Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
Minden levélre esélyesen más fog válaszolni, és van kb. pár másodperce feldolgozni az ügyet.
Szóval ne hivatkozz korábbi bejegyzésedre, mert nem fogja tudni visszakeresgetni, tedd be minden alkalommal. Ugyanezért fontos a rövid fogalmazás, egy egyszerű mondat - please see the defect in following video: (link)
Azt sem tudom, hogy a youtube-hoz hozzáfér-e az ügyfélszolgálat - ha Kínában vannak, ott tilos a Youtube, és csak VPN-es trükközéssel érik el, ha Hong Kongban van a support, akkor nem lehet gond. Kínaiaknak én annak idején a onedrive-ra töltöttem fel videót, amikor videóval kellett a hibát bizonyítanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest