Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfefe
őstag
válasz
FeriPRO
üzenetére
hát igen... amik most vannak physx progik azok bőven elmennek még az én ageia karimon is, de a jövőre nézve a minél nagyobb kariké a jövő...
Nem tudom, hogy nevezik nvidiáék a számolót ami a gpu ban van mert én atis vagyok..
, de azt tudom, hogy a 8600gt ben 32 van a 9600gt ben 64, de a 8800gts ben 94 talán... és ezért írtam a 8800gts-t mert egy árban van a 9600gt vel és akkor ha már physx akkor érdemesebb azt megvenni... bár tény, hogy sokat esznek és még hangos is némyelyik, de ezek mennek rendesen... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Tápos kibeszélő offtopik
- World of Warships
- Futás, futópályák
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de azt tudom, hogy a 8600gt ben 32 van a 9600gt ben 64, de a 8800gts ben 94 talán... és ezért írtam a 8800gts-t mert egy árban van a 9600gt vel és akkor ha már physx akkor érdemesebb azt megvenni... bár tény, hogy sokat esznek és még hangos is némyelyik, de ezek mennek rendesen...