Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pjtr

aktív tag

Sziasztok!

Láttátok a Ford Fairlene című filmet? Ott mondják : Kibaszott mázli... :))
    Ma voltam közgáz szigorlaton: 3-as lett :DD
    3 könnyű tételt húztam, Solt Eszternél vizsgáztam. 10 percem volt hogy leírjam a gondolataimat, utána már hívott is. Elkezdtem mondani amit leírtam, közbe belekérdezett sok mindenbe, halvány emlékeim voltak csak. Kérdezett mindenféle függvényt. képletett, én csak vadul bólógattam, néha kiegészitettem amivel tudtam.
    Makró: az állam beavatkozásai a gazdasági folyamatokban..
    Mikró: hát ezt hirtelen nem tudom:-DD
    Körigazdtan: Externáliák..

És hármas lett :DD Csakis a Solt Eszterhez mennyetek, szépen díszmagyarba, mint szaros pesta a nevenapján, MERT számít!!!!
    Volt egy jány aki kente vágta az anyagot, viszont kitaposott eddzőcípő-farmer-fehérblúz volt rajta, meg is húzták a szerencsétlent. Előtte mutatta meg, hogy ott van a táskájában a szép ruha-cipő. Erre csak azt tudom mondani hogy megérdemli, meg azt hogy köszönöm szépen.
    Ha rendesen fel lett volna öltözve, akkor biztos hogy meg lett volna neki is a vizsga. Volt 1 Másik lány, aki hasonlóan volt felöltözve, de ő a Kobjakov Zsuzsánál vizsgázott, kb 2 percig.
    Neki is karó lett.
    Mivel teljesítették az stat. átlaog a lányok, ezért többet nem húztak meg. És engem sem :))
    Lehet hogy most geci vagyok, de nagyon örűlök a hármasnak :DD :DD
    Volt 1 fogadalmam: Ha sikerül akkor leszokok a cigiről, most teljesithetem a fogadalmamat.

Bocsi ha nem nagyon érthető, mert már a 8. VELKOPOPOVICKY SÖRÖMET TOLOM.

Új hozzászólás Aktív témák