- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
Citlali egyelőre zseniálisnak tűnik Arle-hoz, brutális amit művelnek, és még csak 40-es a Citlali-m, egy elég rossz builden.
-
xeon forever
addikt
Ha már az egyik legtöbbet használt karakterem:
6 havi welkin és egy skin igy újévre.
-
xeon forever
addikt
Szerintem jó lett, Lali még várat magára, de minden esély megvan rá is.
-
Sordoran
Topikgazda
Nekem is nagyjából 200 wish volt a kettő, pedig buktam az 50-50-et mindkettőnél.
Elsőnek a második 10-es pullnál villant az arany. Kicsit elszomorodtam, hogy Jean jött, de még ugyanebben a 10-esben jött Mavuika is, szóval szerencsés voltam. Ezután viszont kb. végletekig kellett menni, előbb Qiqi, majd csak utána jött Citlali, és bele kellett nyúlnom a tartalékokba (bankkártyára nem volt szükség még).
Mivel előtte az archon questet csináltam végig, így marad holnapra a fejlesztés, csapat építés. Addig véleményezni is csak trial alapján tudom őket, ott pedig ugye Mavuika villant nagyobbat, Citlalit nehéz belőni supportként ha nem saját karakterekkel rakom össze. -
Shiro
senior tag
Meglett mind a kettő, igaz 200 húzásba fájt és hozzá kellett nyúlni a tartalékokhoz is, de pokemon elv.
Citlalit imádom, nagyon jó supportja lett Arlecchinonak.
(Amikor párnán repül, az Aladdin zenéje megy a fejemben.)
Mauvika viszont nagyobb csalódás mint amire számítottam.
A motorozást egyszerűen élvezhetetlenné teszi a fizika hiánya. (Rosszabb, mint a Tower of Fantasyban)
Ameddig nem tűnik el minden ellenérv Benett C6-al kapcsolatban, addig Peruere lesz számomra az igazi Pyro Archon. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
emiki6 #20493 üzenetére
Az igen. Én sajnos nem regisztráltam az oldalra ezért mindig sütikből dolgozott ami meg egyszer elveszett... Azóta nem is frissítem és nézem pedig jó lenne tudni mennyit lőttem már el.
Én őszintén nem tudom már hova tenni ezt a játékot. Az eventek nevetségesek, Natlan területe számomra csalódás. Mondjuk azért elég durva kilométereket zuhanni.
Meg az a sárkányos lövöldözés tetszett, főleg az eső effekttel.
Ami még tetszett,hogy már súroljuk Teyvat 'tetejét' és az Abyss alját ami helyenként át is üt már. Így nem olyan nehéz már elképzelni hogy ez a világ hol helyezkedik el. Ja és BÚÉK
-
Wayne
aktív tag
BÚÉK! Én nyomtam egy all in-t!
Fegyverbanneren buktam Citlali fegyverére, de nem bánom az is egész jó.
-
emiki6
veterán
BÚÉK!
311 wish - 2 mav - 1 cit
1 dehya 1 jean.Szinte teljesen le is nulláztam az acc-om, maradt még 10 wish a tankban, örülök, hogy nem kellett grindolni, hogy meglegyen a második mav.
Mostanában még elszuttyogok az új karakterek kiépítésével, a sztori végigjátszásával, aztán visszavonulok és csak ritkán fogok benézni genshinbe, új karaktert már nem nagyon tervezek szerezni (meg ugye nem is lesz miből, ha nem csinálom a dailyk és eventek grind-ját).
Az archon questekre tervezek majd mindig visszatérni.2022. 06. 02.-án kezdtem (2.7), 841 aktív nap.
-
-
emiki6
veterán
Kihez nem lesz EN VA 5.3-ban. Nem spoileres szerintem:
-
xeon forever
addikt
Boldog primoban gazdag új évet mindenkinek.
Reggel 4-kor Mauvika/Citali on. Sok sikert mindenkinek a pullokhoz.Celestia WE comin'!
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20486 üzenetére
Ez egy randis quest? Mert ott azt hiszem van skip egy ideje már.
-
xeon forever
addikt
így szembe jött a skip gomb.
-
emiki6
veterán
válasz
CJ4567 #20481 üzenetére
Mav harci animációi nekem sem tetszenek annyira, bár ez nem jelenti azt, hogy nem lesz jó érzés játszani vele (chascával is kellemes meglepetés volt a harc), viszont a közlekedés animáció meg nagyon megtetszett.
Citlali eddig a leghaszontalanabb natlan 5* közlekedés szempontjából. Na meg nála a cukira mentek rá a párnácskákkal, nem a cool-ra, én a cool-t jobban kedvelem.
De a kitje hasznos.
Zzz-vel nekem is sok előítéletem volt, de örülök, hogy odakeveredtem, hogy kipróbáljam, sokkal jobb játék, mint a genshin (jstern se véletlen csinál zzz tc-t), noha ebben is a content jó része filler. A genshin nagy előnye, hogy fantasy.
A hsr turn based strategy, ami sosem érdekelt.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
xeon forever #20482 üzenetére
Nem:
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20482 üzenetére
Leak, bár engem nem feltétlen győz meg hogy így lesz, de több helyen is írják:
.Skirk
Alapja, és még több pletyka:Ugye az 5.3 special programban volt egy kép ahol feltűnt az ő sziluettje is, azok között a karakterek között akikkel a következő fél évben találkozni fogunk a játékban (most angol fordításban ez se egyértelmű számomra, hogy csak sztoriban találkozunk, vagy megszerezhető karakterek lesznek). Aztán beindult a leak gépezet, és e szerint az utolsó új karakter Natlanban Skirk lesz 5.7-ben. 6.x patchekben pedig pörögni fog archon quest, bejárjuk egész Teyvat-ot, de majd csak 7.0-ban jön Snezhnaya. -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20479 üzenetére
Ki jön 5.7-ben?
#20481 CJ4567
Nem csak 2 volt??? -
CJ4567
nagyúr
válasz
emiki6 #20480 üzenetére
Nekem Mavuika az animációi miatt nagyon ellenszenves, tőlem lehetne Xiangling^2, akkor se szedném ki, mert egyszerűen nem tetszik, úgyhogy Citali lesz belőle
És utána valószínűleg hosszabb pihenőre teszem a játékot, Natlan óta sokkal kevesebb kedvem van játszani, mint Fontaine alatt.
Arle C2-n gondolkodtam, mert most C1R1, de elvileg Citali jobban megéri. (És Citali sokkal jobban tetszik)
És lehet, hogy itt lesz egy hosszabb szünet gacha játékokból, a Genshin nem fog most meg, a HSR-t elkezdeni nehéz, és a powercreep nagyon brutális, a ZZZ pedig az én ízlésemnek már nagyon sok.
#20478 xeon forever Baizhu-nak ez a negyedik rerunja megjelenés óta, nem mondanám, hogy elhanyagolták
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #20479 üzenetére
Lali leginkább Arle-nek és Mav-nak lesz jó (melt enabler shielder buffer), de Chasca is nagyon örül, hogy kap egy értelmes pajzsos buffert. És inkább ő archon, mint mav, mert a pajzs duration 20 mp, a cooldown 16.
Mav off field pyroja c0-on ~12 mp, az archonhoz képest elég gyász. C1-en már ~18 mp, szóval rerunkor lehet rámegyek a c1-re, hogy xianglingról még említés szintjén se halljak többet.
(meg a több üzemanyag sose árt)
Én kiszedem ezt a kettőt, aztán visszavonulok és csak a sztorit fogom követni. Átmigrálok végleg zzz-re (ott Evelyn fog kijönni: aki látta érti.
).
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20478 üzenetére
Elég erős lesz ez a patch. Nem igazán értem miért nem osztották meg a két fázis között őket (két új 5* karaktert), miért párhuzamosan jönnek, de sokat nem számít. Majd a gyakorlati tapasztalatok megmondják a tutit, amit előzetesen olvastam az alapján Citlali C0 nem annyira erős, de aki többet húz (talán C2-ig) ott már megéri. Nem mélyedtem bele, nekem szimplán a személye, dizájn az ami nagyon tetszik, ahhoz pedig a C0 is megfelel.
Mavuika pedig nem kérdés, minden archont ki kell húzni.Második fázis már nyugis lesz számomra, mindkét karakter megvan onnan. Akkor már tervezhetek és gyűjthetek 5.7-re.
-
xeon forever
addikt
〓Event Wish Duration〓 After the Version 5.3 update phase 1
Jó hogy egyszerre 2 új 5*-os is jön Phase 1, de igy igen csak szűkös lesz a primo.
5.3 Phase 2
〓Event Wish Duration〓 2025/1/21 18:00—2025/2/11 14:59
Ez mindenhol jónak igérkezik. Clorinde-re megyek rá szerintem.
Baizut egyébként jól elhanyagolták az utóbbi időben, pedig elég jó karakter, mostani Abyssban is megállta a helyét support/healer pozicióban. -
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #20475 üzenetére
Én még arle release előtt csináltam egy nagytakarítást, az sokat dobott az átláthatóságon és rengeteg arti xp szabadult fel vele. 200 alá biztosan levittem az artik számát, de lehet 100-hoz volt közelebb.
Elég sok hulladék volt, de én a legtöbb karaktert elvből sem használom, azokra nem kell meghagyjak kópium artikat. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Urzu_7 #20474 üzenetére
Azt hinnéd ez olyan könnyű. Én is szenvedek vele, egyszerűen se időm, de főleg kedvem nincs átnézni 1800 artifactot egyesével, hogy kiszórjam ami nem kell.
Persze lehetne betörni mindent ami nem kell, de nem tudni előre milyen új karakternek lesz szüksége olyanra amire előzőleg nem gondoltál.
Nekem most HSR-ben van, hogy az új karakternek rég nem használt relic (ottani artifact) kell, ráadásul olyan statokkat amit előzőleg kiszórtam már, mert nem tűnt logikusnak a set bonus alapján.
Azért az új szűrési lehetőségek megkönnyítik a dolgot, de egy idő után az se segít feltétlen. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
xeon forever #20472 üzenetére
Törd be xp-nek amik nem kellenek
-
xeon forever
addikt
Mauvika web event:
invitation kódom, ha valaki rányomna azt megköszönném.
GCDRNLMZHN -
xeon forever
addikt
Remélem lesz még inventory tárhely növelés. 4 évnyi xart nehéz tárolni.
A mostani artifact farm telíti rendesen. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #20469 üzenetére
Szerencsére sikerült visszakeresnem
https://www.youtube.com/shorts/vbqvm797QoU -
Shiro
senior tag
-
fpatrik17
senior tag
válasz
xeon forever #20463 üzenetére
Én Arle - Beidou - Fischl - Chevreuse csapattal daráltam le a B oldalt. Naggyon naggyon simán.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
xeon forever #20463 üzenetére
XQ-Yelan-Nahida-Raiden (EM, Nahida on-field), vagy XQ-Yelan-Nahida-Kuki.
-
xeon forever
addikt
Srácok abyss 12-2/b oldalra melyik a leggyorsabb csapat.
(mármint az első fázisban a "pajzsot" levinni???
Elvileg oda e legtöbb hit számít, na de ki az a 4 legtöbb találatot beadó csapat@ 1 DPS 3 Support felállásban, tehát 3 offield kéne akik sok hitet adnak.
Most Raiden(Skyward 10%atk speed+)-Nahida-Yelan-Kuki, pont nem kapja le...
Valami ötlet? -
Shiro
senior tag
Mauvika Darling in the Franxx-ot akar játszani:
-
Sordoran
Topikgazda
5.3 special program kódok:
- UAMPGJASECZH
- LT5NH2TTXUHM
- 4SLPH3BSFVH9A már korábban bejelentett 3 új karakter jön, (ráadásul rögtön phase 1-ben lesz Mavuika és Citlali is), dübörög tovább az archon quest és lesz lantern rite is, 2 új skin (Hu Tao és Xiangling).
Nem is baj, hogy ezúttal január 2. helyett január 6-án megyek vissza dolgozni. -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #20458 üzenetére
Gondolom a Tankosabb Enemyk lokik fel, nem az ilyen kis csipp-csupp Hiluchurolok.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #20456 üzenetére
Mind1 milyen artit hasznal rajta, nincs neki interruption res. A gladiator vagy Echoes es a Heart of Deep ez a harom ami hasznalhato rajta.
-
xeon forever
addikt
...
Na ezt gondold újra.
Egy 200/50-es Ayaka BiS artival, még ezzel a fegyoval...
Artibol 20+fegyo 40 a chargedra. Kb 15k single hit charged.
3 charged az 45k plusz a Burst dmg.
Kicsit lehet finomítani és akkor egy 200/100 arányt ki lehet hozni.
Esetleg a gladiátor set is hasznosítani tudja. -
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever #20451 üzenetére
Ayaka burstel sebez illetve a CR nem igen kell neki a Freeze miatt.
Ayatonak meg van interupt resistje így neki nem igen kell pajzs. -
Shiro
senior tag
Így az utolsó pillanatban sikerült megcsinálnom az eventet(, meg az abysst).
Az angol verzióban miért lett a sámánból médium?
https://www.youtube.com/watch?v=xn4kzAdtlbI
Egy újabb költői kérdés a MiHoyo dizájnerei felé: MIÉRT?
Egyébkéntlefogadom, hogy Pyro Travellernek szánták, úgy, hogy Lajos a shielder.
---
Illetve egy kicsit megkésve mondom, de meglepett, hogy Ronova nem Seele hangját kapta. -
xeon forever
addikt
Kedvenc lett mostanában a Zhongli-Nahida-Furina-Raiden team.
Ilyen lett ez a csapat. Video végén egy Abyss 12-1/a oldalon jól látszik, hogy bárkivel vagy onfield, elég gyorsan ledarálható és nagyon kényelmes.
-
CJ4567
nagyúr
KQM-ben ezt a választ kaptam pár napja. Kevesebbet buffol, mint a Petra Zhongli-n, viszont jóval könnyebb használni, mert csak nyomva tartasz egy E-t, és kész.
Amin gondolkodtam, hogy Zhongli helyett Kachina
(Xilonen-t nem szedtem ki, mert nem tetszik) Viszont nem vagyok ahhoz elég jó, hogy C0 Neuvi-t pajzs nélkül játsszak.
-
Wayne
aktív tag
válasz
fpatrik17 #20442 üzenetére
Az "a" csapata a legerősebb. A "b"-nél Zhongli-ra petra kell, amit nagyon nem szeretek a kristály szedegetés miatt. Az elobbi csapat szerintem most a legerősebb a játékban, ha valamilyen nehéz content jön, akkor mindig ezt veszem elő
. Én nem szoktam túlbonyolítani: Nevil E - Furi QE - Xil Q E 2N - Kazuha QE - Nevil CA, ha visszatölt az E, akkor E CA - repeat.
Lányomnál tegnap éjszakába menően kihúztuk nála is Nevilt. 6-8 hónapnyi trash arti gyűjtögetés majd strongboxozás és arti felhúzás után ez lett a vége:
102/249 36,6k HP lesz, ha majd fel lesz huzva + set bonus. -
fpatrik17
senior tag
Tegnap úgy döntöttem jöjjön Neuvi, Mauvika egyre kevésbé hoz lázba...
Még húzom felfele a Sacrif Jade-t + rádobtam ami Artim kéznél volt.1. Milyen rotation-t javasoltok, amivel fix fentmarad a fegyver HP buffja (max 10 sec on field) és a C0 miatt 3 stack-kel lép pályára Neuvi?
a) Neuv - Furina - Kazuha - Xilonen
Ezt próbáltam eddig: Neuvillette E > Furina ED > Xilonen EQ N2 > Kazuha tEPQ > Furina Q > Neuvillette C E C Q > Xilonen E N2 > Kazuha tEP > Neuvillette 2[Cb) Neuv - Furina - Kazuha - Zhongli
Ezt próbáltam eddig: Neuvillette E > Furina ED > Kazuha tEPQ > Zhongli hED > Furina Q > Neuvillette C E C Q > Kazuha tEP > Neuvillette 2[C]2. Mi a kedvenc csapatotok vele, milyen egyéb team-ben érdemes használni?
Jelenlegi igen kezdetleges build:
-
xeon forever
addikt
Celestia, I'm comin'.
Helyszín: a legmagasabb pont Natlanban.Megszenvedtem rendesen mire minden xart össze kapartam, és maxos lett egyébként egész Teyvat.
-
Mike
veterán
Mennyi idő megcsinálnina mostani koronás eventet, ami a héten lejár?
-
F34R
nagyúr
válasz
emiki6 #20432 üzenetére
Valami olyasmi kellene, hogy Tier List szeru kinezetileg, es mindenki megtudna csinalni es egy google formba gyujtve kiderulne. Akik az SS es S tierben vannak azok automatikusan tovabbjutnak, akik A-ban maradnak azok vigaszdijasok. A kovetkezo szavazasnal mar csak SS-tierbe kerulhetnek, tehat potyogtatni kellene az S-bol ki csajszikat.
Az SS-ben megmaradtak kozul pedig mar sima poll-ban lehetne szavazni akarkinek a forumbol, es aki a legtobbet kapja csajszi, azt kell Abyss-ban Mauvika melle tenni az egyik oldalra. Bar mar ezzel szerintem el is arultam a gyoztest -
emiki6
veterán
Na várjá, hogy gondoltad ennek a lebonyolítását? Hogy történne a jelölés és hogy a szavazás? Pl 1 jelölés 1 szavazás esetén előfordulhat, hogy mindenki mást jelöl és azt szavazza meg és akkor senki sem nyer.
Itt az összes karakter az említett 2 kategóriából:
Poll-t azt hittem doodle-ben lehet csinálni, de az csak időpontokra jó, szóval talán ezzel lehetne a szavazást lefutatni: [link]
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #20429 üzenetére
-
Mike
veterán
Én most rágyógyultam a temtemre
-
xeon forever
addikt
Ezek szerint "senkinek" nem ment át.
A Cougar egy fogalom egy " másik" szakmában.
Lehet én vagyok túl öreg. XD -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #20424 üzenetére
O nem allat, nem Puma, hanem Puna
elvan dontve a kerdes.
-
emiki6
veterán
válasz
A konstija Panthera Ocelota.
Redditen asztírják: Apparently Ocelotl means “Jaguar” in the Aztec language of Nahuatl. As to why Ocelot is called Ocelot is probably because they look like mini jaguar.Megnéztem a latin nomenklaturát és a Panthera gyakorlatilag azt jelenti, hogy "nagymacska", a panthera nembe tartozik az oroszlán, tigris, leopárd (párduc), jaguár.
Az ocelotoka Lepardus nem-be tartoznak (melynek a leopárdokhoz nincs köze).
A pumák a Puma rendbe tartoznak, az megint más.Közben találtam erről egy reddit posztot, melynek konklúziója, hogy Xil dizjnja a jaguárokat és az ocelotokat is alapul veszi. Mivel panthera, ezért ocelotos jellegű jaguárnak tekinteném.
-
Mike
veterán
válasz
A cougar az puma
-
xeon forever
addikt
Srácok, Xilonen szerintem egy "Puma;Cougar
"..., nem is gepárd. xD.
Kiéget, ezzel az idle animációval. -
xeon forever
addikt
Így még nem magyarázták el a Genshint soha XD
https://www.facebook.com/reel/747032274247482?s=yWDuG2&fs=e -
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #20417 üzenetére
Erőssegre mid, de ow-re adja, nem kihívás szerencsére lvl9-en sem.
Domaineknél, world bossoknál azért kijön, hogy kell neki vagy egy pajzs vagy egy healer.
Benettet nem használom dacból, de amúgy nem lenne gond a körön belül maradni, úgyis csak körözök az enemy körül.Abysst, színházat fear csinálja nekem, ott nemtom mennyire jó használni, nem is érdekel.
Az nagyon jó benne, hogy trivializálja az explorationt, amire már ráuntam és lehet, hogy amúgy nem csináltam volna, így viszont tök kellemes akár csak repkedni a mapon.
A combat része nekem meglepően tetszik és jó, hogy egy személyben dps és jármű, nem is kell átváltani másra. Ororonnal szoktam ugrálni néha, ha függőlegesen kell haladni.
Itt c1 van lyney íjjal. Se a sig, se a c2 nem elég nagy buff, hogy ki akarjam húzni, főleg, hogy xilonenem sincs. Lali és mav jobb dealnek tűnik, mint chascába jobban invesztálni.
Sajnos mav E még nem működik chascával. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Urzu_7 #20416 üzenetére
És megérte, elég erősnek érzed? Vagy csak a szépsége miatt. (nálam mondjuk jobban fel van öltözve
)
Én is fogadtam ilyet fegyver bannerrel kapcsolatban, aztán nem tudom milyen elgondolásból mentem rá Chiori fegyverére anno, és mérgelődtem is miatta. Végül azért nem bántam meg, mert bejött a kishölgy, jó kis geo sub-dps. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
xeon forever #20415 üzenetére
Csajka 79, fegyver 132
Pedig megfogadtam, hogy fegyverbanneren többet nem de ha már fullba nyomtam a kretént akkor miért ne, nem mintha lenne bármi most a játékba ami érdekel -
Urzu_7
aktív tag
Na ki költötte el mindenét erre a kettőre
maradt vagy 300 primo
-
xeon forever
addikt
Story SP.
Na ha jól látom már nem csak JPG Celestia. A legmagasabb pont, már közelít.. Gondolom lassan meglesz az alapja a korai teszteknek. -
Mike
veterán
Jó volt a mostani mini event, a 4. napon jöttem rá, hogy az állat szemszögéből mutatja a képet a kamera, előtte nem értettem mi a lófa*t nézzek. De aztán rájöttem, erre nézem b+ ki van írva
tényleg sokszor az a megoldás, hogy olvasd el amit kiírnak (dühöngés helyett)
(Tegnap csináltam meg az egészet)
-
slimG
tag
válasz
xeon forever #20408 üzenetére
Talán mindig x.1 patchben jött a horgászós shop és fegyver, a shop már bent van délnyugatra a várostól. Inazumában a bis f2p Raidennek, Sumeru ha jól emlékszem egy ER bow volt, Fontaine pedig a vascső, egy Festering Desire gyengítve. Szóval itt valami pallos kell majd legyen, de hát pyro traveler sincs még, szóval wtf kedves hoyo...
-
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #20405 üzenetére
Szerintem a teleport a leggyorsabb közlekedési mód a Genshinben.
Egyébként aki nem érti miért kellettek ilyen karakterek, azoknak a figyelmébe ajánlom hogy már több mint 15km a legnagyobb távolság két pont között.
Amúgy meg Furina az ultimate mindenhová eljutó karakter. Múlt hétvégén kipróbáltam, Inazuma déli részétől fontain északi részéig sétáltam végig, (a tengeren át)csak skill.
-
nonsen5e
veterán
Jókor és jó helyen
-
emiki6
veterán
Kiszedtem chasca c1-et, ami exploration-nél +43% hatótáv.
Lehet még trükközni a movement speed buffokkal is (ami tovább növeli a hatótávot). Lyney íja ad 10%-ot, ha mindenki más elem (ez chasca sebzésének is optimális). 10%-ot tud még adni nappal Dehya/GaMing éjszaka meg Rosaria. Ha betesz az ember Chasca mellé mégegy anemo-t, az szintén +10%, de a lyney íj buff úgy már csak 7%.20% movement speed buff-al C1 Chasca hatótávja natlanon kívül: [link]
-
slimG
tag
Csak én nem látok Natlanos horgászattal szerezhető fegyvert?
-
xeon forever
addikt
Idáigi legerősebb Raiden team, szinte halhatatlanok. Ráadásul konstans sebzes egy team rotáció után.
-
Sordoran
Topikgazda
A harmadik 5.3-ban érkező karaktert is bemutatták hivatalosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest