Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
Gondoltam leirom itt is.
Tavaly szeptember ota nyomom, es megfigyeltem, hogy a bannerek kb semmit nem szamitanak 1-1 wish esetén. Viszont aquantite fate-tel boven elég napi 1-et ellôni. Esetleg kettôt. 2 hete igy lett Meg Hi Tao, es mivel 2 napig nem jatszottam ezert ranyomtam mèg 1-re es egybol jott a Hu Taohoz igazan illô 5 csillagos spear magas crit rate-tel.
Megjegyzem blessing the moon csomagot hasznalok, havi 5 dodo, plusz a daily questek Meg par egyeb primo forras kell a minden nap 1wishez.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #5020 üzenetére
Akkor bugos a system, mittomén.
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz Sordoran #5041 üzenetére
Xiangling nekem a main, pyro. Hu taot nem igazan lehet jol használni, hacsak nem 4 pyro van a csapatban.
Main mindenesem az alap kari, Lisa, Xinyan, Xiangling. Stabilabb mint, Diluc;Hu Tao, Xinyan, Xiangling. Pedig ott elvileg 50% plusz dmg van. Hu taoval lvl 70-en utottem 35k-t.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz wandor0930 #5059 üzenetére
Arra kulon ach. van.
Amugy 2x25%atk
17000-18000 hacsak 2x pyro van lvl70
csinaltam vele 35k-t. viszont rhdt szpo ha nincs mellette healer(Barbara for ex.)PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz Steve1207 #5077 üzenetére
Pc verzio nekem azert jon be mert winfosos tableten is fut(Full low beallitasokon) es napkozben melo mellett lehet a karactereket finomhangolni, wishelgetni. Ja meg az xbox joy kek fogon csatlakozik...
Este meg pcn csak csapatni kell.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz wandor0930 #5080 üzenetére
Beneztem, igazad van.
Ott valami artifact jaccik közben.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #5100 üzenetére
Dell Venue 11 Pro 7140: Menuben hasznalom csak. Futkarozni nem nagyon lehet...
-
xeon forever
addikt
válasz wandor0930 #5134 üzenetére
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Skyward_Spine
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Primordial_Jade_Winged-Spear
Ez a ketto van eppen ascendelve lvl70rol. lassan mind a ketto lvl80.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz wandor0930 #5188 üzenetére
Van ez a netes legenda, miszerint ha mondstadban a szobor tenyerebe allsz mindig 5* karaktert dob. Fszsg. Viszont 3 10-es huzasbol 1 5* volt 2 szer pedig dupla 4/5 csillagos es 4/4 csillagos. Igy most van egy c2 Monam (2x dobta egymas utan) a masodik accomban.
1 mona novice wishben volt. Masodik character event wishben.
A main accomban nem tudom megnezni, hogy csak luck volt, vagy mi a pocs. Osszegyujtok a heten egy 10-es wishre.
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #5206 üzenetére
En sem hittem el... Most mar a 3. accot csinaljuk igy csaladon belul. Idaig novice volt mindegyik acc. A main accomban persze mar nics lehetoseg 30 napon belul.
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
En vegre szeretnek egy Monat a main accba...MonaLisa effect az egyik kedvencem...water+electro. bamm
masik a 2 pyro 2 electro felallas bizonyos helyzetekben.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Szerintem beszelek kimjunnal h dobjon atomot a mihoyo fohadiszallasara ha ez igy lesz.
Bytheway szerintem alapjaiban rengetne meg a jatekba vetett hitem. Imadom a storyt(ami lassan halad elore)szeretek coopozni, es igy jo ahogy van.
De ha lesz s pvp akkor remelem csak azonos lvl engednek ossze de max 5 szint elteressel. Kulonben game killer lenne ha pl 4 en coopozunk oszt valamelyik csapattarsat kihivjak es veletlen ranyom h ok, es a csapatban eppen van ket lvl 20 ar 16-os karakter es jon 4 lvl 94 ar 55+....
Illetv e ha reward is jarna erte az jo bunko lenne...Csinalok 500 accot a lvl94 ar max accal oszt Demon Lords...jonnek a noobok es a szherver leallasaig nem halok meg sem utana...
Vagy forditva...Maradj eletben 10mp lvl94 ellen acchievment 1600 primo. XD[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
uj tema
Coop 4 player.
Szerintetek 4 5 * karakterrel milyen csapatot van ertelme összerakni. Egyenlőre AR16 gondolkozom es a csaladdal szorakozas szinten, es ne legyen joy dobalas. 2 ifjonc 2 felnott GAMER. Tehat középhaladó csapat lenne.
Mindenkepp rerunolunk mert elorol kell kezdenunk.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
-
-
xeon forever
addikt
Pl akik fizikai munkat vegeznek azok ilyet is csinalnak.
Ezekben rohangolak a varosban iden tavasszal. Es nem nem tini vagyok, es nem nem a nics eletem cat.6 lan kabel.
Viszont tisztelni valo az alapotlet, mint ahogy egy jo animet is tisztelek a jo iroi/megalmodo munkajaert.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Ez még mindig üt.
https://youtu.be/b-zT9xv_NnQPS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #5323 üzenetére
Mindig van mit csinalni.
Pl 24 orankent respawnolnak az ellenfelek.
Van ertelme vegig szaladni es begyujteni az ascend materialokat.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #5328 üzenetére
Ezt csinald meg.
https://youtu.be/EhB5aW7WePg
Ez tuti nincs meg .
Xiangling super sayan.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #5393 üzenetére
Sok 5 csillagos gladiatorhoz childe(itt volt lvl 90-es support)stormterror(ezt meg nem csinaltam coop, majd kiprobalom, hogy lehet-e) kell sokszor. Napi 2 begyujtheto igaz lvl 70+,ilyenkor szokott jol jonni a coop.
Ha besegitenek nincs az orias szps, es nem kell el loni az osszes potiont.
Most epp csinalok egy monalisa accot, ar 16 utan egyik gepen beallitom a sarokba a low level accot, es lvl 80 karikkal 5 mp alatt ki lehet iktatni az ellent, ha nem egyedul lennek a 2 accra meg gyorsabb lenne. Ha gondolod irj ram privatban, estenkent tudok segiteni egy ket boss fightban, persze a jatek elmenyt nem szabad elrontani, csak farming cellal.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz wandor0930 #5400 üzenetére
Hat akkor nem is fogok sarkanyt farmolni.
-
-
xeon forever
addikt
válasz Sirandrish #5439 üzenetére
hoho.
A peca is ingyee van, lemesz a vizpartra craftolsz valami 1 csillagos felszerelest, ha elvezni akarod jobban akkor kellenek a 4-5 csillagos cuccok.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz Roland861010 #5444 üzenetére
Jopofa hasonlatok, de azert amit a mihoyo muvel azert az tenyleg a tulzasok koze tartozik.
Kb olyan szinten arcon vert a valosag amit elem tartak, mint a FinalFantasy 14 online. Amikor bedoltem, hogy dobozosan akciosan megvehetem 10 euroert. Fasza van egy muanyag dobozom meg kb lvl10-es karakterem.
Tudom hulyeseg volt na de azt hittem.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
jo de ez az elofizetesi rendszer.
Kb penzehes az osszes ilyen kiado.
Egyszer tenne le valaki az asztalra egy 100 euros kesz jatekot amin ehet online jatszani es kb ha kifileztuk adjanak par evente egy 2. 3. 4. reszt.
Engem teljesen kiegettek ezekkel a rendszerekkel.
Mihoyo 99.99 USD 6480 primo elso vasarlasnal dupla.
az 12960. Na az 1600-al osztva nincs 10db 10-es szeria. A 6480 pedig nincs 5db tehat meg kell hozza venned, ha 0-an alsz.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Nekem egyik kedvencem. A geoja nagyon allat. Lehet vele olyan helyekre is maszni ahova massal nem. A 3 db sziklaja hasznos tud lenni challengeknel is ha leeses gyanu van. Tudsz vele magad kore epiteni falat, stb.
Lvl 20-as gladiatorokkal brutal nagyon.
Betettem az egyik csapatba melle egy noellt, meg hu tao+diluc es eleg veretosek lettek. Igaz itt potion kell rendesen, legyen mert nincs barbara(nalam mar c5) aki a legjobb healer hu tao melle.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Ha ugy nezzuk. Mondjuk en bemakoltam 230kba egy HP-bol bontottat. Illetve pcbe belement 3db nvme ssd 1 256-csak winfosnak meg 2db 1terras gamnek.(meg ugye van sata is 2db terras a regebbi cimeknek)
Inkabb legyenek lent a gepen, mert ha elkap a gepszij akkor ne kelljen meg varni a letoltesre is.
Ezt sajnos a sonyval egyenlore nem lehet meglepni, varni kell a certified ssd-k re, mondjuk ha esetleg lenne hozza 4 terras akkor mondjuk szamomra mar erne annyit mint egy gaming pc.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Óóóóóó te szegény....
https://youtu.be/vjXH1TK6Mc8
Kicsit sok lesz az a 100 dolláros csomag...PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
válasz Sirandrish #5509 üzenetére
Mindenképp...
De a videon sirtam.
Asszonynak mutatja mi tortent, es az olebe adta a macskat....nehogy kapjon egyet.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Hol lehet megnezni mennyi wishem volt?
-
xeon forever
addikt
válasz xeon forever #5552 üzenetére
Vegi kattintgattam, faradt vagyok. 505....
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #5554 üzenetére
Sajnos az 505 wishel rajöttem, hogy...az sok. Még nem whale, de sok.
Kb 300 nál kéne járnom. 30+50 amit felfedeztem a... pedig nem igen ... december..31........ Gyanus volt, de azota a mostanio posztokgik nem is esett le, hogy 29,99 az duplaz meg ilyesmi, es raneztem 1.5 elott...[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #5554 üzenetére
Ja es a linket koszi, neki allok figyelni.
-
xeon forever
addikt
Szakmai.
Ha valakinek laggol a jatek win10 alatt ajanlott manualisan eltavolitani a KB5001330 updatet. Persze vissza fog maszni, amig nem javitjak addig csunya fps droppokat fog okozni...
Windows update service kikapcsolasa segithet ezen, de az nem ajanlott.... Nagyon nem.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Lett egy C3 Dionam...
Na meg par nap mire megint raprobalok A kis Pyrora.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs