Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Hi!
Én is ide járok. Inf. közgazdász 3. évf.
Kicsit unom már azokat akik folyamatosan leszólják ezt a sulit. És mikor kérdezem na és szerinted miért sz*r akkor mindig u.a. az válasz, hogy ''hallottam, hogy...''. Ráadsául sokan ezek közül meg se próbálnának fősuliba/egyetemre menni.
Annak elfogadom a véleményét aki tényleg tapasztalatból beszél, de ez az ''Urban legend'' már kicsit fárasztó.
Biztos remek dolog egy olyan iskolát szidalmazni, aminek még a közelébe se jártak.
Ennyi erővel mondjuk pl. a BME is rossz suli, mert sok tanárunk ott is tanít. Tény, hogy vannak hibái, de melyik főiskolának/egyetemnek nincsenek???
Amúgy azt hiszem pont itt a Ph-n olvastam, hogy a GDF rossz hírét állítólag azok terjesztették akik nem voltak képesek lediplomázni.
Van akinek ELTE, van akinek GDF, van aki akinek 8 osztálya, van akinek érettségije van. Miért kell egymást ilyenekkel piszkálni? Ez van, ezt dobta a gép és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Viccrovat
- VR topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA V
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest