Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz
jansky1
üzenetére
Szerintem te illetve itt kb mindenki meg van őrülve..
Rendeltél a kínai nagy ünnep elött közvetlenül... amikor NINCS, OHNE, KEIN,NONE semmi.... nincs fuvarozás, nincs kereskedelem, nincs repcsi, nincs hajó a kereskedelem részére.
Itt picsogsz, mint egy kislány akinek nem vették meg a hányos pisilős barbit a máteltől, és most, mikor behozták magukat az egy hetes pihi után, most nem kéred a cuccodat, mert brühühü nem jött még meg mindig..
Gb ennyiből is korrektebb mint a többi, hogy nem állít be automata "shipped" emailt, ha ezt láttad volna akkor biztosan nyugodtabb lennél, pedig ugyanúgy ők is ezen a héten érik útól magukat.A GB számlára azért utalnák vissza, illetve csak kérdezték, nem tették meg! Mert így megmarad az esély, hogy újra náluk költöd el, tudván hogy egy türelmetlen hisztis kislány nem kapta meg a barbiját.. brühühü.

2015. október 1- 7 Kínai ünnep - kb Karácsony szintű.
Tehát ha te december 24. este rendelsz valamit, egy olyan magyar webáruházból, ahol ki van írva, hogy másnap postázzák, de te is tudod h szombat van és karácsony, akkor gondolom nem fogod 27. feljelenteni őket a OFÉ-nél, hogy brühühü nem jött meg a hátvakaróm, amire már 20 éve várok és én most rendeltem meg... de még Január 1. sem biztos h jó ötlet...
Szóval nem értem, most komolyan, [link]
Igen, lehet menni a modikhoz, de istenem, kcisit kapjatok már a fejetekhez...
Pedig már megfogadtam h nem nézek be a topikba, de annyira pörög h oldalt mindig látom és sajnos, mindig benézek.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest