- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Ez húztam:
A - Az operációs rendszer erőforrás-kezelőjének feladata. A holtpont és kezelésének stratégiái. Biztonságos állapot. A szemafor használata a termelő-fogyasztó folyamatok esetében.
B - Relációs adatbázisok. Funkcionális függőség fogalma, speciális függőségek szerepe. Normálformák, a normalizálás célja. A normalizálás lépéseinek szemléltetése példán. Az adatbázis-terv dokumentációja.
B-t visszaadtam és húztam ezt:
B - Az információs rendszer fogalma és összetevői. Adat, információ, tevékenység, esemény, felhasználó, szabvány. Az információs rendszer szintjei és nézetei. Rendszerszervezési életciklus. Tervezés, szervezés, modell. Szervezetek strukturálási módjai. Átvilágítás, diagnosztizálás.
Ezzel se voltam nagyon kisegítve, de tudtam beszélgetni a csávókámmal. Én magam megbuktattam volna.Így a szóbelim kettes lett és a többi felhúzta 3asra az összképet...
Most már csak egy dolgom van...honosítani a német vizsgám.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs