Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
válasz
sinick #27890 üzenetére
Nnna, 14. napon reagáltak. Reagáltak, hogy még nem küldtem vissza a 10 kilónál nehezebb terméket.
Másnap telefonáltam. Azzal kezdte az üszi, hogy igen, küldjem én. Aztán jeleztem, hogy 10 kilónál nehezebb, javítsák helyszínen. Közölték azt nem tudják, de küldenek futárt. Már majdnem örültem, amikor is csak úgy félválról megkérdeztem, hogy a futár ugye biztonságosan becsomagolja. Mire ő, az nem lesz csomagolni nekem kell, nem is akár hogy, máskülönben nem viszik el. Mire én, hogy szerintem ez nem az én kötelességem. Kértem írásbeli választ. Abban nem utasították el a csomagolás nélküli az elvitelt, csak közölték, hogy csomagolni nekem kell, ők nem tudnak.
Eredeti csomagolás nincs meg. Most vegyek egy embernyi méretű dobozt valahol, meg fóliát valahol, meg valami töltőanyagot bele valahol!? Pénz, idő, de legfőképpen macera. Vélemény? Mi erre a gyakorlat? Ilyen békéltetős ügye volt már valakinek?
(Volt már több helyszini ügyem, de ott nem trükköztek előre. Nyilvánvaló, hogy nem akarnak helyszínen javítani, gondolom eleve csere lenne. Ha javítható volt javították, ha nem, akkor elvitték és hozták, nekem csak annyi feladatom volt, hogy be meg kiengedtem őket.)
Köszi, sinick
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest