Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17
üzenetére
Én emlékszem milyen szar volt a mobilitás eleinte. Nem tette kellemessé a játékélményt, hogy egy csomó sziklát kellett véges stamina-val megmászni. Ahhoz képest egy kazuha E-nek úgy örültünk, mint majom a farkának, de nem azért mert az annyira jó volt, hanem mert előtte annyira szar volt a mobilitás. Sumeru volt az első nem szar terület a leaf sigil-ek miatt.
Minél jobb a mobilitás, annál gördülékenyebb és kellemes a felfedezés, én abszolút adom, hogy ilyen mobilisek az új karakterek, ez már egy új era, a játék átalakult, fejlődik, 4.8 után egyre nagyobb tempóval jöttek a QoL frissítések, sokkal jobb lett a gém, mint egy éve volt.
Nézd meg amúgy, mindenki merrefele konvergált? Yelan, wanderer, xianyun stbstb, legtöbbünk ezeket a karikat használta legtöbbet, mert ezekkel lehet haladni. Most kivételesen nem félévente jön egy mobilis karakter, hanem patch-enként. Ha mobilis karit akarsz, akkor sokkal több közül tudod kiválasztani a neked szimpatikusabbat, szerintem ez tök jó. Sőt, nem is kell egyiket se kihúzd, mert tele van a a map sárkányokkal, akik tudják mindazt amit ezek a karakterek.
-
Amúgy ha nem élvezed, akkor tedd félre, jót tud tenni pár hét, pár hónap kihagyás, semmiről nem maradsz le, ha az új karakterek nem tetszenek, a content megvár.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Teljesen egyetértek.
Nekem már Xilonen, Mualani, Kinnich hármas is eléggé Genshin idegen volt, de ez a pisztolyt lovagló jány meg a keresztül-kasul átrepülöm a lángcsóvás motorommal a mapot Mauvika nálam eléggé kib*szta a biztosítékot. Nálam Arlecchino mentette meg a játékot egy időre, de kezdek egyre jobban elkeseredni az új karakterek miatt.
-
Shiro
senior tag
Plusz egy érv Benett C6 feloldása mellett.
Engem is egyedül a "nem létező" Eula csapatom tart vissza (Mika C6-ra várok
)
Jó lenne egy megfelelő alternatíva (Furina és Sara sajna gyengébbek nála
)Egyszerűen nem értem miért nem úgy oldották meg mint a másik játékban a Ghost Rider ökót. Ha hosszan nyomod motorozik, ha röviden akkor kardozik.
A többi natlani karaktert el tudom fogadni, és hát Chaska is eléggé mindfuck, de Maunika egyszerűen iszonyat tré ezzel a motorral pofozkodással.
Talán mert ő pyro arkhón...
Talán mert láttuk az onlineszalámis kardozós jelenetét.
Talán mert jól néz ki a NA animációja..Jobb lenne ha a kardja kapna pyro infusiont.

ui.Így már valószínű, hogy Bronya már nem fog motrot kapni. -
CJ4567
nagyúr
válasz
emiki6
üzenetére
Nekem annyira ellenszenvesek Mavuika animációi, hogy el is ment tőle a kedvem
Natlan-ból idáig Raiden C1(C2-t szeretném a jövőben kihúzni), Hu Tao C0 (Homa már több, mint egy éve megvan
), és Mualani C0R1 ami tetszett
Chasca aki nagyon bejön addig, amíg nem kell játszani vele 
C1R1 Arle-t remélem nem powercreepeli
-
Sordoran
Topikgazda
Jött a következő is.
Talán még ma jön a harmadik is.
-
emiki6
veterán
válasz
Fernet
üzenetére
Én 2-3 hónapot kihagytam, átmentem zzz-re, most újult erővel tértem vissza.
Az volt a terv, hogy Chascát a kezdeti érdeklődésem ellenére mégis skippelem, de beléptem a hétvégén, hogy haladjak a sztorival. Megnéztem a chasca trial-t és bejött a kitje, kihúztam és ez vissza is húzott a genshinbe.
Zzz úgyis kezdett kifulladni,most az átkerül takarékra.Mavuikát is és citlalit is tervezem kiszedni.
Nekem a motor dizájnja nagyon adja, szívesen közlekednék vele teyvat-ben. Eleve van egy tron-es formája, de burst alatt a glow-val biztos vagyok, hogy a tront vették alapul.
A béta jelenlegi állása szerint mavuika kb a legerősebb dps lesz, ha van mellette egy xilonen, citlalival pedig egy nagyon szinergikus melt párost alkotnak. Mav skillje egy 12-16 mp-es off field pyro app, ami xiangling-ot úgyahogy van leváltja (végre valahára!).Citlali, noha dizájra nem kedvenc, ám zhongli-ra végre lesz alternatíva: gyengébb shield, potens buff (a scroll set miatt, de pyro és hydro kariknak mégtöbb) és ha jól ki van építve, akkor jól is sebez (melt esetén)!
-
Mike
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
És ps?
-
Mike
veterán
Motoros Maunika [link]
https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/s/XSBXjFB7OT
-
Fernet
senior tag
Egyetértek. Natlan óta számomra olyan irányt vett a játék ami már nem fér bele. Túl modern lett. Szörfdeszka, korcsolya, motor, Ajaw...
Gyűjtögetek Mavuika-ra, meg is lenne, de nem biztos, hogy akarom. A régi világ jobban tetszett. (igaz ott is volt pár olyan karakter ami nem jött be, pl. Xinyan) Még nem tartok ott, hogy abbahagyom, elég sok idő, energia (meg valamennyi pénz is) benne van, de elég nagy most a hullámvölgy. -
raaay
tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Nagyon akartam, mert mégiscsak Archon, de annyira elvette a kedvem...
Láttam, ahogy harcol és helyette a motorja harcol szinte végig.
Nekem abszolút nem illik ebbe a világba...
Nem tudok megbarátkozni Mavuikával, hogy motorozgassak a genshin világában...
Chascat kihúztam, de tudom másoknak meg Ő sok. Pedig kipróbálás után elég pesszimista voltam, de kellett valaki felfedezéshez Natlanba. Hát nem bántam meg. Talán az egyik legerősebb csapatomat sikerült elkészíteni vele és fun vele a játék újra.
A kapitányig lehet nem is húzok... Max egy Neuvi beugrik.
-
Sordoran
Topikgazda
Eddig csak tudtuk, de most már be is jelentették.
Szokatlan időpontban, hajnalban jelentették be, és eddig csak őt, pedig nem lesz egyedül 5.3-ban. (lehet a HSR-hez hasonlóan naponta jönnek majd, múlt héten ott is kedd, szerda és csütörtök reggel 6-kor jöttek egyessével a 3.0 új karaktereinek bemutatása) -
xeon forever
addikt
Pc-s vonalon akit érdekel:
5.2 tuti hozott pár bugot.
a : microsoft nvme driverrel valahol összeveszik.
b : audio lag volt, lehet már patcehlték...
c : átlagosnál több npc ragadt a földbe. XD
a : ra megoldást nyújtott egy sata ssd-re történő áttelepülés, igaz kompromisszumokkal.(próbáltam 3 különböző gyártó nvme ssd-n 3 különböző PC-n, és egy idő után mindegyiken jött a lag.) -
Mike
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Pedig Kinich baromi jó. Megérte érte a szenvedés. Eddig a 120k sebzésével vitte a prímet nálam (nekem eddig sosem volt több százezres, milliós sebzésem)
-
xeon forever
addikt
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6
üzenetére
Megnéztem miből skálázódik, azt végképp nem gondoltam, hogy EM-ből. Az ATK-ja meg paripa. Ez a Lajos valami iszonyat drága shield support.
DPS-ként viszont már lehet hogy hasznosabb:
(Melt: ON)
Kazuhával (1000) EM
vs
Sucrossal (1000 EM)
Illetve az EM miatt a supercunductal lehetne esetleg kezdeni valamit, ha már buffolták a reakciókat.
De, hogy őszinte legyek ezzel az EM skálázódással nekem nagyon out of context karakternek tűnik.
-
-
kill_switch
senior tag
Hát de amúgy tényleg... Natlannál beakadt nekik, hogy minden karakternek kell valami röhelyes segédeszköz, mert anélkül unalmas lenne, vagy nem tudom... Ilyen azért nem volt még velem, hogy egy régióból az összes eddigi karakter kuka legyen.
Lehet Natlan vége az lesz, hogy kiderül, hogy az összes Natlani karakternél lévő eszköz tulajdonképpen egy nagy mech alkatrész és a végén összeállnak majd mint a Power Rangers.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch
üzenetére
Reddit comment:
I assume the Tsaritsa has a Lambo or a Helicopter at this point...
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
kill_switch
üzenetére
Ne feledjük, hogy neki minden Natlan karakterre rá kell licitálni.
Van aki földön szalad, más a falon kúszik, vagy a levegőben siklik. Mavuika mit tud ezek közül? Igen.
Nem tudom mi jár a hoyo fejében ezekkel a karakterekkel, az óriás pisztoly és a motor is elég idegenül hat Teyvat világában. Még a DJ-s görgkorit le lehetett nyelni, bár az is fura volt elsőre. Már csak egy új terület lesz ezután amit kötnek a szabályok, tágabb dizájn elemek (mivel Teyvat része), utána már jöhetnek extrém külsővel megáldott "e világon túli" karaketerek (pl. Skirk).Mindennek ellenére kellenek az 5.3-as patch karakterei is majd. Csak bírjam primogemmel. Tegnap Chasca-val beestem 10k alá ismét, és bár buktam az 50-50-et, de becsillant a mentőöv és mégis meglett így.

Cserébe az új boss hozzá elég szemét, biztos én nem értem jól, elsőre feltoltam a csikját elemental reaction-ökkel és villant acsi majd kifeküdt, utána viszont hiába csináltam elvileg minden ugyanúgy, mindig meghalt az aktív karakterem. Lehet jobb lenne ide 4 eltérő elemű karakterrel jönni, két geo bár aranyos, de nem ideális.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
emiki6
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Igen, az a harc nagyon silly. Itt van hangeffekttekkel is: [link]
Egyet is értek meg nem is. Van már egy csomó kari konvencionálisabb dizájnnal. Én nagy hack n slash fan vagyok és abban arle a top. Mav lesz a harmadik 5* pyro claymore...
-
Ja, amúgy citlali meg a harmadik cryo shielder lesz.

-
kill_switch
senior tag
válasz
fpatrik17
üzenetére
Én nem tudom, de ez a része a harcnak szerintem nagyon gagyi vele...
Natlannal szerintem elég rossz irányba vitték a játékot. Eddig nincs egy karakter akire azt mondtam volna, hogy na ez az... Ezt az anemo ágyúsat is azért húztam ki mert már untam, hogy csak a gyűjtés megy és Mavuika így is garantált.
Mavuika volt az első akinél nem volt kérdőjel (eddig), erre ebből is ilyen ökörködést csináltak. Jól áll annak a motornak, hogy 12-vel megy és persze a falon függőlegesen is közlekedik meg azért repül is ha úgy van. Következő mi lesz, valami kamionos csaj? Vagy valami gundam féle mech? Meg ezek az új mechanikák is...De lehet, hogy már velem van a baj és lassan tényleg el kell engedni. Mondjuk ha így haladnak, legalább nem fogom sajnálni.
-
Shiro
senior tag
Ahhoz képest, hogy egész nap itthon voltam, csak késő éjjel volt kedvem elindítani.
Egyszerűen nem volt semmi ötletem Chaska rituáléjához, de egy kis felfedezés után azt hiszem meglett:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
https://www.youtube.com/watch?v=hKLvD2zivT0
#20362 fpatrik17
Born to be Wild
Ez így külön jó, hogy maradt primó, mert kell gyűjteni, és ha jól láttam jön Lajos is -
fpatrik17
senior tag
Mavuika animációk leak ->
https://www.youtube.com/watch?v=820YzSn7cKE
Mavuika overworld exploration ->https://www.youtube.com/watch?v=JwJmvVFs17c
Ez mia jóó büdös?!?!...
-
Mike
veterán
Lesz Ororon ingyen eventben most?
-
slimG
tag
Mónika pallosa is szétfeszíti majd a vesém és testem integritását... -
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Még tegnap lefuttattam.
Ma viszont szokás szerint az utolsó pillanatban sikerült megcsinálni a "napikat".
-
Mike
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Ps már tegnap leszedte, de még nem installálta
-
xeon forever
addikt
Pre install elérhető,
Még jók a szerverek. -
xeon forever
addikt
válasz
xeon forever
üzenetére
Én erre gondoltam upgradenek:
https://hardverapro.hu/apro/hp_z6_g4_intel_xeon_gold_6148_40_szal_3_7ghz_48gb/friss.html -
Urzu_7
aktív tag
Én mondjuk csak a Genshin-t, Honkai-t meg ZZZ-t nyomom egyszerre. Mondjuk nálam a limit hogy egy gépen megy minden

-
Mike
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Amig meg nem látja egy rendőr. És ezekkel hogyan játszik egyszerre? A csávó egy polip?
-
xeon forever
addikt
LoL.
https://www.facebook.com/reel/1228004331622758
Van mit tanulnom az öregtől. Igy akár a többi accomat is upgradelhetném.
-
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Sok Whale van akinek a mai napig C3, C1-nel eleg megallni vele.. C3 Raiden ugyszint egy stopping point, Nahida C2, Furina C2, Xilonen C2, Neuvilette C1, Clorinde C2, Alhaitham C2, Arle C2, Wanderer C2, Wrio C1 stb... ezekkel a legkemenyebb contenet is letolod a jatekban. Foleg ha mindnek megvan a BiS fegyo is. Erdemes ezt atgondolnod sztem.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Nem az összes reakció sebzését növelik, csak a gyengébbeket.
-
xeon forever
addikt
válasz
emiki6
üzenetére
Meg ugye most változni fog a helyzet, mert emelik a reakciók általi sebzést, ezért jobban oda kell figyelni a team buildre is.
Ez alapján, most egy Nahida C2 mellett döntöttem, HuTao várat magára, hogy C6-ra felhuzzam, egyáltalán kiváncsi vagyok mennyi idő alatt tudok összespórolni egy C6-ra. -
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17
üzenetére
Én is genshin optimizer discord-ról szedtem a multi-opt targeteket. Márhogyha kellettek. Sok karaktert elég egy statra vagy skillre kihegyezni úgy, hogy pár másik statnak megad alsó limitet az ember.
Legtöbb esetben volt elképzelésem, hogy mit akarok az adott karaktertől és annak megfelelően optimalizáltam. Pl arle bár sok vape dmg-t tud, de én inkább pyro dmg-re optimalizáltam, hogy normál környezetben, ow-n (amikor nincs hydro app) nagyobbat üssön.
Naviánál fontos volt, hogy a CR minél nagyobb legyen a konzisztencia miatt.
Multi-optot leginkább alhinál használtam, mert nála a NA-ok vegyülnek a skill spread-elkkel, azt nem nagyon lehet átlátni multi-opt target nélkül.Akasha helyezés meg nem minden, ha az akasha cél nincs összhangban azzal, hogy neked mi volt a célod.
A casual optimalizálást szerintem megnehezítette, hogy már nem karakterekre épül a folyamat, hanem csapatokra. Több idő csak egy általános eredményt megkapni.
-
Wayne
aktív tag
válasz
fpatrik17
üzenetére
Én nem szoktam ennyire speciálisan beállítani. Összeállítom a csapatot, úgy ahogy Akashan van, ügyelve az artikra, fegyverekre, stb. Mindenkinél beállítom, hogy skillt, burstot használjon-e. Fegyverek passzívját kipipálom. Utána meg, hogy mire optimalizáljon (skill, burst dmg-t, etc), mennyi minimum ER, stb legyen. Elemental reactionra is pipa.
A speciális kérdésekre meg majd Emiki tanár úr válaszol, ő nagyon vágja a beállításokat
Amúgy van egy csomo YT guide, de engem ilyen mélységben nem érdekel a téma. -
fpatrik17
senior tag
Na, rászedtem magam a Genshin Optimiser használatára... Jó pár buildem átalakítottam, de éppenhogy pár százalékot módosultak a karakterek az Akasha listán, illetve nagy meglepődésre van ami rossz irányba minimálisan. Mind1, legalább megtudtam, hogy magamtól is egész jól összelegóztam a gyengusz artijaimból, amit lehetett.

Akasha profil: [link]
Viszont akadt pár kérdésem:
- elő lehet húzni valahonnét, hogy az Akasha ranglistát milyen kalkuláció alapján készítik? Konkrétan azon listákra lehet valahogy optimalizálni? Milyen csapatbuffokat figyel és miket nem?
- Keqingmains oldalon találtam pár multi-optimalization target configot, illet leltem két discord csatornát, ahol találtam további configokat. Eddig ezekkel próbálkoztam, ti honnan szeditek őket? -->
-
Wayne
aktív tag
[Tryhardoltam] a teknőst, így meglett 1:13 alatt. Xiangling volt a kulcs, fel kellett vinnem az ER-jét 278-ra, hogy vissza is töltsön bennybattery nélkül. A skilljét és a burstjét a hydro pajzshoz kellett időzíteni.
Xilonen meg egyszerűen marha jó, elgurul amikor pörög a teknős, healel, amikor lerakja azokat a köröket, illetve kazuha szinten buffol. Favval pedig segíti a visszatöltődést a többieknek. [Buildek] -
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Ja, én ott kevertem a Nahidás eventel. (meg este látszik kába voltam.)
A 6. meglett:

Megtudtam, hogy lehet használni kaja buffot. Így egy adeptus temptation és egy pyro olaj mellett. Benny szintjét is felhúztam 80-ról 90-re
Xingqiu megkapta a koronát a burstjére és kölcsön kapta Chioritol a BP-s kardot,bár ez így már nem f2p. Lehet jobb artikkal menne pl egy Lion's Roarral, de...
Craftifact

kb 1 millió mora elégetésével sikerült nyernem 20 ezret.
-
Wayne
aktív tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Beléptem F34R accjára, neki nincs sok 5* star constija, de jó builjei vannak, day 4-5-6 számomra teljesen esélytelen, vagy csak türelmem nincs hozzá órákig próbálkozni. Találtam egy youtubert, aki F2P karakterekkel csinálta meg, ráadásul mindegyiket több csapattal és jó időkkel. [Day 4] [Day 5] [Day 6] [Akasha profile]
-
-
Shiro
senior tag
Még reggel ránéztem mobilról, hát úgy esélytelen, de pc-ről már jobban ment:

5* C0
4*-os fegyverek
1. Nahida, Nilou, Xingiu, Baizhu
Viszonylag könnyű, ha sikerül őket egy helyen tartani.
2. Dehya, Emilie, Benett, Tarzan
Ez is viszonylag könnyű volt.
3. Peruere, Zhomgli, Kazuham, Yelan.
Ez már szenvedősebb volt. Yelan HP Sandsját le kellett cserélnem ER-esre.
Sokszori nekifutásra épphogy meglett.
4. Furina, Sigewinne, Chiori, Ningguan.
A 4 csillagos nehézséggel kapcsolatban azt éreztem, hogy itt nincs jó csapat összeállítás, ha nincsenek constellációid.
5. Mualani, Zhongli, Kazuha, Xilonen.
A 4 csillagos nehézséghez, úgy vélem Muvika kellene. Van rá 5 napom, hogy kifarmolja,
6. A leírás azt sugallja, hogy ide a Raiden National kell. Szimplán nem sebez eleget.
A Raiden Hyper Carry nem túl egészséges.
Az első három f2p megoldható (persze karakter függő), a másik három viszont már a bálnák szigete -
Wayne
aktív tag
válasz
fpatrik17
üzenetére
Zhongli pajzsa semmit sem ért nálam, simán szétütötte. Én a fentebb írt csapatommal csináltam meg, Xilonent full def (heal) buildre raktam, illetve Nevil is tudja gyógyítani magát, de még így is bődületesen nagyot sebez, muszáj dodge-olni a támadásait. De ugye ha rohangálsz akkor nem sebzel és lejár az idő, így a köztes időre jókora DPS kell, hogy időn belül meglegyen. A burstoket is ekkora kelll időzíteni.
De ha beírod yt-on, hogy "Feast Of Pursuit Event Guide Day 5", biztos találsz olyan videót, amit hasznosítani tudsz. -
CJ4567
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Nem kell spoilerezve írnod, már teljesen publikus infóról van szó, hogy növelik az Overload, Shatter, Superconduct, Electro-Charged reakciók sebzését.
5.2 kódok:
6ALMWAVKLK35
7TLMXSD243JR
JS45ETDJLKMD -
Mike
veterán
Nálatok hány másodperc az új artifact domain, ahol 3 lávalény van?
-
xeon forever
addikt
Jó de nálad god tier artik vannak, azokból amit idáig mutattál...
Viszont a jó hír a jövöre nézve, hogy emelnek a reakciókból származó dmg-en, legalábbis az internet sötét bugyraiból ez jött át. Logikus döntésnek tűnik. Elvileg ezzel a pull ratet akarják megnövelni, és jobb kompatibiltást. -
Wayne
aktív tag
Nekem teljesen mindegy, itt mindenki szabadon elmondhatja a játékról a véleményét, még akkor is ha ezek különböznek. Illetve érdekesnek találom más szemszögéből is nézni a játékot.
Arra reagáltam, hogy:Másrészt meg minden elemből kell egy 5* C6 DPS
Azzal, hogy máshova teszem a fókuszt, nem nézek le olyanokat, akik mondjuk kártyáznak vagy Serenitea Pot-t csinosítgatják órákon át, vagy éppen C6-os karaktereket gyűjtenek.
Az ilyen provokáló posztoknak itt nincs helye.
Én elfogadom Xeon véleményét, neked is ezt tanácsolom... Személyeskedő üzeneteket meg légyszives privátban. -
Wayne
aktív tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Felesleges, én egy csapattal toltam végig az egészet, erőből, leszarva a különböző reakciókból kapható előnyöket. Nevil C1 Furi C2, Kazuha C0, Xilonen C0. Semmilyen játékebeli kihíváshoz nem kell C6-os karakter, de pár early consti persze jól jön. Az utolsó előttivel nagyon megszenvedtem, sokadik próbálkozásra sikerült csak, az összes többi csak DPS check.

-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Hat akkor minden rerunkor ki kell huznod oket C6 ig, segitek johet is az elso C6 Neuvilette.
-
xeon forever
addikt
S mostani eventről annyit, hogy a legnehezebb része, jó nehéz lett. Relatív csak egy adott típusú csapattal lehet megcsinálni. Néha még azzal is véreset hugyáltam, mire rájöttem mi kell, szóval még pár napig szenvedek egy két karakter befejezésével, hátha velük sikerül...de legalább rájöttem mik a jó csapatok.
Este csinálok egy ilyen szenvedők viadala videót.
Most így elgondolkoztam közel fél millió Primo elköltése után, hogy sokkal másképp fogok mostantól játszani. Először is szarok a high end pontokra. (Idáig azért jól esett, hogy nem minden esetben kellett túl gondolnom). Másrészt meg minden elemből kell egy 5* C6 DPS.:
Anemo: Wanderer C6
Cryo: Ayaka C6(W nem érdekel)
Geo: Navia C6
Pyro: "Father"C6
Hydro: Neuvilett C6
Dendro: Altheitem C6
Electro: Chlorinde tűnik a legjobbnak, de ő még nincs meg. -
Mike
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Igen, ami most jár le. Amiről kérdeztem, de az istenért nem sikerült elérni 2000 pontot. A 10x szorzó volt a titka.
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
A harmadik az a kristályos.
A második a DEF-es (monogeo)Nagyon nem ettem mit szenvedtek itt vele?
-
xeon forever
addikt
Kicsit olyan érzésem van mintha a Genshin style rajongóknak szánt valami xar lenne az.
Magyarul nem jó. TCG rendszer alapból xar. Xarabb mint maga a játék. XD
Genshin után nehéz volt leülni asztali játékozni.
Hiányzik a megszokott reakciók általi damázs(dmg). Pl egy pajzsos ellen miért nincs dmg Raidennek?!amikor Raiden xarik a pajzsra ,40%,/-ban.
-
Mike
veterán
A mai eventben Kazuha fel tud ugrani a vörös kristálytömbökre. Redditen láttam
-
Mike
veterán
Pótcselekvésképpen megnéztem a TCG-t. Egész jópofa. Igaz még épp csak meglett az első szintlépés. Biztos van ebből offline verzió is, nem lehet rossz az sem.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Basszus... jo a dendro remlett. de mind1 meglett burgeonnal is.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Amikor a shadow shieldet kell leutni akkor a leggyorsabb a dendro + pyro (burgeon stb) teamek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Natlan-ból idáig Raiden C1(C2-t szeretném a jövőben kihúzni), Hu Tao C0 (Homa már több, mint egy éve megvan

Gyűjtögetek Mavuika-ra, meg is lenne, de nem biztos, hogy akarom. A régi világ jobban tetszett. (igaz ott is volt pár olyan karakter ami nem jött be, pl. Xinyan) Még nem tartok ott, hogy abbahagyom, elég sok idő, energia (meg valamennyi pénz is) benne van, de elég nagy most a hullámvölgy.

Még jók a szerverek.