- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
Topikgazda
Ahogy gyors ránéztem guide-os oldalon, annyira nem lett erős jelenlegi felhozatalban. Majd ha jön többi lunar-charged karakter akkor lehet érdemes lesz rámenni, én jelenleg kivárok. (már lehet 6.0-s leak alapján kiderül hogy megéri kivenni)
Amúgy érdekes, igaz csak teaser és trailer videó alapján de az angol VA valahogy jobban átjön Ineffa-nak mint a japán nekem. Az angolba belevitt robotos hangszín passzol hozzá, míg a japán nem erőltette meg magát ilyen szinten.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #21162 üzenetére
Restellem, de még csak most jutottam oda hétvégén, hogy Skirk küldetését megcsináljam. Nekem egy gondom van vele, ami nem is a konkrét questnek szól: ez miért karakter sztori? Az én fejemben az Archon questek azok amik a fő sztori, a legfontosabb történések itt vannak. Ezek mellett pedig a karakter küldetések már fillérek kissé, inkább a világ tágítása a céljuk, adott karakterrel a középontban. Ugye akad itt olyan amire később már nem is fogunk emlékezni, nincs igazán jelentősége a fő történet szempontjából, másik ad új heti boss-t, ezért fontos, és most Skirk is jelentős, a világ tágításban nagyot lép előre.
Már ez kissé megosztó, és ugyanakkor elszomorít, hogy Skirk ugye Fontain archon quest sorozatának végén jött be, és (innentől minimális spoiler)többek között én is sokat vártam tőle. Ezzel szemben most ez egy út széli kaland volt, még ha a világépítésben jelentős is, a Teyvat-on kívüli világot súroltuk. Ne felejtsük el, hogy ez nem archon quest, sok játékos, főleg akik még nem járnak itt történetben lehet ki fogja hagyni mikor idejut, mert ezek egyfajta ajánlott küldetések csak. Illetve a végén úgy búcsuztak el, hogy simán lehet nem is fogunk többet találkozni. Dain papa évek óta épül, várják rajongók, én Skirk-nek is hasonló jövőt vártam, de azzal hogy most kidobta a hoyo mint játszható karakter, és kapott egy saját küldetést, nem lenne meglepő ha hosszú ideig nem találkoznánk vele. Főleg hogy lesz elég új karakter potenciál következő 1 évben, akik hozzák majd a pénzt. Vagy csak én vagyok ennyire csalódott emiatt? (az se lenne meglepő, ha ez már egy marketing döntés lett volna, Skirk bannere rengeteg pénzt hozott a konyhára most, lehet akartak valamit befektetőknek/tulajdonosoknak villantani) -
Sordoran
Topikgazda
Na én ezért szoktam úgy csinálni, hogy mikor megvan a lvl50, csak akkor veszem meg és rögtön ki is szedek mindent.
HSR-ben annyival problémásabb, hogy ott lvl50-ig vannak ugyanúgy válogatott jutalmak, de a felső limit lvl70, 51-70 között pénz és enchant anyag jár. Így pedig kitart patch végéig míg összejön. Ráadásul ott nincs napi BP pass küldetés, csak heti és egész patches. (ez amúgy lehetne itt is így...)xeon forever: Constellation? Dedikált fegyver? Nem így ismertünk meg téged mint aki spórolgat. Ennyire rossz a gazdasági helyzet?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20916 üzenetére
Én nagyon prózai okból maradtam le róla: elfelejtettem wishelni.
Hétfőn még úgy voltam vele, hogy majd másnap 7 előtt pörgetek rá. Be is léptem játékba, elintéztem napi dolgaim majd ki. 8 után jutott eszembe, hogy basszus...
Sebaj, így várom a szakácsjányt. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20909 üzenetére
Ennyire kell neked, megéri? Még mindig úgy állok hozzá, hogy inkább csak fun-ra használnám, de tény, hogy egy jó fajta electro dps nem ártana. Eventen is ki lehetett próbálni, ott is poén volt, de nem tudom rámenjek-e. Skirk-re készülök, és lehet neki is menő fegyvere lesz (bár fegyver bannerre továbbra is azt mondom nem szabad húzni), valamint ugye előtte még a supportját is ki kell húzni. De talán el mehetek egy 50/50 próbára Verával is, ha kiesik akkor jó, ha nem, akkor legalább fix lesz a szakácsnéni.
-
Sordoran
Topikgazda
Majdnem kimaradt, megjött az Ifa is.
-
Sordoran
Topikgazda
Még egy karakter fog jönni, csak lassú az Ifa. -
Sordoran
Topikgazda
Az 5.6-ban érkező
lesz az, cyro és hydro karakterek számára lesz support. Végülis csaj, szóval amúgy is elgondolkoztam rajta.Escoffier
Nem szeretem plunge-olást, szóval nem gáz. Sőt, ha már electro, ott van nekem Clorinde akit mai napig nem építettem ki sehogy, és nem használtam. Pedig olvastam olyasmit, hogy ő is erős electro dps. Raident se használtam soha sokat, szóval ez csak olyan "valamire költeni kéne" gondolat volt tőlem. Mauvika és Citlali megszerzése óta nem vittem túlzásba wishelést.
Genshinben alig látok olyat akire költeni akarok, míg HSR-ben jelenleg a gazdasági totálkár veszélye fenyeget... Kár hogy nem lehet oda átküldeni innen wishelésre valót. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20874 üzenetére
Akad majd jó rerun azért 5.6-ra majd az új 5* karakter bannerén kívül, az új
, rerun pedig Navia, Kinich és Raiden Shogun lesz várhatóan.Escoffier – 5-star Cryo Polearm
Szóval lehet egy Raiden C2 (jelenleg C0 enyém) is jó befektetés lenne. Addigra úgyis kiderül hogy mit tud Skirk, és érdemes-e rá sokat spórolni vagy elég megszerezni C0-n fegyvere nélkül és azzal is el lehet bohóckodni. -
Sordoran
Topikgazda
Én azt hittem Iansan fiú karakter, amíg nem láttam most a try-ban, hogy "she".
Na nem mintha sokat számítana nekem, soha nem érdekelt, és szerencsére lazán skippelem. Varesa már kérdéses, főleg mivel a két következő karakter (5.6-os leakek) szintén nem túl érdekesek. A dizájnja jópofa, és jó lehet vele közlekedni, de amúgy nem látom értelmét rámenni jelenleg.
A korábban megpedzegetett karakter sziluettek közül egy (ránézésre fiúcska) hiányzik még, ő neki is megelőlegezem a skippet.Várok tovább Skirk-re, és lehet spórolok a fegyverére és constellation-jére inkább.
-
Sordoran
Topikgazda
PC-n és mobilon legalább van pre-download, utána pedig eszköz függő mennyire gyorsan fejezi be frissítést.
Bezzeg PS-en iszonyat mennyiséget tölt le minden alkalommal. Igaz hogy van standby letöltés, de én pl. nem használom, mivel heti 1x kapcsolom be mostanság. Újévkor jó volt, ott ugye pont január 1-jén jött új patch, és ott két pezsgő között rá tudtam küldeni a ps-t is frissítésre, hogy utána "reggel" neki tudjak vágni. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20836 üzenetére
Amúgy van valami forrás, vagy akár saját mérés arra, hogy nerfelnek karaktereket? Tudtommal gacha game, és a (kínai) törvények nem engedik, hogy utólag gyengítsenek karaktereken. Kivétel csak a bugfiex-ek okozta változás, de az nem valódi nerf (lévén hibásan működött). Szimplán mindig egyre erősebb karaktereket (illetve fegyvereket) hoznak ki, és ezzel ösztönöznek a folyamatos wishelésre.
Amúgy ott van Bennett, aki a mai napig előkerül különböző csapatösszeállításoknál mint legjobb support. Ne mondja nekem senki, hogy ha lenne nerfelés a játékba, nem kukázták volna ki. Egy jobb 5* supporttal lehetne leváltani, de az pedig túl OP lenne, hiszen már Bennett maga is túlságosan jó support. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20741 üzenetére
Kivéve, ha az EM is törtszámos, és pl. 2x 18,6 az 37,2. Kerekítve őket kijönnek a számok. Mondjuk értelme semmi szerintem, hogy ezek miért lehetnének törtszámok, de nem ismerjük a mögöttes algoritmust. (főleg hogy ugye crit esetén törtszámokat látunk)
-
Sordoran
Topikgazda
Még egy karakter érkezik következő patchben. Azért az vicces, hogy ő nagyobb szerepet kapott a fősztoriban, mégis csak 4* lesz, míg Varesa akit sehol se láttunk korábban, 5* lesz...
-
-
Sordoran
Topikgazda
-
Sordoran
Topikgazda
Új karakter 5.5-ben. Nem tudom mi történt a drop marketinggel Genshin esetén, már ugye szerda óta videó leak is van róla, is...
-
Sordoran
Topikgazda
Tudtam, hogy valamit elfelejtettem.
Kár érte, de nem lett volna amúgy se ennyi időm rá. Nem is csoda, hogy genshinben már nem gyűlik annyira a wish-re való, bár most szerencsére van még idő gyűjteni.
HSR-ben jól állok, bár ott pont most izgalmasabb amúgy is a felhozatal, tehát kell is oda. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20625 üzenetére
Pontosan, nekem minden karakter megvan akit akartam eddig, és a jövőben is így tervezek. Rálesek leakekre ha úgy alakul, így lehet sejteni mikor jön valaki érdekes. Most ugyan alaposan elvertem a tartalékaim nagy részét Mavuika és Citlali érkezésére, de szerencsére mivel az új 5* karakter aki 5.4-ben jön később standard lesz, így könnyen kihagyom most. Legkésőbb ősszel az évfordulós ajándékként fixen meglesz.
Utóbbi 1-2 évben már sajna nem fordítok annyi időt a fejlesztésekre, de azért megállják a helyüket a hétköznapokban. A HSR-be több lelkesedésem van ebből a szempontból jelenleg, ott ráadásul most jött új terület, pörög picit a sztori is. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Fernet #20614 üzenetére
Nem ajánlom senkinek, magamnak se a fegyver bannert, bár már mostanra jóval barátibb lett. De erre én is rámentem anno, mert azért mégiscsak egy kasza.
Szerencse, hogy nem csinált ebből hagyományt a mihoyo, mert drága lenne minden menő karakternek össze szedni a menő fegyverét.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
kill_switch #20610 üzenetére
De jó is lenne, hogy addig amíg van olyan standard 5* karakter aki nem C6, az lenne inkább adva, mint a C6+ constellation-ök. Főleg, hogy ismét bővül majd a lista, és gondolom többség inkább vele akarja majd bukni mint a már jól ismert, és nem használt régivel.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20552 üzenetére
Lépj be egy másik accal is, és nézd meg azt bannolják-e.
-
Sordoran
Topikgazda
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #20546 üzenetére
Igen, az élsimításon valóban segíthet ez, csak amin még megakadtam korábban ugye az volt, hogy a 8K-nál már low beállításokra volt szüksége xeon forever-nek, és ezt pedig nehezebben tudom elfogadni hogy szebb mint egy natív 4K high. Ha csak nem 4K low-hoz hasonlítjuk.
Mondjuk tök jó így okoskodnom, mikor én heti 1-2x tolom PS5-ön, amúgy meg jellemzően M1-es iPad Pro-n nyúzom, PC-n csak a másik acc-al szoktam belépni időnként.
Szép iPad-en a 120 fps-el arra a fél percig amíg nem veszi vissza a melegedés miatt, igazán feldobhatnák már PS5-re és PC-re is a 120 fps módot. (remélem nem korlátlan időre kötöttek erről szerződést az apple-el)
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20542 üzenetére
AMD kártyám van, és annak se nézem ilyen adatait, ezért nem tudtam.
Normál esetben értem amúgy, hogy nagyobb felbontáson jobb teljesítményt hoz, de itt van egy 60 fps-es lock a játéknak, így nem igazán értem. Talán ha lesz rá időm és energiám kipróbálom én is, ha a hardver engedi. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20540 üzenetére
Ebből hol olvastad ezt ki? Itt az fps számról van szó, az új DLSS 4 megnöveli a képkocka számot, 2 generált képkocka közé generál az AI 3-at. Felbontásról egy szó se esik.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #20535 üzenetére
Amiket én gyors keresés alapján találtam (igaz több mint 1 éves topikban), hogy ez a hibaüzenet lehet e-mail változtatásnál, oka lehet hogy már egyszer változtattak e-mail címet a fiókon, és másodjára nem engedi. Általad leírtnál is hasonló lehet, bár én furcsállom, hogy geolokáció alapján ezért nem jár ban (persze jogos hogy el is költözhetsz, és új ország, új élet, új e-mail cím, vagy pont költözéskor szűnt meg előző e-mail címed
). Legalábbis nem hinném hogy a szabályzatuk engedi az accountok adás-vételét.
Másik megoldást amit írtak, hogy VPN-el kell megpróbálni belépni, de sokaknak ezzel se működik. Elég sokan írtak ehhez hasonló problémáról van, de megoldást nem nagyon írtak ezeken kívül, és a support nekik is nem vagy nehezen válaszolt. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20529 üzenetére
Google nem segít? Weboldalon se tudsz belépni vele? Milyen fiókod ez, régen használtad?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20526 üzenetére
Nem hinném, persze van rá statisztikai esély. Egy 10-es pullban is lehet 7db Mavuika.
Olyan 80-100k primogem kell rá minimum, na ennyit összeszedni F2P ennyi idő alatt nem reális. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20520 üzenetére
Miért?
Én nem értek valamit, de miért játszol 8K-ban egy 4K-s megjelenítőn, cserébe low poly?
Amúgy igazán megkaphatnánk már PC-n a 120 fps-t (mégha nem is engedik fölé valami okból), apple eszközök tudják arra a pár másodprecre amíg a túlmelegdéstől vissza nem veszi teljesítményt, egy mai pc simán tartaná. -
Sordoran
Topikgazda
5.4-ben érkező új karakter (visszatérünk Inazuma-ba egy eventre):
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20499 üzenetére
Én nálam annyira alap volt, hogy megveszem rögtön, hogy el is felejtettem írni.
-
Sordoran
Topikgazda
Nekem is nagyjából 200 wish volt a kettő, pedig buktam az 50-50-et mindkettőnél.
Elsőnek a második 10-es pullnál villant az arany. Kicsit elszomorodtam, hogy Jean jött, de még ugyanebben a 10-esben jött Mavuika is, szóval szerencsés voltam. Ezután viszont kb. végletekig kellett menni, előbb Qiqi, majd csak utána jött Citlali, és bele kellett nyúlnom a tartalékokba (bankkártyára nem volt szükség még).
Mivel előtte az archon questet csináltam végig, így marad holnapra a fejlesztés, csapat építés. Addig véleményezni is csak trial alapján tudom őket, ott pedig ugye Mavuika villant nagyobbat, Citlalit nehéz belőni supportként ha nem saját karakterekkel rakom össze. -
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20486 üzenetére
Ez egy randis quest? Mert ott azt hiszem van skip egy ideje már.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20482 üzenetére
Leak, bár engem nem feltétlen győz meg hogy így lesz, de több helyen is írják:
.Skirk
Alapja, és még több pletyka:Ugye az 5.3 special programban volt egy kép ahol feltűnt az ő sziluettje is, azok között a karakterek között akikkel a következő fél évben találkozni fogunk a játékban (most angol fordításban ez se egyértelmű számomra, hogy csak sztoriban találkozunk, vagy megszerezhető karakterek lesznek). Aztán beindult a leak gépezet, és e szerint az utolsó új karakter Natlanban Skirk lesz 5.7-ben. 6.x patchekben pedig pörögni fog archon quest, bejárjuk egész Teyvat-ot, de majd csak 7.0-ban jön Snezhnaya. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20478 üzenetére
Elég erős lesz ez a patch. Nem igazán értem miért nem osztották meg a két fázis között őket (két új 5* karaktert), miért párhuzamosan jönnek, de sokat nem számít. Majd a gyakorlati tapasztalatok megmondják a tutit, amit előzetesen olvastam az alapján Citlali C0 nem annyira erős, de aki többet húz (talán C2-ig) ott már megéri. Nem mélyedtem bele, nekem szimplán a személye, dizájn az ami nagyon tetszik, ahhoz pedig a C0 is megfelel.
Mavuika pedig nem kérdés, minden archont ki kell húzni.Második fázis már nyugis lesz számomra, mindkét karakter megvan onnan. Akkor már tervezhetek és gyűjthetek 5.7-re.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Urzu_7 #20474 üzenetére
Azt hinnéd ez olyan könnyű. Én is szenvedek vele, egyszerűen se időm, de főleg kedvem nincs átnézni 1800 artifactot egyesével, hogy kiszórjam ami nem kell.
Persze lehetne betörni mindent ami nem kell, de nem tudni előre milyen új karakternek lesz szüksége olyanra amire előzőleg nem gondoltál.
Nekem most HSR-ben van, hogy az új karakternek rég nem használt relic (ottani artifact) kell, ráadásul olyan statokkat amit előzőleg kiszórtam már, mert nem tűnt logikusnak a set bonus alapján.
Azért az új szűrési lehetőségek megkönnyítik a dolgot, de egy idő után az se segít feltétlen. -
Sordoran
Topikgazda
5.3 special program kódok:
- UAMPGJASECZH
- LT5NH2TTXUHM
- 4SLPH3BSFVH9A már korábban bejelentett 3 új karakter jön, (ráadásul rögtön phase 1-ben lesz Mavuika és Citlali is), dübörög tovább az archon quest és lesz lantern rite is, 2 új skin (Hu Tao és Xiangling).
Nem is baj, hogy ezúttal január 2. helyett január 6-án megyek vissza dolgozni. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Urzu_7 #20416 üzenetére
És megérte, elég erősnek érzed? Vagy csak a szépsége miatt. (nálam mondjuk jobban fel van öltözve
)
Én is fogadtam ilyet fegyver bannerrel kapcsolatban, aztán nem tudom milyen elgondolásból mentem rá Chiori fegyverére anno, és mérgelődtem is miatta. Végül azért nem bántam meg, mert bejött a kishölgy, jó kis geo sub-dps. -
Sordoran
Topikgazda
A harmadik 5.3-ban érkező karaktert is bemutatták hivatalosan.
-
Sordoran
Topikgazda
Jött a következő is.
Talán még ma jön a harmadik is. -
Sordoran
Topikgazda
Eddig csak tudtuk, de most már be is jelentették.
Szokatlan időpontban, hajnalban jelentették be, és eddig csak őt, pedig nem lesz egyedül 5.3-ban. (lehet a HSR-hez hasonlóan naponta jönnek majd, múlt héten ott is kedd, szerda és csütörtök reggel 6-kor jöttek egyessével a 3.0 új karaktereinek bemutatása) -
Sordoran
Topikgazda
válasz
kill_switch #20366 üzenetére
Ne feledjük, hogy neki minden Natlan karakterre rá kell licitálni.
Van aki földön szalad, más a falon kúszik, vagy a levegőben siklik. Mavuika mit tud ezek közül? Igen. Nem tudom mi jár a hoyo fejében ezekkel a karakterekkel, az óriás pisztoly és a motor is elég idegenül hat Teyvat világában. Még a DJ-s görgkorit le lehetett nyelni, bár az is fura volt elsőre. Már csak egy új terület lesz ezután amit kötnek a szabályok, tágabb dizájn elemek (mivel Teyvat része), utána már jöhetnek extrém külsővel megáldott "e világon túli" karaketerek (pl. Skirk).
Mindennek ellenére kellenek az 5.3-as patch karakterei is majd. Csak bírjam primogemmel. Tegnap Chasca-val beestem 10k alá ismét, és bár buktam az 50-50-et, de becsillant a mentőöv és mégis meglett így.
Cserébe az új boss hozzá elég szemét, biztos én nem értem jól, elsőre feltoltam a csikját elemental reaction-ökkel és villant acsi majd kifeküdt, utána viszont hiába csináltam elvileg minden ugyanúgy, mindig meghalt az aktív karakterem. Lehet jobb lenne ide 4 eltérő elemű karakterrel jönni, két geo bár aranyos, de nem ideális. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20298 üzenetére
Az első még nálam is meglett. Többinél ha meglett 2000 ponto mentem tovább. Nem érte meg azokért a jutalmakért próbálgatni különböző csapat összeállításokat, volt jobb dolgom is.
Mostani eventnél is hasonlóan állok hozzá, tényleg csak a primogem számít, a többi nyersanyagból így is több van mint amennyit elhasználnék. -
Sordoran
Topikgazda
Jah, így már értem. Hát a harchoz valóban kellenek megfelelően erős karakterek, bár a trialokkal is mennie kell azért a 2000 pontnak szerintem (én se erőltettem jobban, már 500-ért is jár a primogem ami legfontosabb, és nekem is szinte mind 2000 pontos csak). Az se baj ha néhány nem sikerül, anélkül is elérhető az összesített 1000 pont a koronáért.
-
Sordoran
Topikgazda
Beváltható kód november 10-ig: MTLF6DKA7PQZ
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
kill_switch #20249 üzenetére
Mikor választási lehetőség van, akkor "beszélünk" mi a travellerrel, ezért van. Gyakran amúgy a választási lehetőség se az, mert csak két opcióként jelenik meg a két mondat amit mondunk, de mindkettőt elmondja.
Na meg valódi döntés se nagyon akad, inkább csak Paimon-t lehet szivatni vele.
-
Sordoran
Topikgazda
Chasca amúgy is must have volt, de a képességei is nagyon elborultak lettek.
Már önmagában a külseje is nagyon dögös, és még elf füleket is kapott, overkill.
Ororon viszont hatalmas meglepetés számomra, hogy csak 4* lesz. A karakter dizájn simán hozza az 5*-os szintet. Bár nem terveztem kiszedni, de elismerően csettintettem rá AQ Act3 alatt (4-nek még nem kezdtem neki), hogy igényesen megcsinálták.
Még tegnapi naphoz tartozik, hogy kiszedtem Xilonen-t, de nehezen adta magát. 140 wish belement, lett egy Keqing C5-öm közben, mindegyik 4*-os már C6. Dory-nak kellett még 4 db, az bőven meglett.
-
Sordoran
Topikgazda
Logikus lenne, de én is 5.3-ról olvastam leakekben, és egyedül érkezik elvileg patch első felében. Persze majd 6 hét múlva már tudni fogjuk, addig kibírjuk.
Persze még mindig megvan annak is az esélye, hogy kinyírják szegényt, sok Trónok harca nézése után nem tudok nem aggódni érte.(Azért erre nem sok esély van, főleg így Fontain után. Amennyiben mégis meglépnék, még főnixként feltámadhat.)
-
Sordoran
Topikgazda
Szerdán jön Xilonen, de már az őt követő, ezúttal két új karaktert is leleplezték. (és akkor eddigi szokást megtörve, nem kapjuk meg új archon-t x.2-es patchben, ahogy leakek is sejtették)
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20173 üzenetére
Jobb félni mint megijedni. Én mondjuk főleg tableten és konzolon tolom, és amúgy se használok semmi hasonlót egy játékban se PC-n, így engem nem érint.
Amúgy az lenne a fair hoyo részéről ha előtte figyelmeztetnének. Vagy csak egy általános körlevélben, vagy maga a kliens jelezné hogy érez valami módosítást, hagyj fel annak alkalmazásával vagy bannolásra kerülsz október 31-én (pl.).
Arról ne kezdjünk is vitát, melyik módosítás mennyire káros, problémás, oldalakon keresztül lehetne dumálni róla. -
Sordoran
Topikgazda
Valami exkluzív szerződésük lehet az Apple-el ami miatt csak iOS-en érhető el a 120fps megfelelő készülék esetén, se konzolon, se PC-n nincs ugye, pedig azok még jobban is bírnák. (Genshin mellett Honkai:StarRail-nél is ugyanígy van) Nekünk felhasználóknak ez persze hogy bosszantó és felesleges korlátozás, de üzletileg így döntöttek, így sajnos biztos ez is problémás moddolás számukra.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
kill_switch #20118 üzenetére
Mivel PS-en kezdtem el játszani genshinnel, így csak ott tudok vásárolni a játékban (már nem tudom mit akartam venni, de kiírta hogy csak azon a platformon vásárolhatok, ahol regisztráltam a játékba). Szóval ezek után eszembe sincs megint rabosítani magam.
Persze előfordulhat, hogy a PS-es HUF ár jobb lesz mert elszabadul az árfolyam, de azért nem kockáztatnék. Egy 100 dodós feltöltőnél azért több ezret bukik az ember jelenleg. (bár én szerencsére csak welkint és bp pass-t szoktam venni)
Mondjuk azt nem tudom, hogy HSR és ZZZ esetén van-e ilyen még, mert ugye a gesnhinnél eleinte nem volt átjárás platformok között, míg HSR később jött PS5-re, a ZZZ pedig megint egyszerre, de már átjárással gondolom. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #20116 üzenetére
Annyi jó genshin most, hogy mivel lassan jönnek új karakterek, van idő gyűjteni. Gyors elverem a resint, begyűjtöm welkint, letudom napikat, tényleg pikk-pakk megvagyok ezekkel. Ezen felül az eventekre heti 1-2 órát ha kell szánni (attól függ milyen), és így a patchenkénti egy érdekes karakterre futja. Van lemaradás world és karakter questekben, de ezek kvázi tartalékoknak is jók ha szükség lenne több primogemre.
Nekem bejön HSR-ben a kombat, nem annyira kaotikus, és minden karakter sorra kerül (nincs az hogy valaki nyom egy skill-t és aztán off-field lesz). Valamint az auto-combat miatt ha gyenge az ellenfél, akkor benyomod és addig csinálsz mást, nem kell neked végigszenvedni (csak kivárni).
Múltkor gondoltam egyet, és beléptem ZZZ-be húzni két 10-est, és kiesett Jane Doe. Neki is nagyon pofás a dizájn, lehet miatta azért majd tolom tovább, de tényleg nem tudom mikor lenne rá időm.
És biztos jönnek még oda más izgi karakterek jövőben.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #20113 üzenetére
Tény hogy a Genshin már korosnak számít kicsit, kiismertük. Mindenkinek van pár több jól működő csapata, így nem feltétlen van már jelen az a hév ami hajtja az embert. Kötelezőket letolom, de az új terület felfedezése, world questek teljesítése nem csábít annyira. Kialakult már, hogy új terület első pár patch-ében bemutatnak minden fontos szereplőt, akik közül kinézi magának mindenki ki kell, aztán ha elérhető megszerzi. Viszont ezek lassan, hosszú idő alatt jelennek már meg, van idő felkészülni rájuk. Clorinde például nem is zavart már sok vizet olyan későn jött, pedig biztos hogy Fontain elején rengetegen rá voltak izgulva, köztük én is kiszemeltem. De aztán megjelent, megszereztem, és ennyi, azóta még felhúzni se volt kedvem.
Én is tettem egy próbát ZZZ-vel, de hamar félbehagytam. Nem volt vele bajom, szimplán ez a stílus nem vonz annyira mint a fantasy vonal. Bár eleinte a Honkai: Starrail is hasonlóan idegen volt picit, de azért közelebb állt stílusában a Genshinhez, így az meg tudott fogni, és a mai napig szívesen játszom. Nekem ez lett grindelős a Genshin helyett, itt még tudok csapatokat alakítgatni, több újdonság van benne. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #20094 üzenetére
Amit én leírtam, az a banner leírása a játékban, valamint ITT is ezt írják a Capturing Radiance-ről. Azóta volt egy bukott 50/50-em, majd utána jött nem sokkal Mualani, de nem volt ez a fate jelző. Nem tudom, hogy amit te írsz ugyanerre gondolsz, vagy valami másik rejtett mechanikára. De a Capturing Radiance az csak a bukott 50/50 pillanatában tudja a bukást sikerre változtatni. (tehát bukod az 50/50-et, de aktiválódik a Capturing Radiance, megjelenik a fate és mégis a kiemelt karaktert kapod)
Túl van amúgy bonyolítva ez, ők maguk is írják, hogy 55%-ra nő így az esély a kiemelt karakterre, szóval simán lehetne az, hogy nem 50/50 hanem 55/45 az esélyed. Ez a 10%-os mentőöv (ennyi az esély ugye elvileg, hogy aktiválódik) csak giccsesség. -
Sordoran
Topikgazda
Nem 100%-osan értem én se ezt az új dolgot, de lényegében marad az, hogy 90 wish után garantált 5*, és 50-50% hogy a kiemelt lesz meg. Viszont ha nem garantált a kiemelt (első 5*-os lesz), akkor van esély rá, hogy aktiválódik a "Capturing Radiance", és a kiemelt esik ki. Így az elméleti 50%-ból 55% lesz valójában. Arról nem tudok, hogy a banner váltásnál elveszne a pity, ebbe nem hinném, hogy belenyúltak.
A fegyvereknél pedig csak annyi változik, hogy most már nem 2 pont kell a garantált kinézett fegyverhez, hanem 1, vagyis legrosszabb esetben 2x80 wish után meglesz a fegyver. -
Sordoran
Topikgazda
Ezért nem húzunk 4*-os karakterért.
Nekem bukta lett amúgy most, de legalább korán (4x10 huzás után) csillant az arany. Meglepődtem viszont, hogy Keqing már C4 nálam így, kirobbanó formában van.Most kérdés menjek-e tovább a biztossal most, vagy hagyjam ki Mualani-t. Tetszik, jó lenne, de következő három patchben érkező összes hölgy kell (Xilonen, Chasca és Mavuika), szóval matekozni kell a biztosra.
-
Sordoran
Topikgazda
Tényleg fura, első dolgom lenne levenni róla.
Amúgy nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a játszható karakter.Van egy kis rock-os beütése (mikor kiszabadítja hőseinket az aláfestő zene is ehhez illik), bár engem a napszemüveg foglalkoztat jobban. Illetve bár sztori szerint elvesztette a tüzességét, reméljük a terv végrehajtása után újra ereje teljében lesz és úgy kapjuk meg. Bár biztos nem célja ez, de kellemes mellékhatásként jó lenne, ha ismét ragyoghatna. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
fpatrik17 #20001 üzenetére
Fontos bármelyik standard karakterre a konsti számodra? Én nekem egyedül Tighnari hiányzik, így őt fogom választani. Nem tervezek vele semmit, de pokemon (szerezd meg hát mind
).
Amennyiben tervezel még húzni patch végégig, úgy várhatsz is, ha buknád az 50/50-et, akkor becsúszhat egyik.
Amúgy előfordulhat, hogy véletlen valami bekerül (karakter vagy artifact) amivel kap egy kis löketet, de én nem építenék erre. Mono-pyro csapatban el lehet vele szórakozni, de ennyi. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #19998 üzenetére
Jelenleg 3 törzs területe érhető el, szóval nem ördögtől való gondolat, hogy következő patchekben ezek fognak mindig 1-1-el kibővülni (szokásos x.2 helyett x.3-ban szerezhetjük meg az aktuális archon-t, így gyanítom ezúttal 3 helyett 4 patchben lesz végigvezetve a sztori is).
Mivel már második AQ-ban felfedett információkat igényelne, így inkább nem mélyedek bele a dolgokba. Ami viszont csak sejthető, az az hogy szerintem minden terület kap még 1-1 ilyen közlekedési formát amik most bejöttek, és ezeknek adott patchben megjelenő karakterek is művelői lesznek szerintem (gondolom a megjelenő új törzs tagjai lesznek az aktuális 5* karakterek). -
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #19996 üzenetére
Egyértelmű, hogy a küldetések közül ezek viszik a prímet, itt adnak a szinkronra, animációra, és cinematic-ra is. Mennyi world quest vérzik el azon, hogy rengeteg, unalmas, és szinkron mentes duma van bennük. Aztán hiába drámaiabbak is akár, ha el se jutunk oda, mert idő elott megunjuk, vagy végig skippeljük a szöveget és nem is értjük mi történt.
Nagyon gondolkodom még, hogy rámenjek-e Mualanira, tényleg nagyun fun a közlekedés vele, és nem próbáltam még vizisárkányokat pont, de ha azok lomhák is szárazföldön, ez Mualanira nem igaz.
Mindenképpen kell Xilonen majd 5.1-ből, szóval rá kell tartalékolni. És a leakek szerint 5.2-ben jön Chasca aki szintén must have, 5.3-ban pedig Mavuika (ekkor jön Ororon is, de ő nálam skip). Na meg elvileg 5.4-ben Madame Ping-et lehet majd megszerezni, szóval patchenként egy karakterre elegendő primogemet kell tartani, és Mavuika-nak lehet fegyvert is kiszedném majd. Mindezt figyelembe véve, lehet nem kellene pazarolnom most. Esetleg ha harcban is hasznos és erős Mualani, akkor elgondolkodom rajta. -
Sordoran
Topikgazda
Tegnapi célom a két új archon quest teljesítése volt, ez meg is lett. Nem volt rövid ezúttal se, de elégedettebb vagyok mint Sumeru és Fontaine esetén voltam. Azoknál a fősztori indító küldetések hagytak kis hiányosságot bennem, többet vártam tőlük, itt erre nem volt panaszom. Spoilert mellőzöm még, röviden csak annyit hogy szerintem jól megvolt oldva ezúttal a bevezetés. Karakterek és az új terület bemutatása, sztori felvezetése, és akció is akadt. Természetesen mindent a helyén kell kezelni, szóval biztos vagyok benne sokak hoznak majd fel jogos kritikákat Natlannal kapcsolatban, de Genshines mércével nézve ez jó indítás volt szerintem.
Ezután jön a világ felfedezése, szóval erről még nem nagyon tudok mit írni. Amivel találkoztam archon questek alatt az alapján az utazást próbálták élvezhetőbbé tenni, maga a terület stílusa viszont biztos megosztja a játékosokat. Én már beletörődtem, de amúgy nekem se kedvencem ez a graffitis, laza stílus. Aki látta már Xilonen leak videót az tudja hogy ez a modern, laza stílus fog várhatóan végig kísérni minket a következő egy évben. Akinek nem jön be, annak kitartást. -
Sordoran
Topikgazda
Belegondolva valóban, a ZZZ játék világa innen indul. Ezért se tudott megfogni, belekezdtem de nagyon hamar ott hagytam azt a játékot.
A pixel sárkány nekem is nagyon idegen, meg ez a hűvős vagány srác stílus a karaktert se teszi számomra szerethetővé. Na majd meglátjuk kapunk-e valami magyarázatot rá, hogy mégis mi féle hüllő pajtás ez, vagy csak fogadjuk el hogy van ilyen, mint Paimon-nál is. Ő is nagyon egyedi lény, mégis mindenki legyint rá és elfogadja. Lehet tényleg ő az Unknown God, és passzívja az agymosás. -
Sordoran
Topikgazda
Ezt csak linkelve, mivel nem Genshin, hanem HSR karakter. Itt is valamiért elővették ezt a graffiti stílust, de nem tudom miért.
[kép]
Nekem nem jönnek be amúgy ezek, tőlem távol áll ez a hip-hop stílus. -
Sordoran
Topikgazda
Szeretnek a saját játékaikból ihletet szerezni, néha a nevüket se nagyon változtatják meg. Mivel a Honkai Impact 3rd nálam nagyon hamar parkolópályára került, így nem vagyok képbe az abban szereplő karakterekkel sztori szinten (manga szinten még annyira se), de azért elcsípek néha párat.
Úgy voltam vele, hogy a cápa lányra rárepülök majd így Nathlan elején, de már inkább megvárom milyen lesz Xilonen. Ő biztos kell, cápalány viszont annyira nem feltétlen mozgat meg. -
Sordoran
Topikgazda
Cica!(5.1-ben érkezik)
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Urzu_7 #19949 üzenetére
Hát nem tudom, én megjelenés óta játszom a játékkal, de még soha nem fordult elő olyan velem, hogy úgy rám csoportosuljanak, hogy ne tudjak kijönni közülük. Szóval ugyanazzal a játékkal játszunk mind, csak máshogy.
Azért legközelebb lőjj egy klippet ha ilyen helyzetbe kerülsz, kíváncsi vagyok rá.Mellesleg bár előzőleg hibaként hivatkoztál erre, amit nem javít a hoyo, de ez nem az. Nem hiba, nincs mit javítani, ha valami van az alacsony karakter fölött közvetlenül, akkor nem tudsz magasabbra váltani, kezdetek óta így van, meg kell szokni. Persze nem kell örülni neki, szerintem mindenkinél volt már hogy előjött és zavarta, de attól még ez a játék része.
-
Sordoran
Topikgazda
Pedig elmagyarázzák, csak külföldiül.
Amúgy gyakran el se olvasom, hanem első körben magamtól kitapasztalom hogy működik.
A repülősnél nem tudom mi lehet a gond nálad, nekem egy gombnyomásra lő, hosszan nyomva charge-ol majd lő, ahogy kell. Mindeközben a karakterrel lehet mozogni a képernyőn.
A figuráknál pedig szimplán csak össze kell gyűjteni mindet az automatákból, (azt hiszem 3x30 pörgetés van összesen) ha megvan mind, akkor jár a jutalom, ha hiányzik valami akkor lehet barátoktól kérni, vagy a felesleget te is od adhatod másnak. Ezen felül polcra kell felpakolni, azért is jár jutalom, röviden ennyi.Inazuma iránytű amúgy emlékeim szerint elég érzékeny, gyakran nekem se úgy működött ahogy kellene, szóval ott nem feltétlen a te tudásod hiányos. Szimplán rosszul működik néha.
-
Sordoran
Topikgazda
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
vakablak93 #19908 üzenetére
Nekem küldhetsz privátba többiekről képet.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
vakablak93 #19905 üzenetére
A Nahida tényleg aranyos, csak a kislányosságot már kinőtte, de erről nem tehet.
Honkai Star Rail: Robin és Sunday
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
vakablak93 #19890 üzenetére
Valószínűleg ő akar lenni, kis lightos cosplay. Lehet nem akart beöltözni, vagy még folyamatban van ruha többi része. Aranyos azért.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
vakablak93 #19887 üzenetére
Egy képet lehetett volna azért lőni azzal is...
De érthető, tényleg brutális volt az időjárás. A jelmezek meg ugye elsődlegesen kinézetre kell hogy jók legyenek, míg a kényelmük csak másodlagos. Remélem többit is láthatjuk majd. Csak el kéne már mennem nekem is egyszer. Csak mindig vagy későn tudom meg, vagy ütközik más programommal.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
vakablak93 #19885 üzenetére
A fejfedő nélkül nem ismertem volna fel ha nem írod. Van oka hogy nem volt nála? Mert amúgy látni hogy volt benne munka, és jól néz ki.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #19854 üzenetére
Meglepődtem én is, hogy ilyen nagylelküen álltak hozzá. Amúgy rémlik már hasonló akciójuk, de pár éve volt az, akkor is valami hasonló visszavont javításnál volt.
Nem igazán illik ehhez a meme-hez, de mégis ez jutott eszembe ennél, és a többi hasonló karakter bugnál amikor kárpótlást adnak.
-
Sordoran
Topikgazda
Csak maga a PS5 + TV sem olcsó eszközök, de ami lényegesebb: sokan nem játszanak PS-en, nincs fiókjuk amivel össze lenne kötve a játék.
Én amúgy értem a lelkesedését, de sajna ez nem az a játék amivel így lehetne közösen játszani. Még esetleg a TCG-nek lenne is értelme, bár nem tudom itt hányan foglalkoznak komolyabban még vele. A flexelésnek szintén nincs sok értelme, mivel rengeteg casual játékos van, ők nem értékelnék, nekik a coop okozhat örömet esetleg. Viszont hogy erre mekkora érdeklődés lenne az jó kérdés. A hoyo-tól pedig kizárt, hogy bármi támogatást kapnánk.
(szerintem jobb esélyek lennének, ha többi hoyoverse játékkal össze lenne ez fogva, bár azokban semmi coop nincs)
ui.: Amúgy nem akarok negatív lenni, én támogatom, még ha elmenni nem biztos hogy sikerülne, csak túl nagyok a tervek érzésem szerint.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #19821 üzenetére
Persze hogy szar, de 8 gépet összerakni sokkal bonyolultabb.
Tablettal még élhetőbb lenne amúgy, én főleg M1-es iPad Pro-n tolom, de az még drágább lenne. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #19819 üzenetére
Csak egy részét véleményezném: miért akarsz ps5/pc gépeket erre? Mobilon is fut a játék, és van képernyő megosztás ha ezt TV-re vagy projektorra akarod küldeni, hogy több ember lássa. Ráadásul nem tudom biztosra, de pl. Samsung szereti promozni magát itthon rendezvényeken, pár S24-et ki lehetne erre kérni akár. Saját telefonnal pedig egyszerűbb.
-
Sordoran
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával