- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_switch
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Hát, ha vannak elágazó utak, akkor a való életben lehet választani, hogy merre menj tovább. De itt nem láttam erre opciót, pedig két irányba is van bónusz út. Egyszer csak átment magától.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
2 óra arra sem volt elég, hogy felfogjam mi micsoda a játékban és mi mire való.
Még a wish rendszert is fel kell dolgoznom, mert nem értem ez a társasjátékos rész mire jó, ha amúgy ráhatásom meg nincs. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Már lent van kipróbálásra, meglátjuk milyen lett
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Legjobb a két játékot felváltva játszani. Mikor így év elején leül a genshin, akkor jön új terület, majd évforduló a HSR-ben. Így lehet hol egyikkel, hol másikkal többet foglalkozni. A HSR amúgy sokkal élettel telibb, bár a mostani új zóna elég giccses lett, szóval nem jön be mindnekinek.
Cserébe a genshin koherensebb, kiszámíthatóbb, és azért a nyílt világ az mégis csak nyílt.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem fogom kiszedni, Nicole jobban kell.
Ma kész lett Skirk.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Ott még én se voltam boldog...
Ez egész jó ahhoz képest. -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Kezdesz ráérezni...amugy pl Arlechino OW boss első fázisa táposabb, viszont a második fázisnál kevesebb a védelem.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
A lényeg meg van, ezen felül sok dollár, vagy nagyon kiépített karakterek kellenek.
Én olyan 70-90% közöttinek tekintem az általában c0 karjaimat. C1-C3 95+% aza pár darab, arra meg nem alapozok e felett én sem.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
van meg ott lada jocskan... en az uj teruletre meg nem is mereszkedtem es igy allnak a szamok...
-
kill_switch
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Kiszedted őt is meg Linnea-t is meg még a fegyvert is?
Tudsz élni. Fájdalmas lesz visszagondolni arra a pénzre.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Crit DMG bow az is, max a képességeit nem tudod kihasználni, de az ereje attól még adott.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Fegyver bannert nagyon el kell engedni.... az nagyobb primo veszteseg mintha karakterre huznal. Megtettem parszor nem esett jol.
F2P best weapont rakja ra es szevasz. Wayne is javasolta >> [link] -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
1600 primot ha veszel az egy 30 dolláros csomagból kijön efelett még a hoyo sem hunyhat szemet...
ahhoz azert meg kell tenni ingame, hogy a coop óraszám egy játékos társal meglegyen...szóval mindenkinek win win lenne, majd írok is a supportnak.
de lehet inkább kristályról lenne szó, primo f2p is jatszana... -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Jo lenne egy opció, hogy a barátok (minimum 12 hónap és x óra coop így közeli barátnak lenne titulálva))tradelhetnének fegyvert, csak az adott banneren lévők, pl 1600 primo mind két féltől mínusz és csere....csak egy ötlet de mindenkinek élhető lenne.... Én most Chascara megyek pl...
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Van meg world quest is meg miegymas azert nem 1 napnyi content van benne.
-
Wayne
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Inkább ezt a fegyvert használd, egyenértékű más 5 star fegyverekkel. Base atk nem számít neki, mivel defscaler, viszont ad 31.2 CR-t, ami 62,4 CV.
-
Wayne
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nálam még maradt 8 darab az új mapon, azt elviheted. UID alul a képen. Egyébként pedig lépj be random emberek világába, én is úgy szedtem össze, elég gyorsan.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem a bányász és a gyűjtögető képessége tetszik igazán, meg fogja gyorsítani a folyamatot...
-
kill_switch
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ziabai előtt szóltunk, hogy ne pörögj rá, mert geo, hosszú távon nem lesz érdekes, a többi elem elhúz mellette. Kiszedted, írtad is, hogy csalódtál. Most szóltunk, hogy nem fog annyit érni Linnea, hogy megérje, mégis inkább Esco-t skippeled, miközben ő egy elég jó, erős és sok team-ben használható support + healer (főleg ha van Furinád is).
Linnea ugyanúgy geo, nem fogod más csapatokban használni, csak ott ahova geo support kell konkrétan, tehát geo DPS mellé, akiben ugye csalódtál. 
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Tárgytalan
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Pedig de a Geo es az Anemo olyan elem ami niche.. ezert altalaban hamar kaszaljak oket.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Dehogy a Geo ugyanugy lelesz szarva mint eddig. Nemzetenkent bedobnak egy dps - t beloluk oszt csa.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
1.: Genshiben nincs olyan, hogy jó vagy rossz döntés.
2 .: Minden tartalom mögött ott van az RNG.
3 .: A karaktereket érdemes érzelmi alapon kiválasztani, ugyanis minden egyes karaktert ki lehet úgy építeni, hogy open world játszható legyen.
4 .: Akkor, ha nem folyamatosan játszol (mint itt sokan szinte semmi kihagyással..) érdemes minden fajta elemből 1 DpS 1 support karaktert kiépíteni, hogy hosszabb távon is élvezhető legyen a játék, és az end game tartalmakat legalább közepes szinten (összes primot ki lehet szedni) megcsináld.
5. Tapasztalatom szerint előre menni a csapat tervezésben felesleges, sokszor Rerunra elég koncentrálni a primot egyes karaktereknél. Skirk nálam így volt, mert Skirk első bannerjénél fontosabb volt előtte az adott csapatomba az akkori fegyver, hogy a tartalmakat meg tudjam csinálni. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Mint egy lelkes kisgyerek, vagy pokemongyujto
-
kill_switch
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Te amúgy szereted szivatni magad, ugye?

-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Freeze pl: Furina, Shenhe, Columbina, Sucdose is elég jó...
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Előbb jelenjen meg, legyen legalább trial. Oké, hogy bemutatták, de valós tapasztalat továbbra is csak bétából van, azaz a többség mások véleményére alapoz (korábban leírtam, hogy 10-15% körüli pluszt hoz csak Zibai-nak).
Nagyon gyorsan változhat véleményem, de jelenleg maximum egy 50/50-et próbálok rá. Ha bejön oké, ha bukom, akkor kihagyom. -
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Illuga esetében egy Favouniusszal jobban jársz.
-
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Emlékszem, hogy ezek annó úgy megszivattak (mindenkit) hogy négy karaktert vittem. S talán pont ez volt anno a Genshin lényege, hogy van egy feladat, és old meg, legyél kreatív.
S nem az, hogy a kihívás teljesítése azon múlik, hogy mennyit költöttél a játékra.Ma meg add egy kis Souls Lite élményt
F34R #22300
Nem, mert a második körben raktam oda teleport oszlopot. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Hmm imperfectionism.... amiket leirtal nagyreszt ram is igazak. En mondjuk 200e korul koltottem ra, szar anyagi helyzettel. Kicsit banom, de ha nem ebbe akkor masik jatekba ontottem volna.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Van egy rossz hirem, fuggo vagy. Ha mar gondolkoztal az eladason es az idot sajnalod akkor nemfogod letenni. Mas jatekban is jelentkezett ez a csalodottsag, szomoru erzes?
-
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Mivel megvan minden karakter. így majdnem mondtam, hogy kb másfél millió, de aztán eszembe jutott, hogy a felük kb 4 csillagos, így csupán sacc/kb közel 700 ezer primót verhettem el. Bár ezek egy része közvetlenül kapott Fate, illetve azok egy része is starglitter, vagy stardaust beváltásából van, szóval lehet a valós mennyiség inkább 500 környékén vagy alatta van.
Valahogy egy kicsit elszomorít, hogy mégse másfél millió.
-
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Remélem azért több derül ki Asmodayről, minthogy csinált egy téridő múzeumot, oszt ottajnd visölködni küll oszt baj lesz!
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Minket mar nem hoz lazba
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Lehetsz, ha eleget fizetsz..amugy Wayne accountja az irigyesre melto. sztem a topikban az egyik legjobb.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Én évek ôta egy adott rutint követek, minden karakter első körben max level, ezt a BP- minden patchel tudja is nagyjából. Utána talent level 8-8-8 a kezdő cél( igen az összes karakternek) majd jöhet az artifact farmolás, esetleg az abyss is szokott segîteni amikor nincs resin erre, sok artifactom az újabb karaktereknek onnan van. Na most itt tartok:
Day one óta 55 nap kimaradással...
Az új karakterek 42 nap alatt [ 1 patch idő ] alatt ki tudom jelenleg húzni 9-9-9 ig altalaban, esetleg koronát is kapnak, az Archonok feltétel nélkül 10-10-10 talenten vannak. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Illuga a hozzá illő 4* support, vele is már jó. Linnea hoz neki plusz sebzést, de nem olyan szinten mint Lauma Nefer-nek, vagy Ineffa Flins-nek. Én is elgondolkodtam rajta, megéri-e rámenni, mert már most se érzek problémát Zibai-nál, és ahogy pár napja neked is írtam, csak az esélyt venném el jövőbeni karakterek megszerzésétől. Márpedig jön hamarosan Nicole és Sandrone is akik már csak dizájn, és játék világában lévő szerepük alapján is kellenek. Nicole az Varka-hoz illik majd elvileg, szóval nekem ez nem szempont, de lehet univerzális support attól még másoknak is talán, meglátjuk ha bekerül bétába. Sandrone pedig még nagyobb talány, kihez illik majd.
Amennyiben mást nem is, Nicole béta leakeket érdemes megvárni, mielőtt nekiugrasz Linnea bannernek, pár napot kibírunk.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Zibai már megkapta a megérdemelt supportot, ne várj csodát a következőtől.

Megint csalódásba fogsz futni... -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Dehya c6 nagyon jó, Diluck c9 és kecsing c7 helyett őt jobban vártam. Most legalább Skirk garantált.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Egjen az a credit card
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Az a oldallal tobbet szenvedtem, ott azt hittem Wanderert vegre tudom hssznalni, de a mostani kiepitessel se illetve Faruzan c6 sem segitett....
Ayaka tenyleg a legjobbak kozott van igy amugy.
-
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha erre gondolsz, akkor az novemberben véget ért.
https://genshin.hoyoverse.com/m/en/news/detail/160726 -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Ayaka is játszik még, nem értem miért mondják, hogy ideje múlt.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Zibai iszonyatosan jó lunar cristalyzed dps, Columbina+Geo support( pl Zhongli)+Dendro support+ Zibai egy jó csapat.
Itt columbina 2 reakciot is ad, illrtve neked megvan Ineffa, de dendro helyett mehet o is es akkor 2 pajzsos karalter is van a csapatban, aminek koszonhetoen nem kell healer abyssba feltetlen. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Felultel a Mental Limbora.. Sajnos ez a Genshin ilyen. egy halom karakter hianyzik a kihagyasok miatt. Ezt mar csak temerdek mennyisegu penzzel lehet kompenzalni.
-
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
"Arlecchino - Illuga - Sandrone - Columbina"
Ebben a csapatban semmi Logika nincs.
Perierének egyiks em supportja, Nincs Lunar Geo karakter, akit Illuga tudna buffolni, önmagában Columbinával nem sokat ér
Sandrone a színpalettája alapján Geo lehetett volna, de "HA" játszható is lesz, akkor Wanderer példájából tanulva lehet változni fog a dizájn és az elem.
Magyarán az sem biztos, ami nem biztos.
Columbinának végül itt nincs kit supportálnia."Nefer - Lauma - Yahoda - Columbina"
Ez már egy értelmesebb csapatnak tűnik, de fogalmam sincs, hogy Yahoda mit csinál. Ja hogy ő anemo? Akkor fogalmam sincs, hogy ő mit keres ebben a csapatban."Columbina - Ineffa - Lauma - Aino"
Lauma mit keres Flins helyén? De kb bármely Electro - Hydro - Anemo dps jobb ide. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
A Flins C1 felesleges lépés volt szerintem neked. Már jónak, erősnek érezted, nem látom értelmét miért húztál rá, miközben a cyro miatt panaszkodtál. Most lehet kiesik Escoffier, és akkor bánthatod, hogy a Flins C1 helyett lehetne Skirk C0-d is, és lenne egy erős cyro alapod. Persze ez csak elmélet, statisztikai esély, DE lett volna rá esély.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Rosszul állsz a játékhoz. Nem fogsz egy csapatot kiépíteni és onnantól csak azzal izomból mindent lecsapni.
Én ezért nem támogatom a constellation gyűjtögetést, szerzel +10-20-30% sebzést neki, de aztán vagy más elemre lesz szükséged, vagy jön egy új karakter aki powercreep-eli. Közben minden constellation-el egy potenciális jövőbeni karaktert dobtál el. Persze ha van elég karaktered már minden féle elemmel, és felesleges primogemed, akkor érdemes lehet, de nálad nem ez a helyzet még. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
En kb ezert untam meg a jatekot.... mental limbo az egesz. En jatek kezdete ota tolom 2 het szunet volt amikor nem tudtam belepni az accomba.
#22242 Shiro
Wanderer + Faruzan + Durin + Bennet.
En kivancsisagbol megneztem, es ellege szepen buffolta a sebzeset Wandanak. -
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Az a 75% Anemo DMG bónusz az most félig meddig csupán paraszt vakítás.
Egyrészt Varkának az anemo sebzése a kisebb, másrészt az ellenfelek alapján oda inkább pyro kell, mint anemo.Próbálj ki valami hasonlót:
Benett-Fischl-Xianling-Venti
Ei-Xingqiu-Benett-XianlingSzerk:
Vidd simán Flinst, simán power creepeli őket.
Az utolsó farkasnál, meg Ventit ajánlott betenni Supportnak -
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem egész Nod Krait mutatja, hanem csak 1-1 régiót.
Ha az északi sziget ládáit szeretnéd lát ni akkor át kell oda teleportálbod és ott megnyomni az iránytűt. Illetve ott is külön külön fel kell fejlesztened a Meeting Pointoknál.Aztán előfordulhatnak befehezetlen/rejtett küldetések is
Pl ott van az a kis sziget a keleti szélen, amit egy Treasure Hoarders logó jelez. Az ott lévő kincshez, vagy questhez kell 5 quest itemnek számíto artifact, amiket world questekből tudsz megszerezne. Ezek közül valamennyi olyan, amelyekben a local legendeket tudod feloldani. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Majd megszokod
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Amennyiben jó forrásból nézed, több helyen futsz bele, akkor 99%-al valós.
Új karakterekről mi is szoktunk írni, tűz alatt Nicole-ra gondolsz esetleg? Ő azért arrébb van, előbb egy geo support jön. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Igen, ez a másik opció, hogy nem vitted végig és nem szedted ki. Ebben az esetben pedig igazad van, hogy már választottad egyszer.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Miota van ez a kivalasztos es nem valasztottad meg ot akkor igen.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
ott sokkal kevesebb az esely
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
50-50
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Most C1 Ayakad? ezzel az a baj hogy pl csak 1x engedi 1 karaterre. tehat nem gyujthetnel ki C6-ra senkit.

-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Az a baj hogy C2 Ayaka kellene inkabb, Skirk sokkalta de erosebb.. de ha semmi esely ra, kezdesnek igy is jo lesz. Stygannal nem kell foglalkozni amiatt nem erdemes egetni a penzed.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Escoffier kell Skirk mellé. Nagyon jó cyro dps, nem bánnád meg, de ha nincs meg hozzá a csapat akkor messze nem lesz kihasználva a potenciál. Hosszú távra gondolva pedig jön fél év múlva Snezhnaya ami ugye cyro nemzet, ott biztos lesz érdekes cyro dps és/vagy support aki válthat bárkit. Sandrone-ról is pletykálják, hogy egy speciális super-conduct reakciót tesz majd lehetővé, egyes pletykák szerint cyro lesz és Raiden Shogun lesz mellé jó dps, másik pletyka szerint electro lesz, és majd Sneyhnaya-val jön majd neki megfelelő cyro dps. De ez hosszú távú tervezéshez hasznos információ csak.
Jelenben maradva, ha meglett Zibai, akkor érdemes lehet Linnea-ra várni következő patchben, ő kiemelt support lesz neki. Nicole is érkezni fog, aki pedig előzetesen Varka mellé lehet jó support (Durin mellett), de majd ha bekerül bétába kiderül más karaktereknek mennyire hasznos. (pyro pajzsos Bennett-ként hivatkoznak rá) -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Shenhe meg esetleg ha van, de sscoffier must have neki.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Skirk melle kell Escoffier es egy Furina is. vagy Furina helyett Yelan es Xingqui.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Ezzel kezdődik a hozzászólásod: "
Ja én akarok leállni! Csak most vagy ez vagy az nincs annyi moram, hogy mind kettőt még tapoljam!
"
Erre reagáltam csak, hogy ha le akarsz állni a mora és többi material költésével, mert nincs elegendő, akkor szerintem már kész, erős csapatot felesleges tovább húzni. Majd mikor kevésnek érzed az erejüket, akkor esetleg. De ez csak én véleményem, én ha helyedben lennék, és nem érdekelne Zibai, Varka vagy Sandrone és csapataik, akkor húznám a meglévőket tovább. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha le akarsz állni, akkor nincs mit ezen gondolkodni szerintem: egyiket se húzd tovább.
Amennyiben elég erősnek érzed, úgy spórolj jövőbeni karakterekre inkább. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem értem a kérdést, miért állnál le fejlesztéssel? Guide-okat érdemes megnézni kinek mi prioritás, és azt lehetőség szerint lvl9-ig húzni. A korona igazán korlátozó tényező csak, a heti boss material pedig majd esik, csak be kell osztani. Az lehet kérdés esetleg, hogy melyik fontosabb.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
hat hol a laptopod?

-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Ja és a csapat.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
lV58
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha szereted mindketto, illetve R5 a fegyo, ahhoz merik a signituret.
-
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Őszintén megmondva nem tudom.
Egy ideig az volt, hogy a C6 az kb 60-80%-ot dobott egy karakter erején. Ebből a C1 az kb 8% volt, a C2 meg valamivel 20% felett. De a konstellációk egy ideje elinflálódtak. (Dehya óta)
Ahogy ránéztem, és ha jól értelmeztem, akkor C1 esetén 2 helyett 3x használható Flins mini burstje Ez legalább 25%-os buffA fegyvere is hasonló kb 25-30%-ot dob a sebzésén.
A konstellácó másodikra garantált.
A fegyver, csak harmadikra. (Akkor se biztos)Matek szerint jobban megéri a konstellácó.
De mivel eléggé megkedvelted Flins karakterét, így a dizájn miatt gondolom a szíved erősen húz a fegyvere felé is.Van e még legalább 240 húzásod? Mert ha fegyverét elbukod, akjor a garancia nem vihető át a következő bannerre.
Van e olyan karakter akinek oda tudnád adni Varka fegyverét? Ha igen, akkor legalább egy próbát megérhet.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Maradjon ez a fegyver vagy próbáljam meg kiszedni a saját fegyverét.
C0R0 vagy inkább minél magasabb C? -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Ez egy tökéletes off piece, tulajdonképpen bárkire ràteheted.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Van treasure compass ami jelzi hol vannak. csal a Natlanosat kell lecraftoljad.
-
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Kb a legjobb f2p opció neki.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Ertelek, mondjuk en ennek nem tulajdonitok nagy dolgot egyedulallokent.
Kinaiknak/Japanoknal befixalt dolog a nagy mell, es sexualis kisugarzas, ezzel kompenzalnak. Ugye alapvetoen nem ide keszult a jatek.
Jah igen, nincs masculine male karakter, ezt en is hianyolom.Baratlistamon szinten van Roland o tobbsegeben a male karaktereket maineli.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Arlecchino volt a kedvenc karakterem, amíg játszottam, mert kaszás volt, sokat is sebzett, és nagyon nagyon eltalálták a dizájnját
Utána a Wuthering Waves-t Zani miatt kezdtem el, mert ő kb. a Wuwa Arlecchinoja volt dizájnra
-
Citrone39
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Tudják, hogy kik a célközönség.

Vannak, akik azért hagyták abba a játékot, mert nők, és aránylag kevés értékelhető férfi szereplőt találtak benne, amit én meg is tudok érteni. Már nagyon régóta a waifukat erőltetik.
Ez különösen Natlannál volt észrevehető, ahol kaptunk egy Kinichit az idegesítő pixel sárkányával, meg egy 4 csillagos állatorvost, aki igazából semmire sem jó. Közben meg Mavuika úgy néz ki, mint aki egy pornófilmből ugrott volna elő.
-
Citrone39
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Jó hasonlat! A Metin2 egy piaci rést töltött be, hiszen annak idején ha ingyen akartál legálisan játszani, akkor nem sok választási lehetőséged volt. A Genshinnél is ezt érezni. Hiába van már több, igényesebb AAA gacha nála, akkor is a Genshin volt az első közöttük, aminek már van egy beton biztos rajongói bázisa, így csinálhatnak bármit is.
Vicces amikor Paimon javasol valamit, és már előre megjósolom, hogy Traveler némán biccenteni fog egyet a fejével, annyira régi és agyon használt animáció vannak már.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nalam hoyolab alkalmazasban(Android) a batllechronicle menupontban van, es azt hiszem a html alapu bongeszos feluleten is ott talalod.
-
Mike
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
ez engem is érdekel
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Igen, sot egyik top Nod-Krai DPS. a napok szamat irja szerencsere nem a beleolt orakat... azt en nem akarnam tudni

-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Szerintem az egész jó.
Nekem ilyen volt anno...
-
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Illugán, vagy Ainon úgy is rajta van ez Silken Moon's Serenade, amiből elég egy, mivel a a csapatnak adott buffok nem halmozódnak így Zhonglira legyen ez: Aubade of Morningstar and Moon vagy ha paraszt akarsz lenni, akkor: Instructor
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Marmint? Flinsnek is jo ez a set. de az hogy mindenkin a DPS set van az hulyeseg.
-
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
nagyjából ezen a vonalon indul el.
Ineffa, Columbina, Sucrose, Ei
Zhongli Xingqiu/Aino, Illuga, Zibai
Mivel nincs meg Flins, szerintem használd a lunar-charged csapatba Columbinát, úgy is azt mondják, hogy elég erős kombót alkot Ineffával.
Sucrose buffolja, Ei pedig garantálja a burst elérhetőségét. (Columbine eléggé energia igényes)
Lunar Crystalyze oldalra
Zhongli Xingqiu/Aino, Illuga, Zibai
Megjegyzés: Zhonglit érdemes lehet EM-EM-Crit-re építeni, valamelyik support/sub dps Nod-Krai szettet ráadva. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Én nem bánom, hogy kihagyható, mert a waifu-kat szeretem gyűjtögetni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon régóta emlegetett karakter ő, így igen csak csúnya dolog így elbánni vele. Persze a hype miatt így is rengetegen behúzzák majd. És ugye ha kivesszük az end-game tartalmat, akkor vele is jól meg lehet lenni gondolom.
Bezzeg Zibai most jött, relatív erős is, pedig eléggé semmiből előhúzott karakter. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Varka nem is lesz annyira erős, szóval nyugodtan kihagyható. Mivel megvan Ineffa és Columbina is neked, Flins jobb választás.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Ehhez még annyit hogy működik Xbox Clouddal is TV-n is.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Igy 5 es fel ev utan eszre vettuk...
Sok streamer is felvetette mar, hogy 5* c0-c1 hamarabb osszejohet mint egy 4* c6 aminek van is ertelme, 4* os karik c6 kb egyenerteku egy 5* c0-c1
-el.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ineffa helyett szerintem egy másik hydro support jobb lenne. Vagy ha pajzs kell és van Zhongli akkor ő.
-
Citrone39
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, úgy tűnik már kiment a fejemből. Akkor ezt most buktam.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Gratula
Én elhasználtam a szerencsém a fegyver banneren, meg a primot is. 76 ra jött Columbina garantált, utána 67 pityre Ineffa fegyo majd ujabb 67 pityre columbina fegyo es most 20 pity van Zibaion, egy éve nem volt 30pityn beluli early, remènykedem hátha most lesz.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Vagyis 9* ..
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Én egy 2x 10 wish-t toltam bele eddig (4* fegyó és egy Gorou jött), de most inkább az event questeket tolom le előbb. Félek, ha bukom 50/50-et, akkor terv szerinte ugye elengedném, viszont az event quest hatására (ahol ugye vele interaktálunk) megkedvelem és újra nekifutnék. Pedig nem kéne pazarolni. Inkább egy korai, 50/50 győztes wish kellene.

A trial alatt annyira nem volt meggyőző, a sebzés biztos jó (nehéz ez alapján összevetni más karakterekkel, így hiszek másoknak), a mechanikája inkább csak közepes alá élvezeti szempontból. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
OKE!!

-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Dontsd el pls.
nemtudom hogy ez most jo vagy rossz. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Ez a mental limbo
.... akartam mar rola kepet szerkeszteni de mar nem visz ra a lelek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére

-
kill_switch
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Annyira ne sajnáld, úgy is lesz rerunja, ráadásul geo karakter.
A legtöbb geo karakternek az a sorsa, hogy kap egy kis hype-ot, játszanak vele kicsit, utána meg megy a kispadra. Csak az OP supportok maradnak fent geo-ból, dps-ek nem igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudsz élni. Fájdalmas lesz visszagondolni arra a pénzre.
ahhoz azert meg kell tenni ingame, hogy a coop óraszám egy játékos társal meglegyen...szóval mindenkinek win win lenne, majd írok is a supportnak.

Gratula
Sordoran