Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
válasz frenk1 #34301 üzenetére
Nem biztos, hogy megfogod ezt kapni. Ráadásul még kaphatsz helyette egy jó kis NAV vizsgálatot is
-
ArrinSinas
újonc
Aggódva olvastam az utóbbi hónapok hozzászólásait az utóbbi hetekben. Pláne úgy, hogy - szokásommal ellentétben - úgy rendeltem egy telefont, hogy nem néztem teljesen utána az ügymenetnek. Január 20-án adtam le a rendelést, és EU Priority Line-nal jött Németországon keresztül egy Ulefone Armor 5-ös, biztosítva. A hírhedt DENUEB-et is megjárta, de gyorsan átsiklott.
Remélhetőleg megoldották az ottani helyzetet... vagy szerencsém volt. (vagy senkinek nem kellett egy strapatelefon)[ Szerkesztve ]
-
Almos
aktív tag
Ma hívtak a postáról hogy a január óta náluk porosodó nem nyomkövetett külföldi küldeményemnek ma jár le a határideje, és küldenék vissza az eladónak, ha nem megyek érte.
Mondjuk csak azt nem értem, hogy
1. miért nem dobtak be értesítőt, egyszer sem
2. mikor a postára bementem, miért nem találták a csomagot
3. miért nem hívtak hamarabb telefonon?Na mindegy, 110 nap után megérkeztek az október 25-én rendelt éjjeli fényeim (link). Első tesztre működnek, igaz semmilyen, de semmilyen műszaki specifikáció nincs rajta, se a dobozon (csak a GB termékoldalon), így azt sem lehet tudni, mennyit fogyaszt, mennyi fényt bocsát ki, stb.
Remélem azért a házat nem fogja leégetni... -
Flashy
veterán
posta saját(!) tapasztalatok: minden küldeményt egyszer értesítenek, nálunk ezt a dátumot rá is írják a csomagra, ha ez az értesítő elveszett, nem tudod meg hogy jött valami. ha értesítőt viszel, akkor az értesítőn levő dátumnál keresik a polcon, ott meg nem látszik egyből hogy másik napról is lenne küldeményed mert az máshol van. ha sejted hogy van és szépen kéred, megnézhetik a korábbi napokat is, de találomra szerintem bunkóság elküldeni őket hogy hátha van valami, nézzék át az elmúlt hónapot néha átnézik a polcokat hogy milyen csomagért nem jöttek még és akkor megpróbálnak telefonálni, de lehet hogy annyi ilyen volt abban az időszakban, hogy inkább félretették, hátha mégis jössz és akkor nem kell telefonálni.
lámpa: van több ilyenem, különböző színben, néhány már hónapok óta napi 24 órában bedugva. szinte semmit nem fogyaszt, viszont amikor nem világít, akkor is nagyjából ugyanannyit. a fedele és a fényérzékelő fölötti átlátszó kupak némelyiknek nagyon könnyen lejön, ha gyerekek piszkálhatják, ragaszd rá, mert alatta már elérhető a 230V. a belseje változó, van amelyikben alulméretezett a kondenzátor, nálam már ment tönkre több is, a LED-ek purcantak ki egymás után. a házat valószínűleg nem égeti le, inkább csendben kialszik.
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
A Gearbest oldaláról szeretnék egy SJCAM-ot rendelni. A Gearbest raktárainál CN meg FAST jelölésű raktárak vannak, az általam keresett termék FAST-08 és FAST-29-es raktárakban van. Ez ugye Lengyel (08) és spanyol (29)?
Ezek közül melyikből érdemes rendelni? Melyik számít megbízható raktárnak?
Ausztriában élek, ide melyik szállít gyorsabban?
A SHIPPING INSURANCE-t érdemes szállításkor kijelölni közel 6 dollárért vagy fölösleges opció paypal esetén?
-
ultio
aktív tag
Sziasztok!
100 dollár körüli terméket milyen eséllyel vámolják meg a Priority Direct Mail szállítási móddal?
rasti rusti
-
vandor01
őstag
fifty.fifty....
ha egy terras SD kartya? akkor 0.01%
ha egy fel trabant meretu muanyag gyerekjatek akkor 99,99CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
ultio
aktív tag
-
Dieneshero
újonc
Hihetetlen de 90 nap után, miközben felminősítettem a paypalnak hogy nem kaptam meg a csomagot és bekért adatokat tölem és a gb-től, a ticketemre amit még decemberbe nyitottam, jött egy válasz, hogy megkaptam e a csomagom? Írtam hogy nem, most 4 nappal később megint írtak rá, miszerint sajnálják, de a hajózás közben a csomagom elveszett, így ha a paypalon vissza mondom a vitarendezést, hajlandóak teljes refundot adni, viszont a paypal meg a héten elvileg érdembeli döntést hoz. Vélemények illetve tapasztalatokra lenne szükségem.
Megvárjam a paypal döntését, vagy mondjam vissza és akkor valóban kifizetik?
Nem vernek át véletlenül ha visszamondom , nem fizetnek aztán a paypal meg nem foglalkozik velem?
Nem bízok már bennük... :/ -
kbyte1024
veterán
Tiszta viccesek ezek oda àt. Lejárt a 60 nap reklamacio megnyitva, erre azt írják hogy a postán a csomagom. Hát wazze írom nekik hogy dehogy van, németországba rohad 6hete honnan veszik ezek hogy itt van a postán?? Frankón gyagyàsak...
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy csomaggal kapcsolatban, amit még december elején rendeltem, de nem érkezett meg.
Tracking alapján még 12.21-én beérkezett az országba, viszont azóta nem frissült az info, és a csomagot sem kézbesítették.
Ugyanaz, ugyanonnan később rendelve már megjött, országba érkezés után 2 nappal kézbesítették is.
Ticketet nyitottam, 60 nap is lejárt, ott tartunk, hogy:
1. vehetek féláron még 1x a termékből
2. GB walletra utalnak vételár felét
3. Paypal-ra utalnak vételár felét
Biztosítás nem volt a csomagra, mert eddig mindenem megjött tőlük.Mi ilyenkor a legjobb döntés? Esetleg a teljes összeget nem lehetne valahogy visszakérni?
A dolog másik része, hogy van-e itt olyan, aki Szlovákiában él, és járt már így?
Hol kell/ érdemes érdeklődni?
A járási vámhivatal elhajtott, hogy a szállítót kérdezzem meg, hol vámoltatta az árut, és ott érdeklődjek.
A pozsonyi vámosok vissza sem írtak
A posta szintén elhajtott valami kifogással.
13$-os elemlámpáról van egyébként szó.Segítséget, ötleteket előre is köszönöm:
Vikman -
robi1979
aktív tag
válasz bertokl #34317 üzenetére
SJCAM kamerákra nincs véletlenül Gearbest kuponod?
Na még 1x, hátha valaki tudja a választ:
"Sziasztok!
A Gearbest oldaláról szeretnék egy SJCAM-ot rendelni. A Gearbest raktárainál CN meg FAST jelölésű raktárak vannak, az általam keresett termék FAST-08 és FAST-29-es raktárakban van. Ez ugye Lengyel (08) és spanyol (29)?
Ezek közül melyikből érdemes rendelni? Melyik számít megbízható raktárnak?
Ausztriában élek, ide melyik szállít gyorsabban?
A SHIPPING INSURANCE-t érdemes szállításkor kijelölni közel 6 dollárért vagy fölösleges opció paypal esetén?"
[ Szerkesztve ]
-
Dieneshero
újonc
2018.11.11. rendelésem lezárult, a paypal lezárta a vitát és vissza kaptam a teljes összeget a gearbesttől! Mindössze annyi volt az észrevételük, miért vártam ennyit, az általuk megadott határidő, amikor is nem érkezett meg a telefon, jelenthettem volna. TOvábbá próbálta bizonygatni a gb hogy kiküldte, csak hogy nem sikerült, erős a gyanúm el se küldte. Majd kaptam egy levelet a GB-től, hogy azért kapom vissza a pénzem mert kötöttem biztosítást. Szívem szerint annak az árát is visszakérném tőlük, de egyék meg a 2k-t költség gyógyszerre ha ilyen mocsok banda.
-
Almos
aktív tag
válasz Dieneshero #34313 üzenetére
Olvass vissza: ha többször leirod nekik, hogy ragaszkodsz a termék teljes árának visszateritéséhez, ellenkező esetben vegigviszed a paypalnal az ugyet, akkor vagy visszautaljak a teljes összeget neked, vagy majd a paypal visszautal. Mondd meg nekik, amint visszateritettek, megszunteted a oaypal ugyet. Ha elotte visszavonod a paypalnal a vitarendezest, tobbet nem indithatid újra, elvileg.
-
Beni2360
félisten
válasz Gabesz87 #34262 üzenetére
Szia!
Élősszőr nézd meg a weblapon a garanciális feltételeket. Emlékezetem szerint csak 6 hónap.
Ha mégsem akkor velük kell egyezkedni a visszaküldés lehetőségéről addig semmiképpen se küld vissza.
Ha egyáltalán bele mennek a cserébe amit kétlek ennyi idő után.
Sajnálom a dolgot, de frissbe kellett volna jóval a gondok megjelenése után intézni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
őstag
Üdv! Most a Gearbestmál meddig tart az új évi dzsembori? Azt hittem mostanra már elkezdik postára adni a rendeléseket, de csend és hullaszag fogad, ha az orders fülre kattintok.
-
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz 1stVikman #34330 üzenetére
Először írj nekik, hogy nem tartod elfogadhatónak a fél pénzt, ha nem utalják vissza az egészet, akkor kénytelen leszel paypal vitát nyitni. Ha nem ijednek meg tőle, akkor tényleg nyiss vitát PP-n. .
[ Szerkesztve ]
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
kbyte1024
veterán
Na uraim visszafizettek a lét, a szállítási költséget bukta csak.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
vandor01
őstag
na ott vannak a hianyzo telcsik tablettek..... [link]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
mrzed
senior tag
válasz 1stVikman #34337 üzenetére
Én mindig így szoktam, a harmadik körnél rákérdezek, hogy menni fog, vagy kérjek segítséget a paypal-től... Szvsz ez a biztosításosdi is egy humbug, csak lehúzzák az ember, amennyire lehet. Lassan 10 éve rendelgetek kínából, több száz csomagom volt már... eltűnt, elveszett csomag esetén mindig a vevő javára dönt a paypal, függetlenül attól, hogy nyomkövetéses, vagy anélküli free shippinges volt a szállítás. Az aliexpress-nél pedig automatikus, csak ki kell várni a 60 napot, mert ugye ott nincs paypal védelem. A lényeg, hogy ha meg kell nyitni a dispute-t, akkor már csak ott van kommunikáció, ha kívülről próbálkoznak, akkor screenshot-ot készítek, linkelem a paypal vitához, és ott reagálok. A lényeg, hogy visszafogott, de határozott és udvarias legyél. A vitában is futsz vagy három kört, és lehet eszkalálni.
szerk:
Ja és ami még fontos, 40 nap elteltével meg kell nyitni azt a vitát, úgy is meglesz a két hónap.[ Szerkesztve ]
-
Flexy90
senior tag
Nem akarják visszaadni a teljes összeget, elsőnek 50%, aztán ez 60%-ra emelkedett.
Ebből PP vita lesz. Kérdés hogy a PP vajon tényleg nekem ítéli a teljes összeget?As you did not purchase the shipping guarantee during the checkout please understand that we can only partially refund you for this issue.
Please understand that this delivery issue is also a loss for us.
We can refund you 140 USD to your original payment account.
This is the best solution we could offer.
Would you like to accept it?
Xiaomi Fan
-
bl4ze
veterán
Sziasztok,
A hírhedt FEUCHT-on keresztül jön egy értékesebb csomagom, ott mikor tűnik el ? Beérkezéskor, vagy továbbításkor ?
Most ezt látom :
15.02.2019 05:53
DP DHL Arrival at international place of exchange
Feucht, Deutschland15.02.2019 06:37
DP DHL Send item abroad (Export)
Feucht, DeutschlandKöszi.
.:. bl4ze .:.
-
kmarci25
veterán
válasz pbalazs09 #34343 üzenetére
Nekem kamu cuccot küldtek (Chromecast-nak hirdették, de persze csak egy sima Miracast volt). Nyitottam ticket-et, de arra több, mint 2 hétig nem válaszoltak semmit, ezért nyitottam a PP-n is egy ügyet. Itt rögtön válaszoltak, és azt javasolták, hogy nem kell visszaküldenem a cuccot, visszautalják a pénzt, csak a szállítási költséget vonják le. Úgyhogy nekem ez így oké, megírtam, hogy amint megjön a pénz, zárom a PP-n a vitát. Szerintem hatásosabb a PP-n.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
1stVikman
senior tag
Köszi.
Akkor megkérem húgom fogalmazzon valamit udvariasan, mert én csak alap angolt tudok.
Kicsit vonakodok, mert ők elküldték a csomagot, és itt tűnt el, szóval nem az ő saruk.
A legjobb az lenne, ha teljes összeget visszakapnám, és ha megérkezik mégis valamikor, akkor kifizetem újra. -
mrzed
senior tag
válasz 1stVikman #34345 üzenetére
Nem szabad ebből lelkiismereti kérdést csinálni. Csak a profit maximalizálása miatt sz@rakodnak. Te vettél valamit, a szerződés akkor teljesül, ha meg is kaptad a szóban forgó terméket. Ők szerződtek a szállító cégekkel, az elveszett csomagok egy része visszakerül hozzájuk, a fennmaradót pedig lefocizzák a szállítókkal, ott is van valami kártérítési eljárás, de az az ő dolguk. Pl volt egy másik üzlettől 30 dolláros megrendelésem, több apróság, egyben fizettem ki. Osztott megrendelés lett belőle, 25 dodós érték kínából megérkezett, a maradék az eu raktárból jött volna nyomkövetés nélkül, de soha nem ért ide. Kértem az öt dollár visszatérítését, nem akarták, elég szemét módon álltak a dologhoz. Ezt a paypal vita során sem akarták rendezni. Eszkaláltam a vitát, pár napra rá visszatérített a paypal 30 dollárt. Jeleztem, hogy nekem csak 5 kell, annyi a károm. Azt válaszolták, hogy ne foglalkozzak vele, ők majd ezt rendezik az üzlettel.
-
Amjad1313
csendes tag
Sziasztok.
Rendeltem egy Opusz töltőt.
Február 2-3-i szállítást ír az oldal. Ha rányomok a dispatch fast gombra, akkor elküldik előbb, vagy engem küldenek el melegebb éghajlatra?
Ha jól láttam, akkor csak HK raktárban van.
Kösz előre is. -
AtiSnatch
aktív tag
válasz Amjad1313 #34349 üzenetére
Olyan, mint a liftekben az ajtó nyitó/záró gomb Placebo.
De azt is vedd figyelembe, hogy kínai újév volt. Két hétre leállt az egész ország.
Nyiss egy ticketet és kérdezz rá.[ Szerkesztve ]
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest