- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
50-ből sem lett meg a krva új karakter
Minden elfogyott -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #20096 üzenetére
Akkor most te is így érzel...???
-
Sordoran
addikt
válasz
xeon forever #20094 üzenetére
Amit én leírtam, az a banner leírása a játékban, valamint ITT is ezt írják a Capturing Radiance-ről. Azóta volt egy bukott 50/50-em, majd utána jött nem sokkal Mualani, de nem volt ez a fate jelző. Nem tudom, hogy amit te írsz ugyanerre gondolsz, vagy valami másik rejtett mechanikára. De a Capturing Radiance az csak a bukott 50/50 pillanatában tudja a bukást sikerre változtatni. (tehát bukod az 50/50-et, de aktiválódik a Capturing Radiance, megjelenik a fate és mégis a kiemelt karaktert kapod)
Túl van amúgy bonyolítva ez, ők maguk is írják, hogy 55%-ra nő így az esély a kiemelt karakterre, szóval simán lehetne az, hogy nem 50/50 hanem 55/45 az esélyed. Ez a 10%-os mentőöv (ennyi az esély ugye elvileg, hogy aktiválódik) csak giccsesség. -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20092 üzenetére
A lényeg, hogy a bukott 50/50 után kapsz egy plusz lehetőséget esetleg, hogy hamarabb jöjjön, mint alapból.
Tehát, ha buktad az 50/50-et akkor utána bekapcsol ez a mód, és megnövekedett eséllyel kapsz hamarabb(konkrétan egy intertwined fate jel jelenik meg a narancs jelzés felett), persze alapból jöhet korábban, akkor nem használod el és marad a következő bukott 50/50-re.
Azt nem néztem hogy mikor resetelodik. -
Wayne
aktív tag
Primon kívül minden más:
JVBR8Z8EB8Z9
LHMJORVJ3551
EFCIZM3399M1
KEQES9R79R49
HHFP3517D3UN
DMGJ5262H9SK
OHDN6KB124UF
HHHA5Z81O5UK
Blazetonatlan -
Sordoran
addikt
Nem 100%-osan értem én se ezt az új dolgot, de lényegében marad az, hogy 90 wish után garantált 5*, és 50-50% hogy a kiemelt lesz meg. Viszont ha nem garantált a kiemelt (első 5*-os lesz), akkor van esély rá, hogy aktiválódik a "Capturing Radiance", és a kiemelt esik ki. Így az elméleti 50%-ból 55% lesz valójában. Arról nem tudok, hogy a banner váltásnál elveszne a pity, ebbe nem hinném, hogy belenyúltak.
A fegyvereknél pedig csak annyi változik, hogy most már nem 2 pont kell a garantált kinézett fegyverhez, hanem 1, vagyis legrosszabb esetben 2x80 wish után meglesz a fegyver. -
slimG
tag
Pontosan mit is variáltak a karakter wishek pityjével? Patchek közt a számláló marad vagy újraindul, a bukott 50/50 megmarad vagy az is újraindul?
-
Shiro
senior tag
Esetleg valaki nem találkozott Natlanban ezekkel a kőtáblákkal?
(Damaged Stone Tablet)https://www.youtube.com/watch?v=hB3pvEQLMrc
Az I. és az IV megvan, de a többit nem találom.
-
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #20081 üzenetére
Azért, az hogy essen egy dupla crites onset goblet az baromi ritka dolog. Persze ott van még az is, hogy a másik két substat az random, illetve fel is kell húzni 20-ra, ahol minden mellé mehet. De egy onset goblet óriási könnyebbséget jelent buildelésnél, még akkor is ha nem fantasztikus statokkal rendelkezik. Nyílván csalódás, ha a kevés, nehezen megszerzett crafting materiálnak nem lesz happy end a vége, de még így is sokkal nagyobb az esély, mintha farmolnád a domaint.
Eme a táblázat alapján átlagosan 370,4 nap és 2803 run kell, hogy kapj egy ilyet, ha minden nap elköltöd a resint csak abban az egy domainben, és akkor még nem huztál fel karaktert, fegyvert, stb. Azért ez így nem is olyan rossz deal. -
emiki6
veterán
Egy kis navia "TC" (+Sara). Én buildem, shardshot max stack.
123k - simán, ha van két PECH tag
153k - +geo resonance
168k - zl gr
192k - sara gr
210k - zl sara gr
182k - xil
210k - Xil gr
228k - xil sara
262k - xil sara gr
295k - xilR1 sara gr
299k - xilC2 sara gr
332k - xilC2R1 sara gr
308k - xil sara furi grDMG buff egyéni tényezőkre bontva:
+10% zl
+15-20% furi
+25% Geo resonance
+25% sara (C5)
+35-40% xil (c0)
> +12,5% Xil R1
> +14% Xil C2- A geo resonance fontos buff
- Zl csak +10%, de garantálja a gr-t, amivel kvázi +35%.
- Xil-lel lehet a gr nem garantált, de még így is jobb, mint zhong gr-rel (ráver 10%-ot).
- Sara meglepően jó buffot ad, tegnap néztem utána.
- Xil R1 alig upgrade, igaz ez a C2-re is. A kettő együtt már számottevő!
- Furina buffja sem nagy eresztés itt, meglepően nem, úgy tűnik Xil buffja leértékeli valamelyest.Sara-ról azt kell tudni, hogy a C6 csak electro buff, az általános buff már C0-on jár, a C2 lehetővé teszi, hogy elég legyen csak E-t nyomni, ne kelljen CA utána. A C5 +3 skill talent level, azaz több buff.
BiS buff fegyó a skyward harp, második legjobb a Sac bow (magas base atk kell).
A buffot az E adja, elég az levelelni, nem kell koronázni. Lvl 90 se kell. Burst is tudja triggerelni az E buffot.
A buff időtartam 6mp és 10mp-enként újra castolható. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogyha 6mp alatt meghal az enemy, akkor kiváló buff. Naviához és Arle-hoz jól illik OW-n, bár Arlenak ott van kazuha, naviának nincs, nála hasznosabb. -
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #20083 üzenetére
Pont ezért szeretném ha ábécé sorrendbe lehetne rendezni őket.
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #20081 üzenetére
Azért azt lehetett sejteni, hogy kb ritkább lesz majd a használata, mint a koronának.
Ez még mindig a Hoyoverse.
Nehogymár te itt feltápolj egy karaktert gyorsba, még épp csak közelítünk a 90 játszható karakter felé, hová sietsz? -
Wayne
aktív tag
válasz
xeon forever #20076 üzenetére
Elvileg megvan mind, amit ki lehet szedni eddig
#20079xeon forever
én tuti meg nem refineoltam volna azt a péklapátot, túl jó fegyver az ahhoz, annyit nem ad az az R2. -
xeon forever
addikt
Először fura volt, de most már nélkülözhetetlen karaktereknek tartom Mualanit és Kaccsi-t.
Ilyen egyenlőre:
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever #20076 üzenetére
Jó hogy említetted a BP-t, el is feledkeztem róla.
-
xeon forever
addikt
Végre megvan az artifactos item, lehet gyártani a jobbnál jobb artikat.
Bp-nél végre lehet választani mit szeretnél a szezonban, én most az artifact grind-ra mentem rá. :
Ez végre QoL változás így négy év után, meg végre csak adtak egy 5*-ost is.
Csak jót tett a 2 új játék a Genshin brigádnak is. -
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever #20071 üzenetére
Azért szerintem ezek messze nem olyanok mint amiket ott találnál.
-
emiki6
veterán
válasz
xeon forever #20072 üzenetére
*3000.
Valaki írt 3600-at és nem számoltam utána. 3k def elég a sig kimaxolásához.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93 #20069 üzenetére
Majdnem azt hittem én vagyok a hibás, hogy a másik PH-t nyitottam meg.
Tudod?!? XD -
emiki6
veterán
Xil változások:
C2-n már buffol geot egész csapatra "mono" geo csapatban is, de a heal továbbra sem működik, ha nincs elég "PECH" elem. Szóval megnyit mono geo noelle csapatokat és navia plunge-ot. (Ilyen csapatokban furina nem lesz buffolva általa, csak a support szet által). A geonak járó c2 buff már nem 30% CR, hane 40% geo dmg.
Shironak üzenem, hogy Ningguang továbbra sem tűnik kedvezményezettnek.Ezen kívül csak apróbb változtatások voltak. Kiszedték a movement speed bonust a P1-ből és a sig passzívon hangoltak (már 3600 def kell max buffhoz és nagyobb a buff így, ami már saját magára is érvényes).
-
vakablak93
őstag
Connichi Wiesbaden_Németország, a hétvégéről. Nem sok Genshin Cosplayerrel találkotztam, de azt meg kell hagyni már körbejárni is meló volt.... Ehhez képest a nyári Mondocon otthon nudli volt. Egyetlen szívfájdalmam, hogy ez már a 4. kon amire elmentem idén nyáron és még mindig sehol nem láttam egy Misaka Mikotot
Sajnos, csak a végén vettem észre de komplett budoárokat rendeztek be, tök ingyen használhatóak voltak, direkt komolyabb fotózásokra... Szerencsére ott találkoztam még egy Raidennel
-
emiki6
veterán
Ne is mondd baszki. Értelmezni ezeket a kiteket egy külön tudomány, legalább fél órát rá kell szánni. Aztán valamit félreértesz és észre sem veszed, csak utólag.
Itt pl az E skill leírása hivatkozott az egyik passzívra, azért nem vettem észre, hogy "mono geo" jellegű csapatok buffolását nem engedi...
Jól érted, igen.
Nálam ha lesz xil, akkor navia furi yelan v arle zhong yelan csapatot kap.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #20063 üzenetére
Köszi, így már nem kell nyelvtani értelmező szótárral átnyálaznom minden egyes betűt.
Tehát akkor nem fogja erősíteni a Ninggang csapatomat, ami a következő evolúción ment keresztül az új geo szett óta.
V1: Furina-Geo-Xianyun-Ninggaung
V2: Furina-Xianyun-Chiori-Ninggaung
V3: Furina-Sigewinne-Chiori-NinggaungV4: Furina-Xiloen-Chiori-Ninggaung
A V4 nem működne hiába lennének Xiloen buffjai erősebbek, mint Sigewinne-é.
Esetleg akkor, ha Chiorit lecserélnénk Benettre.
V4b: Furina-Xiloen-Benett-Ninggaung
Viszont így Chori nélkül Ningguang fontossága is erősen csökken így az ő helyére már jobb Navia
V4c: Furina-Xiloen-Benett-Navia -
emiki6
veterán
Navia Furi Xy Zhong
Navia Xil Furi Yelan
Bennettelen csapatopcióknál azért upgrade xil, yelan is lényegesen tol a sebzésen a plunge-hoz képest. Csak a plunge team meg fun, szóval örültem volna, ha az kap egy buffot.
-
emiki6
veterán
Navia - Xilonen - Xianyun - Furina. Navia shardshot max stack. Geo resonance. Furina stack 200 (300-on kb +8% dmg minden). Csak xy c1, mindenki más c0.
Navia 70k-s plungokat tud így és 200k-s agyonlövést, Xil meg 46k-s plungeokat.
Xilonen C2 mindenre kb +25% dmg. Xil c2r1 naviának +40%.
-
xeon forever
addikt
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93 #20057 üzenetére
Kacsinát megkapod ingyé is, ha haladsz az Archon questtel.
-
vakablak93
őstag
Hát úgy látom sokat kihagytam. Saját pokemon, új terület, wish osztás ahogy az a mihoyora nem is jellemző, ingyen konsti az alap 5 csillagosokhoz... És még ez a kicsike is kiesett, a fenetudja hányadik Benett konsti mellé:
Nem is rossz, holnap a vonaton lesz mivel elütnöm az időt, az út a következő konra Connichi - Wiesbaden hosszú lesz. -
slimG
tag
pedig mennyivel inkább égett volna a primo a fenti esetben, mint a motoroshölgy esetében (mondjuk ott is fog, azt nem kétlem). -
emiki6
veterán
válasz
xeon forever #20050 üzenetére
Ja, így értem!
-
emiki6
veterán
válasz
xeon forever #20047 üzenetére
Def bonus?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Sordoran #20044 üzenetére
Pedig most megérte
Kiesett Mualani, és garantáltam is van, és végre Dehya se karcolja az ellenfeleket
Benny sajnos sehol, de elnézem neki
Chasca nekem attól függ, hogy milyen lesz a játékstílusa, Mavuika viszont fixen kell, Xilonen annyira nem jön át.
Faruzannal is így jártam, C6-ra húztam, és hamar kiesett Xianyun
Szerencsére akkor Faruzan is gyorsan esett.
-
emiki6
veterán
Jelenlegi állás szerint navia - furina - xy csapatban, navia shardshot fullstack az én buildemmel:
zhongli - 180k - 100%
kachina - 188k - 104.4%
c0r0 xil - 220k - 122% - 100%
c0r1 xil - 238k - 132% - 108%
c2r0 xil - 258k - 143% - 117%
c2r1 xil - 275k - 152% - 125%navia ben xl
zhong 227k - 100%
kachina 264k - 116%
c0r0 xil 310k - 136%
c2r1 xil 360k - 159%Már c0 xil is lényeges upgrade zhong-hoz képest, kachina igazából annyira nem jó, ha van zhong, bár használható.
-
Sordoran
addikt
Ezért nem húzunk 4*-os karakterért.
Nekem bukta lett amúgy most, de legalább korán (4x10 huzás után) csillant az arany. Meglepődtem viszont, hogy Keqing már C4 nálam így, kirobbanó formában van.Most kérdés menjek-e tovább a biztossal most, vagy hagyjam ki Mualani-t. Tetszik, jó lenne, de következő három patchben érkező összes hölgy kell (Xilonen, Chasca és Mavuika), szóval matekozni kell a biztosra.
-
CJ4567
nagyúr
Én csak Benny const-ot akartam
Így most már lehet lesz értelme a Skyward Spine-nak
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
xeon forever #20038 üzenetére
Ha folyamatosan megvetted volna már meglenne
-
CJ4567
nagyúr
válasz
xeon forever #20037 üzenetére
Szegény Furinának hová lett a critdmg-je?
-
xeon forever
addikt
Egyébként azt lehet tudni, hogy Amber mikor várható megint shopban?
kéne még jó pár consti neki. Konkrétan vicces, hogy day1 óta megvan és még nem C6 -
xeon forever
addikt
Ezzel szerintem nagyjából megvagyok:
TC Furina.
Megb@sz0X mindenkit TC(MH szett) Neuvilette,még lesz majd egy update, egyenlőre ez van.
Kicsit időigényes volt, de megérte.
Amikor egy csapatban vannak akkor mindenkit squirtelnek -
Sordoran
addikt
Tényleg fura, első dolgom lenne levenni róla.
Amúgy nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a játszható karakter.Van egy kis rock-os beütése (mikor kiszabadítja hőseinket az aláfestő zene is ehhez illik), bár engem a napszemüveg foglalkoztat jobban. Illetve bár sztori szerint elvesztette a tüzességét, reméljük a terv végrehajtása után újra ereje teljében lesz és úgy kapjuk meg. Bár biztos nem célja ez, de kellemes mellékhatásként jó lenne, ha ismét ragyoghatna. -
emiki6
veterán
válasz
CJ4567 #20024 üzenetére
Hát nem nagyon, de sokakra oké.
High base atk és ER substat, tehát annak jó, aki atk scaler dmg dealer és van számottevő ER igénye. Általában akire ez igaz, az annyira nem kifejezetten jó karakter, de működőképes.
Beidou pl olyan aki szereti azt atk-ot és kel neki sok ER.
-
slimG
tag
Azt a cipzárt Mónika ruháján sehogy sem tudom megszokni... -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #20020 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Tighnari-t, mert csak ő, és Diluc hiányzott. Egyelőre Tigh-Nahihi-Kuki-Yae csapatban próbáltam, eléggé élvezhető karakter
-
emiki6
veterán
válasz
5.3-ban jön.
-
xeon forever
addikt
A pyro arkónról van vmi leak, hogy mikor érkezik?
Kiesett Mona, így ő tuti garantált.Dehya-t választottam a fix-ből, jó döntés volt 10 percen belül standard wishen jött meg 1 így C0-C2, TC,BiS fegyo,BiS arti.
Ti mit választottatok?
-
Shiro
senior tag
Ilyentet is lehet.
https://www.youtube.com/watch?v=iI7OmOfXjEU #20001 fpatrik17Kár hogy öcsievent nem járt érte.
Hacsak nem vezetik e a 30 fős raidot úgy pár év múlva akkor esélytelen, hogy jobb lesz.
Hiába a kapott eddig vagy két indirekt buffot is, nem lett jobb. -
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17 #20001 üzenetére
Ilyen kérdésekben én azt szoktam, hogy megnézem a zajef videót róla: [link]
Egyik se kell, de leginkább Dehya felé hajlok, szóval ő-t választottam most épp. C2 lett, ami már egy jó con.
Annyit érdemes tudni, hogyha már meglévő 5*-t választasz, akkor jár 10 starglitter, ami 2 wish, az szerintem legtöbb esetben többet ér, minthogy meglegyen mégegy kari, aki nem kell.
-
-
-
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17 #20005 üzenetére
Wayne az aki hyperinvesztált akasha-ba és a luckja is megvolt jó artikhoz, az ő buildjei példásak. Nálam kb reálisan elérhető, magas szintű buildek láthatóak, sokkal kevesebb persze.
wayne-nel szoktunk optimalizálni, kicsit az optimizer kezelőfelülete meg lett kutyulva pár hónapja, de ha megnézed a tutorialokat és kitartó vagy, akkor ráfogsz jönni hogy működik. Tech supportot discordon tudok nyújtani
-
fpatrik17
senior tag
Szerintem akkor elengedem, köszi a válaszokat. Keqing meg Tighnari konstikat gyűjteném amúgy, főleg Keqing-et.
Más: Akasha profilokat tudnátok dobni? Lementeném a fórumtagokat és nézelődnék kicsit ki hogy áll.
+1: Genshin Optimiserben van olyan aki itt perfekt? Lehet kipróbálnám majd hétvégén, miket lehet vele kihozni.
-
Sordoran
addikt
válasz
fpatrik17 #20001 üzenetére
Fontos bármelyik standard karakterre a konsti számodra? Én nekem egyedül Tighnari hiányzik, így őt fogom választani. Nem tervezek vele semmit, de pokemon (szerezd meg hát mind
).
Amennyiben tervezel még húzni patch végégig, úgy várhatsz is, ha buknád az 50/50-et, akkor becsúszhat egyik.
Amúgy előfordulhat, hogy véletlen valami bekerül (karakter vagy artifact) amivel kap egy kis löketet, de én nem építenék erre. Mono-pyro csapatban el lehet vele szórakozni, de ennyi. -
fpatrik17
senior tag
Dehya mennyire valószínű, hogy Natlan alatt jó karakter lesz? Ha várható rá erősödés a leakek alapján, akkor lehet kihúzom mivel nincs meg... Standardból csak ő meg Diluc nincs meg. Igazából egyik se kellene, de ha Dehyát picit "meggyógyítja" Natlan, akkor őt választanám konstik helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest