- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Mostanra sikerült majdnem mindenkit jatszhatova tennem, es azota tok fun, hogy ow minden szitura van karaktere, akivel lehet potyogni.
Kicsit atalakitott csapat beallitasok:
Mining: Zhongli-Ningguang-Mavuika-Xilo...
Farming: 4 olyan karakter akinek a passzivja a local cuccokat mutatja, ebbol van 2 csapat is, minden teruletre jok.
Anemo csapat: Kazu-Hatboy-Xianyun-Mizuki(helyette szeretnem Chascat)
Stb.... -
-
Roland861010
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Nem is akarok de hogy ha bizonyos karakterek hiányoznak akkor jóformán nem tudsz haladni.
A jelenlegi Abyssba megint az a nyomorult "jeges" boss fog meg amit ugye Cryo karaktereknek találtak ki.
Jóformán Ayakan kívül senkim nincs aki használható de ő sem jó amúgy és utána nem tudom végig csinálni mert nincs elég dpsem.
Az első csapatra igazából minden is adott Flinses csapat 40s alatt daralja le.
Egyedül a Mutáns mókus ami maceráns de nem vészes.
Végig a második csapat vergődik.
Mindegy addig pörgetem ezt a bannerre most amíg Escoffier haza nem jön.
Egy valami a para ha nem elsőre esik mert akkor esélytelen.
Most tartok olyan 50 körüli pitynel .
Ha marad az eddigi tendencia akkor minimum 70+ megint csak . -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Pl ezért...
https://youtu.be/K2e4Fbkc5CU?is=03xQYDfgHGs_KLeV -
Roland861010
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Ja hát semmi! Valamelyik igaza de a lényeg hogy egyszer csak C2 lesz szerencsétlen!
Igaz még mindig azon agyalok van-e értelme rámeni arra az Escoffier bannerre.
Fog-e annyit adni ő egyedül a csapathoz hogy lemenjen az az egy boss is .Most void vonalon lesz amúgy más is Skirken kívül? Lesz bármi amit tudunk majd építeni ezen a vonalon?
-
Roland861010
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Bocsánat! Nagyon félre ment itt a kommunikációm!
Egyenlőre Nem szeretnék leállni!
Jelenleg azon vagyok hátha jönne egy Flins C1 így az a csapat elég erős lenne.Aztán lehetne gyúrni a többit! A következő Banneren ott lesz Skirk akit jó lenne még behúzni!
Aztán szerintem egyenlőre elég is lenne. Így is mostanában szinte minden nap játszom valamennyit.Ha azt nézem, hogy 2026.01.15. az első kommentem ebben az évben és onnan nézem a visszatérést és azóta van egy Columbina, Ineffa, Zibai, Flins amik 90-esek lettek átlagosan a talentek is 8-as szintig húzva, fegyvereket is rendbe tettem és nagyjából közepes vagy egy picit jobban tapolva vannak szerintem nem is rossz arány.
Mellé azért húztam egy Ainot, Sucroset, Illugat így nem is lehetek szerintem türelmetlen a haladásal.
Végre az Abyss is meg van 9/9-re.Most lelkes vagyok aztán lehet majd jön az érzés és elég lesz.
-
Shiro
senior tag
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sordoran
üzenetére
Hát, majdnem hagytam a fenébe ezt a bannert... 2x dobott 4* fegyvert, és 4 db Gorou jött ki... Mondom ha nem lesz Illuga, akkor Zibai-val nem járok annyira jól. Szerencsére következő 10-esben jött 2 db Illuga is, majd csillant az arany, és átfordult a fate ikon is, vagyis meglett Zibai. Még csak most állt össze a Nefer csapat, így nem sürgős, de már a Zibai/Illuga páros fejlesztésével fogok foglalkozni.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Én is így voltam vele. Ineffával lenulláztam maga, azóta összejött 30 wish-nyi cucc, gondoltam ellövőm mert Aino-ból kéne pár mert C0-n van csóri, meg ha már van új 4 csillagos, az se baj ha belőle is jön. Hát nem jött egyikből sem, cserébe jött az early arany és nyertem az 50/50-et. Szóval nem kellett, de mégis meglett a geo asszonyság.

-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Mostani event utolso pályája lunar cristalyzera épül. Ott is van trialban Zibai, Naviam erősebb és több reakciója van, illetve Zhongli+Navia a régiek közül tökéletesen működik Columbinaval.
Kifejezetten erős csapat: Columbina+Aino+Zhongli+Navia és még élvezetes is játszani egy shieldbot Zhonglival (50k+ HP) nulla sérüléssel végig mentem az eventen. -
Wayne
aktív tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Az a baj, hogy csak egy columbina van a játékban és az összes Nod krai DPS ígyénli őt, igaz működnek Ainoval is, de ő kicsit fapados hozzá képest. Ennek ellenére valószínűleg ki fogom húzni Zibai-t úgy, hogy van Neferem
Sokkal jobban tetszik a karakter / playstyle, illetve még nincs Geo DPS-em. Remélem az összes 4 star Illuga lesz
Még két óra... -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Részemről fegyók kiestek 130 fatebül , hála gaccsa isteneknek. Ineffa már meg volt előző bannerről, most szerencsére haza jött Columbina is, szóval teljes a készlet, maradt 6 wish.
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy Columbinaval jól fog működni Zibai.
-
Wayne
aktív tag
válasz
Sordoran
üzenetére
A 5 staroknál legalább ott a Chronicled banner, ahol lehet húzni régebbi karakterekre illetve a sigjeikre. Egy újabb játékosnak már alig van esélye egy C6 Bennettre, XQ-ra, XL-a, Sucrose-ra. Ezek még mindig fantasztikus karakterek max constin. Nekünk mind megvannak, mert anno a kevés karakter miatt sokkal gyakrabban rerunoltak.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Amit csinaltam binaval, hogy 100% crit rate van az pont nefer miatt kellett, igy bina off field dmg mindig crit hit, és mindig magas az alap dmg skill, illetve az artifact setek oke hogy nem stackelhetok, de rotacio miatt valakitol mindig megkapja Nefer a 40% Lunar dmg buffot.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Sordoran
üzenetére
Én kb. pont most égtem ki a Wuwa-ból, és úgy érzem egyre jobban, hogy magukból a gacha játékokból, és ez nem is igazán a Wuwa hibája.
Én a Genshin-t Natlan-al kezdtem elengedni, nem tetszett se a sztori, az új karakterekből tetszett kb 3, a helyszín se jött át, és az archon sem. A pontot a csúcsra az abyss tette fel, amiben iszonyat szívás lett minden csapat, ami nem natlani volt. Tavaly áprilisban letettem, jött a Wuwa.
Kb. mindenben jobban tetszik a Wuwa, mint a Genshin, viszont itt is elkövettem két hibát: elkezdtem a játékra költeni, illetve túlhajszoltam magam
Carthetiya kellett nekem, mert megvolt a prémium csapata, viszont hozzá jó lenne a fegyvere is(ez fixen garantált szerencsére), elvesztettem az 50/50-et, befizettem rá, meg is lett, jaj de jó. Majd elkezdtem a fegyver miatt iszonyat sokat játszani, pont ünnepi időszak volt, ráértem. Na meg is lett, és azóta kb. kényszeríteni se tudom magam, hogy elindítsam a játékot, és sajnálom is kicsit, amennyit ilyen rövid idő alatt rádobtam a játékra.Főleg úgy, hogy most jelentette be Yves, hogy jön EU-ba turnézni, és drágább volt Carthetiya magában, mint a legolcsóbb koncertjegy lenne

-
Citrone39
tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Magamból kiindulva engem 2020-tól egyetlen gacha sem érdekelt ennyire a Genshinen kívül, mint amennyire most az Endfield. A Star Rail látásra sem érdekel, a ZZZ-ből 2 óra elég volt, a Wuwa-ról meg elhiszem, hogy jobb, de nem vett rá a lélek, hogy kipróbáljam. Az Endfieldet viszont már 1 éve vártam, és nem csalódtam benne.
Bár 4 nap tapasztalat még nem sok (intenzív 4 nap), de már most rengeteg tennivaló és fantázia van benne. Olyan részletekre figyeltek a fejlesztők, amik kifejezetten a modern AAA játékokra jellemzőek. Szóval a kérdésedre már most tudom a választ.

-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
A játék univerzumok már kapcsolódnak egymáshoz.
Star Rail Welt pl a HI3-ból ment oda.
Anno egy event kapcsán Keqing, Fischl és Andrius átkerültek a HI3-ba.
Mivel a Hoyoverse egy multiverzum, amiben létezik a kvázi összes játékuk, de nem fel tétlen ugyan abban az univerzumban léteznek.
Ezzel tegnap találkoztam a HI3 Abyssában
Old Mondstadt környéke, ami részben vulkanikus, ja meg Andrius is jóval táposabb és nem igen enged nézelődni. -
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Hát nem kizárt, mert mégis mi a fenéért akartak "gyalogosan" távozni, mikor volt űrhajójuk?
Ez talán a játék jelenlegi legnagyobb plothólja.A másik furcsaság még az előző verzió AQ-jából van.
Megjelentek szellemek, közt ott volt a hajó is.
Az egyik emberi szellemről (Akinek Durin próbált segíteni) kb 6000 éve élt, és valószínűleg a Divine Envoy Era végnapjaiból láthattunk részleteket.
Miért volt ott az űrhajó is? -
Citrone39
tag
-
-
Roland861010
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Hát nekem ez most meglepetés volt
Egyik Dps karakter sem fullos . Persze tudom itt már több százezres dpst kellene produkálni...
Kipróbáltam őket máshol is és egyenlőre elég OP.
Ineffa még sehol sincs fejlesztésben mivel nem aktív az "insta" ami kellene.
Egyedül a craftolt fegyvert szedtem ki. -
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Akkor, jó, csak ezért kérdeztem:
Moonpiercer
Long before Aramuhukunda had been born from the pomegranate, and before a great and noble race and your ancestors walked the earth together,
There were once three sisters. When night came, they would leave the pearl-colored palace to roam the desert, and Nilotpala Lotuses would bloom at their feet.
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Na én már első sorban ezért is nézek lékeket, hogy tudjam mire szórjam el a resint.
A Boss material farm a legrosszabb. Kell neked 6db az egyikből, ami nincs, de ugyanattól a WB-től van 20 másik fajta. Át lehet konvertálni de az ehhez kellő materiális is ritka, szóval csekkold le, hogy mely karakternek kéne. meg ott van, hogy hetente az első 3 WB fele resinbe kerül. megint csekkold, hogy kinek kéne, meg kire érdemes, mert hát 100-nál több karakternél járunk. Ja persze azt nem lehet, hogy 3x ütöd ki ugyan azt a WB-t. (pedig a Dock Thort azt lehetne most csapkodni
)Aztán Wörd Level váltásnál mi a francért kell a 24órás CD? 4-6óra bőven elég lenne. Drop szempontból egyedül a Boss materail miatt érni meg. WL8 esetében a lvl90-es ellenfelek solo Travellerrel barangolva, World Questeket csinálva egy kellemesen balanszolt hard módot adnak. WL9 esetében meg az egész szétesik. (4 karakterrel meg az is csicska könnyű).
-
Roland861010
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Kiderült annyira elvagyok maradva, hogy haladni tudjak a karakter küldiket is csinálnom kell.
Így hát egyenlőre nem sok olyan helyzet van ahová ők nem jók.
Columbina 80-as jelenleg és 7-7 a talentjei.
Nincs elég holdam, hogy több karaktert is fejleszek.
Még Ineffat megpróbálom pörgetni. Nekem ő az 50/50... -
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran
üzenetére
Neeeemmm...az elso leakek szerint a gomb volt, utanna en nem neztem. Jah az Archont en is egybe toltam le... 6 ora volt kb nekem is. Az zavar hogy mar van egy kulon story mode azt megszakitod kezdheted elorol. Ezert egy bizonyos reszig el kell vigyed. Amugy kb 3 oraba le lehetne tudni, annyi rizsa van.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran
üzenetére
Ez a jatek tamadja az idegeket is....
tudom hogy nembirom megcsinalni de azert idegesit hogy ott van meg azert egy szint...
Nyilvan aki nem ebbol szerez primot mind1 is.#21733 xeon forever
Elso felelre Arlechinno E, Durin E normal attack Q, Kazuha Q E, Bennett EQ
Masodikra: Skirk, Escoffier, Furina, (ide johet Yelan, Xingqui, Mona (prototye Amberrel), vagy epp Citlali.
Onslaught az mas, azt C0-s karakterkkel kurva nehez... azok melle fullos C6 4* ok kellenek. -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
En kb par ezer probalkozasnal tartok. Egy Mavuikanal erősebbre sikerült Durinnal nem tuom megcsinálni 12 a oldalt. Venti-Furina-Esco-Durin...Érdekes, hogy RNG módon volt, hogy sikerült 8:40 re befejezni, ugyanezzel a csapattal semmin nem változtatva a következő próbálékozásra 7:55-re...
Szóval ha nem elvi kérdést tényleg hagyd a franvba kategória.
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Nod Kraihoz, kb nem sok, Liyuéhoz már annál több. Jóval öregebb, mint Zhongli és személyesen ismerhette a Holdnővéreket, így feltételezem innen ered nála a Lunar reakció.
Illetve az elsők között volt aki elkezdte mesélni a deep lore-t.
Aztán arra, hogy mennyire lesz időt álló arra csak annyit tudok mondani, hogy a jelenlegi prémium csapatában kettő az 4 csillagos karakter.
Ui. Zibai, Mr Nine, Istaroth, Nabu Malikata és Nicole esetében gyanús nekem ez a mesélési fétis.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran
üzenetére
Nem hasznalhatatlanok ezt jol latod. No de meta szinten sosem lesznek erosek.
A ZZZ meg nepszeru a maga koreben, teljesen maskepp mint a Genshin... viszont igy szepen megoszlik az akik a Genshinnel elegedtelen voltak mert van mar megannyi Gatcha (es jovobeli erkezo is) ami eppen nepszerutlenitheti. -
Citrone39
tag
válasz
Sordoran
üzenetére
A Hexenzirkel buff előtt én is így láttam, de most már semmi nem garantálja, hogy a régi karakterek ne kapnának buffot, és így újra ne lennének a meta részei. Lehet később jön egy Knights of Favonius buff, Liyue buff, stb...
Másik meg valószínűleg nem szorul rá a Genshin, hogy kedvezményesen osztogasson karaktereket, míg a ZZZ igen. Itt már régen kialakult egy masszívan fizetőképes rajongóbázis, és amíg nem törik meg a jég, addig ez így marad. 2026-27-ben több AAA kategóriás gatcha játék is jön. Majd talán akkor engedékenyebbek lesznek, ha látják, hogy az emberek elkezdenek átvándorolni azokra.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Egyebkent ha mar logikarol beszelunk: egy AAA-s jatek araert, amit igazabol a bp+welkin mar reg kiadott, sokan vagyunk így, az alap karaktereket a fő story szálból odaadnám. És itt egy kis hiányosság is eszembe jutott a karakterek tervezese/szervezese okán, pl Mondstadt anemo vonal 1 standard 5* ami a story vegigvitelehez kellhetett volna anemo traveler mellé(két anemo a csapatban előnyök miatt) és így végig az összes területen. Pl Dehyat nem is ertem minek kellett standard bannerre felvenni Thignari után...
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sordoran
üzenetére
Még egy gondolat ZZZ-hez, mert ezt nem láttam előzőleg: a rerun bannereken eltörlik az 50/50-et első 5*-osra (vagyis akit kiválasztasz, az garantált lesz 1x), és az első 10 pull-ra 20% kedvezmény. Hát igazán jó lenne már ha genshinbe is lenne hasonló kedvezmény, főleg ha le powercreepelik régieket... Vannak régebbi karakterek akik felett eljárt már az idő, nem részei metának, igazán lehetne őket kedvezményesen szórni kifelé, nem?
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Zibai története:Könyv formában:Moonlit Bamboo Forest
Történet folytatása a Springs of Hidden Jade
Ebben a kötetben Gu Huával találkozik és őt választja történetei hallgatóságának.
Kiderül, hogy ő egy angyal ráadásul Istaroth lánya.
Megjegyzés: Úgy néz ki az angyalok szeretnek sokat mesélni.
Moon Wheel/Holdkerék teoria:
Úgy néz ki a holdkerekek jobban kötődnek a Holdnővérekhez, mint a víziók az Archonokhoz.
Ei meg is jegyzi hogy nincs köze hozzá.
Az eddigi holdkerékkel rendelkező karakterek Nod Kraihoz köthetőek, illetve a velük létrehozható lunár reakció a hydrohoz köthető, ami a jelenlegi holdistennő Columbina eleme. Persze nem közvetlen ő adja a holdkerekeket, sokkal inkább a jelenléte az ami ezeket biztosítja.
Zibai még bőven a Holdnővérek korszakában született, így ő úgymond tőlük "kapta".
Zhongli és Venti gyakorlatilag akkor "születtek", mikor a Holdnővérek meghaltak, így ők a lore szempontjából ezért nem rendelkeznek holdkerékkel:But when the moon palace collapsed, the chariot fell, and the three sisters were slain, these legends became lost alongside disaster's descent and the downfall of bygone peoples. The heavens rained down cruel order, and from that day, the stars stilled their orbits, and the earth ceased to turn. As for her, she had no choice but to be trapped within the shell of the starry sky, forced to tarry within this stagnant, foreign land, awaiting her mother's thousand threads, awaiting the erosion of hardy stone, awaiting the next encounter from beyond...
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Jó, de a mondani valója legalább a témához kapcsolódik.
Először is Urzu7-nek jó meglátásai vannak a video játékos dolgokhoz, másodsorban sajnos ismerjük hoyo hozzáállását a dolgokhoz.# Mike
Az ember egy bizonyos élettapasztalat után elég jòl átlátja a dolgokat. Pl itt sokan első nap óta folyamatosan játszunk és a lehetòség szerint 90% + on állunk a Genshinnel. -
Citrone39
tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Már mint
FaruzanHatsune Miku hangját? Bármikor, nekem nem bűntetés.
Én már évek óta vocaloidon edzem a fülemet.
https://www.youtube.com/watch?v=PfqLG3VAfcc -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Egyébként ha jól van kiépítve akkor elég jó tud lenni.

# Mike azt is lehet más platformon használni, csak a passzív bónusz nem működik.
# Citrone39 sajnos, pedig van aki szeret vele jatszani, és a lehetőség ott van a karakterben.
https://youtu.be/9NdtLM3_1NE?si=myvmSh3MGKUJ4jee -
Citrone39
tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Ha 5 éven keresztül egy elbaltázott Horizon collabon kívül nem volt erre más példa a Genshinben, akkor én már nem is hiányolok bele ilyet.
Aloy messze a leghaszontalanabb karakter mind közül, és azóta is C0 annak, akinek sikerült abban a rövid időben megkapnia.
Tegyenek ilyen collab karaktert a roblox játékmódjukba, oda még elfér. -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Szerintem szokásos event primo morzsakat fogunk kapni, kb mint a bujocska, vagy az ujabb coop eventeknél. TCG nálam is kiesett ilyen okoknál fogva...Túl sok időt elvesz az OW time ból.
Egyébként remélem lassan elkezdődik az end game content fejlesztése is.
(El kell kezdeni lobbyzni, hogy a végén legalább egy new game+t kapjunk és a storyt végig lehessen vinni ujra esetleg a masik Travelrrel.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mesterséges intelligencia topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokkal jobban tetszik a karakter / playstyle, illetve még nincs Geo DPS-em. Remélem az összes 4 star Illuga lesz ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

C0-n van de azt irjak ez is eleg. Van Laumad szerencses vagy, nekem kimaradt igy Nefer sem az igazi, sot igazan benacska nelkule.