Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok
10-én megyek szá hálóból vizsgázni valakinek valamilyen ötlete, hogy hogyan készüljek rá vagy anyaga vagy bármi?
Kupcsiknénál nagyon magas a követelményi szint! Jobb ha mindenki felköti a gatyeszt engem most vágott ki módszertanról mert hibás volt az SQL lekérdezésem. Előző félvében tettem le az adatbázist és Kupcsikot semmi nem érdekelte csak az SQL úgyhogy essetek neki. Az elméletet hiába írod meg hibátlanra ha SQL-ből nem tudsz megcsinálni 2-t hibátlanra ( még szintaktikai hiba sem lehet benne! ) akkor karó.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Gigabyte B650 Eagle Wifi alaplap!
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk Wifi alaplap!
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest