Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bec
tag
Itt is megkérdem hátha valaki : korábban írtátok,felraktam ezt a M..Echo chrome kiegészítőt,azóta jobb oldalt feldobja ha a GB-n mászkálok hogy van kupon a cuccra a "check available cupons"-ra nyomva átdob egy másik lapra ahol látható a kupon és egy kedvezőbb ár. Ott van lehetőség "Buy Now"-ra majd visszadob a GB kasszájához emeltebb áron mint amennyiért kínálják,csak a kupon bemásolása is megemeli az árat. Több terméknél kipróbáltam minden drágább lesz mint előtte,más is találkozott ezzel?? (már nem működik a kiegészítő vagy GB bojkottálja?)
-
Bec
tag
Egy barátnak rendelnék pár dolgot az ő posta címére,mi a tapasztalat? GB-s rendelésnél a regisztrációkor megadottatt vagy a paypal posta címet veszik figyelembe? Vagy egyeznie kell mindkettőnek?
-
Bec
tag
Én is GB-s EU Express felől érdeklődnék,mostanában probléma (tréfa) mentesen jönnek a csomagok? Novemberben volt náluk valami gubanc az egyik kínai cuccokkal foglalkozó magyar weboldal írt róla hogy szállítót váltottak..
-
Bec
tag
Kérdés : a megrendelt termék fizetése napján azt írják elküldés(dispatch) - dátum szerint másnap,majd másnap a következő naptári nap és ez így megy egy hete,tolják naponta tovább. a rendelésnél áll a feldolgozás (processing). Lehet hogy nincs nekik pedig a rendelés napján "már csak" 4 darabot írtak,másnap már csak 1 db.. Mi a tapasztalat mennyi idő után érdemes szóvá tenni? (100k-s cuccról van szó,így rendelj barátnak aki minden nap szívja a véred)
[ Szerkesztve ]
-
Bec
tag
GB sztorim : mint írtam pár hsz.-al korábban barátnak rendeltem terméket,amiiből 4 db.volt "in stock" a szállítást másnapra írták,ez volt 1 hete. Írtam nekik hogy mi a bánat van már,erre a válasz hogy max.15 nap múlva tudják feladni. Jó fejek,akkor miért írja oda hogy van még pár darab? bocs,csak a miheztartás végett írtam le..
-
Bec
tag
Na ez érdekes lesz
[link]Igen,mi is jártunk így. Röviden : tavaly,szintén EU express rendelés amit (mint utólag kiderült) normál NL-es küldeményként adtak fel,megakadt majd vám+áfa 20K volt rá.Volt panasz,ticket stb. azt mondták a helyi sarcot nem tudják visszafizetni. Biztosítás nem lett bepipálva..
-
Bec
tag
diwx és zenit73 várom mire jutottatok áfa ügyben! Kezdem azt feltételezni hogy az akciós termékek a kedvezményes áruk miatt "nem férnek bele az EU-s ügyintézésbe" és normál NL postával küldik hiába EU express-es rendelés volt beállítva. (mi kétszer jártunk így amire volt sarc fizetés,ez csak az én összefüggés-elméletem ).
-
Bec
tag
A franc se érti ezeket Márc.31. rendeltem egyik barátomnak egy 400$ terméket EU express-el,akkor az állt az termék oldalán hogy csak 4 darab van,pár nap után írtam nekik hogy mikor postázzák,válaszoltak hogy 3-15 napon belül azóta eltelt 18 nap sz@rtak bármit is intézni,ma ránézek a termékre ott van hogy In Stock! Írtam megint hogy mi a helyzet,még nem jött válasz.. Kíváncsi lennék ilyenkor mi van,egy lapra ráírták a rendelésem majd félre dobták egy polcra a halomba..
-
Bec
tag
Mit tapasztaltatok : a megújult GB oldalán a postázásnál alapból Belgium Registered(Please provide your address&city with English characters) opciót kínálja,milyen átfutással dolgozik a Belgiumi posta??
A konkurens oldalon (BG) is erre álltak rá alapból ezt a Belgium postát kínálja,van onnan pár rendelésem amit márc.2. feladtak de még nem érkezett meg,a nyomkövetés szerint úton van.Lassan 2 hónapja várom.
Ha ez ennyire lassú akkor nem szerencsés,inkább NL posta. Időközben rendeltem egy akciós sonoff kapcsolót ami nyomkövetés nélkül 9 nap alatt megérkezett.. -
-
Bec
tag
Csak emlegetnem kellett,ma feladták a közel 1 hónapja rendelt terméket,mikor már elkezdtük fogalmazni amit gondolunk róluk... EU express-es és egy DE végződésű számot kapott,a kérdésem hogy ezt majd milyen oldalon lehet követni? pl.: https://www.17track.net/hu ?
-
Bec
tag
Srácok,mostanában az EU express szállítás DHL-el jön? (vagy mindig ezzel küldik,a tréfa és a nyomkövetés miatt kérdem)..
-
Bec
tag
Most néztem mit kínál szállításra a GB :
az EU express nem igen van..[ Szerkesztve ]
-
Bec
tag
válasz radokristof #29199 üzenetére
Pár sort visszaolvasol láthatod én is ugyan így jártam 1 hete sasolom de semmi,várom hogy látható legyen valami nyomkövetőn a küldött szám.
Egyébként még márciusban EU express rendelés volt a fizetéskor,naponta tologatták a feladási dátum kiírást több mint 1 hónapig,majd csak postázták így EU priority line lett amit elvileg a DHL szállít. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz a vége.. Akinek érkezett mostanában EU priorit-s azt valóban a DHL hozta? vagy átadják a postának? -
Bec
tag
válasz radokristof #29221 üzenetére
Köszi az infót! Mennyi nap volt amíg megjelent a nyomon követésben? Ha normál postára adják Germany-ban akkor a posta.hu oldalán követhető ugyan azzal a DE végződésű tracking számmal? A posta fogja vámolni?
-
Bec
tag
Ugyanígy jártam én is,in stock volt amikor lenyomtam majd 28 nap múlva adták fel.. nem értem a webfelület miért nem a raktárkészletből dolgozik,vagy totál szar az informatika náluk.. Főleg amikor azt írják "már csak 4 darab" lenyomod és hetekig vársz amire feladják,ha meg írsz nekik azt válaszolják hogy jelenleg elfogyott..
haris : rendeltem már GW5-től kézi gimbalt,a fizetéstől számítva 9 nap alatt megérkezett!
-
Bec
tag
válasz radokristof #29235 üzenetére
Számomra több dolog miatt érdekes : EU express szállítást fizettem márciusban,de amire feladták (ápr.vége) EU priority line lett,miközben írtam nekik kifogja kiszállítani DPD-t mondtak. Ez olyan mint a kutya vacsorája.
-
Bec
tag
válasz Silent77 #29247 üzenetére
Talán azért mert kifizettem az EU express-t ami akkor 14.5$ volt,most ugyan az a termék EU priority line szállítása 0$,(EU express már nincs) elvileg ápr 27.én feladták kb. 1 hete rákérdeztem milyen postával küldik DPD-t írt vissza a kínai,miközben a rendeléseim között a termék EU priority line postázással szerepel,nem jelezték hogy visszaküldik a postaköltséget és ezek után 39. napja azt sem tudom hol van mert a kapott tracking number nem szerepel sehol.. (de mitől express? ) Ja és mitől bosszant ez az egész : később leírom..
[ Szerkesztve ]
-
Bec
tag
válasz Silent77 #29257 üzenetére
Köszi a kimerítő választ,igen olvastam de sajnos a környezetemben lévők nem a leírtakat támasztják alá. Korábban írtam hogy az egyik barátom hogy járt,nagy vonalakban : okt.elején rendelt egy mobilt a GB-től EU express-el amit a magyar postán keresztül több mint 2 hónap után kapott meg vám fizetéssel.(a GB elhajtotta ,pedig biztosítás is volt) Félreértés ne essék,nem kibúvót keresek(ünk)csak szeretnénk tisztába lenni melyik postázási mód mit takar és mennyire gyors,ez a priority line új számunkra és eddig úgy fest ez is kiszámíthatatlan. Viszont ez a topik jó és sok hasznos információt megtudunk egymás tapasztalatairól.
-
Bec
tag
válasz radokristof #29268 üzenetére
Köszi szépen az infókat! ellenőrizd le légyszi mit ír az átvett csomagodra : https://track24.net/service/gearbest/tracking/
-
Bec
tag
válasz #46129152 #29324 üzenetére
Ez a Belgium posta is kiszámíthatatlan,nekem 2 csomag jön ezzel márc. közepe óta. A magyar posta nyomkövetése is látja,de csak annyit hogy feladták,több mint 1 hónapja semmi változás.. (megjegyzem az ebay nyomkövetés nélküli kis bubis zacskója apróságokkal 10-12 nap alatt itt van)
-
Bec
tag
A korábbi EU express-es story-m happy end-el zárult! Röviden : márciusban rendeltem egy barátomnak egy 400$-os terméket EU express-el,amit április vége felé feladtak priority line-al,a feladásakor küldött mail-ben egy xxxxxxxxDE végződésű tracking szám volt,ezt kb. 2 hétig a keresők többsége nem találta meg,míg véletlenül ránéztem a német gls oldalára ahol azt írta hogy a magyar postának átadva,na innentől a valóban a posta.hu-n követhető volt.És láss csodát (2 hónap alatt) május 22.-én épségben megérkezett. Egyéb költséget nem kellett ráfizetnem.
Pikantéria : a megrendeléskor 18$ fizettem az EU express szállításra,amikor feladták aznap kíváncsiságból újra kosárba dobtam a terméket ott már csak a priority line postázást ajánlotta 0$-ért. -
-
Bec
tag
válasz Mr. Sword #29980 üzenetére
Csak egy ötlet volt,korábban működött.Valamikor szigorítottak a Li-xx akkumulátorok szállításán lehet ez is közrejátszik. Én a konkurens (BG) cégnél néztem ki egy DJI akksit de ott is ugyan ezt a postázást kínálja,természetesen túl megy pár $-ral a sarc határon,így nem éri meg és marad az itthoni vásárlás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest