Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kew

senior tag

válasz pjtr #1809 üzenetére

A Székely az a fiatalabb, aki java-ból vizsgáztat ugye? Ha igen, nálunk ő kérdezte az A tételeket, egyáltalán nem piszkál, nekem java2 és 3 vizsgákon is pozitív tapasztalataim voltak vele :)
    Tőlem olyanokat kérdezett A18-hoz, hogy a milyen nagy gyártók alkalmazták először a vezérjeles sínt meg gyűrűt, hogy hívjuk ezt angolul, meg hogy hogy tartalmazza a címzettet az üzenet - vagy valami ilyesmi :) (a címzett fizikai mac címét, 6 byte-on tárolódik), meg még valamit az ethernetről kérdezett..
    Másnál pl a monitoros tételnél megkérdezte, mi a különbség TFT meg LCD között. De ha nem tudod, akkor a szádba adja a választ, tehát rendes :) Egyáltalán nem arra mentek, hogy a homályos részeket erőltessék. Ha látták, hogy nem megy egy kérdés, akkor továbbléptek.

Én az első csoporttal mentem be, szerintem inkább utána várj sokat miután már túlvagy rajta..:) Nem jó érzés, ha már mindenki kijött megkönnyebbülve, mikor te még ott tördeled a kezeidet. Olyan 7 óra körül értem oda, negyed nyolc felé már megvoltunk 4-en az első csoportba. 8 előtt bemehettünk, én harmadikként vizsgáztam :)

Nem tudom minek kérik a nyelvvizsgát, ha már egyszer beadtad. A végén kapsz igazolást, amivel majd mehetsz az oklevélért, azon is rajta van, hogy van-e nyelvvizsga vagy sem. Lehet elkavartak valamit..:)

Új hozzászólás Aktív témák