Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Ha jól emlékszem, nálunk anno jópáran tettek 8-ik végén alapfokú nyelvvizsgát, úgy hogy 4 évig tanulták... Szerintem egy olyannál nem lehet komolyabb itt se az alap angol vizsga (igaz engem nyelvvizsga miatt felmentettek, így nem tudom). Az már más kérdés, hogy a dedós baromságokat elhagyva ez az anyag belesűríthető-e az idődbe.
Amit még tudok ajánlani, ha ennyit utazgatsz, hallgass mindenféle angol hanganyagot közben, szerintem az is sokat segít.
A nyelvtanra sajnos jó ötletem nincs (mondjuk a hanganyag hallgatása segít, hogy az is helyesen rögzüljön), régen lehetett kapni mindenféle nyelvvizsgára kihegyezett tesztkönyveket, volt megoldásuk is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest