Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• K3NZO

senior tag

válasz adalbert1 #988 üzenetére

Sok Jóra nem számíts :(.

Amúgy ha java akkor leírom tapasztalataimat abból is hiszen ebben a félévben teljesítettem én is. Akinek kell vannak gyakorló feladataim, az egyszerűtől az objektumokig.
    De ha rám hallgattok akkor elmetek Davesterhez aki hihetetlen jó java különtanár és mellesleg megfizethető is 1400Ft/óra. Én 3x2 órát vettem tőle plus átnéztem a könyvet és Kaczur nem tudott belémkötni :).

És most a módszertanról:

Csak arra a módszertanra menjetek amit Ratkó tart, mert amit Kunh tart az mészárszék. Olyan szinten kéri a gaz stat elméletet számon, hogy aki oda vissza tudja azt is megvágja.
    Matek tételek MEGVÁLTOZTAK, mindig mindenkinek mondom de senki nem hiszi el. Én is belehúztam a sorozatok-rendőr elvbe amiről persze sokat nem tudtam és Ratkó húzta is a száját, de azért jó fej volt mert amit meg kérdezett arra tudtam válaszolni.
    Ratkó aránylag rendes, ha nem tudod a tételt el kezd kérdezgetni gyakorlatból, ad feladatot vagy ilyesmi és ha tudod akkor nem szívózik veled.
    Kupcsikné más kérdés! Nála nagyon tudni kell az egész adatbázist mert marhára nem érdekli milyen tételt húztál. Az meg a másik, hogy a memóriája is nagyon jó nekem most is beszólt olyat, hogy lestem. Leültem elé bemutatkozom erre beszól egy ilyet: "Na sikerült már megtanulni az adatbázisokat?" Azt hittem felrúgom székestől . . . (Múltkor azért buktatott meg mert SQL lekérdezésben rosz helyre tettem a pontos vesszőt. Az hogy a tételem teljesen ki volt dolgozva nem is érdekelte el sem olvasta).

Puskázni lehet de azért nagyon figyelnek. Ha Ratkó tartja a szigorlatot akkor az első 20 percben kell kiírni azt amit nem tudsz mert kb ennyi idő után jöne be Kupcsikné és Karácsony. Ezt követően már necces a puskázás arról nem is beszélve, ha lebuksz véged egy hosszú időre. Egy srác lebukott háááát . . . Persze egyből kiküldték és szerintem az EHA kódja is nagyon meg lett jegyezve.

Statisztikához kis kiskapu: Írjátok ki sima fehér A4-es lapra a tételeket , majd mikor kihúztátok a tételt egyszerűen csak előveszitek és kész is az a része. Azért lehet ezt csak ennél a tárgynál és csak Ratkónál csinálni mert nem kérdez bele, csak elolvassa és ad rá egy jegyet. . .

Új hozzászólás Aktív témák