Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• orkester

őstag

válasz orkester #1283 üzenetére

Szóval Módszertanról késett kb. 5 percet Ratkó, majd ugye a szokásos 3 lap, amiből 2 teljesen üres volt, csak az egyik hátulján volt matek feladat (múltkor mindhármon volt). Kb. 14:45ig írhattunk, mire megjött Karácsony. Én kezdtem Nála, féltem nehogy Kupcsikné is megjöjjön, de nem jött. Hiába írtam le mindent, Karácsony szinte felmondatta a tételt (aggregáló fv-ek), majd kaptam egy gyakorlati példát, hogy kérdezzem le, hogy a táblázatból (az aznapi vizsgázók listája) mennyi az 2000, 2001 stb. évfolyamú. Nem mindig értettük meg egymást, de végül egy 3-assal elzavart, remélve, hogy a többi jobban megy majd. :)
    Ratkó az első pár embert rendesen kikérdezte, így olyan 15:30kor még vagy 10-en voltunk hátra legalább nála, úgyhogy már csak kijavítgatta a matekot(esetleg belekérdezett 1-2be röviden), a statot meg egy megoldás mintáról 10mp alatt átfutotta.
    Matekból meg nem tétel van, hanem konkrét dolgokra kell válaszolni(estemben ez lényegében az egész tétel volt - múltkor nem -, de segített, hogy nem magamtól kellett kitalálnom mi következik)
    Ja kint egy lány azt mondta, hogy Ratkó csak a fogalmakra kíváncsi, nem szereti a képleteket. Ehhez képest nálam hiányolta néhol, pedig azért írtam párat. Egyébként nem is értem mi alapján ad jegyet, mert a stat majdnem hibátlan volt és arra is 3-ast adott. Matekra meg 2/3-ot. :) Puskázni meg ha szükséges nyugodtan lehetett, mert néha járt egyet Ratkó, de csak míg nem szóbeliztetett, utána senki nem nézett a többiek felé...nem kellett volna ennyit tanulnom. :) Remélem mindent leírtam!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés