Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyMacs
csendes tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Köszi a tippet, de lehet meg is oldódott. Vettem egy axagon külső m2 házat, hogy tudjam klónozni az SSD-t, és ahhoz adtak 2 ilyen szilikon lapot. Szerintem megpróbálom azt beépíteni a gépbe, aztán meglátom mennyi hely van, hogy illeszkedik, a külső házban meg kényelmesen tudom később pótolni.
-
formula01
senior tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Amit írtál, pontosan azért írtam korábban, hogy: “Én mondjuk mindig feltüntetem a visszaküldés okát, és szerintem ez az, ami mindig elvárható lenne”
Ha ilyen esetben is “megeshet, hogy nem részletesen tesztelik”, mikor pontosan tudják mi a baja, megint csak nem érzem magam a rosszfiúnak a történetben. Én eddig kivétel nélkül csak dobozból kiszedve hibás cuccot küldtem vissza, a hibát mindig részletesen leírva és feltüntetve. Szerintem ez is az, ami elvárható lenne.
-
Ryan1318
tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Ez a 14 napos elállás minden félévben így előjön nektek. Formula egyetértek teljesen. Kollégámnak 2 milliós laptopjával ugyan így szórakoztunk mikor fél napot nem használta. Nem küldtük vissza, pedig kellett volna. Neki az a munkaeszköze. Ott is küldje szervizbe, holott 72 órán belül cserélni kéne, hibás terméket. Később mikor mar 3-szorra küldte a gépet vissza féléven belül, akkor mondtam neki tereljük jogi útra a dolgot. Ott se gondolkozott a szerviz meg a bolt hogy ezt nem így kéne intézni.
Félre ne értsetek én se értek egyet azzal aki VBre hoz ki egy tv-t és visszaküldi, de a neppereket se kell félteni. Ameddig vásárolsz addig te vagy a fasza gyerek, de ha valami gondod van akkor meg a hárítás, megén azzal mit csináljak.
-
Ubul86
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
én kb 4 éve szívtam meg az Acer gamer laptopommal, első nap, hardverhiba, memtest nyomta ám a pirosokat. Küldtem is az infókat az acershopnak. Először az volt, hogy vigyem szervizbe
Ott úgy gondolom, hogy alapból a csere kellett, hogy legyen, főleg, hogy még mondtam is, hogy mi a gond, és küldtem mailben a felvételeket.
Később belátták, kb 1 hétre rá küldtek csereterméket. Úgy gondolom, ha hibás a termék, akkor kutya kötelességünk szólni ezért, és akkor ott azt mondom, hogy jól jöhet a 14 napos dolog csak ugye ezt senki nem tudja ellenőrizni, hogy ki miért küldi vissza, max ha nem önkéntes bevallásból ered az indoklás, hanem kötelező jelleggel, és az ilyen nem elfogadott, hogy hát csak kipróbáltam és nem tetszik, hanem ha hibás, és produkálható a hiba, akkor mehet vissza akár cserére, akár visszautalva a pénzt. Mert szép lett volna hogy várok egyrészt a szervizre hogy elvigye (vagy én adjam fel ) és akkor még 2-3 hétig még mindig nincs gépem. -
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Feltételezem, hogy nem jött össze valami a gyártás során, eltrak valamit a beágyazott vezérlőn. El kell engedni azt a modellt. Ne bánjátok mert ez a hűtés nem egy sikertörténet, bár egy fokkal jobb mint az MSI-é:
És nem szeretek ilyesmit írni, de ez az MSI sem lesz világvége meg két nap:
Nem is értem, hogy mire gondolt a gyártó mikor ezt tervezte...
(viszont tudom: a költséghatékonyságra, azaz a fillérb@szásra)
-
Csupati
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Sztem ott vmi széria hiba lesz, vagy szállításnál eldobták a konténert és valami nagyon feszül benne ami rázkodásra helyet csinál magának.
Az az MSI ha gamingre lesz akkor karcsú a 4060 , 45W a dynamic boostal együtt! Kivéve ha boltbó véve 300e alatt van az ára. Merem állítani hogy akár egy maxos 3050Ti is erősebb,de egy 3060 biztos erősebb annál a 4060nál. -
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Tökéletesen egyetértek, ez így annyira gáz, hogy arra szavak nincsenek. Egy mezei user ne ezzel kezdjen már. Egy gép legyen bekapcs kész, akármilyen kategória is. Ez a 2-5 perc várakozás, elindulok/nem indulok játék idegőrlő egy olyan korban, amikor 5 sec lenne a bootidő még nyers Windows esetén is.
Megint azt mutatja, hogy a Meo a béka segge alatt van, és ez nagyon sok gyártót érint. -
Ubul86
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
szerintem egyáltalán nem normális eset,de ilyenbe még nem futottam bele. Olyanba igen, hogy sokáig tartott az elindulás, a mostani Asusnál pl, kellett vagy 1 perc, mire a logo előjött
kíváncsi lennék azért én is, hogy ez mennyire elfogadott, neten nem néztétek, hoyg mások is írtak -e ugyanilyen problémákról? -
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Ezen a Clevo modellen még nem is lenne vele gond, de
/felnyitott állapotban: 2 sarkát 2 különböző irányba elnyomva eléggé hajlékony... /
ami problémásabb, gondolom tudod mire célzok.
De ugye ki az aki ezt csinálja a kijelzővel!?
Én is csak lecsekkoltam, mikor még vettem. -
FőDudu
veterán
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Amikor jott a Covid, gyorsan kellett egy gep a gyereknek.
Neztunk HP 250 lapost - na annal lowcost-abb gep nem igen letezik.Igazi bumszli, szar, okadek alkatreszekbol osszerakva...
Inkabb kapott dupla annyiert egy HP 840 lapost 5 ev garival.Azt a mai napig hasznalja, birja, jo a hangja, minosegi kis masina.
-
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Ez annyira béna hogy először észre sem vettem mire gondolsz.
#102756 Mr. Erikszon :
Nem tudhatjuk mire készülnek ellenünk, fő a biztonság ezért 128GB alá ne add.
#102750 ricogsm :
Nálam picit azért más a felállás. Program függő, nincs is vele még bajom, ha lesz veszek jobb kijelzőt. -
-
Ubul86
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
hirtelen felment 5090-re

pár napja ilyen nagy mackókat adtak potom pénzért, kb ilyen jó nagy, már-már emberméretű, 1000 ft alatt
facebook baba-apa csoport, rögtön lecsaptak rá, rengetegen berendeltek belőle...persze kamu volt, vagyis elárazás történt, talán lengyel ár volt feltüntetve, és nem lett átváltva HUF-ra
persze itt gyanús, hogy más eset van, de biztos elárazták itt is. Remélem, aki rendelt, megkapja azért
-
MostlyGentle
csendes újonc
válasz
Pyttawrx
üzenetére
A win frissíti magát, driverekből mindíg a legújabb van fent, ay első tippem volt, hogy újraraktam az appot.
Arra gonoltam hátha volt valakinek hasonló gondja és megoldotta.
(halkan teszem hozzá, hogy a játékok sem virágboltiak úgyhogy valami szutyok crack sem zavarhat be) -
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Gondolom neked sem lehet már újat mutatni...
Bár, így jobban megnézve csak az a kérdés motoszkál, hogy mi a csecset keres ott az a világoskék gappad darabka? Mert az oké, hogy Tyimpáű teliveri pasztával a szalag mellett, "csakjóleszígy" -alapon, de miért rakott a CPU szélére egy csík gappadot? -
echterion
nagyúr
válasz
Pyttawrx
üzenetére
De ő árat kérdezettm, nem? Akkor ahhoz hogy jön az, hogy a milyen notit vegyek topikból ide vannak irányítva az emberek (az más kérdés, hogy sztem hülyeség, de elférnek itt, mint a beárazós kérdések is)? Az árazós összefoglalóban nem találtam ilyet. Tényleg nem értem, hogy akkor most mi van, úgyhogy valóban elbeszélünk egymás mellett.
-
echterion
nagyúr
válasz
Pyttawrx
üzenetére
1. nem kell egyből az embernek támadni, azért van ott a smiley, másrészt ha oda irányítod, azzal elég dirket módon azt sugallod, hogy nincs itt a helye a témának. Plusz sztem elég rég itt van ahhoz a kolléga a fórumon, hogy tudja, van ilyen topik
2. hülyeség szétszedni a notikat ebben a témában, de ha ennyire szét akarjátok ott szabdalni, lehetne bőven tovább szabdalni az üzleti gépekkel, consumer gépekkel, stb. A gaming gépeket is ugyanazon elvek mentén tudjátok árazni, mint a többit, semmivel sem speciálisabbak, mint az üzleti vagy workstation gépek. -
kreten67
senior tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Több forrásból (fizetős is) beszerzett bios írás után se indul a noti megfelelően (power led van, venti forog , de nincs kép) Caps Lock bios hibát villog.
Simán meglehet, hogy még nem a belevaló biost próbáltam megírni, mert a fizetős és egyéb oldalak tartalmai sem megbízhatóak. A napokban egy Asus FX notiba a 17. bios volt az első amivel képet adott, pedig az előző 16 is a típus és vagy alaplapi kód azonos volt. Nem is értem miért nem adtam fel már a 12.-nél
-
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Hát, ahogy gondolod... 🤔
Nem tudom linkelni a belső Dell-es árainkat, de ha megrendelné pl. a Humanasoft-ban, akkor 54 ezres ajánlatot kapna rá. 😬 Ezért írtam a nevetséges 54 ezres árat a garantáltan eredeti akkura. Ha a kemény 10 ezres ajánlattal állítjuk szembe, akkor kijön ebből 5 akkucsere a gagyiból.
Ami a Notebook-alkatrészek.hu-t illeti; hosszú évek óta tőlük vásárolom az akkukat. Úgy van ahogy mondod: nem túl acélosak az olcsó akkuk náluk, de az ár-érték arányuk miatt elfogadható a minőségük. A másik, hogy egy év garit adnak az akkura, ami szerintem elég korrekt. Egyébként nem webshop, nagy szervizük van az Ungvár utcában. A harmadik érvem, hogy az eredeti Dell akkuk egy kalap szarok, szerintem azoknál nagyon nincsen lejjebb; szinte az összes LiPo akku felfújódik. Ha már azzal kezdi az ügyfél, hogy tönkre ment az touchpad gombja a Latitude-ben, már egyből csomagolja az akkut a kolléga. 😅 Ami a korrekt, hogy ezt garanciális időn belül cseréli a Dell. 👍
Visszatérve a notebookalkatrészesekre; nekem, ha problémám volt, akkor egyből cserélték vagy visszafizették az akku árát. Viszont valóban volt, hogy totál mást küldtek a megrendelt modell helyett, de azt is cserélték és a következő rendelésnél jóvá írták a postaköltséget. -
baro32
aktív tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Teljesen igazad van a gyári mindig is ajánlottabb.
Mindenki maga dönti el hogy mit vásárol.
Speciel én már több mint ~1,5 éve használok utángyártott akku-t az aláírásomban szereplő laptoppal ~11ezer forinttal olcsóbb lett így mint akkor a gyári ami akkor 35ezer-től indult. -
FőDudu
veterán
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Nem. Egyszeruen ez az SSD igy mukodik.
Ha telenyomod a cache-t, akkor meg kell varnod amig a kiirodik a lassabb taroloba.
Es az olyan sebesseggel tortenik, mint egy forgo tanyeros vinyo eseten.Nekem sajnos este elment sleep-be a gep - en hibam, uj windows es nem lett beallitgatva meg - igy reggel amikor folytattam a visszatoltest, meg ugyanott tartott ahol este. Itt 5-10 perc rohadtul nem szamit, 100-200GB amit most masolgatok.
Meg azt is probaltam, hatha a page file - no azt is letiltottam, 32 giga ram legyen eleg.
Semmi valtozas.Varni kell. Ez igy mukodik.
Pont arra nem jo amire nekem kell: sok adatot gyorsan tarolni. Az utobbi nem igaz, mert egy ido utan botranyosan belassul.
Nalam a virtualis gepek es a mentesek fajljai 1-1 nagy meretu fajt tartalmaznak. De szinte mindegyik 100GB folotti meretu. Azokbol masolgatni fel/le nekem napi rutin. Sajnos erre nem jo. A 100MB alatti sebesseg az eleg rossz vicc.
Meg kiprobalom W10 alatt - hatha a W11 csak ront a helyzeten.
(mar a Crucial Storage Exacutive altal javasolt Micron Nvme driver is fent van, nincs valtozas). -
-
FőDudu
veterán
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Kulso 1 teras SSD-rol masolok belsore. (WD SN730 van benne)
A notim egy Razer Blade 15-os.
(eddig a benne levo Sabrentnek meg se kottyant, ha tobbszaz giga virtualis gepet archivaltam vagy vissza masoltam. Ugyanugy tudta 600-800MB/s sebesseggel masolni (kulsotol fuggooen, nem mindegyik meghajtom tud 20GBPs USB-t).(ICY Dock tudja, Orico nem).Na itt vagyok bajban. Vissza masoltam vagy 500GB-ot (birta is kb 1000MBPS sebesseggel), azota a meghajto kb hasznalhatatlan. Barmilyen kis mennyiseget irok (1-2GB), az mar megakasztja. De olyan szinten, hogy a weboldalak toltese megfagy. Megall mondjuk 5 masodpercre.
Tenyleg hasznalhatatlan lett, ez sajnos nem maradhat igy!
-
Medocsabi
addikt
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Én sosem szerettem a fém pasztát,annyival (szerintem) nem jobb,mint amennyire szétcseszi a rezet. Megvettem a korábban említett Xiaomi gépet, első dolgom volt újra pasztázni. Még szűz volt a gép,a gyári fém paszta majd'fél milliméterre bemarta a hűtő felületét, próbáltam fotózni:
Ezt semmivel nem tudtam leszedni,asszony elemes pedikűrös reszelőjével sem(nemröhög
). Majd vennem kell eszközt,és fel kell csiszolni,felpolírozni, mert így ment rá a Noctua paszta. Az i7 8750h miatt jelenleg még jól is jön a kis mélyedés a cpu domború felülete miatt, de ez így akkor is gány meló, csak nincs hozzá eszközöm.
Amugy maga a gép iszonyatosan minőségi érzetű, az egész fém,a ház és a kijelző is, és egy abszolút kezdő is nevetve bármikor szétszedi/összerakja, annyira egyszerű. A kijelzo zsanér pedig valami epic. Én ilyet még nem láttam, egy acél merevítő fut keresztben és hosszában is a gép alján,azon van a zsanér->
Ez a gép olyan masszív,hogy örök élet+1 nap kb. Már fűzöm az ismerősömet, hogy maradjon inkább nálam, 165 mátyásért egy i7 8750h, gtx1060 6gb,32gb ddr4 ram, 2db nvme ssd, és sima hdd hely,ebben a gépben ezzel a hűtéssel ez így parádés. Volt Xiaomi flagship telefonom,utáltam, ehhez is hasonlóan álltam hozzá,de be kell valljam,lenyűgözött. Csak akkor lenne jobb,ha magyar billentyűzet és 144hzes kijelző lenne benne.
-
laposonly11
senior tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Igen a Kryonaut önmagát reklámozza azzal, miszerint ők a legjobbak, pedig több tesztet is néztem a youtubeon, és az derült ki hogy a folyékony fémeik inkább csak a középmezőnyben vannak, a tesztekben legyőzte őket pl. a Deep Cool, én abból vettem EX750 est. Jó cikk a témában [link]
-
-
-
Phix
tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
(Paradox módon egyébként Pocok érvelése is RM narratíváját erősíti, illetve a fenti félreértésre segít rá, hogy itt valamilyen irigységről/féltékenységről van szó, pedig hát messze nem. Nyilván ha ez itt egy pénzdíjas "game benchmark contest" lenne, akkor pontosan szabályozva lenne, hogy ki indulhat, milyen hardverrel, mi számít "gamer notebooknak". A valóság meg az, hogy ez csak egy beszélgetős csoport, úgyhogy vérre menő harcok helyett elég lenne csak annyit mondani, hogy "Hú, azta, jó gyors géped van, Miki, bár szerintem / számomra nem praktikus, de amúgy well done." Aztán meg mindenki posztoljon azt, amit akar, Pocok is jöhet a 4090-nel - van görgőm, és nem félek használni!
) -
echterion
nagyúr
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Hergelt...hm...mert pocok ugye költői stílusban osztotta meg a gondolatait erről. Aha. Maradjunk annyiban, hogy nem igazán értek ezzel egyet, engem pl. nem tudott azzal felhergelni, hogy leírta azt, amit. De akkor menjek én is a modikeresőbe, hogy x vagy y hergel, mert nem tetszik, amit csinál vagy a véleménye és ahogy leírja? Nem értem, ez mire volt jó, hiába emeled ki a szövegből...nem csinált semmit, csak leírta, hogy az egy laptop. Akár tetszik valakinek, akár nem, az attól még egy laptop, nem attól lesz egy laptop laptop, hogy az öledbe tudod tenni.
Speedy007: de nem is az a lényeg itt, hogy mi az olcsóbb vagy sem vagy kinek van igaza vagy sem (saját szemszögéből mindenkinek igaza van, mert mindenki a saját valóságát éli), hanem az, hogy kipakolnak innen valakit, mert megvédi magát, mikor beleállnak a projektjébe. Komolyan, olyan óvoa lett a világ, hogy hihetetlen, ha valakinek valaki nem tetszik, akkor rögtön intézkedni kell, mert jajj megsérül a lelke.

-
echterion
nagyúr
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Én úgy látom, mindig onnan indul el a téma, hogy valaki beleáll az éppen aktuális projektjébe. És az nem kellene. Az is laptop, akár tetszik valakinek, akár nem. Mókolt, hekkelt, tapasztalat, pont olyan, amiről egy ilyen fórumnak szólnia kell, mert szerintem nem arról kell ennek szólnia, hogy vesz valaki egy csilivili egybebgazottkétévmúlvaehulladéknakvaló masinát és kiposztolja azokat a számokat, amit mindenki ismer már a tesztekből, aki betéved ebbe a fórumba. Látjuk, hogyan születik meg az ötlet, a nehézségeket és az ereményeket. Akinek ez nem tetszik, használja a görgőt vagy menjen teszteket olvasni, mert ha az ő hibridjei nincsenek, akkor javarészt csak ez marad a fórumban. Meg némi kijelzőfetisizmus.
-
gurus
aktív tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Jó a meglátásod, de.. Ő egy színfolt itt.vissza a jővöbe karakter.lehet néha sok ,néha jó olvasni az örültségét.én is vitatkoztam néha vele de mint anno gago ő is érdekes tag.persze egyetértek veled.attól még ez a fórum messze a a második legolvasottabb.unalmas beírásokat fene se olvasná
-
-
FőDudu
veterán
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Tartalmat fogyasztani jo?
Vagy ott mar beindul a ventis es nem nema?Macbook Air M2 vs Zenbook a kerdes egy ismerosnel. En latatlanba az elobbit mondom, az nem tud hangoskodni es a hangszoroja is jo. Az Oled annyira nem hatja meg, szoval ilyen szempontbol valoszinuleg az almas a jo valasztas. (arban persze dragabb)
-
cs.zs.
veterán
válasz
Pyttawrx
üzenetére
1-2 hónapja cuppantam rá először, akkor mysoft.hu-n még kapható volt 280-ért, máshol 300-310, de érdekes módon mysoft kínálatából eltűnt.
Most foramax.hu-n a legolcsóbb, 300.000 Ft, de ők Szombathelyen vannak, soknapos átfutása lett volna a beszámítósdinak, ezért vettem digiprime-ban 310-ért (minusz a régi beszámítása)
https://asuspromo.hu/ASUS_Upgrade_Program
(újra itt a link azoknak, akik csak most lépnek ide) -
SlayerSub
tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Mivel jó ideje nézem a gépeket, valóban én is megfigyeltem egy drágulási hullámot a piacon. Szerintem ez egybesett azzal amikor kilőtt az euro. Most hiába kezdett normalizódni, az árak nem tendálnak visszafele. Persze lehet, hogy csak előmelegítették a pályát a blackfriday akciókra... legyen miből levonni.
Mindenestre amit én vettem azon mindenképpen spróltam valamelyest.
Sztem az elmúlt 1 évben nem volt olcsobb a gép.
525ért tudtam behuzni, legjobb akciók 550ért voltak.
[link] -
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Nem tudom. Volt egy féle folyékony fémmel való "vasalás" amit egymás követően sokszor használtunk KH-nál és egyszer a mester megmutatta a dolgot és azt a félét abbahagytuk. A vöröses rézfelület azon pontján ahol érintkezett szürkés lett, beitta az anyag. Kicsit keresgéltem most, de nem találom azt a cpu hűtőt, lehet ott van valamelyik laposomban, mindegy majd máskor lefotózom. Ezek után kezdtem tartalék hűtőket vásárolni mintha egy egész életre rendezkednék be.
Szóval árulnak most már igen sokfélét nagy hatásfokkal, kitudja hosszabb távon mit művelhetnek. Azért valami jobb félét én is ki fogok próbálni, csak most igen kiköltekeztem. -
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Mindegy inkább megvárom, addig meg adok nekik időt finomítani.....Istenre bízom. A sok negatív kritika is kezd elbizonytalanítani. Küzdjön meg értem az MS én innentől a kisujjamat sem mozdítom.
Valójában 1 db hibát szeretnék csak vele megjavítani, ha utána többet kaphatok akkor napoljunk.Más:
Most nem kockáztatok új ramok csöngettek az ajtómon.
Főleg a Microsoft Flight Simulator miatt kellettek. Nem semmi hogy megugrott a sebességem amióta átköltöztem erre a laptopra. Látom már ez a cpu téma is nagyon fontos.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Pyttawrx
üzenetére
korábbi tapasztalatok alapján nagyjából felesleges full hangerőn járatni a ventiket, mert nem azoknak a légszállítása lesz a szűk keresztmetszet, hanem a nyílás, amint be tud lépni a levegő a laptop belsejébe.
ezt nyilván ki kellene tesztelni egy fordulatszámszabályozóra kötve rendesen, de engem meglepne, ha egy kb 50%-os viszonylag halk üzem és egy 100%-os orkán között komoly különbség lenne, hacsak nincs kivágva a laptop alja. inkább statikus nyomás kellene ide, mint légszállítás, hogy be tudja tolni a levegőt, amit mozgat. -
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Én meg arra hogy ez a nagy batár hűtőpad (nekem is van csak nem használom jelenleg.) mennyire teszi mobilissá a dolgokat. Na most ha ez kell a normális használathoz lehelyezve egy pontba + külső monitor elé....és lesz beállítva asztalinak. Még mindig nem tettem túl magam azon ahogy páran nekem jöttek a kijelző miatt. Nyilván ez nem fog belemenni a háti táskába úgy mint a táp, egér. Megy a autó csomagtartójába utazásnál, hiszen azért is laptop nem pedig asztali, vagy a gamer lapos marad mindig otthon mint egy asztali.
-
-
-
-
Ubul86
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
igen, azt elhiszem, hogy jobb, sajnos nálam a Nitro-nál igazából nem osztott, nem szorzott, hogy melyiket kenem. Talán majd ha a Legion-t kezdem el vele, de itt meg mondták, hogy jobb lenne Killhates-re bízni, mert gap pad cserés lehet a nem egyforma magasságok miatt :| mezei user vagyok, aki 2-3 havonta szétszed egy gépet takarítani meg pasztázni, nem vagyok felkészülve ilyen esetekre

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Nem érdekük a tartós cikk előállítása, csak akkor miért ad a laptopjához kiterjesztett 3 év teljes körű garanciát. Nem 2+1, nem szavatosság. Teljes körű garancia. Az pedig azt jelenti, hogy 3 évig mindent megcsinálnak rajta. Ahogyan tették ezt velem is rögtön azonnal küldték a vadi új gépet névre szólóan, a globális hiánycikk közepén.
Erre vannak nálam jóval okosabbak akik ezt biztos tudják.
Villanykörte effektus 3 év teljes körű garanciákkal. Külföldön ugyan ez 1 év. Megnéztem a külföldi fórumok, és a userek által belinkelt gépeket, 1500 dollár és oda van írva one year limited warrantly. WTF?!
Szerk: Bocs valahol 2 év
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

gondolta a költő hogy majd az alsó burkolatra átviszi a hőt és a hűtő pad meg csodát csinál hűtőborda nélkül.

ha esetleg fázna a wifi kártya...

Muerte