Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chumlee
üzenetére
"AMD Ryzen 5 5600H, 15,6", 1920 × 1080, tükröződésmentes, 165Hz, IPS, 16 GB RAM, DDR4, NVIDIA GeForce RTX 3060, 6GB, SSD 512 GB, numerikus billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C"
Ez van benne? Ha elég ez a hardver a mostani dolgaidhoz, akkor lehet, hogy én nem cserélném le...
A R5 a 3060-al nagyon kellemes páros a Legion5-ben, viszonylag hűvösen és halkan működik. Ha cseréled, akkor a Legion7-et javasolnám a Vapor Chamber hűtés miatt, de az messze van a "ár-érték arányban jónak mondható"-tól, viszont nagyon szép, brutál jó hűtése van; simán boldogul a R7-3070/3080 kombóval
-
Speedy007
addikt
válasz
Chumlee
üzenetére
76C°-nál feljebb nem fog menni bármit is fogsz csinálni vele .. Battlefield V OC illetve teljesítmény mód ki vagy be 86C° a CPU 76C° GPU a Hot Spot 83C° ennyi jön ki ha megvan kergetve a masina.. Be állítod a kiegyensúlyozott módban hogy terhelést figyelje a rendszer és ahhoz állítsa be a ventilátorok sebességét a Lenovo Vantage programban.. [link] De itt manuálisan is el lehet szöszölni saját felelősségre
-
-
-
törölt tag
válasz
Chumlee
üzenetére
Én így használom: Csak rendszernek egy 250 gigás Samsung 980 PRO üzemel, illetve játékoknak egy 500 gigás Kingston KC2500-as. Eddig egyik esetben sem tapasztaltam túlzottan nagy melegedést. Az is igaz, hogy semmiféle brutális tesztprogramnak nem tettem ki, de nem is arra valók, hanem, hogy használjam.
-
wanted5
őstag
válasz
Chumlee
üzenetére
Döntsd el, hogy milyen sebesség kell neked.
Az enyémben egy Crucial P1 van. Nem hoz ilyen 2-3-4 ezres írás-olvasás értékeket, de amire nekem kell bőven jó. Ez volt anno kb a legolcsóbb 1 TB-os itt a ph-n (meg Debrecenben).
Egyébként: Samsung, Crucial, WD általában jó választások, de a milyen SSD-t vegyek topikban össze vannak gyűjtve
-
-
válasz
Chumlee
üzenetére
Nem. Egyszer atallitom PERFORMANCE módban (szoftveren belül vagy fn+q), azt tárolja is a BIOS. Egyedül akkor veszíti el ezt a beállítást ha valami hw változás (pl ram csere, akku lehuzasa, stb) vagy BIOS frissítés történik.
1-2 hete jött ki új BIOS, ha még nem tetted meg akkor frissíts. (Legalábbis a 3060-as 2021-es modellhez)
Más: Játszik valaki Shadow of the Tomb Raiderrel ? Mindent maxra tolva játszható (atlax 69 fps a benchmark szerint max RT mellett), viszont a DLSS nem csinál kb semmit extra fps téren....Control alatt ad jelentős extra fps-el, de itt semmi. Másnál is így van ?
-
-
motifator
senior tag
válasz
Chumlee
üzenetére
Nálam sincs se bányászás, se benchmászás. Forza Horizon 4 viszi a pálmát (nemsokára az 5) Aztán Assetto Corsa és a Nordschleife, Raceroom, Ha messzire akarok utazni akkor pedig Space Engine
Nemrég behúztam a Forza Motorsport 7-et, mert szeptember 15-el kivezetik és most akciós, de a Horizon sorozatok után valahogy nem adja a feelinget. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Chumlee
üzenetére
Anno az én kis bénácska Y lenovo gépem tisztítása + pasztázása ~30perc volt + a váratlan áramszünet rádobott egy negyedórát még
szóval ha úgy van (könnyen leszerelhető gépet viszel és csak alap takarítás, pasztázás kell) akár helyben megvárhatod de nyilván minden egyeztetés kérdése -
gago1975
őstag
válasz
Chumlee
üzenetére
Szia Chumlee
Ezt ugye most nem mondod komolyan, hogy 2 nap miatt, nem szimpi egy szerviz
.
Lehet, hogy tesztelik, próbálgatják, minden pislogásról nem küldenek üzit, nem teszik fel e naplóra.
A törvény szerint ha 15 napon túli javítás van, arról értesítenek, és a max. jav idő 30 nap, utána értékcsökkentés és/vagy Refund.Én elhiszem, hogy mindenki szidja a TMX-et, na de 2 nap után?????
Ezt te se hiszed el remélem
Veled vagyok, sajnálom, hogy a hangszóród nem klappol, de te is figyelmetlen voltál, sőt ha időben eszmélsz akkor még a 14 napos csere/elállás mint opció ott lett volna és most nem kellene a szervizre várni.
Drukkolok, hogy minél előbb használni tudd a gépet de 2 nap nem a világ azért.
KillHates mesternek volt ennél meredekebb story-a a FIXDIREKT-el egy AW M15R2 Refund csere AW M15R3-ra.
Olvasd ezt el:#55218gago1975
Emlékeim szerint valami olyasmit mondtam, hogy rendörökkel megyünk oda és mind anyává lesz téve vagy ilyesmit.
De a lényeg, hogy miután a Dell/AW nek dolgozó mester megigényelte, és a Dell garanciális ügyintéző leszállította a Fixdirekthez cserére azt követően 1-2 hónap után megkapta.
Tehát van még 28-58 napod
-
Pocok256
veterán
válasz
Chumlee
üzenetére
Ennyire rosszul fogalmazok vagy nem tudtok olvasni vagy wtf tényleg feladom...
Amúgy komolyan vicces ahogy itt okoskodtok nem tudom mennyi deep learning programozási ismeretetek van csinaltatok e allitottatok e be legalább 1 neuron hálót.. vagy bármit, képzeld én igeb ezért is vagyok tisztában azzal mit látok és mit láthattok.
Mint ahogy leírtam egyes esetekben főleg betűk és egyszerű alakzatok esetében jobb lehet a végeredmény de ez a programozók hibája mert rossz volt az alap textúra amot adtak ...
De az egész amire építetek kb olyan mint a túlszarurált tv k jelensége a média martkban hú de szép és jó képe van ... Nem nincs csak túl van szaturálva enmiatt mint a cukros kaja tetszik az embernek..
-
-
-
FőDudu
veterán
válasz
Chumlee
üzenetére
Azt nem tudtam, hobgy Pegazussal rendeltek par cuccot a megfigyelt szemelyeknek....
(pedig mekora otlet, Pegazussal rendelni valaki mas nejenek/ferjenek/baratjanak/baratnojenek nemi felreertheto targyu cucccot (fehernemutol a szexjatekokig bezarolag) szigoruan ajandek kartyaval a tetejen )
Gondoltam elobb csinalnak beloluk pedofil celpontot - es akkor tenyleg hitelesen adhatja elo a celszemely, hogy fogalma sincs hogyan kerult a sok illegalis letoltes a telefonjara...
Most mar nekem is vigyaznom kell, nehogy az Ebay bejelentkezzen a Windowsomba

-
-
válasz
Chumlee
üzenetére
Új kora óta, vagy most kezdte el?
Ha újonnan is ilyen volt, akkor gari!
Ha most kezte el, akkor csekkold le,
1, hogy a headset kimeneten is ezt csinálja
2, nézd meg a hangbeállításokat (baromi mélyre le kell ásnod a balanszhoz
)
3, volt szerelve/bővítve a gép? Lehet, hogy becsípődött a kábel és eddig bírta. De ez lehet gyárilag is becsípődve (és eddig bírta) -
-
gago1975
őstag
válasz
Chumlee
üzenetére
Gratulálok a gépedhez.
Nagyon szép eredményt hozott, a GPU hőfokai nagyon szépek. Picit adsz neki AB-vel és a régebbi Helios 700 125W-os 2070-nek az eredményeit simán hozni fogod, meg fogod közelíteni (lásd#648542018- hsz-ét)
A Legion 5 Pro 5600H 130W-os RTX3060-as, a régebbi 125W-os 2070-nel van pariban, -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Chumlee
üzenetére
Igényesebb megoldások esetén pl: vapor chamber, fém paszta, esetleg 3./4. ventilátor, felnyíló házelemek, szoftveres oldalról pedig konfigurálható ventilátor beállítások, undervolt, nyílt(abb) bios.
A felsorolt megoldások együttesen sem képesek teljesen megoldani a magas hőmérséklet okozta limiteket, de a legtöbb esetben vállalható és relatíve tartós teljesítményt lehet velük elérni.
-
válasz
Chumlee
üzenetére
Nagyon jó kis gép; szeretni fogod. Viszont ne ilyedj meg, baromira fog melegedni, de nem hardver hiba, hanem a ventilátor szabályzása valami katasztrófa. Remélem már dolgoznak rajta a fejlesztők. Egy hűtőpad tud rajta segíteni valamennyit.... (nem sokat, de a semminél többet)
-
-
gago1975
őstag
válasz
Chumlee
üzenetére
Szia.
Egyáltalán nem gyenge a zsanér, nem a zsanér miatt hajlik a kijelzőpanel, hanem mert ott "nincs annyi merevítő" anyag benne.
Egyébként igaz itt #65359 a sima Legion 5-ről ír a tulaj, de ő is azt írja, hogy "En nem bantam meg a legion 5 ot. A zsaner feszessege jobb mint a g733qs nek." és itt pedig én írtam le az 5 Pro-val kapcsolatban egy megbízható fórumtársunk véleményére adva, #65338 Ryan1318
aki azt írta meg nekem a Legion 5 Pro-ról a véleményét, összehasonlítva a mostani 2021-es Legion 5-el " A zsanér nem volt olyan feszes mint a Pro-nál,"
Tehát, ha a 2021-es Legion 5 zsanérja erősebb mint az Asus Rog Scar G733QS-nél, akkor ez az állítás az 5 Pro-nál hatványozottan igaz. -
fordjee
aktív tag
válasz
Chumlee
üzenetére
Szia!
Ezeket én is nézegettem, de a 144Hz-es kijelző , ami benne van, az valami botrányosan szar
Radiumnál van 240hz-es fehér színű, de az kérdéses hogy valóban 240hz-es-e, sehol máshol nem lehet kapni.
Ez az új egyébként nem olyan rossz, kicsit Zephyrusra hajaz kinézetre, összeszerelésre is jobb mint a Tuf gaming, legalábbis a tesztek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A R5 a 3060-al nagyon kellemes páros a Legion5-ben, viszonylag hűvösen és halkan működik. Ha cseréled, akkor a Legion7-et javasolnám a Vapor Chamber hűtés miatt, de az messze van a "ár-érték arányban jónak mondható"-tól, viszont nagyon szép, brutál jó hűtése van; simán boldogul a R7-3070/3080 kombóval
nekem nem vált át.. simán automatikusan van mindig játék alatt is "fehéren" világít

Nemrég behúztam a Forza Motorsport 7-et, mert szeptember 15-el kivezetik és most akciós, de a Horizon sorozatok után valahogy nem adja a feelinget.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szóval ha úgy van (könnyen leszerelhető gépet viszel és csak alap takarítás, pasztázás kell) akár helyben megvárhatod de nyilván minden egyeztetés kérdése

Muerte