Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Jobbulást!
Én is benne vagyok majd valamikor egy kis iszogatásban.
Közben végre mára felkerült a jegyem külgazdból majdnem egy hónap után, mikor elméletileg a javítási határidő 3 nap lenne... Most a Számvitel és Elemzés aggaszt, az még mindig nincs fent, pedig külgazd előtt 1 nappal írtam.
Tegnap voltam adatbázisokból. Azt tapasztaltam, hogy az SQL-t nem ártott volna jobban átnézni. Maga az adatbázisok rész szerintem nagyon könnyű (külső kulcsok, kapcsolatok, mintaadatok felvétele és adatbázisok bővítése). Az SQL se lett volna annyira nehéz, ha több időt tudok rászánni (gép előtt mindegyik lekérdezés megírása megy, így papiron nagyobb szívás), de szerencsére van egy 1 pontot érő is, ahol meg kell mondani, mit csinál az adott lekérdezés, így szerintem meglesz az is.
Ma meg megyek gazdaságtörténetből, bazz ha nem kerültem volna át a 2003-asokhoz, akkor nyomhatnám a kultúratörténetet inkább.
Viszont ebből állítólag már szóbeli van, kíváncsi vagyok milyen lesz (főleg hogy jelenleg még nulla a tudásom belőle
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sorozatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- S22 Ultra 512/12
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont ebből állítólag már szóbeli van, kíváncsi vagyok milyen lesz (főleg hogy jelenleg még nulla a tudásom belőle
).