Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz
orkester
üzenetére
Szóval Módszertanról késett kb. 5 percet Ratkó, majd ugye a szokásos 3 lap, amiből 2 teljesen üres volt, csak az egyik hátulján volt matek feladat (múltkor mindhármon volt). Kb. 14:45ig írhattunk, mire megjött Karácsony. Én kezdtem Nála, féltem nehogy Kupcsikné is megjöjjön, de nem jött. Hiába írtam le mindent, Karácsony szinte felmondatta a tételt (aggregáló fv-ek), majd kaptam egy gyakorlati példát, hogy kérdezzem le, hogy a táblázatból (az aznapi vizsgázók listája) mennyi az 2000, 2001 stb. évfolyamú. Nem mindig értettük meg egymást, de végül egy 3-assal elzavart, remélve, hogy a többi jobban megy majd.
Ratkó az első pár embert rendesen kikérdezte, így olyan 15:30kor még vagy 10-en voltunk hátra legalább nála, úgyhogy már csak kijavítgatta a matekot(esetleg belekérdezett 1-2be röviden), a statot meg egy megoldás mintáról 10mp alatt átfutotta.
Matekból meg nem tétel van, hanem konkrét dolgokra kell válaszolni(estemben ez lényegében az egész tétel volt - múltkor nem -, de segített, hogy nem magamtól kellett kitalálnom mi következik)
Ja kint egy lány azt mondta, hogy Ratkó csak a fogalmakra kíváncsi, nem szereti a képleteket. Ehhez képest nálam hiányolta néhol, pedig azért írtam párat. Egyébként nem is értem mi alapján ad jegyet, mert a stat majdnem hibátlan volt és arra is 3-ast adott. Matekra meg 2/3-ot.
Puskázni meg ha szükséges nyugodtan lehetett, mert néha járt egyet Ratkó, de csak míg nem szóbeliztetett, utána senki nem nézett a többiek felé...nem kellett volna ennyit tanulnom.
Remélem mindent leírtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest