- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FőDudu #109514 üzenetére
Amiket talált a gugli erre kifejezésre, azokat kipróbáltam, nem oldotta meg a gondot... csináltam egy azonos verzióra frissítést, ugyan úgy megvan a hiba, kipróbáltam a 24h2-őre frissítést is, azon úgy láttam már nem produkálja a hibát, ám az easy anti cheatnek fejfájást okozott, totál hazavágta, így azt az 1 játékot este újra le kellett töltenem... kellemes volt 30megabites telekomos vdsl-el a 82gigás játékot újra lehúzni...
-
válasz
FőDudu #109518 üzenetére
De a boot media már 2 éves, a hdd-n van tárolva a boot rendszer, nem a gépről bootol :)
így bármilyen gépre csatlakoztatva tudok mentést csinálni ha a kell :)
A hiba lényegesen később kezdett jelentkezni, mint amennyi idős a boot media rendszer a hdd-n... ezt a hdd-t még az asus tuf gaming gépemmel csináltam 2 éve... azóta nem lett babrálva a boot rendszere a hdd-nekNem dísznek írtam, hogy 2 független rendszer, mégis ugyan a hiba 1hardveren, a de többin nem... ezért is zártam ki az OS hibát, mert:
Rog Ally win11 23h2 nincs ilyen hiba
Lenovo yoga s1 win11 23h2 nincs ilyen hibaToshiba c55 win11 23h2 nincs ilyen hiba
Hp victus 16 23h2 és win10pe nem megy a tálca kattintás csak ctrl-alt-del vagy win+l gomb kombináció lenyomása után -
-
-
válasz
RM007 #109508 üzenetére
Amúgy mint írtam, Win+L azaz zárolás aktiválásás majd belépés után megszűnik a hiba mind a rendes windows, mind a PE win alatt
Amúgy nem BIOS... az F.20al is produkálódik a hiba...
Ja, és csökkentett módban is... átnyálazom a feladatütemezőt meg az eseménynaplót,hátha tartalmaz valamit, ezeket még nem néztem meg...
Amúgy a görgős egereim középső klikkjei is megszűntek... 4 ilyen egeret próbáltam, más-más márka, egyikkel se működik a középső klikk, driver cserével sem! -
-
-
Jó reggelt :) Olyan technikai kérdéssel fordulnék ide, amire sok ideje nem találok megoldást. Adott egy Hp Victus 16 laptop, gyári win11el... a hibajelenség a következő:
Betölt a rendszer, a tálca nem érzékeli kattintásokat addig, míg a Win+L vagy ctrl-alt-del-t meg nem nyomom, utána gyönyőrűen működik a kattintás, viszont ugyan ez a hiba tapasztalható a Macrium Win10Pe rendszere alatt is, így kizártam az OS bugot, lehet ennek köze egy bios frissítéshez?
Az OS bugot más okból is kizárnám, van 2 saját gépem még amin win11 fut azon nem produkál hibát, 1 javítás alatt lévő, amin szintén win11 van, azok nem produkálják a hibát...
Arra gondoltam, hogy vissza kéne tennem egyel régebbi bios-t, hogy azzal mit produkál... -
-
válasz
Bluesummers #107947 üzenetére
Ebben legalább 2 m.2 ssd foglalat van,a nyomoronc hp még a második m.2 slot-ot is kispórolta
egy fél millás gépből, holott bőven elfért volna benne...
A victus akkuja siralmas... 3 kisütés/töltés(100ról 5ig/fullra töltés) ciklus után 10%-ot vesztett az akku a kapacitásából...
-
válasz
Bluesummers #107938 üzenetére
Erről az 1tb ssd-ről is lassan leszokhatnának a gyártók, játékra tervezett gépnél már lassan semmit sem fog érni
-
-
Napost... nem tudom volt-e téma, ha igen, akkor bocs, 1400hsz-t nincs kedvem visszaolvasni... Aki HP Gaming kategóriás laptopot tervez venni,az ne vegyen, itthon egy márkaszerviz sem foglalkozik gaming laptop szervizeléssel! A hibás termékeket szlovákiába küldik ki, ugyanis a hp üfsz elmondása szerint, a hp nagyrészben kivontult magyarországról,már csak home officeban lévő emberek vannak...
Többek között arra sem tudott érdemleges választ adni az üfsz, hogy miért nincs leírva a készülék dokumentumaiban az, hogy a belső tisztítást kizárólag márkaszerviz végezheti...
Tehát amolyan most vak vezet világtalant... -
Sziasztok, egy kis szakmai kérdés... Adott egy Victus by HP gaming laptop, a kezelőszoftver HP Omen... létezik, hogy ennek a szoftvernek valamelyik szolgáltatása hibás? 1Gbites vodás netem van, és kábelen max.5-600Mbittel jön a net, csökkentett módban megvan a gigabit sebesség, ám normál üzemben ha ezeket a szolgáltatásokat leállítom:
Bocsánat a telefonos fotóért
Akkor megjavul és megint működik a gigabites letöltés, ha újraindítom a gépet, ezen szolgáltatások elindulnak és megint csak 500Mbit körüli lesz a letöltési sebesség...
Valaki találkozott már hasonló hibával? -
-
-
-
válasz
MzperX07 #100487 üzenetére
Más az áfakulcs romániában mint magyarországon, ezt nagyon sokan elfelejtik mikor külföldi árakkal dobálóznak. Romániában csak 19%, itthon ugyebár 27%, plusz más lehet a haszonkulcs mértéke is...
-
-
-
-
válasz
peet05 #100318 üzenetére
DDU-s gyalu/reinstall volt már.... Ryzen 5 7640HS van a gépben....
Az nem okozhat ilyen hibát, ha mondjuk túl kevés a Virtuális memória? Most fiz 8-16GB-ra van nekem álltva az SSD élettartam miatt, amúgy 32GB van benne.Amúgy csak 1 fájl okoz ilyet, nem mind...
okt.19-én volt első, aztán nov.5,nov.9 2szer, meg ma.
Ha ram hiba lenne, akkor minden nap csinálná szerintem meg nem csak ugyan azt a fájlnevet írná ki. -
Sziasztok, olyan problémával szembesültem, amire nincs már ötletem.
Adott gép:
Hp Victus 16 rtx4050, a hiba,random játékonál random BSOD-zik a winfos 11 az nvlddmkm.sys miatt PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hibával. Ezt október 19 után kezdte el csinálni, de ennél régebbi drivert is próbáltam ma, és azzal is ugyan ezt a BSOD-t generálja. Most annyit tudtam tenni, hogy írtam az Nvidia supportnak, mellékelve a BSOD minidump fájlokat, kíváncsi leszek, mit írnak majd. -
-
Amit a legjobban utálok,az az újra belakás egy gépnél...
-
-
-
válasz
KillHates #98244 üzenetére
Köszönöm... és nagyon jól látod a helyzeted, szó szerint legalább 2 éve nem volt takarítva, pont lejárt a jótállása gépnek... kb.4mm vastagon volt porcica a radiátor 80%án...namármost ezek a gamer gépek nem az a kategória ami ezt a mértékű eltkoszolódást nagyon jól tudják tolerálni. Mint ahogy írtam, az utolsó kenet...a paszta kb. Pattogott lefele, fogpiszkálóval kapartam le a "rásült" pasztát.
-
Tuf Gaming utódja úton... HP Victus 16 fogja váltani
-
válasz
FőDudu #98231 üzenetére
Én voltam az a valaki, aki nem szúrta el a pasztázást
Tele volt fél éves porral meg szösszel a radiátor. A pasztázás csak utolsó kenet volt neki.Nem mondom magam szakembernek, de kőzel 100 laptopot meg PC-t már kitakarítottam meg pasztáztam úja
Az az nvidia gpu 95fok felett már sül, úgyhogy e hőmérséklet felett már frasztikusan csökken az élettartama.
Könnyen elképzelhető az is, aznap volt az utolsó lehellete a gpu-nak.
Nagxon trehányan bánt a gépével. -
válasz
Attillus #98227 üzenetére
Kolégám régi tufja is kinyiffant, bár mint utólag kiderült, a koszos hűtőrendszer miatt 90-100fokon ment a gép játék közben és a 1660as nem bírta. Takarítás pasztázás után élt még 2 percet aztán örökre off.
Amennyiért javítható lenne,annyiból használtan veszel másikat. -
válasz
KillHates #98225 üzenetére
Én elsősorban nem a telekom specifikái(specikiàciói) alapján szemlélődtem,hanem a gyártó honlapján közölt infók alapjàn...
Amúgy az elsődleges voksom nekem is a hp-ra esett, életemben 2 ősrégi HP-m volt, mind2 nagyon jól bírta korához képest.
Az az 60ezres felár megéri a dupla tárhelyet meg a dupla ramot...
A lenovoba ugye csak 16g ram meg 512g ssd van, a hp-ban meg 32g ram és 1t ssd. -
-
Sziasztok!
Tervezem, hogy lecserélem az Asus tuf gaming a15 2021 fa506ic-m.
2 modellt néztem ki:
Lenovo Loq
Hp Victus 16
Melyiket lenne érdemesebb megvennem szerintetek?
Én személy szerint a HP-val szemezek. -
válasz
echterion #83837 üzenetére
Pont az előbb írtam, 2060 +20-32%al erősebb...
Személyes véleményem...
Az előző laptopomhoz képest a mostanin játszani nagyon megváltásRX Vega 10 volt a régiben, mostaniban RTX3050
... Division2 a régin Low 1280x720-ban 15-25,30fps, mostanin High-on 1920x1080-ban 70-90fps,Ultrán 50-60fps
Cyberpunk2077 a régin 15-20fps(Nomád sztorit azon vittem végig), a mostanin Mediumban 1920x1080-ban 50-60fps... -
válasz
Ubul86 #83829 üzenetére
Mobile GTX1650 vs Mobile RTX3050
RTX3050 jobb +30-40%
Mobile GTX1660Ti vs Mobile RTX3050
GTX1660ti jobb +11-16%
Mobile RTX2060 vs Mobile RTX3050
RtX2060 jobb +20-32%
Elvileg... -
-
-
válasz
racskobalazs #76315 üzenetére
Szia.Milyen SSD van most benne?
-
-
válasz
echterion #75777 üzenetére
Én egy ilyen gépet nem mernék használtan megvenni… ki tudja mennyire volt széthajtva… A fiatal kolégám olyannyira nem gondoskodott a gamer laptopjáról semmilyen szinten, hogy valószínű megsütötte a gpu-t/cpu-t… mert pasztázás után még 2 percig ment és örökre elaludt… sokáig 96Cfokon járatta a 1660Ti-t…
-
-
válasz
KilgoreTrout #75767 üzenetére
nagyon karcsú a listád… hol vannak a belépő szintű gamer gépek? ez lista inkább arra mutat rá, hogy neked mely gépek lennének megfelelőek…melleseg az árakat honnan szeded? magyar vagy külföldi webshopos árak?
A Zephyrus G14 árukeresőn 1webshopban 450ezer, a listádban 365ezer…A Lenovo Legion 5(Legion 15IMH05H) nálad 270ezer,de más webshopos boltokban ahol még elvileg forgamazzák nincs fél milla alatt…. szóval van azért még mit csiszolni azon a listán
hiányzik mondjuk a 2021/2022-es asus rog és tuf, acer-nek is van pl. nagyon ütös gépe(szerintem a régi predator laptop megállja még a mai napig a helyét a 2 dGPU-javal), alienware stb… ha már belekezdtél, ne végezz fél munkát
-
-
válasz
#12694016 #75754 üzenetére
ha azt veszem alapul, az alaplapi ram csere olcsó maszekban… Én amúgy nem vagyok híve az ilyen alaplapra forrasztott ramoknak. Nyilván 1 hibalehetőséget kizárna, de okoz egy másikat. Amit kizár, az kontakthiba a modul és a foglalat között, amit meg okoz, ha az onboard ram befuccsol, akkor kuka lehet az alaplap… persze jótállási időn túl.
-
válasz
MaxxDamage #75724 üzenetére
Én ilyet vettem [link] 32GB-os kitben… eddig jól szuperál
Amúgy szerintem lassan kéne egy topik összefoglaó…
ajánlott ramok, ssd-k, gépek, stb…. -
Sikerült a Delock hűtőbordát beapplikálni a gépbe… szerintem korábban valamit nagyon elnéztem
-
válasz
MaxxDamage #75706 üzenetére
Az szép, nem spóroltak a hűtésen
-
-
-
válasz
MaxxDamage #75687 üzenetére
van ajánlat ami be is fér a FA506IC szűk belsejébe?
Elkezdtem átmásolni pár gigányi adatot a gyári ssd-ről, pár másodperc múlva 83Cfok-ot jelzett a Samsung SSD kezelő
De ha egy 1-2mm vastag réz lap elég rá termal paddal, azt tudok rátenni.
-
Szebb napot! Technikai kérdés. Samsung 970 Evo Plus-ra javasolt alkalmazni hűtőbordát?
Rendeltem egy DeLock hűtőbordát rá, de nem fér el a Tuf A15-ben a borda
-
-
válasz
MaxxDamage #75614 üzenetére
ha olyan lesz mint a film, akkor nem érdemes rá várni
-
Upgrade cucc megrendelve
G.Skill RipJaws 32GB(2x16GB) DDR4-3200 kit
Samsung 970 Evo Plus 1TBSajnos amit eredetileg akartam rendelni, az 1 nap alatt drasztikusan drágult
-
-
válasz
Evil Snowman #75258 üzenetére
Nekem 470ezrem fog fájni összesen(jelenleg havi 21ezer a telekom részlete) a gép 3év jótállással, nekem egyelőre az többet jelent, hogy legyen rajta jótállás, max nem hajtom ki 100%-san!
-
válasz
Evil Snowman #75258 üzenetére
Nekem a Tuf A15(R7-4800H+rtx3050) 100%-os(cpu min.100%,cpu max.100%) turbó módban max órajellel is képes lenne 90-100Cfok között dolgozni, csináltam vele egy rövidke tesztet és akkor eldöntöttem, hogy f.sz.m a turbó 4,2GHz-es frekibe, bekorlátoztam 98%-ra a max használatot és 70% lett a minimum, azóta max 80Cfokot produkál a egyes játékokban.
-
-
A múlt héten eljutott odáig a fiatal kolégám, hogy újrapaztáztassa a gépét. 3éves Asus Tuf fx505(R7-3750H+1660Ti) gyári pasztázás így nézett mikor levettem a hűtőt:
Szemmel láthatóan, a paszta már nem igen fedhette rendesen a CPU és GPU hűtendő felületét. A paszta szinte kő kemény volt a CPU-n,GPU-n és a hűtőn, ezért a nagyját műanyag eszközzel szedtem le. A pasztázást megelőzően pár hónapig játékok közben 100Cfokhoz közel üzemelt, olyan 90-96Cfokon állítólag(ami hát nagyon egészséges). A 1660Ti kb.95Cfokon(Nvidia oldala szerint) környékén már sül, bár a CPU hivatalos adat szerint 105Cfokon maxolja a gyártó.
Pasztázás után kb. még 2percet tudott működni, míg az alaplap be nem adta a kulcsot. 2perc után kikapcsolt gép…örökre… A CPU és GPU tápkör zárlatos lettés utólag kiderült, hogy a gyári SSD is
A dual mosfeteket leszedtem, a mosfetek nem száltak szel, de a zárlat ugyan úgy megmaradt.
Így a kolégának vennie kellett mási gépet. Gazdaságilag nem lett volna értelme javítani(kínából “200e Ft+egyéb költségek” értékben lehetett volna új alaplapot venni bele). Egyedül ami biztosan túlélte, az a 2TB-os HDD, ez működött külső usb-sata adapterben, az SSD nem.
Mondtam neki, hogy az új gépre jobban vigyázzon és jobban figyelje a hőgokokat is, mert az új gép(szintén Asus Tuf, F15, 11.gen intel+rtx3050) GPU-ja már 93Cfokon hajlamos sülni!
-
-
válasz
Evil Snowman #74871 üzenetére
Szia.Például ez? [link]
-
-
-
-
-
Reggelt! A “Mediatek MT7921 AX Wifi6” helyett tud valaki ajánlani egy normális m.2(NGFF)-es wifi modult? Ezzel a wifivel az a bajom, hogy egyes játékoknál eléggé váltakozik a ping és nagy a csomagvesztés is(20% fölött!).
Hiába csere-beréltem a meghajtóprogramokat, a jelenség ugyan úgy megvan, viszont egy Philips TV-ből kioperált mezei N-es wifi-vel USB-n meg nincs ez a hibajelenség.
-
válasz
DonDragonka #74564 üzenetére
Hát igen, az első machintos… gyűjtői darab
-
-
válasz
DonDragonka #74553 üzenetére
PM… Gondolod te
-
válasz
Ubul86 #74549 üzenetére
Szia. Akkor nézz fel a telekom webshopba, hogy egy mezei irodai konfigos mennyibe kerül újonnan(megsugom, van ami 300ezer!) amiben csak egy intel uhd igp van 8gb rammal meg egy low poweres cpu. Én tavaly előtt vettem egy Huawei Matebookot, 296ezer volt újonnan, tavaly karácsonyra meg egy 2021es tuf a15-öt ami 465ezer volt, és hát hardverfelépítésben van némi difi azért a kb.+-50-60%-os plusz àrért.
Valahol azt olvastam, hogy ajnos a home office, a chip hiány és az energia meg olaj emelkedés ezt hozta magával. Bár nem tudom mennyi igazás volt benne amit írtak.
-
-
válasz
echterion #74522 üzenetére
Gondoltam, adjából kalkulálható lesz, hogy egy még jótállásos gép kb. mennyit ér…
Néztem én is pár teszt videót a 2080S és 3060 közti difiről… az hogy meleg, az szubjektív…. van aki szerint a 70-80/85fok nagyon meleg játék közben, van aki szerint meg az optimális.
Én most kíváncsiságból átállítottam a Tuf A15-ön a Turbo energiasémát úgy, hogy a cpu min. és max. 99%(4.1Ghz!)… így a GPU2(rtx3050-4gb) 70fok, a cpu(r7-4800h) 80fok.
-
válasz
echterion #74511 üzenetére
Mennyit érhet most a piacon? Ezt te kérdezted: Ez a gép 1 éve piaci áron 800k-1.3M Ft között mozgott kb. Ha kicsit ráguglizol.
Véleményem szerint egy ilyen árkategóriájú gép rossz nem lehet. Az meg hogy a Notebookcheck milyen tesztet hoz le, nem szubjektív, nekik valamiért nem tetszett, de neked ettől mèg bejöhet.Én mikor megvettem a TuF A15(2021)-öm, én is néztem videókat meg olvastam teszteket és számomra teljesen pozitív élményt nyújt a laptop, a néhány negatív teszt és videó ellenére is.
-
válasz
st3v3np3t3r #73740 üzenetére
Kipróbáltam melóhelyen is, poén, egy ősroncs Dlink dir-300-as wifi van itt meg Diginet, azzal 35-45ms között ingázik 47ms a plafon ping a Division2ben, ezek szerint a Telekomos routerrel(F@st 5670) és/vagy a hálózattal lehet valami
-
-
válasz
st3v3np3t3r #73740 üzenetére
Nekem ezt produkálja Div2-ben, 3féle verziót próbáltam, mindegyikkel [link] Telekomos ONT-vel 5GHz-en… Mindjárt kipróbálom 2.4-en mit produkál.
-
-
válasz
Whysperer #73718 üzenetére
Ezt én is megfigyeltem, Mediatek WiFi modullal ami laptopomban van, nagyon durván ugrál a pingem hasonlóan mint neked, ez mondjuk főleg Division2ben érezhető, hogy 40 és 200ms között vergődik. Még nem jutottam el odáig, hogy kiderítsem, ez most driver hiba lehet-e vagy a wifi modul ilyen szar?! Rendes speedtesteken meg jó.
-
válasz
Gawamatsu #73685 üzenetére
Én ismerek olyan sztorit régebbről(kb.10-12éve) nagyon jó ismerősöm révén, hogy szándékosan úgy intéztek mindent a TMX-nél, hogy a jótállás megszűnjön
Az okot azóta sem sikerült kideríteni, hogy miért.
De amúgy itt PH-n is nagyon sok a negatív tapasztalat a TMX-el kapcsolatban.
-
-
Sziasztok. Ugye szó volt a Matebook D15 R7-em kapcsán a játékok kompromisszumokkal való futtathatóságáról. Új játék adatot hoztam. Egy ismerősöm révén akalmam nyílt a Cyberpunk 2077-et kipróbálni. 1280x720-as felbontáson full alap grafikán 15-25fps,így az elején. Eddig vállalható.
-
-
-
-
-
-
Reggelt.Legyen szíves valaki,homályosítaon fel az MSI Afterburnerrel kapcsolatban,sajnos infót nem találtam rólaA memória használatnál 2 értéket ír,a bal oldali kisebb,a jobb oldali nagyobb. Melyik milyen érték?
Játék közben az egyik 3700-4200MB,a másik 5000-7000MB között szokott jelezni. -
-
-
-
-
válasz
Greentea #54305 üzenetére
csapágyas - idézőjelben... Ezek a ventik bronzbetétesek. Csapágygolyós kivitelben még nem láttam laptop ventit, pedig jópár megfordult a kezem alatt
De inkább csak a szikon zsír fogyott el belőle. Többnyire a ventillátort ki lehet venni,újra lehet zsírozni(spec zsírral),vagy olajozni(műszerolajjal) és megint jó egy darabig.
-
-
Estét. Megosztanék pár játék adatot a Huawei Matebook D15 R7-ről:
Legfrissebb AMD Adrenalin van fent.
Hitman 2016 1280x720,low,20fps
Watch_Dogs 1920x1080,medium,30fps(nagyobb csatáknál lehet majd fps drop)
GTAV 1600x900,low,DX10.1,30fps
The Witcher 1920x1080,max,40fps
Stalker SoC 1920x1080,max,60fps
DiabloIII 1920x1080,max,40fps
Hellgate London DX10 1920x1080,max,100fps
Metro 2033 1280x720,DX10,normal,80fps(DX11-en 25fps)Engem meglepett nagyon, hogy milyen sok játék elfut játszató állapotban
-
válasz
MaxxDamage #54218 üzenetére
Végülis...
Én friss verzióhoz az MCT appot használom. Bár az új gépemhez nem kell, arra még a 2004-es build sem elérhető kompatibilitási gondok miatt
MS nem bír az AMD-s dolgokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Call of Duty: Warzone
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Lenovo IdeaPad 5 15-ABA7 AMD Ryzen 5, 15,7 FULLHD IPS, 8GB DDR4,Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Eladó új bontatlan eredeti Dell Latitude 5320 - 7320 - 7420 - 7520 akku battery - 1PP63
- Eladó új, eredeti Dell töltők USB-C - LA65NM190 - 20 V - 65W - 3.25A
- HARDVERAPRÓ LEGERŐSEBB LAPTOPJA Új 0km es Garanciás asus rog strix scar 17,3 rtx 4080 ryzen 9 7945hx
- Dell Latitude 3300 - 1 Év Garancia
- Acer Aspire E15 - 1 Év Garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest