Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #4521 üzenetére
Szia!
Ez nem egy 'main' játék, mint a wow, konkrétan a szöges ellentéte úgyhogy nem tudom tetszene-e neked. Endgame eléréséig van benne content rendesen, de utána (kb 60 óra után) napi 30-40 perceket lehet a játékba ölni max (vagy kevesebbet) az energia limitációk miatt.
Üdv. Johnny
-
wandor0930
aktív tag
válasz Roland861010 #4524 üzenetére
Nem, itt ha sokat fizetsz sem haladsz. Illetve az elején segíthet, de azzal csak hamarabb érsz el a sztori végére, onnantól csak napi küldik illetve minimális farmolás van, mert korlátozott a hozzá szükséges "nyersanyag".
Ugyan ezt fizetéssel növelheted, de sztori akkor sem lesz több igazából csak a karaktereid finomhangolására esetleg új karakter kihúzására tudod költeni.Persze folyamatosan adnak új tartalmakat a játékhoz amivel folytatódik a sztori, illetve rendszeresen jönnek kisebb-nagyobb eventek, de ezek sem adnak folyamatos elfoglaltságot.
A tervezett pályának eddig kb 20-25% felfedezhető, az első nagyobb terület idén félév körül várható, szóval tartalom még jön hozzá.
Karaktert fejlesztened folyamatosan kell, mert a szinted növelésével nő a World Level is, így egyre erősebb lesz a környezeted illetve a BOSS-ok is.
Ha elhanyagolod akkor belekerülsz egy ördögi körbe mert farmolnod kellene hogy fejlődj, de nem vagy elég erős hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Roland861010 #4524 üzenetére
A karakterfejlesztésnek van értelme. Azért lvl50-ig nyugodtan húzhatod őket, mivel az végjátéknál már elhanyagolható mennyiségű erőforrást jelent. E fölött már érdemes tudatosan építeni a csapatot: első körben a fő csapatod akikkel kalandozol és tudsz farmolni domain-eket, majd később egy második csapatot, mivel az abyss (ami a jelenlegi egyetlen kihívást jelentő end-game tartalom) megkövetel két csapatot már. Illetve 2 csapatból már tudod variálni hogy melyik domainbe kikkel érdemes menned.
Fegyvert is hasonlóan húzd, az artifactokat és talenteket már figyelmesebben. Eleinte az artifactoknál csak a statokat nézd inkább, ezek legyenek optimálisak, és elég ha a fő dps-ednek húzod jobban fel. Itt is érvényes, hogy a magasbab szinten több nyersanyagot igényel, de nem nő arányosan a plusz sebzés belőle. Bár egy korábban felhúzott artifactot is lehet más artifact fejlesztéséhez használni, de csak a rá áldozott exp pont 80%-át kapod meg (20% bukó). Emiatt nem érdemes teljesen felhúzni ezeket a 4* darabokat, lődd be mennyit áldozol rá. A többi használt karakternél szintén, csak ott kevesebbett, vagy semmit nem húzol.
Talent ugyanez, ott is érdemes fejleszteni őket, de szintén nem kell túlzásba vinni, amíg nincs meg kikkel akarod az end-game-et tolni.
Ez egy casual játék, szóval nagyon megengedő wow után. Solo-ban is vígan lehet haladni, de ha elakadsz, ott a co-op segítségnek.Roland861010 #4526: Az end-game-ben elég lvl80-ig húzni karaktereket és fegyvereket, e fölött már nagyon drága, és nagyon kevés pluszt ad. (ha van nagy kedvenc dps-ed, őt felhúzhatod 90-re esetleg, illetve lvl80-nál még az ascend-et csináld meg) Ezek a könyebbek, ezután még a talent fejlesztés időigényes, itt lehet famrolni domain-t könyvért és anyagokért ellenfeleket, de az igazi szenvedés az artifact. Ennél behatárol nagyon az elérhető resin mennyiség, és nagyon szerencse kérdése mit ad a játék. Legyen megfelelő set-ben, legyen meg a szükséges fő stat, és a sub statok legalább 3/4 arányban legyenek ideálisak, tökéletes artifact meg borzalmasan ritka.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #4526 üzenetére
Engem meg pont olyan játék érdekelne, kaland/fantasy vonalon (nem a WoW), amiben lehet grindolni. Én már azt unom hogy pár nap/hét alatt végigérek egy játékon, és annyi volt. Nem lehet benne utána szöszölni, mint pl egy MMO-nál.
A genshinnel is az a bajom. Nagyon szívesen famrolnék benne, mert ha a játék engedné, én minden karival foglalkoznék, de olyan korlátozottak a nyersanyagok hogy ihaj.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #4526 üzenetére
Ennyire azért nem gáz a helyzet. Endgameben is megy ez a statjavítósdi, de nem azért mert annyira szükség lenne rá, hanem mert nincs más amit csinálhat az ember Nem lehet sokat farmolni egyszerre, inkább napi rituálénak nevezném mint ipari farmolásnak.
Ezt a játékot a sztori és openworld content miatt érdemes játszani. Várakozás van amíg jön update, aztán neki lehet csapni. Ha nem fog meg ezek közül semmi sem akkor ez nem a te játékod szerintem.
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #4538 üzenetére
Barangolni/felfedezni lehet annyit amennyit akarsz. Sok-sok óra el is tud vele menni, és azt jól oszd be, mert a játék legkellemesebb része
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
Nincs olyan, hogy most ide-oda nem mehetsz, mert még nem teljesítettél valami küldetést. Szóval a felfedezés szabadsága 100%-ban a tiéd. Én pl. mikor végeztem első régióval, és ott álltam AR25-ön, volt egy küldetésem Liuye-be a kikötőbe. Ez egy laza 4 km-es séta, de menet közben minden térképen feltűnt teleportot elkezdtem felszedni, értsd hegyeket másztam meg. Na az egy kalandos utazás volt, hogy vakon mentem, csak annyit mutatott térkép itt meg ott van teleport, de hogy tudok oda feljutni azt nem tudtam. És ugye mindenhol belefuthatsz ládákba, amik kinyitásához ellenfeleket kell legyőzni, logikai feladványt teljesíteni, kihívást teljesíteni, követni egy kis szellemet és így tovább. Mai napig futok bele új dolgokba, mert még mindig nem jártam a térkép minden szegletében: van sok hely ahova nem visz el se a fősztori, se a napik, csak azért jársz arra, mert valami materialt ott jelez az interaktív térkép, vagy távolról kiszúrtad, hogy ott még nem jártam, menjünk oda!
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
amennyit akarsz.. orahosszakon keresztul gondtalanul
een eleinte a kemenyebb ellefelektol evadeltem. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #4545 üzenetére
Rengeteg felfedeznivaló van, plusz sok-sok láda ami alapanyagot és primogemet is rejt magában. Emellett az ellenfelek is adnak alapanyagokat amiből nem árt betárazni, mert valahova, valamire, valamikor biztos kell majd
Illetve staminanövelésre alkalmas Anemoculus és Geocolus is van vagy 200 elrejtve. Seelieket lehet "levadászni", és belőlük is rengeteg van, egy szó mint száz...megéri. Eleinte meg főleg.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #4550 üzenetére
De mázlista valaki
Hu Taoba menjen az erőforrásaid nagy százaléka, nem lesz nehézségbeli gondod a játékkal egyáltalán így
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #4550 üzenetére
Ezeknek a Tiereknek ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget. Általában személyes szimpátia alapján állítják össze..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #4554 üzenetére
Wishből lehet nyitni. De ő, több másik karakterrel együtt, csak a saját karakter bannerjén (annak 2-3 hetén) beszerezhető, tehát Hu Taot perpill nem tudod beszerezni.
Az alapkaraktereket a sima bannerből (is) tudod nyitni, ők "bármikor" kieshetnek...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #4554 üzenetére
Nem kapod meg, gatcha szerint lehet huzni ami primogenbe kerul.
Egyedul meg Xiangling van akit csak ugy kapsz, ha megcsinalod a third floort Spiral Abyss-ban. -
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #4559 üzenetére
A welkin az meg, de meg az elejen nem nagyon kell. persze ha mar ideje koran akarod gyujteni a prinyot akkor hajra.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #4559 üzenetére
Előbb játsz 3-4 napot, aztán már te is meglátod hogy (neked) megéri-e
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #4562 üzenetére
Miert a Dragonspinet tolod? azt hagyd. erdemes.. nekem sokaig az az alapcsapat volt mint neked... mondjuk en mazoista modjara kinoztam magam
-
jonnyjoker01
veterán
A hegyet szerintem hanyagold még egy kicsit, az a legújabb terület a játékban és a legnehezebb is.
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
Onnan nagyon gyorsan gyere még el. Oda ráérsz még menni
-
Sordoran
addikt
válasz Roland861010 #4566 üzenetére
Pár napja örültél, hogy nincs korlátozva hova mehetsz, most pedig láthatatlan falat kérnél? Látod ellenfelek szintjét, szóval ami magas az erős, ami nem magas, de erős, az ellen pedig rossz a csapat összetételed. Egyikkel sincs probléma, de ahogy mondták többiek is, ez a zóna a legutóbbi, 3. terület. Tehát először Mondstadt-ot pucold ki, utána Liyue, végül jöhetsz Dragonspine. Mire ezekkel végzel bejön The Chasm is, ami hasonló kisebb zóna lesz.
Bár a World Level (WL) szintedtől függ, milyen erősek az ellenfelek, de a kezdő zóna (Mondstadt) ellenfeleinél erősebbek a második (Liyue) területén lévők, majd ezután jön Dragonspine még.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #4566 üzenetére
Hát nem arról van szó hogy nem vagy odavaló és megcsinálhatatlan, csak még nem ismersz néhány játék mechanikát ahhoz hogy könnyebb legyen (elvileg mindenről kellett volna már tutorial üzenetet kapnod, csak még nincs benned gyakorlatiasodva).
Üdv. Johnny
-
Urzu_7
aktív tag
válasz Roland861010 #4569 üzenetére
A legfontosabb amit jegyezz meg, hogy a játék az elemi reakciókra van építve. Jelenleg a legerőseb sebzést a Melt és Vaporize reakcióval tudod kiváltani. Ha sokan vannak akkor Overload ami konkrétan berobban ezzel több ellenséget is megsebzel. A Superconduct szintén AoE sebzést okoz. A Swirl-t Anemo karakterrel tudod elérni de csak akkor sebez jól ha van valamilyen elem az ellenségen.
Itt több elem és reakció is le van írva. Javaslom próbálgasd és nézd meg melyik fekszik a stílusodnak. És ne feledd, a környezetet szintén kihasználhatod.
Tutoriált sem szégyen nézni hogy megtudd melyik boss-nak milyen támadásai vannak és mire kell figyelni. Minél többet futsz össze az ellenségekkel annál inkább fogod kiismerni már animáció alapján hogy mivel fog támadni. Aztán majd fél év múlva csukott szemmel is menni fog
Ha még a kezdő karaktereket használod akkor javaslom Kaeya + Traveller + Amber kombót. Kaeya skillje és ultija jeges sebzést okoz, a traveller skilljével és ultijával kiterjesztheted ezt a jeges sebzést a többi ellenségre, Amber-nek meg charge-olt lövése tűz sebzést visz be így megkapod a melt bónuszt is a sebzés mellé plusz van egy nyuszija ami beaggrózza az ellent (meg hát cuki)(mármint Amber)(meg a nyuszi is)
giran~
-
wandor0930
aktív tag
válasz Roland861010 #4581 üzenetére
De, jó ötlet.
Lesz olyan hely ahol a szörnyek erősek még neked, de a teleportokat mindenképp érdemes felfedezni.
Viszont ha ennyi karit húzol bajban leszel nyersanyagban meg fejlesztési tárgyakban, érdemes egy fő DPS-t kiválasztani akit(fegyverestől) mindig minél hamarabb felhúzol az elérhető legmagasabb szintre illetve aki megkapja a jobb artifactokat.
Ha a suportok elvannak maradva az nem annyira gond. -
wandor0930
aktív tag
válasz Roland861010 #4584 üzenetére
Ebből talán Kaeya-t lenne érdemes.
Xingqiu se lenne rossz ha ő szimpatikusab, de Kaeya-nak Xingqiu jobb support mint fordítva. -
Shiro
senior tag
válasz Roland861010 #4584 üzenetére
Amelyik tetszik.
A későbbiekben még meg tudod szerezni ingyenesen Barbarát és Xianlingot.Illetve elérhető, vagy majd elérhető egy Beginer Wish opció, amiből kétszer 10 -et pörgethetsz kedvezménnyel.
Az első garantállni fog neked egy Noelle-t, (ha még nincs meg), a második pedig egy véletlenszerű karaktert. -
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #4589 üzenetére
egyertelmu hogy jobbak, de 4* battlepass fegyverek sem elvetendoek... ha nincs mas meg majd kovacsolsz.
-
Shiro
senior tag
válasz Roland861010 #4588 üzenetére
Egész jó választás, bár az igazi potenciálját majd csak a magasabb szinteken fogja elérni.
Arról claymore-ról meg annyit, hogy jó érzékkel választottál.
Majd az Artifactokból olyat adj neki, ami DEF%-ot ad (ezzel tudod növelni a védelmét a sebzését, illetve a gyógyítását) CritRate-et. (Ez segít, hogy a Favonius Gratsword passzívját aktiváld, amivel tudod tölteni az energiádat) -
Shiro
senior tag
válasz Roland861010 #4589 üzenetére
Nem feltétlen.
Noelle esetében az ingyenesen kraftolható 4 csillagos Whitebind, kb ugyanakkora sebzést biztosít, mint a legjobb bónuszokkal ellátott 5 csillagos Wolf's Gravestone.
Ha az egyebeket is nézzük akkor meg egyértelmű, hogy a Whitebind az jobb neki. -
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #4593 üzenetére
Azon csak akkor jatsz ha nagyon unatkozol napkozben.
En is probaltam.. adrenon egyebkent nem fut rosszul nem tudom milyen s10 ed van? -
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #4593 üzenetére
Hát igen elég sok erőforrást igényel mobilom, látni hogy nem erre tervezték elsősorban. Nekem a xiaomi mi 9t pro-n (snapdragon 845) élsimítás nélkül minden maxon van, 60 fps-sel fut de van hogy beakad itt ott pedig én 750 mhz-re felhúztam a GPU-t és a hőmérséklet limitet is felhúztam 60 °C-ra 40-ről. Gyári beállításokkal még lowon is döcög főként a 40 fokos hőmérséklet limit miatt.
De igazából pont ez tetszik benne, hogy konzol/PC szintű játék van a zsebünkben
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
scyllafren
senior tag
válasz Roland861010 #4603 üzenetére
Kapsz egy targyat, amivel a karakter sorban kovetkezo "csillagallas skilljet" kinyithatod, meg kapsz olyan cuccot, amivel a Paimon boltban vehetsz dolgokat (elso tab). Ha megvan mind a 6 szint, akkor annyi cuccot kapsz, hogy pont +1 pullt csinalhatsz, de arra nincs garantalt 4*, es mivel minimalis az eselye, hogy az legyen, altalaban a szokasos 3*-os fegyvert kapod.
Roviden: ha nem C6-os a karakter, akkor nagyon jo, ha C6-os, akkor sz*rt se er
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #4610 üzenetére
Battlepass, jobb felso sor masodik eleme.. ott vannak teendok ha megcsinalod szintet lepsz es akkor ad erte rewardot. Megveszed akkor tobb alapanyagot vagy penzt ad es valaszthatsz egy fegyvert is.
-
Sordoran
addikt
Amikor eléred AR20-at nyílik meg a Battle Pass. Itt lényegében napi, heti és teljes időszaki feladatok vannak. (6 hét egy patch időtartam, ez idő alatt lehet teljesíteni, majd új pacth érkezésével újra indul) Ingyen is érdemes csinálni, lényegében olyan feladatok vannak csak benne, amiket amúgy is teljesítesz magadtól ha játszol. (pl. a napik: jelentkezz be, 10 ore beszerzése, 4 commision teljesítése, 150 resin elköltése, ez elég alap. A hetik hasonlók, heti boss-ok leütése, 15 domain teljesítése, 10 world boss megölése, 500.000 mora elköltése stb., A teljes időszaki az 50 wish, és a 12 csillag abyss-ban, valamint eventekhez kapcsolódó kihívások) Ezek teljesítésével kapsz pontokat, és minden 1.000 pont után szintet lépsz amiért jutalmat kapsz. A heti limit 10.000 pont, ennél többet nem tudsz szerezni hétfő-vasárnap között a napi és heti feladatokkal (a periódusban egyszer teljesíthető feladatok ezen felül is járnak)
Ingyenes jutalmakat megkapod ha elérted megfelelő szintet, de van a fizetés rész, a Gnostic Hymn. Ha ezt megveszed feloldod az itt lévő jutalmakat is, ezek közül külön értékes a 30. szintén elérhető fegyverek, amik közül egyet kiválaszthatsz. Nagy segítség, hogy bármikor veszed meg, visszamenőleg megkapod a jutalmakat adott periódusban. (én is ingyen teljesítem a maximális lvl50-ig, és csak ezután veszem meg)
A welkin után (ami 30 nap alatt ad 300 crystalt és 2700, azaz naponta 90 primogem-et) ez éri még meg, és ezt is csak 6 hetente egyszer lehet megvenni. Ezt akkor éri meg, ha sokat játszol, kellenek a bp fegyverek, és akarod fejleszteni a karaktereidet, utóbbin tud gyorsítani.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
scyllafren
senior tag
Battle Pass, "Gnostic Hymn", a masodik sora a szerezheto cuccoknak a Battle pass rendszerben, naponta kell 10x banyaszni pontert, de ha megveszed, az is beleszamit.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #4613 üzenetére
A drágábbik teljesen felesleges szvsz, plusz szinteket ad, de amúgy is könnyen teljesíthető a lvl50.
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #4616 üzenetére
Igen, majd ha eléred az AR 20-at akkor tisztább lesz, mert a menü egyértelműen van megcsinálva. Még ne foglalkozz vele, élvezd a játékot aztán majd meglátod hogy akarsz-e költeni vagy sem.
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #4616 üzenetére
Az elején AR 35-40ig annyi de annyi tennivaló és történés van, hogy pislogni sincs idő. Ezt az időt élvezd ki, és hagyd a shopot pihenni. Lesz idő, mikor már lassú lesz minden, akkor majd fizetsz, ha akarsz. De a játék legélvezetesebb részének kellős közepén vagy..ne akard saját magadnak lerövidíteni..
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Roland861010 #4619 üzenetére
Van közvetlen fizetés bankkártyával a mihoyo-nak? Gyanítom az számítana nem biztonságosnak, mivel sok kínai csaló lehet, de telefonon talán google pay van ami ugye közvetít, ps-en pedig maga a sony entertainment, tehát ezeket biztonságosnak lehet nevezni. Érdekes.
Én a fegyvert és karaktert együtt szoktam húzni, tehát igen, felhúzhatod neki. Mivel az neki legjobb fegyver, így attól se kell tartanod, hogy lecseréled esetleg. Venti nagyon jó support, örülhetsz ha kiesik. Mondjuk nekem annyira nem hiányzik, én nem próbálkozom vele most. Játék elején viszont nulláról indulsz, tehát 60-70 húzásig nem nagyon fogsz 5 csillagost látni, és elsőre csak 50% az esélye, hogy őt kapod. Így nyugodtan wish-elj bannerén.
Sirandrish: Még be se léptem ma, de gyanítom menni fog. A 2. és 3. etap ballonosa csak 2/3, de ezekkel nem is fogok szenvedeni kontrollerrel. Az a 20k mora cseppet se izgat. Glider eventnél pedig a 2. etap 2/3, de annak még adok majd esélyt. Többi eddig pipa volt, megnézzük utolsó szakasz mennyire nehéz.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #4620 üzenetére
Noelle-hez nem tudok hozzászólni, mert én sosem foglalkoztam vele (nem annyira csípem a claymore használókat).
Venti irgalmatlanul OP az iszonyatos CC és elemental reakciók miatt. Ha benne van a partiban akkor 90% könnyebb vele minden content a játékban, csak a nagy mobok ellen nem ér sokat, de elemental reakciókban ezesetben is be tud segíteni. Ha azon gondolkozol, hogy húzol a bannerben én azt javasolnám ne tedd amíg nincs minimum 80 húzásra elegendő primogem (kb 13 ezer).
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #4630 üzenetére
Úgy hogy nem költöd el.
Szépen lassan gyűlik az, főleg ha az 5 dolcsis cuccot megvetted. Az már kapásból 3K egy hónap alatt. Plusz az elején ládákból is rengeteg jön apránként, a napiküldik is adnak néhányat, eventek, questek, kódok, etc...összejön az. Nyilván nem tudsz összeszedni minden banerre 15K-t, de ha tudatosan mész a karikért, akkor azért kezelhető INGYEN is.És igen..a 980+980 az úgy értendő. Első vásárolás alkalmával. Utána már jóval kevesebb a bonusz..
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Aki a játék megjelenése óta játszik, az költés nélkül kb 55000 primogemet tudott eddig összeszedni és mellette kb 40-50 limitált event fate-et (húzást) is, ami kb 5 garantált 5 csillagos és 2 garantált limitált karakter.
Nagyon drága ez a játék, ezért mondom itt mindig hogy csak arra a hősre szabad költeni az összegyűjtött primogemből, aki tényleg tetszik. Példának felhozom Hu Tao-t, hónapokig gyűjtöttem rá és kb 300 dollárnyi primogemet költöttem rá (amit ingyen szereztem + az 5 dolláros welkin csomagból), mégsem kaptam meg és még egy 50 dolláros csomagot kellett volna megvennem ahhoz hogy tényleg megkapjam (137x húztam a bannerjéből).
Az alatt a mondat alatt azt értem, hogy sok iszonyatosan sokat (több ezer dollár) költő játékos csinált új accountot, amiben nem költenek semmit sem, mert úgy élvezhetőbb a játék, mivel nem takarítanak ki mindent másodpercek alatt.
Üdv. Johnny
-
Shiro
senior tag
Teljesen F2P-ként nagyjából 50-60 Wish-t tudsz összeszedni egy hónapban, ez annyit tesz, hogy kb másfél havonta tudsz nyitni egy 5 csillagos karaktert az Event Banner-ből.
Az 50-60 Wish-hez persze mindent is fel kell használnod.
(Ládák felkutatása, achievementek, web eventek in game eventek, küldetések, Paimon's Bargains...stb)Ha megveszed a Velkin Moont, és a Gnostic Hymnt, akkor a havi Wisheid száma kb 70-80 lesz. Ezzel már havonta tudsz szerezni egy 5 csillagos karaktert az Event Bannerből.
Ezen felül az Adventure Rank növelésével, karakterek fejlesztésével, a Paimon's Bargains és a Battle Pass által szerezhető kék Wishekkel nagyjából kettő-három havonta tudsz majd nyitni egy 5 csillagos tárgya az Alap Bannerből. (itt ugye lehet ez fegyver is)
Összességében
FTP: Kb 8-12db 5 csillagos karakter egy évben.
Havi előfizetésekkel: Kb 12-16db 5 csillagos karakter egy évben.Ui.:
Mivel az Event Banneren egy Promóciós Karakter csak három hétéig (de van hogy csak kettő) érhető el, ezen kívül csak 50% esélyed van a Promóciós Karakterre. (Persze ha nem azt kaptad, akkor a következő az garantáltan az lesz).
Tehát még havi előfizetésekkel sem tudnál minden Promóciós Karaktert megszerezni. Érdemes tartalékolni és azokra rámenni akik kifejezetten érdekelnek.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Egyáltalán nem lehetetlen spórolni, én vagyok élő példa rá. Karácsonykor kezdtem komolyabban játszani, és akkor futottam bele Hu Tao-ba, vagyis hogy érkezni fog. Onnantól nem költöttem a primogemet, és mikor bejött a banner (3 hónapal később) rámentem, és persze, másodikra kiesett, tehát tök felesleges volt így tartalékolni. Viszont nem is ő volt a lényeg, hanem 21k primogemem volt már, és mivel hamar kiesett, a fegyver bannerére is rámentem, ott sokat költöttem, de kiesett az is. Abba hagytam így 16k primogemmel a zsebbe, azóta eltelt majdnem 1 hónap, és jelenleg 24k van már.
A következő kiszemelt, Ayaka lenne, de mostani leak-ek alapján még messze van ( ), így az 1.5-ben érkező Eula-ra rámozdulok majd. Neked is azt javaslom, hogy a kiszemelt hősök bannerjein költsd el a primodat. Közben fogsz kapni úgyis fate-et a standard bannerhez is, onnan beeshetnek más karakterek.1.6 után lesz elvileg 1.7, és majd ezután, szeptemberben lesz 2.0 Inuzama, ami egy hosszú lesz patch lesz Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #4649 üzenetére
Ez az egyik heti boss irtózatos lucky dropja.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #4699 üzenetére
Gratula. Tetszett is Venti a Try alapján, vagy csak akartál egy 5 csillagosat?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #4701 üzenetére
Felesleges mindenre rágörcsölni, több okból is.
1. Úgyse tudsz mindent megszerezni (karaktert/fegyvert), ha megfeszülsz se
2. Szerencsére a játék 110%ig használható/játszható/élvezhető 5*-os karakterek és fegyverek nélkül is.
Persze jó ha vannak, és szép lassan jönnek majd azok, de megfeszülni nem kell értükEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #4703 üzenetére
Nyugiiiii...ez a játék hamar kiöli belőled a maximalizmust
Én is úgy vágtam neki hogy minden kell, mert az nem árthat ugye...de az esélyt sem adja meg.
Persze az eventeket én is mindig fullozom ahogy lehet, bár általában nem olyan nehezek, így szerintem aki csak teheti, az mindenki úgy csinálja.
Meg ami jó bennük hogy általában nem kell filózni hogy mi kell a shopból, mert ha megcsinálsz mindent, akkor mindent ki is tudsz venniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #4703 üzenetére
felesleges .. maximumot akkor tudod kihozni ha koltesz 10 milliot a jatekra. Venti meg atomjo.
-
Sordoran
addikt
válasz Roland861010 #4731 üzenetére
Amennyiben kiírja, hogy ascend-elni kell a karaktert, akkor bizony nincs kerülőút. Utána már írja milyen nyersanyag szükséges hozzá, azokat kell össze szedni.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #4731 üzenetére
Ascendekkel lehet "feloldani", és domainból szerezhető könyvettek lehet fejleszteni
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #4739 üzenetére
4 item kell az Acendhez
1. Elemental kavicska, ez esik bossból, és ebből 4 méret van. Ez craftolható, mert 3kicsiből lesz 1 egy fokkal nagyobb, majd 3 olyanból egy mégnagyobb, és így tovább. De maga a kavics csak bossból esik!
2. Ez egy speckó item amit szintén csak boss dob, de az nem craftolható, viszont ebből körönként esik 2-3.
3. Valamilyen gaz, ami a térképen számtalan helyen fellelhető.
4. Valamilyen nem bossból hulló alapanyag.Mindekihez ez a 4 fajta kell, persze hogy konkrétan mi, az eltérő.
Szerk: Egyébként ha meg is lenne mindened, akkor sem tudnád Ascendelni, mert nincs kellő AR szinted.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs