Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
Már írtam, ha nem csináltak volna ennyi új címet, és a genshines bevételeket vissza forgatták volna ide akkor minden jobb lenne...Tulajdonképpen mi is támogatjuk a hsrt,zzz-t .stb
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem fogom kiszedni, Nicole jobban kell.
Ma kész lett Skirk.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Ott még én se voltam boldog...
Ez egész jó ahhoz képest. -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Kezdesz ráérezni...amugy pl Arlechino OW boss első fázisa táposabb, viszont a második fázisnál kevesebb a védelem.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
A lényeg meg van, ezen felül sok dollár, vagy nagyon kiépített karakterek kellenek.
Én olyan 70-90% közöttinek tekintem az általában c0 karjaimat. C1-C3 95+% aza pár darab, arra meg nem alapozok e felett én sem.
-
xeon forever
addikt
válasz
xeon forever
üzenetére
Na igy legalabb lvl 100 lesz Mavuika is.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Mostanra sikerült majdnem mindenkit jatszhatova tennem, es azota tok fun, hogy ow minden szitura van karaktere, akivel lehet potyogni.
Kicsit atalakitott csapat beallitasok:
Mining: Zhongli-Ningguang-Mavuika-Xilo...
Farming: 4 olyan karakter akinek a passzivja a local cuccokat mutatja, ebbol van 2 csapat is, minden teruletre jok.
Anemo csapat: Kazu-Hatboy-Xianyun-Mizuki(helyette szeretnem Chascat)
Stb.... -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
1600 primot ha veszel az egy 30 dolláros csomagból kijön efelett még a hoyo sem hunyhat szemet...
ahhoz azert meg kell tenni ingame, hogy a coop óraszám egy játékos társal meglegyen...szóval mindenkinek win win lenne, majd írok is a supportnak.
de lehet inkább kristályról lenne szó, primo f2p is jatszana... -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Jo lenne egy opció, hogy a barátok (minimum 12 hónap és x óra coop így közeli barátnak lenne titulálva))tradelhetnének fegyvert, csak az adott banneren lévők, pl 1600 primo mind két féltől mínusz és csere....csak egy ötlet de mindenkinek élhető lenne.... Én most Chascara megyek pl...
-
xeon forever
addikt
Klasszik Yanfei team.
-
xeon forever
addikt
Egy kis lore bomba spekuláció:
-
xeon forever
addikt
https://youtu.be/RuXa_yxZMGI
Szóval neki van ilyen hangja. Nekem nagyon adja ez a Kelta jellegű zenei vonal.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem a bányász és a gyűjtögető képessége tetszik igazán, meg fogja gyorsítani a folyamatot...
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
En nem errem miert csalodtok geo dps-ben...Mivel geo dps nincs is...
Geo mindig is a kristalyos blaha lujza teri lesz...kivéve : Gorou, ő hős utcai femboy... -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
1.: Genshiben nincs olyan, hogy jó vagy rossz döntés.
2 .: Minden tartalom mögött ott van az RNG.
3 .: A karaktereket érdemes érzelmi alapon kiválasztani, ugyanis minden egyes karaktert ki lehet úgy építeni, hogy open world játszható legyen.
4 .: Akkor, ha nem folyamatosan játszol (mint itt sokan szinte semmi kihagyással..) érdemes minden fajta elemből 1 DpS 1 support karaktert kiépíteni, hogy hosszabb távon is élvezhető legyen a játék, és az end game tartalmakat legalább közepes szinten (összes primot ki lehet szedni) megcsináld.
5. Tapasztalatom szerint előre menni a csapat tervezésben felesleges, sokszor Rerunra elég koncentrálni a primot egyes karaktereknél. Skirk nálam így volt, mert Skirk első bannerjénél fontosabb volt előtte az adott csapatomba az akkori fegyver, hogy a tartalmakat meg tudjam csinálni. -
xeon forever
addikt
Reggel kiszedtem...Ma idaig jutottam:
-
xeon forever
addikt
Freemogem 60primo
PSCA8NL4ZSPD -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Freeze pl: Furina, Shenhe, Columbina, Sucdose is elég jó...
-
xeon forever
addikt
Na reg volt ilyen, pity 80-on all....
holnap 5 wish kiesik a shopbol, ha az se akkor hosszu ido utan kolteni kenyszerulok Skirk miatt, 3welkinre meg hajlando vsgyok kolteni.
Endfield ebbol a szempontbolerdekesebb rendszert hozott letre:
120wish a garantalt, viszont ha kozben esik akar 2db 6* kari akkor is 120 marad a garantalt, es a fegyvereknel is ez a helyzet. Hoyo tsnulhatna...
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
Hungaricum kezd lenni, hogy mar a szorakozasra se koltunk...
-
xeon forever
addikt
Kedves gyerekek, akinek van ps plus szolgáltatása azne feletse el kiszedni az ingyenes csomagot...05.20.-áig.

Purchase this product and obtain the following Genshin Impact in-game rewards:
- Primogems ×160
- Fragile Resin ×4
- Hero's Wit ×20
- Mystic Enhancement Ore ×30
- Mora ×150,000
"Genshin Impact Promotion for PlayStation®Plus" Redemption Deadline Rules: You need to log in to the game via PlayStation™Network within 365 days of purchase to claim the bundle. If you log in to the game via the PlayStation™Network after that time, you will be unable to claim it. -
xeon forever
addikt
Akashaval mi van, nem tudja beolvasni az accrol az adatokat megfeleloen.?
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Én évek ôta egy adott rutint követek, minden karakter első körben max level, ezt a BP- minden patchel tudja is nagyjából. Utána talent level 8-8-8 a kezdő cél( igen az összes karakternek) majd jöhet az artifact farmolás, esetleg az abyss is szokott segîteni amikor nincs resin erre, sok artifactom az újabb karaktereknek onnan van. Na most itt tartok:
Day one óta 55 nap kimaradással...
Az új karakterek 42 nap alatt [ 1 patch idő ] alatt ki tudom jelenleg húzni 9-9-9 ig altalaban, esetleg koronát is kapnak, az Archonok feltétel nélkül 10-10-10 talenten vannak. -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Dehya c6 nagyon jó, Diluck c9 és kecsing c7 helyett őt jobban vártam. Most legalább Skirk garantált.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Az a oldallal tobbet szenvedtem, ott azt hittem Wanderert vegre tudom hssznalni, de a mostani kiepitessel se illetve Faruzan c6 sem segitett....
Ayaka tenyleg a legjobbak kozott van igy amugy.
-
xeon forever
addikt
válasz
xeon forever
üzenetére
Mondjuk a csapat/arifact buffok tényleg fontosak...
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Ayaka is játszik még, nem értem miért mondják, hogy ideje múlt.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Zibai iszonyatosan jó lunar cristalyzed dps, Columbina+Geo support( pl Zhongli)+Dendro support+ Zibai egy jó csapat.
Itt columbina 2 reakciot is ad, illrtve neked megvan Ineffa, de dendro helyett mehet o is es akkor 2 pajzsos karalter is van a csapatban, aminek koszonhetoen nem kell healer abyssba feltetlen. -
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Pl ezért...
https://youtu.be/K2e4Fbkc5CU?is=03xQYDfgHGs_KLeV -
xeon forever
addikt
Szerintem a Crimson is jó neki, viszont akkor Citlali, vagy Esco/Kuki+Barbarát ajánlom.
Ebben az esetben, 300em körül kell lennie. Illetve dupla cryo + Furina és akkor még 20% crit rate is jön, ekkor lehet crit dmg fegyó, meg sok crit dmg.
3. A nod Kraios Nefer szettet próbáltam még Columbina Esco Furina teammel és elég jó. -
xeon forever
addikt
Legjobb tanács abyssra...
-
xeon forever
addikt
Majdnem Varka, kaptam egy Kecsing c7...Az oké, hogy ki tud esni, de legalább azt felprogramozhatnák, hogy amíg mindenki ki nem esett a standardböl c6 ig addig ne essen c7...
na. Van még 15 napom de azért félő, hogy nem esik ki... -
xeon forever
addikt
Varka nekem akkor is bejon, OW tuti móka és kacagás lesz...
https://hoyo.link/80GCFBAL?q=2PfuBwG1XOt -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Ez egy tökéletes off piece, tulajdonképpen bárkire ràteheted.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nalam hoyolab alkalmazasban(Android) a batllechronicle menupontban van, es azt hiszem a html alapu bongeszos feluleten is ott talalod.
-
xeon forever
addikt
Varka animation -Prologue
Video link -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Szerintem az egész jó.
Nekem ilyen volt anno...
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Igy 5 es fel ev utan eszre vettuk...
Sok streamer is felvetette mar, hogy 5* c0-c1 hamarabb osszejohet mint egy 4* c6 aminek van is ertelme, 4* os karik c6 kb egyenerteku egy 5* c0-c1
-el.
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
Mindent értek mostmár...
-
xeon forever
addikt
Zibai valoszinu kimarad, Varka jo lenne 50/50 ben igy hat a garantalt Varka utani ami ki is lesz akkor?
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Gratula
Én elhasználtam a szerencsém a fegyver banneren, meg a primot is. 76 ra jött Columbina garantált, utána 67 pityre Ineffa fegyo majd ujabb 67 pityre columbina fegyo es most 20 pity van Zibaion, egy éve nem volt 30pityn beluli early, remènykedem hátha most lesz.
-
xeon forever
addikt
Neferről átpakoltam mindent. Charged atk-ja igen csak jó lett(Lunar crystalized-al), Abyss megy neki. Zhongli meg Illuga és Columbina tásaságában kifejezetten jó velük menni openworld kavicsokat farmolni meg ellenfelekre, bossokra is hasznosak, engem meggyőzött.
Az összes bosst lecsavartam velük, ami azért érdekes mert ez volt az első csapat amivel egy szuszra végig mentem Teyvaton, más csapatokkal volt, hogy csapattársat kellett váltani egy egy boss esetén.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Mostani event utolso pályája lunar cristalyzera épül. Ott is van trialban Zibai, Naviam erősebb és több reakciója van, illetve Zhongli+Navia a régiek közül tökéletesen működik Columbinaval.
Kifejezetten erős csapat: Columbina+Aino+Zhongli+Navia és még élvezetes is játszani egy shieldbot Zhonglival (50k+ HP) nulla sérüléssel végig mentem az eventen. -
xeon forever
addikt
Szerintem jó lesz Zibai:
Zibai test -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Részemről fegyók kiestek 130 fatebül , hála gaccsa isteneknek. Ineffa már meg volt előző bannerről, most szerencsére haza jött Columbina is, szóval teljes a készlet, maradt 6 wish.
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy Columbinaval jól fog működni Zibai.
-
xeon forever
addikt
https://youtube.com/shorts/LyY7pPoH8Zo?si=ZKoQwkUd_3LDPGp1
Bele se merek gondolni, hogy most kéne elkezdenem... -
xeon forever
addikt
https://youtu.be/ShB3vNlSdDA
Több mint 5 éve nem néztem meg. -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Hjah.
Neferem az említett 3-4 hónap volt.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Amit csinaltam binaval, hogy 100% crit rate van az pont nefer miatt kellett, igy bina off field dmg mindig crit hit, és mindig magas az alap dmg skill, illetve az artifact setek oke hogy nem stackelhetok, de rotacio miatt valakitol mindig megkapja Nefer a 40% Lunar dmg buffot.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Csak megnyugtatlak nekem 6000+órâm van Genshinben. Itt is annyi mindent lehet csinâlni...
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
A tortenetben kb 300 ora lemaradasod van, amiben rohadt sok a nyomkodas, mert nem lehet skippelni. Igy ertette.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Mindjart online szerver privatban kuldom az uidt...
-
xeon forever
addikt
Ezert gyujtik rolunk az infokat 5+ éve.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
En 2 eve mar csak bp+welkin...leszoktam a kristalyrol, [meg jo, most ez a delta akcio amit nyomatnak elegge veszelyesse teszi.
] viccet felreteve hacsak nem elhivatott az ember a Genshin fele akkor tobbet felesleges kolteni, igy is jatszhato.
Este online leszek. -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Full team azokbol amik megvannak neked:
Columbina-Ineffa-Aino-Nahida
Columbina-Ineffa-Barbara-Nahida
Jelolj ismerosnek in game csomo coop achievment van primoert. Leginkabb boss fightok.. -
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Grat!.
Ha nem szeded ki a fegyverét bannerről akkor ez a ideális fegyver neki. A helyi kovácsnál lehet megvenni a tervrajzot.
Prospector's Shovel - Genshin Impact - HoYoWiki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

holnap 5 wish kiesik a shopbol, ha az se akkor hosszu ido utan kolteni kenyszerulok Skirk miatt, 3welkinre meg hajlando vsgyok kolteni.