Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
cs.zs.
üzenetére
Szerintem a G14 az tavalyi modell - 401-ben a 01 a 2021-et jeloli (ha jol tudom), az osszes idei mar 402 vegu. Meglatjuk, az ujak 03 veguek lesznek-e.....
A Flow az rendben van, nem 2 evvel ezelotti technika. (Ryzen 6xxx, PCIE4, stb).
Mondjuk az IPS led 120Hz az nagyon nem OLED - te nagyon jol tudod a kulonbseget.Sulyban hasonlo - mondjuk a Flow-rol azt olvastam, hogy az athajthatosag miatt csokkentettek a hatso labak meretet (ne tartsa el a kijelzot), igy asztalra rakva nincs eleg magasan az alja es fulladozik a hutese. Orvosolhato a szokasos kupak vagy egyeb megoldasokkal.
90Hz OLED az alap jatekokra jo lehet.
Nehez tanacsot adni, mindegyik joval dragabb a Vivobooknal...
-
FőDudu
veterán
válasz
cs.zs.
üzenetére
800 Euro korul latom. Amazon.de oldalon par hasonlo meg olcsobb.
Rog Flow a 3050 kartyaval millios aru cuccc.
G14 sincs 6-700e Ft alatt dedikalt kartyaval. Ez a fele.Tegnapit (G14) mar elvittek - az 3060+5900HX volt kb felaron (1010 Euro).
A 3050 szerintem pont nem eleg semmire ami mostanaban jon ki, viszont nagyon megdragitja a gepeket.2 Kilo alatt sok gep van - LG Gram 17" a 20 oras akkuidovel befer 1,3 KG-ba.
Sok Samsung Galaxy Book meg hasonlo is.
[link]Lenovo Yoga Carbon 1 kilo alatt van, 5800u, meg meg raknak melle MX450-et is (minek?) es 1200 Euro korul van az Oled verzioja...
Valasztek az van - nehez megtalalni a megfelelot.
-
-
-
-
memorix
senior tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Én ilyeneket használok:
2) Baseus adapter / Hub 6 az 1-ben USB-C - 3x USB 3.0 / HDMI / PD / SD/microSD, szürke
3) I-TEC USB-C 4K DUAL HDMI Adapter
1) Esetében simán 2db 4K monitort meghajt. Még telefont is lehet közbe tölteni vagy ide rakni a laptop töltőt.
2) Esetében az egyik HDMI a laptophoz van kapcsolva a másik a Type-c HUB -n keresztül a HDMI-hez. Igy is simán 2db 4K monitor-t megtudok hajtani.
3) Esetében a laptop Type-C portjába van dugva az adapter és simán 2db 4K ASUS VG289Q monitort le tudd kezelni.
A legtöbb kiegészítőt az Amazon.de is lehet kedvezményesen rendelni. Mindig célszerű körülnézni hol olcsóbb.
-
-
-
FőDudu
veterán
válasz
cs.zs.
üzenetére
Szep ara van, de valahogy meg lesz ra a penz

Inkabb attol felek, hogy valamit elszurtak es:
- nem lesz nema ahogyan a mostani. Epp felhuztam egy friss W11-et, gorgetesnel coil whine van.... Ha raeresztem a TS-t, akkor megszunik. De olyan szintu a coil whine, hogy a start-search kozotti 1 centis reszen egerrel huzgalva hangot ad. W10 alatt nem talalkoztam ilyennel. Nema gep atka.
- nem birja a 12900h sokaig akkurol. Szeretem, hogy nem kell toltot hurcolasznom.
12700h procis gepek is nevetseges akuidot tudnak a hasonlo 68xx sorozatu AMD verziokhoz kepest.
- van valami tervezesi hibaja (vagy a 3070ti erosen kiherelt)Most epp kinezoben van egy 3 honapos project (a meglevo munkam mellett) amibol sok ilyen kijon. Szoval bizakodo vagyok.
-
FőDudu
veterán
válasz
cs.zs.
üzenetére
Jobban megnezve a CS:GO chartot, a max 316fps, 156 az atlag, minimum 8 (gondolom a menuben, vagy desktopra valtas eseteen, mert utolag alanlotta fel a Cortex az FPS chart menteset).
A fura az, hogy a proci vegig 2,3 GHz-en ketyegett, azaz alapon nyomott ennyit.
Pedig ha jol tudo a CS az procit ker inkabb.Na majd ma nyomok mellette rendes merest....
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
cs.zs.
üzenetére
+1 a Intel Driver & Support Assistant-nak, nálam minden gépen fenn van, indul a rendszerrel.
-
FőDudu
veterán
válasz
cs.zs.
üzenetére
Es lehetoleg az eger vevoje se logjon ki, mert akko nem lehet becipzarozni a Secondskin-t.
Razer jol csinalta, BT/USB az egerem. Ha eleg a Bt, akkor azon megy, ha kell a tokeletes sebesseg, akkor tud USB vevot is elovarazsolni a hasabol....
Mondjuk egy ilyen mini usb vevo csak egy szep Razerbol log ki, egy ronda Lenovo L5/L7 szeriabol fel se tunne, azon olyan osszevissza minden gyarilag....
Mi lenne ha ezek alkalmaznanak egy olyan tervezot, mint mondjuk Jony Ive... ( csak a szepseg ne menjen a hasznalhatosag karara ahogy almanal is mindent alarendeltek a kinezetnek, szar is volt...)
-
FőDudu
veterán
válasz
cs.zs.
üzenetére
Ne legyen ott, de ha kell akkor legyen elerheto. Ezert lenne jobb egy picike kulso eszkoz amit mellekelnek.

Egy TB4 dokkolo lenne a megoldas mindenre. AMD eseten majd esetleg az USB4 lesz hasonloan jo. remelem lesz rajtuk.
Egy sima USB-C dokkolo kivaltja a kabelek 99 szazalekat.
1 kabelt egyszerubb dugdosni mint tobbet.Nem vagyunk egyformak - nekem jol jon a sok port neha napjan - de legtobbszor az 1 kabeles TB dokkolo van radugva. Bal oldalon (usb-C portra). Jobb oldalon max mentes idejere megy ra a Tb kepes SSD - mert az meg mindig gyorsabb mint a sima Usb-C. Azaz napi dolgokra eleg az USb-C portra dugott Tb dokkolo - megy rola minden ami kell (kulso monitor, hangcucc, halozat, tolt, kulso mento vinyo). Hatra peldaul azert sem dugnek semmit, mert akkor megtorik a kabel ha hatra tolom - az asztalom melysege korlatozott. Jobb ha oldalrol jon az az 1 kabel - raadasul a TB kabel nem igazan hajlithato kis ivben, jobb igy balrol. Szerencsere van vagy 50-60cm, igy a doboz elfer mashol, nem kell a gep kozvetlen kozeleben lennie ahogy sok rovid kanocos Usb-C megoldasnal lathato.
-
FőDudu
veterán
válasz
cs.zs.
üzenetére
Nalam nem ez van (33 vegu frisites). Cegnel is felment minden gepre gond nelkul. (50+ gep, mind W10 Pro)
(kulon app van ami mindent is frissit - BIOS-tol kezdve az osszes driveren at az Edge/Chrome/egyeb app - majd egy masik le is ellenorzi, hogy minden telepitett app CVE mentes-e - csak ezek utan tud dolgozni a felhasznalo).
Ahogy asok melyebbre, ugy tunik a virtualis gepen valami Kernel DMA Protection jellegu gond lesz... Vagy az uj vmware tools ami hazavagja valamivel.... Elokaparom a mentest, azt visszarakva nem engedem frissulni a toolst es kiderul van-e koze hozza...
-
FőDudu
veterán
válasz
cs.zs.
üzenetére
Nalunk ez a verzio mar kaphato.
Meg ez is, Inteles.16GB DDR5 6400, 6800HS proci, allitolag a kepernyoje is jo (120Hz IPS).
Nvme 4.0 x4 SSD, 75WH akku, 1080p kamera (vegre nem egy 720p majomkodas).Dedikalt GPU nelkul, 16 giga rammal nem sok ertelmet latom.
Hacsak valaki nem a 6800HS procira hajt.....
Vagy valami kreativ akarmi - bar arra vannak ennel jobb gepek...Az intelesben van TB4, az csak DDR5-4800 (nem tudom lassabb-e igy a 12500H a 6800HS procinal).
Inteles 1000Euro korul, AMD 1200 korul van.
De ezek leteznek 3050Ti-vel is, alig dragabban. Ugy mar vonzobb a gamereknek is (bar az nem fogja nativban kihajtani a nagy felbontasu kijelzot).
-
-
-
-
válasz
cs.zs.
üzenetére
Nem későn érő típus (6x volt tudőgyuszim az elmúlt 3 évben), csak a fun kedvéért
/Carma/MD-s szobor kéne vagy hasonló, de az esélytelen.../
Nem játszom semmivel...megnéztem a Crysis 2-3 Remastered verziókat, de talán ha fél órát játszottam velük és ennyi
+ echterion & KillHates: Köszi!
Lázam már nincs, csak köhécselek, meg étvágyaim is van már, végtagjaim se fájnak (már)
Kaptam (korábban) szuri(ka)t, de nem pont azt amit...fizettem érte (2 db szuri) a Prevenar 13 és a Pneumovax 23 lett beadva (aztán 2x volt még utána tüdőgyulladás
) és kiderült, hogy asztma is lett...és COPD
A COVID -os szuri nekem nem kell, nincs rá szűkségem, csak a cigit kéne letennem
-
L4mie
veterán
-
nggabi
félisten
-
válasz
cs.zs.
üzenetére
Nagyon ksözönöm, hogy vetted a fáradtságot és a problémám után jártál
Jelenleg, armoury crate-ben windows-ra rakom a power profilt, és MSI afterburnerrel undervoltoltam, így halk a gép és 70 fok fölé sem megy.
Manuálnál, nekem ezek az opciók vannak, itt hol tudom a boost ot szabájozni?
https://imgur.com/a/zdD6AXN
Nemm engedi ide feltölteni. -
-
FőDudu
veterán
válasz
cs.zs.
üzenetére
Az en Pana plazmam valami 400W korul van. Azert pihen a padlason.
TH42ph10Igaz, ez ipari kijelzo - nincs is benne hangszoro.
Mondjuk 10 evig birta kijelzokent 24/7 es nincs beegve. Szoval jo cucc. Azert raktam el.
Hatha meg jo valamire.... -
válasz
cs.zs.
üzenetére
Pont ilyen gépet néztem ki. Ezt, a ramot bővíteném 16-ra.
Általános felhasználásra és kevés irodai munkára, valamint WOT játékra (heti pár óra, gyerkőc és a munka mellett ennyi idő van rá) lenne használva.
Full hd felbontással ez a gép elég lesz szerintetek még pár évig, nem kell max grafika elég a közepes. Jelenleg egy dell g5 5587 (i5, 1050ti), van ami már 4 éves és eladó sorba kerül. -
válasz
cs.zs.
üzenetére
Ha összeszámolnám a többi laptopommal együtt mennyi van összesen most jelenleg bennük (és kívül mint lehetséges amit betehetnék valahogy) akkor igen. Szeretem amennyire lehetséges kimaxolni a dolgokat. Igaz itt most csak 1TB ssd lemezek vannak, de átgondoltam ez jó ideig elég lesz, mert a 18 karika vagy egyéb játékon kívül mehet külső adattárolóra is. Ez a mostanim úgy is szeret inkább egy helyben maradni.

-
echterion
nagyúr
válasz
cs.zs.
üzenetére
GPU-nak kvázi mindegy, hogy milyen ram van benne, inkább a cpu score-nál jön ki az új rendszer előnye, ott is inkább a cpu miatt szerintem.
De ez már így nálad is egy jó eredmény. Majd ha lesz kis időm, még én is hegyezek az enyémen, csak úgy kell csinálni, hogy a gyerkőc ne lássa meg. Elő fogom készíteni neki a rendszert, hogy ne karácsonykor kelljen letöltögetnie a kedvenc játékait, meg a windows-t bekonfigurálni.
Már csak azt kellene kitalálnom, hogy mit kezdjek a múlt héten vett 17-es Nitro 5-össel (5600H + RTX3060), mert eredetileg azt szántam neki, de nekem az bazi nagy már, el vagyok szokva az ilyen óriásbébiktől. -
Smithy87
senior tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
egy ikyet találtam ugyan az a gép mint a tied szerintem nem performance ban volt a tiéd vagy az enyémen volt némi tuning nem tudom. Majd egy sima performancet nézek ha haza értem. Most a gpu tuning nullán van. Bár nem értem ha adok neki +200mgzt akkor is csak 1999Hz ig megy a gpu core. De ha az új tök alapon volt performanceban akkor is jelentős a fejlődés bár valszeg a cpu hozta a plusz kb 1000 pontot
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

gyárilag nem megy 1800 alá a fordulat, pont zavaró. 1000-es fordulaton vígan el van alapjáraton és nem hallasz belőle semmit. kell a legionfancontrol

Muerte