- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever #20832 üzenetére
Ezt a részét még érteném is, de a nerf totál indokolatlan.
-
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever #20828 üzenetére
Ez hülyeség... Alap 4 csillagos csapatokkal is meg lehet oldani kb mindent gond nélkül a játékban. Nem vagy rákényszerítve, hogy erősebb karaktereid legyenek.
-
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever #20680 üzenetére
Hát pont ezért lett volna jó ez a fantasztikus feature, de hát miért is működne jól ugye...
-
kill_switch
senior tag
Egy újabb Elixires szánalom goblet. XD
Jó, hogy ilyen ritka az elixir, hogy hónapok mire egy gobletet meg lehet vele csinálni. Legalább nem túl sűrűn hugyoz le ez a rendszer is.
De eddig még egy épkézláb darabot sem sikerült adjon ez ahitványsikeres mihoyo projekt. -
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran #20611 üzenetére
Nem hiszem, hogy olyan nagy mutatvány lenne leprogramozni, hogy C6 legyen a limit és amikor kinyitod a C7-et akkor kiírja, hogy "Hé... ez már neked fullon van, válassz egy másik standard karaktert".
Mindenki boldog lenne. De persze jobb így, hogy gyakorlatilag mennek bele a constellation-ök a semmibe. Gondolom azt hiszik ez majd vásárlásra ösztökél, vagy nem tudom.Imádom, mikor az update bejelentő videókban nagy vigyorral és lelkesen előadják a
semmitmondóvilágmegváltó "életünket könnyítő" újításokat, miközben ilyen alapvető lehúzásokkal van tele a játék. -
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever #20609 üzenetére
C7 Dilucodat cserélném Cvégtelen Keqingre
-
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever #20517 üzenetére
Skip gomb nélkül az max slowrun lesz.
-
kill_switch
senior tag
válasz
fpatrik17 #20505 üzenetére
Nem olyan régóta ilyen hasznosak ám, 5.2-be lettek jók, mióta jelölik a cuccokat a térképen is. Azelőtt csak az irányt mutatta, aztán volt olyan láda, amire rá kellett lőni vagy 10x, hogy értsem merre is kéne menni, mert sokszor alattam volt a láda és nem is láttam, hogy a fényjelzés alám ment be.
Konkrétan inkább nem is használtam őket, mert csak felcsesztek.
-
kill_switch
senior tag
Hát de amúgy tényleg... Natlannál beakadt nekik, hogy minden karakternek kell valami röhelyes segédeszköz, mert anélkül unalmas lenne, vagy nem tudom... Ilyen azért nem volt még velem, hogy egy régióból az összes eddigi karakter kuka legyen.
Lehet Natlan vége az lesz, hogy kiderül, hogy az összes Natlani karakternél lévő eszköz tulajdonképpen egy nagy mech alkatrész és a végén összeállnak majd mint a Power Rangers.
-
kill_switch
senior tag
válasz
fpatrik17 #20362 üzenetére
Én nem tudom, de ez a része a harcnak szerintem nagyon gagyi vele...
Natlannal szerintem elég rossz irányba vitték a játékot. Eddig nincs egy karakter akire azt mondtam volna, hogy na ez az... Ezt az anemo ágyúsat is azért húztam ki mert már untam, hogy csak a gyűjtés megy és Mavuika így is garantált.
Mavuika volt az első akinél nem volt kérdőjel (eddig), erre ebből is ilyen ökörködést csináltak. Jól áll annak a motornak, hogy 12-vel megy és persze a falon függőlegesen is közlekedik meg azért repül is ha úgy van. Következő mi lesz, valami kamionos csaj? Vagy valami gundam féle mech? Meg ezek az új mechanikák is...De lehet, hogy már velem van a baj és lassan tényleg el kell engedni. Mondjuk ha így haladnak, legalább nem fogom sajnálni.
-
kill_switch
senior tag
"A Zzz-ben miért van skip és összefoglaló, itt miért nincs?"
Hát, most annyival segítettek a dolgon, hogy raktak be időlimites rewardot, hogy még hamarabb megcsináltassák veled, mert látod, hogy ott van és számol vissza és nem sok, de hát mégis csak bukod...
Most az első tribe-os quest sorozatot meg kellett csinálni az egyik eventhez, azt hittem tökön szúrom magam. Szerintem a kontroller x gombjának az élettartamát a negyedére csökkentettem, olyan retek hosszú volt.
Egyébként én az eleje óta japán szinkronnal játszok és ott is rohadt idegesítő az a kis szar.
Olvasni meg nem kell semmit, csak spam-eld a gombot. Valami kis eszközt kéne kitalálni ami nyomkodja a gombot és közbe akkor lehetne mást csinálni.
-
kill_switch
senior tag
Akkor már a hyperbloomot miért hagyták ki?
Mondjuk az így is elég OP.Shiro
Kezdenek már nagyon elborulni ezekkel a karakterekkel. Natlan óta az összes karakter totál genshintelennek tűnik.Kíváncsi vagyok a tüzes jánnyal mi lesz, de már azon se lepődnék meg, ha valami ruin guard méretű Gundam féle mech lenne a képessége.
-
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever #20210 üzenetére
Nagyjából.
Ki van építve, még 3 koronát is kapott a szerencsétlen, mikor meglett a c6 belőle. Gondoltam ha már maxxos, akkor legyen maxxos tényleg. Használtam is sokáig, de bármennyire jó szett is megy rá, azért erősen korlátoltak a képességei.Pedig amúgy bejön a csapkodás vele, de sok karaktert meg sem közelít sebzésben. Meg hát, egy idő után már meguntam, sok a karakter, rotálni kell OW-be is, hogy kivel szaladgálok.
-
kill_switch
senior tag
Én is gondoltam egy merészet, jöjjön a koris jány, bár annyira nem vonzott amit a try-ban láttam tőle, de na... azért mégiscsak jól nézett volna ki gurulgatni kicsit openworld-be.
Igazából semmi extra. Menetrend szerint megjött az immáron C10-es szinttel megáldott villanypásztorom. Igazából csak 8x10 pull-t kért és mivel beálltam full free to play-be, így van igazán finom íze ennek az egésznek.Őszintén, már fel sem tudom magam cseszni rajta... szerintem nekem végleg beragadt ez a lány. Ő az én Qiqi-m.
Nagy örömömben láttam, hogy meglett a 4. elixir is az artifact crafthoz, gondoltam na... legalább Arle kapja meg ami jár neki.
Hát megkapta. -
kill_switch
senior tag
Mikor megjelent PS5-re a ZZZ én is nekiugrottam, viszonylag hamar el lehet érni azt a pontot, ahonnan már csak a genshin féle napi grind marad meg az eventre várás, hogy valami legyen már. Mivel itt még open world sincs, ahol mászkálni lehetne, csak ezek a kis zárt utcás, lakótelep méretű pályák, nem volt nehéz megunni. Sikerült is elengedni és letörölni, mielőtt beépült volna a szervezetbe a fomo, vagy akár egy forintot is költöttem volna rá.
Ingyen okés volt, de onnantól, hogy elfogy a tennivaló, borzalmasan üres szerintem. Mondjuk az üresség csak a jéghegy csúcsa volt, elcsúszott nálam ez több dolgon is.
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #20081 üzenetére
Azért azt lehetett sejteni, hogy kb ritkább lesz majd a használata, mint a koronának.
Ez még mindig a Hoyoverse.
Nehogymár te itt feltápolj egy karaktert gyorsba, még épp csak közelítünk a 90 játszható karakter felé, hová sietsz? -
kill_switch
senior tag
Még egy Genshin klón.
Ha ez valós és tényleg így fog menni, az elég erős lesz, de egyelőre nekem ez túl jónak tűnik... -
kill_switch
senior tag
Látom megint nem találták a szineket mikor az új skineket ki kellett találni.
-
kill_switch
senior tag
OK, ránézek majd ha otthon leszek.
Valaki bicskával is tud fát vágni... van pár viszonylag jól kiépített karakterem, de kanyarba nem tudok olyan számokat produkálni mint mások a videókban.
Mondjuk lehet az is közrejátszik, hogy a kajabuff részét totálisan ignorálom a játéknak megjelenés óta. Csak heal kajákat használtam eddig. -
kill_switch
senior tag
válasz
CJ4567 #19720 üzenetére
Én is megálltam általában, mert semmi értelme küszködni a 12-es szinttel. Egyszer már meglett a 36 csillag, szóval részemről végigjátszottam.
Az utóbbi időbe már nem is csinálom egyáltalán, nincs összhangban a reward értéke a ráfordított idő mértékével. Nagyon nincs.Ez lesz a sorsa ennek az új havi cuccnak is. Most megcsináltam, szép volt, jó volt, de indokolatlanul időrabló úgyhogy megtarthatják az alamizsna primót.
-
kill_switch
senior tag
"igazi endgame"
-
kill_switch
senior tag
válasz
vakablak93 #19623 üzenetére
100 wish-ből meglett Clorinde meg még 3 fegyver is?
Azt hiszem az én részem is hozzád ment, nekem 140-ből egy Jean jött és csá. -
kill_switch
senior tag
válasz
vakablak93 #19577 üzenetére
106 primo-t tudsz kivenni 1 év alatt belőle, mit kell elégedetlenkedni?
Tán többet ér az időd vagy mi? -
kill_switch
senior tag
válasz
CJ4567 #19513 üzenetére
Mondjuk az sem túl motiváló, hogy az ascend-ért járó wish is úgy van elosztva jó mihoyo-s szokás szerint, hogy a maxra húzásért nem is ad semmit.
Legalább úgy osztották volna el, hogy új jöjjön ki, hogy a végén legyen az utolsó wish. Vagy lennének olyan gavallérok, hogy az utolsó szintre tennének be egy event banneres fate-et. De hát az ugye nagy "kiadás" lenne a cégnek.
-
kill_switch
senior tag
Na jó, el kell kezdeni megcsinálni Fontaine-t, hogy kiszedjem belőle amit csak lehet.
Clorinde -
kill_switch
senior tag
Hát, majdnem kicsúszott Arle.
100 pull volt, 80-nál villant a sárga, C3 Tighnari.
Na mondom jól van, ez ennyi. Bedobtam még a 20-at és nagy mák, mert kijött belőle Arle.
És végre... VÉGRE mutatja az a nyamvadt compass a minimap-en a ládákat, nem kell keresgélni!
Leghasznosabb újítás! -
kill_switch
senior tag
válasz
emiki6 #19350 üzenetére
"Nem olyan rossz amúgy, ha minden rate up 4* c6 már, mert akkor a pulljaid 10%-át visszakapod starglitterként."
Erre akkor tudnám azt mondani, hogy jó, ha helyette adna egy fix másik 4-es cuccot. Az, hogy visszakapok egy pull-t, amiből valószínűleg egy 3 csillagos fölösleg kerül elő, azzal nem vagyok kisegítve, max eggyel előrébb vagyok az 5 csillagoshoz.
De nem érzem egyenértékűnek.
-
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever #19347 üzenetére
Ja, nekem is megvan már kb mindegyiknek a C6. Csak azoknál van hiány, akik Sumeru után kerültek be, meg Sumeru-ból talán még Kaveh akinek még kellhet 1-2, de abban nem vagyok biztos, lehet ő is full már.
-
kill_switch
senior tag
válasz
emiki6 #19344 üzenetére
Hát az elég fura mák vagy nem tolhattad túl a húzásokat, mert indokolatlanul sokszor voltak banneren mindketten. Plusz standardból is meg fegyver bannerből is esnek.
Nálam Benett simán lehet már vagy C30, bár én megjelenés óta nyomom, szóval lassan érik a 4 év.Kár, hogy nem mutatja mennyi fölösleg esett már karakterenként, érdekes lenne látni.
-
kill_switch
senior tag
-
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever #19298 üzenetére
Mondjuk az egy külön faj, aki a BP/welkin kombón felül még pénzt költ és még csak nem is wish-re, hanem fejlesztésre.
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #19149 üzenetére
Hyperbloom csapatba mi célt szolgálna Dehya?
-
kill_switch
senior tag
Bedobtam egy 20-ast az új chronicle bannerre mert nincs még Albedo meg amúgy is kellett még nafta, hogy ki tudjam szedni a shopból a free wish-eket. a 20-ból jött egy Diluc meg egy Albedo. Ez így megérte, rendesen be van zsírozva az eleje, többen is húztak duplákat, de többet erre nem szabad.
A beetetés megvolt.
-
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever #18905 üzenetére
Ja, persze, úgy más. Duplán ne is adjon, még a végén elkényeztetnének.
-
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever #18901 üzenetére
Persze, még ilyen ötleteket kéne nekik adni, hogy amúgy reward nélkül is jó lenne játszani, hogy még azt a minimálisat se kelljen a játékosoknak adniuk...
A skip gombnak igencsak lenne már létjogosultsága, mert a játék 70%-a totál érdektelen hülyeség. Nem véletlenül nem teszik bele, mert valószínűleg a játékosok 1%-a lenne, akik végigszenvednék.
A controllerem X gombjának az élettartamát ez a játék szívja el. -
kill_switch
senior tag
válasz
kill_switch #18838 üzenetére
Na jó, kicsit kárpótolt a játék.
Eredetileg az volt a terv, hogy ha hamar esik Xianyun, akkor megyek Nahidáért, mert ő sem volt még meg. Most maradt 32 wish, úgy voltam vele, hogy ez már nem oszt, nem szoroz, beöntöm oda.
És 20-ból kiadta a kicsit.
Szóval így most csak kicsit roh@djanak meg.xeon forever
Az volt az, NGoHT. -
kill_switch
senior tag
150 wishből jött Xianyun.
Ki lenne az a bátor, aki megmerné tippelni, hogy ki előzte meg?
Senki? Segítek... C9...
Ez már tényleg átcsapott valami elbaszott komédiába... Több mint 200 wisht elnyelt már ez a karakter.
Mindegy, már legutóbb is nagyon érett bennem a gondolat, ez viszont megerősített, hogy a továbbiakban 1 forintot sem vagyok hajlandó a játékra locsolni. Se BP, se welkin.
A progress lassulástól már nem kell tartanom, mert vagy 1 éve nem szól másról ez az egész, mint a napi resin elköltés és viszlát. Cucc meg annyi van, hogy sose fogy el.
Elég volt. -
kill_switch
senior tag
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran #18762 üzenetére
Igen, normális live service játékhoz méltóan, ha már battlepass rendszert használnak, semmibe nem fájna minden BP-be berakni egy skint egy karakternek és mindjárt máshogy festene a dolog. Persze érthető, hogy sokkal egyszerűbb volt egyszer kitalálni a battlepass rewardokat és azóta is beleszarni, "jóvanazúgy".
Plusz, ahogy mondod, az sem lenne túl nagy megerőltetés, ha színezgetnék az effekteket.
Az ég világon semmi értelme nincs annak, hogy csak egy marék karakterhez van plusz skin, miközben karakterből meg már annyi van, hogy számontartani is nehéz.
Mostanra már kéne legalább +1 skin minden karakterre, az ember is szívesebben locsolná a pénzét rá. Még csak az sem feltétlen kéne, hogy bónusz effektes legyen mint Diluc, olyanból elég lenne ünnepnapokon 1, mint prémium skin vagy ilyesmi, ami megvehető. -
kill_switch
senior tag
válasz
emiki6 #18759 üzenetére
Továbbra is érthetetlen számomra, hogy miért nyomják ennyire low effort-be ezeket a skineket. A színpaletta Diluc, meg a zöld Lisa kivételével kb ugyanaz. Mintha kb 3-4 színt ismernének és azokat kevergetnék. Most is, amit a vizeskölök kap majd ingyenesen az mi? Ha nem tudtam volna, hogy új skin, fel sem tűnt volna, annyira alig van különbség az alap skinjéhez képest.
Persze, ha egymás mellé rakod a kettőt, akkor látható, de na...
Viszont a fagyos lányokra berezgett a léc... Ganyu szinte állandó tagja az egyik csapatomnak, szóval neki kiférne valami újdonság, viszont Shenhe kisestélyi szettje meg elég dög. De az eredeti tapadós szett dögösebb. Velkin mellé járó kristályból az egyiket meg is tudnám szerezni, de még mindig mocsok drágának érzem. -
kill_switch
senior tag
válasz
kill_switch #18364 üzenetére
Bocs, lehet csak valami fanmade, most nézem, hogy a font nem egyezik az értékeknél.
-
kill_switch
senior tag
Lehet, hogy új trend van kialakulóban? spoiler
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran #18318 üzenetére
Nem tudom, de egymás után így megszop@tni kicsit meleg. 1-2 embert láttam már hasonló probléma miatt hangoskodni, de lassan kilépünk abból, hogy ez whale szintet érintő probléma. Én nem kristályozok, csak BP meg Welkin megy, de most erősen gondolkozok azon, hogy inkább utóbbiakat is elhagyom.
Azt hiszem így állok standardokkal:
Diluc C2
Jean C1
Qiqi C2
Tighnari C1
Mona C1
Dehya nincs meg.Szóval még bőven bárkit adhatott volna rajta kívül.
-
kill_switch
senior tag
Vezekelt a játék a múltkori C7 Keqing miatt. Úgyhogy küldte is a C8-at, és nem is kért igazán sokat, 87.-re esett... hogy az @nyját b.ná már teherbe.
-
kill_switch
senior tag
válasz
vakablak93 #17958 üzenetére
Valószínűleg pc-s mod. Vannak nude modok is, ha arra lenne igény.
-
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever #17908 üzenetére
Igazából elég lenne csak nem játszani.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sirandrish #17893 üzenetére
Ezer éve is lehetett 60 fps felett játszani igen, csak azért vesd össze az akkori játékokat a mostaniakkal.
Őszintén, én még azon is csodálkozok, hogy egyáltalán a telefonok bírnak egy olyan játékot kezelni, amiben ekkora pálya van és gyakorlatilag az egyik végéből a másikba átsétálhatsz töltőképernyő nélkül, pláne úgy, hogy még csak szarul sem néz ki.Értem a frusztrációdat, de valószínűleg azért nem foglalkoznak a lock feloldással, mert egyszerűen nem éri meg el az igény azt a szintet, hogy megérje nekik a belefektetett munkát. Bár a büdzséből kétlem, hogy ne férne ki.
IOS/Android/PS4/PS5/Switch/PC, a felsoroltakból leginkább a PC-s tábor és annak is csak egy töredéke igényelné. -
kill_switch
senior tag
válasz
Sirandrish #17890 üzenetére
Attól, hogy Bugattit veszel, még nem fogják neked újrabetonozni a teljes úthálózatot, hogy szépen guruljon. Tökéletes példa volt.
Nem mindenkinek van mai telefonja, mai kijelzővel és pláne mai PC-vel. Sőt.
Még mindig a 60 az a standard, ami a legtöbb embernek van, akár telefon, akár TV, akár monitort nézünk.
4K-s TV-m van - 60Hz, 4K-s monitorom van - 60Hz, Telefonom 60Hz. És nem is lenne értelme váltanom, mivel nem PC-n játszok. És mivel ez nem is egy kimondottan PC-re célzott játék, még inkább a nagy tömeghez kell igazodjon, tehát mobil és konzol.
Az más kérdés, hogy mibe fájna nekik a lockot feloldani PC-n és az esetleg mit okozna a játékban amit kezelniük kéne, nyilván nem halnának bele és valószínűleg nem is okozna fennakadást a többi platformnál. -
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17829 üzenetére
Hát, korábban volt egy olyan vad pletyka, hogy egészen Mondstadt - Stormdragon's Lair-ig a térkép felső része az Fontain lesz. Szóval lehet hely még újdonságnak.
[link]Aztán persze ki tudja...
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17721 üzenetére
a legutóbbi c7-es keqing nullázással én is átálltam arra, hogy b@szok rá... úgy is mindenkinek lesz rerun, ha nem előbb, akkor majd utóbb. Felesleges a pörgés.
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17718 üzenetére
Na, kb ugyanez. Akkor te is "megalomán" vagy.
-
kill_switch
senior tag
Nem fogom idő előtt betörni, nincs is mire, mert a jelenleg használt karaktereken már 20-asok vannak, illetve azért sem akarom, mert ha meg jön egy karakter, akinek jó lesz valamelyik, akkor nem hátrány, ha nem kell megint hónapokig egy domain-be szopni, mire össze tudok rakni rá egy tűrhető szettet. Ha jobb lenne a drop, és nagyobb élmény lenne kétmilliomodjára ugyanazokat az enemy-ket püfölgetni ugyanabban a sorrendben, akkor azt mondom oké, de így...
-
kill_switch
senior tag
válasz
kill_switch #17706 üzenetére
Nem tudtam már szerkeszteni bocs...
Igazából 1500 artifact kimondva baromi sok, de ha leosztod, hogy 5 különböző artifact van, akkor máris ott vagyunk, hogy 300/típus és ha azt még leosztod azzal, hogy hány fajta van, akkor... nem tudom mennyi van most, 25 fajta biztos, szóval kijön, hogy olyan 10-15 db / fajta. És arányaiban még csak nem is ez a helyzet, mert a legtöbb a Gladiator-ból van meg Wanderer-ből, mert azokat hányják a főnökök.Szóval van olyan, amiből csak 2-3 db van.
-
kill_switch
senior tag
Hát ezaz, hogy semmit... csak járok be farmolni, aztán ami jó, azt teszem az emberkére, minden más meg megy a batyuba. De már mikor nem tudom a boss után megnyitni a reward növényt mert azt írja, hogy bocs, de nincs több helyed... olyankor mindig kicsit fáj.
Lockolva van minden olyan arti ami dupla Crit-es alapból, ahol legalább egy Crit van sub-ba azt nem lockolom, de fenntartom a lehetőséget, hogy roll-nál előjön a másik Crit, minden más meg megy olvasztásba, ha épp húzok valakit. Sok dupla Crit-es van már, de hát ugye mindig van jobb, de eldobni meg mégse, mert hát na... később még jó lehet.
Ha Strongboxolnék, az valószínűleg megoldaná a problémát, de az meg annyira nem megérős, hogy hozzá sem nyúltam mióta bekerült csak 1x. -
kill_switch
senior tag
válasz
Roland861010 #17493 üzenetére
Munkatársam is nemrég vett xbox-ot "jóáron sok játékkal", most meg nem érti miért nem tud már játszani a játékokkal, hiszen megvoltak neki.
Jó bicikli ez, mindig van aki ráül. -
kill_switch
senior tag
válasz
Roland861010 #17490 üzenetére
Inkább az a kérdés, hogy ki adna pénzt accountért, amit bármikor vissza tud igényelni az eredeti felhasználó, ha úgy tartja kedve? Most nyilván nem feltételezve, hogy te ezt tennéd, de én biztos nem vennék soha, se ilyen, se semmilyen más által kreált accountot, bármihez is.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Roland861010 #17482 üzenetére
Ha nem okoz gondot az angol, akkor Zy0x.
Minden karaktert részletesen tesztel, fegyverek, artifactok, igények, csapatösszeállítások... mindent elmond róluk. -
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran #17376 üzenetére
Ez igazából nem csak mobiljátékoknál, hanem kb minden játéknál igaz, amiben ingame vásárlási lehetőség van. Hosszútávon jobban megérné olcsóbban adni, de a hamarabb látható kevesebb, de nagyobb összegben hisznek, gondolom üzleti negyedévekben nézve jobban néz ki, vagy nem tudom.
-
kill_switch
senior tag
Megtörtént, aminek még nagyon nem kellett volna...
C7 Keqing... ráadásul 80 felett esett.... és ad 25 starglittert ez a csöves játék.
Bárkit adhatott volna... Diluc C2, Jean C1, Qiqi C2, Tighnari C1, Mona C1, Dehya meg még meg sincs. Aztán rányomtam még 70-et, és semmi. Gyakorlatilag semmit nem kaptam több mint 150 pullért. És persze most lenullázódtam. Azért ez meleg. -
kill_switch
senior tag
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sirandrish #16823 üzenetére
Az oké, de nem kell több napi 30-nál. Összeadva nyilván sok, mint minden más is az életben. Ez olyan mint a ferrari amit akkor kapsz, ha nem veszed meg a napi doboz cigidet.
Sőt, ha akkor is csak 30-at szánsz rá, mikor ömlik a kontent (lol), akkor még a tartalma is tovább elszórakoztat és kevésbé érezteti magát kényszernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Lexus, Toyota topik
- Gitáros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400