Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz #44330240 #7149 üzenetére
A halászat az remélem horgászat lesz, mert azzal engem kilóra megvesznek Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz KaitouP #7147 üzenetére
Ne is mond. Jelenleg is legalább 2 olyan játékot játszom ami már csak azért megy, mert sajnálom a sok beleölt időt/energiát (és néhol pénzt) hogy abbahagyjam. Persze napi 20-30 percnél többet nem vesznek el az életemből, de akkor is "gáz", hogy pl amilyen gyorsan csak tudom, le akarom nyomni a napit, hogy nehogy lemaradjak egy olyan játékba, ami pl már nem is érdekel igazán
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz Sirandrish #7151 üzenetére
Azért írtam inkább halászatot, mert azt nem sikerült leközölni, hogy most csak horgászbotos opció várható, vagy hálóval kifogós lehetőség is lesz [ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz #44330240 #7154 üzenetére
Ez alapján akkor egy burstDPS/support lesz. Eula mellé erős lesz, de Ayaka-nak se rossz (saját karaktereim közül). Az animációk nem rosszak, bár polearm attack animációban még mindig Hu Tao nálam az etalon. A burst pedig nagyon csöcscsúcs.Még eléggé elején járok Ayaka húzásában, nem tudom mennyire fog beválni main DPS-ként. Mármint maga a karakter tetszik, jó játszani vele, csak a sebzése fog még nőni ugye ahogy húzom felfele. Fischl C6 mellett azért biztos fog aprítani, vele Eula is jó, pedig neki jóval lassabb a támadási sebessége.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
törölt tag
Kokomi Gameplay Sara Gameplay La Signora bossfight screenshot
Sordoran
Habár nekem nincs meg Ayaka és nem is lesz, szerintem a legtöbb szituációban "nevetségesek" lesznek a számai -
Sordoran
addikt
válasz #44330240 #7156 üzenetére
Ez a Kokomi nagyon Mona 2.0 így. Annyi különbség hogy inkább heal/support. Sara mókásnak tűnik, de nem hozott lázba. La Signora boss fight meglepő. Gondolom heti boss lesz, mivel úgy látom az új karakterekhez új talent material lesz ami még nincs benn a játékban. Így Raiden Shogun-hoz se tudom ezt farmolni előre, sebaj. Ez elég kétértelmű, most nevetségesen alacsony vagy nevetségesen magas? Felhúzom 80+ szintre, és talentjét is fejlesztem aztán meglátom Eula-hoz képest mit tud. Valaki beengedhetne majd este egy kis Sakura Bloom-ot farmolni magához, ha neki nem kell. 2 napos a respawn rajta úgy látom, tegnap lett meg lvl70 de még két ascend hátra van.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz #44330240 #7154 üzenetére
Fú basszus, az az ulti animáció
Szóval folytatódik a trend hogy az archonok supportok. Én örülök neki, mert most Keqing-be kezdtem el nagyon erősen fektetni (most = 2-3 hónapja és még mindig nincs meg egy normális Thundering fury artifact szett ). Akkor megy is neki a triple crown.
Üdv. Johnny
-
Sordoran
addikt
válasz #44330240 #7158 üzenetére
Köszönöm a felajánlást, késő délután vagy este fogok tudni felmenni, ha online leszel élek a lehetőséggel.
jonnyjoker01: Eddig Venti és Zhongli is nagyon OP volt még supportként is, szóval képzeld el mi lenne ha ilyen szinten main DPS lenne. Ganyu és Hu Tao elbújhatna mellette. Nekem Hu Tao lesz első triple crown, csak még heti boss nem dobta utolsó material-t (átváltani nem akarom), viszont kérdés hogy Ayaka vagy Raiden Shogun legyen következő. Sőt, lehetne mindkettő akár, de előbb megvárom őket és Yae-t. Yae-nél érzek valamit ami miatt lehet a sztori miatt is kiemelten fontos lesz, így ő a célpontom Raiden Shogun után.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Amúgy ki milyen kardot használ vagy használ majd Ayakan?
5 csillagos nem érEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #7161 üzenetére
Kivettem BP-ből előző patch-ben a The Black Sword-ot. Szerintem ez a legjobb 4*-osok közül talán neki, így ez pipa.
-
Shiro
senior tag
Azt hittem, hogy a Byakko Plain a fehér tigrincsről kapta a nevét.
De így más eszembe jutott, hogy a fehér róka is Byakko.
Szóval akkor az előző hozzászólásomban linkelt kép, bezony úgy néz ki közel áll az igazsághoz.------
Mire gondol Monsier? Bath Le Royal?Hogyan lehet ide bejutni? [ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #7162 üzenetére
Abból nekem már van vagy 3
Én is azt raktam rá egyébként, de gondoltam rákérdezekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Shiro
senior tag
válasz Sirandrish #7164 üzenetére
Szintén egy R3-as adtam neki. Keqing meg kárpótlásul kapott egy R5-ös Lion's Roar-t.
Artifact: Blizzard Strayer.
A csapattársai pedig Barbara, Zhongli, és ElectroXingqiuTraveler.Kipróbáltam, milyen lenne melt reakcióval, mellé raktam Xianlingot, de valahogy nem jött be.
Szerintem kell az a Freeze, hogy a Burst-nél egy helyben tartsd az ellenfeleket.
Zhongli meg adja a pajzsot neki.
Ha majd lesz Glacier and Snowfield, akkor azt majd farmolok neki, az majd megdobja a superconduct-ot, illetve majd Zhongli helyére Dionát tervezem shield supportnak.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Jó lesz neki egyelőre R1en...Kecsingről azért nem veszem le
Artifactot én is a Blizzardot raktak rá, csak még kéne pár Sakura Bloom az utolsó AscendhezEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
Raiden Shogun-nal kapcsolatban van két témám amit leírnék.
Elsőnek a leak-ek alapján magáról a karakterről:
Most hogy egyre több minden derül ki a várható 2.1-es tartalomból, tudjuk hogy egy support/burst DPS karakter lesz. Jön egy új 5* polearm neki ami energy recharge-ot ad, ez alapján (is) értelemszerűen ez lehet neki a fő stat prioritása majd. Alternatívákat nézve az 5* Skyward Spine lehet jó neki, a 4*-osok közül pedig a wish-ből szerezhető Favonius Lance, vagy f2p-eknek a Prototype Starglitter. Artifactokban pedig az új Emblem of Severed Fate lehet ideális. Legalábbis jelenleg én ezeket látom jónak neki. Akinek megvan Ayaka és tervezi Raiden Shogun-t is, és van elég primogemje, annak a mostani weapon banner ezek után fontos lehet, hiszen Ayaka sword-ja mellett a másik kiemelt a Skyward Spine ami eshet, ez pedig majd utóbbi karakternek lesz második legjobb elvileg. (bár van 25% esély ugye, hogy nem ezek közül esik valamelyik , vagy változott a drop rate?) Másik téma pedig a lore, a várható sztori szál:
Első találkozásunk Raiden Shogun-al elég keserű szájízt hagyhatott bennünk, bár nekem még ha ilyen maradna is tetszene. Viszont ez a Genshin, szóval sejteni lehet, hogy nem lesz/marad ilyen negatív karakter. Bár a megváltás kérdéses ezek után mi lehet. Az alapján amit Yae mondott az archon quest alatt, kifordulhatott magából, nincs rendben vele valami. Vagyis biztos nem ez az igazi személyisége. Három elmélet van: személyes tragédia, megszállta valami (korábbi archon szelleme?), vagy manipulálják/megátkozták. Ebből a megszállták rész lehet érdekes, van elmélet hogy talán Yae volt az előző electro archon, ezért is áll közel hozzá, és tudja mi baja. Csak segíteni nem tud neki egyedül, itt jöhetünk mi a képbe. Másik pedig a manipulálás, itt egy leakre lehet építeni, mivel La Signora heti boss lesz, mi van ha ő áll a háttérben (itt is)? Talán ezzel vezetik fel a Raiden Shogun "megszelidítését", hogy La Signora-t kell legyőzni. Bár bírom a hölgyet, de már két archon gnosis-át szerezte meg, igazán kispadra tehetnék már, van még rajta kívül bőven akikkel találkozni akarunk. Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xeon forever
addikt
válasz Sordoran #7168 üzenetére
Rájöttem. Utálom olvasni a leakeket. Utálok gondolkozni, hogy mi lenne,ha!
Játszanai akarok, felhőtlenül. Élvezni a meglévő tartalmat, és azzal amim van azzal megoldani az előttem álló küldetéseket. Többet nem kattintok rá a spoiler feliratra.
Jáccunk már és ne matekoljunk...
A story jobban érdekelne kinek mi a személyes véleménye spoiler nélkül.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #7169 üzenetére
Nyugodtan játsz felhőtlenül, és a spoiler feliratos dolgokat simán átugrod. Én szeretek elmélkedni, előre nézni dolgokat. Elolvasni nem kötelező, szóval remélem nem indul petíció, hogy a leakes tartalmakról másik topikban beszéljünk.
Sztoriról beszélhetünk spoiler nélkül, kérdés most már nem számít annak az két új archon quest? Lehet van aki még nem jár ott, és neki az is az lenne. Én most jutottam oda hogy szinte minden quest (két archon quest és 1 kivételével az összes world quest kész, + van pár world quest ami napi lesz).
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #7169 üzenetére
Nálam jobban senki sem kerüli a leakeket. Nagyon sok megemlített karakterről azt sem tudom hogy ki. A patchek előtt max 1-2 nappal tudom hogy egyáltalán mik jönnek.
Pl nekem totál újdonság hogy az EXP-s könyvek több EXP-t adnak...pedig gondolom le volt írva minden patch note-ban, de én úgy örültem a felfedezésnek mintha én találtam volna ki
Nah de a lényeg..a skacok nagyon jól használják a külön emiatt igényelt Spoiler gombocskát, szóval köszi nekik. Te meg csak görgess tovább ha Spoilert szavakat látsz...én is ezt teszem.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #7170 üzenetére
Mennyi az a world quest ami nem napi? Csak hogy tudjam mennyi hiányzik? Mennyinek kéne lennie ha mind kész?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nonsen5e
addikt
válasz Sirandrish #7171 üzenetére
Miért, több XP-t adnak??? Én valahogy a leakeket is elkerültem, és őszintén a játékban sem számolom, hogy melyik szinthez mennyi kell, csak nyomok a "+" gombra amíg hagyja a játék, és mélydepresszióba esek ha előbb elfogy mint szeretném.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #7172 üzenetére
Nekem 5 quest nincs kész, ebből egy (Tatara tales, the last act) folyamatban van, csak több napos. Tehát 4 quest van ami daily commission lesz, vagy később kerül be.
Amúgy én se tudtam hogy több xp-t ad. A leak számomra kimerül a karakterekben és weapon/artifact. A többi ha elém kerül megnézem, de amúgy nem nézek utánuk direkt.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz nonsen5e #7173 üzenetére
Hát eddig a kék adott 1K-t a lila meg 10et nem? Ayakát huzom és a lila most 20at ad pl..
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #7174 üzenetére
Nah majd megnézem hogy állok, amit felvettem (láttam), azt mindet megcsináltam, szóval ki tudja
-
xeon forever
addikt
-
Shiro
senior tag
Hehe nekem még van egy csomó questem. Jelenleg megelégszem azzal, hogy naponta szerzek 3 fate-et. Kis sztorizgatással, meg gyűjtögetéssel ez simán megvan. Meg eleve azt tervezem, hogy majd egy C6-os travellerrel megyek Baal ellen. Még csak C2 szóval az még odébb.
Mondjuk amit kicsit bánok, hogy így esélytelen, hogy még ma meglegyen a lvl2-es reputáció.
Jó lenne Inazumában csinálni a felkéréseket és vadászatot. De nem szalad el, max később lesz lila szárnyam. -
slimG
tag
Kérdés azokhoz, akik PCn tolják ezt az intravénás digitális heroint: VGA upgrade miatt viszket már a tenyerem. Jelenleg egy GeF 1050Ti izzad egy R5 2600X mellett fullHD felbontáson. RTX2060, esetleg 3060 felé kacsintgatok. Mekkora lenne a teljesítményugrás fps-ben? Illetve ti milyen PCn aprítotok, mik a tapasztalataitok?
e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp
-
jonnyjoker01
veterán
Majd ha végigmentem a sztorin akkor visszajövök ehhez a kommenthez még, mert nagyon szeretek teórizálni, sok lore kapcsolatos videót néztem eddig is genshinről (de persze csak miután az adott sztori questeket megcsináltam - nem szeretem magamnak elspoilerezni előre)
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
3700x, 2080, 32g ram, 2K-s felbontás, de sajnálatos módon 60FPS-nél többet a játék nem enged, így ha csak emiatt fejlesztenél, nagyon nem kell megerőltetned magad
-
Shiro
senior tag
GTX1060+i5 6500
1080p 21:9 Max grafika, 1x-es render resolution mellett tartja a 60fps-t
(Megj: rendbe kéne raknom a gépet)
Ha nem akarod 4K-ban tolni, és nem kacsingatsz egyéb újonnan megjelent játékok felé akkor nem igazán érdemes, max ha nagyon nagyon jó áron kitudod fogni. -
Urzu_7
aktív tag
Hát, Ryzen 3 1200 + GTX1650 + 8GB DDR4 rammal 1920×1200-ban 60fps. Ami le van kapcsolva az a motion blur meg a bloom. Nálam csak a töltési idők hosszabbak mert satás ssd-n van. Nem hinném hogy ennél kell erősebb gép hozzá, és még streamet is nézek miközben játszom
giran~
-
Sordoran
addikt
válasz jonnyjoker01 #7181 üzenetére
Mivel van benne egy kis hivatkozás 2.1-es leakre, így inkább ne olvasd el. De magáról a sztoriról akár rövid (Inazuma várható cselekménye), akár hosszú távon (többi régió) lehet teóriázni. Konkrét teóriákat nem szoktam nézni, ilyen szinten nem mélyedek bele. Ráadásul sok hülyeséget is olvastam már (látjuk-e majd felnőni a szereplőket, összejön-e valakivel a traveler, szerintem ezek teljesen alaptalanok és esélytelenek).
Tegnap futottam bele, hogy 2.1-es leakekben szerepel sztori is, nem tudom milyen mélységben. Ezeket azért én is kerülöm, jobb menet közben átélni. Egyedül az új karakterek szoktak érdekelni igazán.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Shiro
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Ha van valaki aki Handguard-okat farmol Nobushi-kból (Ayaka ascend és talent material) az alábbi guide szerintem jó. Vagyis pontosabban csak térkép, de elég jól átlátható milyen útvonalon lehet végigszaladni. Nem túl rövid, de hát sokan vannak. Nekem egy teljes körrel összejött:
Old Handguard 100x
Kageuchi Handguard 29x
Famed Handguard 6x
Ezzel 1-2 hét alatt össze lehet szedni a szükséges mennyiséget a felhúzáshoz. Persze aki nem siet sehova annak is előbb utóbb meglesz.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #7190 üzenetére
Már 90es (nem tudom miért huztam 90re..sok az exp könyvem ), még a talentek meg az artik vannak. Bár az artiból is van vagy 3 ami már jó, még 2 kell, meg azthiszem 5-5-5 körül vannak a talentek, szóval oda még kell vitamin. Viszont nem kapkodok vele. Amit a könyvecske mutat szamuráj, az pont elég...már amikor van időm játszani, mert tegnap/ma örültem/lök ha a napit letolom telón
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
Elég szomorú vagyok mióta kijött ez az új terület.
Egyszerűen nem mobil barát... Ez a repkedős event azt meg hagyjuk inkább... Az alap teljesíthető de ha több pontot akar az ember...
Arról volt szó lehet majd variálni melyik gomb hol legyen, ezt se tudták megoldani még.
Ha futok mindig van 2-3 véletlen támadás.
Vagy a kamera miért nem lehet fixalni állandóan bele nagyit ...hol a gamepad támogatás.?
Szinte az egyik csúcs hardver van a telefonomban mégis akad mostmár még lowset grafikán is a telefont meg megfőzi.
Eddig ez nem volt jellemző -
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #7191 üzenetére
Nekem is meglett tegnap lvl90, a talent pedig 7/6/6 most. Kedd/péntek/vasárnap lehet domain-be szedni talent material-t, most az lesz a prioritás nálam. Az adventure guide amúgy itt elég vérszegény, mutat 3 helyet északon, holott van ott még egy, és a sziget másik felén, valamint a többi szigeten is van még rengeteg belőle. Ha nem siet az ember akkor ráérősen így is meg lehet szerezni, de én kis türelmetlen vagyok. Ha engedi az időm lefarmolom teljes kört. Most Ayaka-hoz kell csak, de később jönnek még karakterek gondolom (egyről tudok is) akihez ez kell még. Kissé emlékeztet Fischl húzására akinek arrowhead-et kellett szedni. Nála ráadásul ascend, talent de még a weapon fejlesztéshez is az kellett. Bezzeg a fauti agent farmolás másik karakternek de jó volt, összesen 8 darab van belőle teljes pályán, pillanatok alatt végigszaladt rajta az ember.
Roland861010: Nem lepne meg, ha az új területekkel nőne az erőforrásigénye a játéknak. Ez mondjuk elég szomorú ha már most is így van. Amúgy a gamepad támogatás az ami nagyon kéne neki, nekem PC-n is szokatlan volt az irányítás, de ott ugye rádugtam DS4-et és máris otthon éreztem magam.
-
nonsen5e
addikt
válasz Sordoran #7193 üzenetére
Szerintem nem szomorú, fixen minden játékban az új területekkel / kiegészítőkkel mindig nő a gépigény.
Sokkal szebb és kidolgozottabb Inazuma mint az eddigi két kontinens, szóval abszolút érthető.Amúgy sosem értettem, hogy lehet ilyen kaliberű játékokat touchpaden tolni, annyira nincs feedback semmiről, egyszer 5 percig próbáltam, hogy na akkor menet közben megcsinálom a 4 dailyt, aztán töröltem is le rögtön, annyira játszhatatlan volt.
Ezzel együtt slimG a kb+m / kontroller nekem meg végtelenül megszokás kérdése. Ha egy játékot egyikkel kezdek el, akkor a másikkal lesz fura, meg fordítva. Genshint végig billentyűvel játszom, és teljesen jó. Különösen az íjászoknál, ott bele sem merek gondolni a kontrollerbe.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Sordoran
addikt
válasz nonsen5e #7195 üzenetére
Mobilon én is csak azt tudnám elképzelni, hogy belépünk letolni gyors napit, ellőni primogemet ha nincs időnk géphez jutni. De mivel PS-en kezdtem így ez nálam kimaradt, és csak egy másod account van mobil/PC-n. Mobilos játékként nagyon komplex játék ez, de ha nem tudják jól optimalizálni, akkor nem fogják megtartani a játékosokat. Legyen szebb a játék PC-n és konzolon amik bírják, de mobilon figyelembe kell venni a határokat. Bár ezt csak a mihoyo tudja hányan vannak akik kizárólag mobilon tolják.
Biztos megszokás kérdése, mindig is PC-n toltam egér+bill., viszont már pár éve konzolozok, így a kontroller esik kézre jelenleg. Igaz FPS-ekkel nem szoktam játszani ami így nagy előny. Egyedül az említett íjászat az ami tényleg kényelmetlen, emiatt se siratom és hiányolom annyira Ganyu-t. Hiába a nagy sebzés, íjászkodni nem lenne szórakoztató PS-en. Pedig maga a karakter tetszik, és kéne.
-
kill_switch
senior tag
válasz nonsen5e #7195 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy Inazuma ugyanúgy a Teyvat térképen van, szóval plusszolódott az eddigi amúgy sem kis terület, nem külön van mint az előző kis szigetes téma, szóval elméletileg mind a 3 területet be kell tölteni. Az a csoda, hogy még megy telefonon. Pláne ha azt nézzük, hogy azért a PS4 pro is meg tud vele szenvedni néha.
A nyilazás egyáltalán nem vész kontrollerrel, az egyik main dps még mindig Ganyu és gond nélkül durrantom a fejeseket oldalazgatás közben is. Ahogy mondtad, megszokás kérdése. -
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #7192 üzenetére
Kérlek írj supportnak (feedback menü játékon belül), főleg a gombok testreszabása miatt. Én megjelenés óta minden egyes patch után írok nekik, de valószínűleg nem panaszkodnak elegen, mert semmi sem történt még.
Katasztrófa mobilon az irányítás és ezt úgy mondom hogy nem idegen az érintőkijelző, két évig toltam a cod mobile-t és a top 0.01% játékosok között voltam amikor abbahagytam.
Az meg hogy a nyamvadt kontroller támogatást miért nem csinálták még mindig meg elképesztő.
Teljesítménnyel nincs gondom, ugyanúgy fut mint mindig, stabil 60 fps max grafon a mókolt szoftveremmel (GPU overclock, hőkezelés módosítások, Snapdragon 855).
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #7193 üzenetére
Tegnap melóztam egész nap, pénteken fogok, szoval marad a vasárnap :D
Nah de nem baj, mert szamuráj is kell millió, szoval mindegy. Én most direkt nem sietek, mert így is hónapokig kell majd csücsülni a következő nagy bimmbummig, igy legalább 4nappal kevesebbet :DDDEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #7199 üzenetére
Tudtommal kedd van, szóval ma is mehetsz, ha van még resin-ed. Engem az sürget picit, hogy még mostani abyss-t nem toltam, és szeretném már őt csatasorba állítani. Ehhez annyi kell, hogy Eula szintjét hozza legalább. Hétvégén pedig Inazuma felfedezése megy majd tovább, főleg a Sakura Tree-t akarom felhúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest