 Skyward Pride illetve R1 Serpent Spine is inventory-ban. Rosaria lenne PHYS main dps (2+2 25% Phys dmg artifacttel), Beidou (multi target) és Fischl (single target) Superconduct subdps adagolónak, és melléjük egy healert Barbara vagy Jean személyében (inkább Barbara felé hajlok és akkor a freeze is meg van oldva).

A fenti második csapat szerintetek milyen lenne így? Jó lehet ez az irány? Pottyant egy Raiden Shogun is akit még nem álltam neki kiépíteni, főleg ha a The Catch Xianglinghoz megy. Jelenleg nem látom értelmét a fentiekből leváltani valakit rá, viszont lehet rosszul ítélem meg. Razor C1 is lapul még lvl 20-on csücsülve talentek nélkül, de valahogy az ő play style-ja annyira nem jön be.

Köszi!

• Honor Magic5 Pro •

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.