- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
A Székely az a fiatalabb, aki java-ból vizsgáztat ugye? Ha igen, nálunk ő kérdezte az A tételeket, egyáltalán nem piszkál, nekem java2 és 3 vizsgákon is pozitív tapasztalataim voltak vele

Tőlem olyanokat kérdezett A18-hoz, hogy a milyen nagy gyártók alkalmazták először a vezérjeles sínt meg gyűrűt, hogy hívjuk ezt angolul, meg hogy hogy tartalmazza a címzettet az üzenet - vagy valami ilyesmi
(a címzett fizikai mac címét, 6 byte-on tárolódik), meg még valamit az ethernetről kérdezett..
Másnál pl a monitoros tételnél megkérdezte, mi a különbség TFT meg LCD között. De ha nem tudod, akkor a szádba adja a választ, tehát rendes
Egyáltalán nem arra mentek, hogy a homályos részeket erőltessék. Ha látták, hogy nem megy egy kérdés, akkor továbbléptek.Én az első csoporttal mentem be, szerintem inkább utána várj sokat miután már túlvagy rajta..
Nem jó érzés, ha már mindenki kijött megkönnyebbülve, mikor te még ott tördeled a kezeidet. Olyan 7 óra körül értem oda, negyed nyolc felé már megvoltunk 4-en az első csoportba. 8 előtt bemehettünk, én harmadikként vizsgáztam 
Nem tudom minek kérik a nyelvvizsgát, ha már egyszer beadtad. A végén kapsz igazolást, amivel majd mehetsz az oklevélért, azon is rajta van, hogy van-e nyelvvizsga vagy sem. Lehet elkavartak valamit..

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs