Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ha MS FS akkor csakis a Strix a 12GB-os 6800M-el (
mondom ezt úgy, hogy a Dell-nek bedolgozom)
Legfeljebb lekacsolod a csicsát rajta, ha olyan helyre mész. Én is egy karácsonyfa fehér Alienware-en tartok előadást; ilyenkor belövöm a MacBook profilt a AWCC-ben; azaz passzív hűtés, kikapcsolt DGPU, lekapcsolt fények (csak a billentyűzet világít fehéren, hogy lássak az előadó félhomályában)
Azt nem feledd, hogy azzal a konfiggal kell együtt élned GPU-CPU szinten amit megveszel. A világítást babrálhatod bármikor.[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Szerintem egyikben sincsen VC hűtés
1, a Dell gyári pasztája kifejezetten egy fos, azt még házilag egy budaget pasztára cserélni is nagy előrelépés
2, a Lenovo gyári pasztája már sokkal jobb, de ha valaki csendesebb gépre vágyik, akkor érdermes "vasaltatni"
3, az Asus gyári "vasalása" elég lutri; valamikor hibátlan és teljesen jól működik, de volt már, hogy egy millió feletti S17-nél a gyári fémpaszta lecserélése Indiumra 20 fokott "hozott"
Szóval, a "meglátod majd kategória" az AsusTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
fifth81
tag
a keret olyan 400e kornyeke.
most pl a Lost Ark szivesen jatszanam, esetleg 1-2 tavaly kijott jatekot de nem szukseges h ultra high grafikan menjenek. Dolgoznom is kell majd parszor a gepen meg videot szerkeszteni.
Szoval semmi hard core game, de ha "megkivanok" egy jatekot akkor tudjam min jatszani.Monitorom van szoval csak hdmi port kellene rajta legyen, semmi csili vili kimenet nem kell bele.
Nem tudom milyen uj jatekok jottek ki manapsag PC-re, mostanaban nagzon nem kovetem. -
nagyúr
Jaja! Én is bekacsolnám a gyöngytyúk-üzemmódot...
Érdemes még a fosbúk marketplace-t is böngészni, mert itt a Hardveraporó-n a beltenyészet miatt azért vannak elszállt árak...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Asus X13: kis vékony gép, nagy teljesítmény, brutál hőfokok, visító ventik = cuki, pici, trendi de élhetetlen mert nyomi a billentyűzete, melegszik mindenhol, tabletnek nehéz, gépnek meg kényelmetlen... Az XG bigyulával meg ott vagy ahol egy asztali géppel: soha nem lesz ready-to-use, mindig dugdosni kell, meg sz@rakodni a tápelosztóval, meg a kábelekkel és a végén meg nagyobb hátizsák kell hozzá, mint Maxx X170-eséhez...
Ja és akkor fél évig nuku FS de az úgysem jön el, mert fél év alatt meg fogod utálni a kis géppel való macerátTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
vakablak93
őstag
A 2070/60-at szerintem felejsd már el, elavultak és ma már a belépő szintet képviselik, a 3050-et meg pláne felejsd el.
3060 alá ne menj szerintem ha ebnyire brutál gépigényes dolgot akarsz játtszani mint a Flight Simulator.nggabi: Akkor még én kérek elnézést
Mondjuk Microsoft termék természetesen fosul fut
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
A Ryzen9 bitang erős processzor, de az MS a FS-t Intelre optimalizálta.
A 6800M is nagyon jó hardver, de katasztrofális szoftveres támogatással, továbbá nincs CUDA amit nagyon szeret a DirectX a PC-ken.
Szóval, szerintem (ahogy k-adi is írta) mobil fronton nincsen igazán járható út a FS-nak. Meg a másik fele, hogy viszed a notit, az oké, de húzol magad után egy bőröndöt, benne a HOTAS-al? Mert igazán csak azzal van értelme egy jó repülésnekTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
frame120
tag
Szia!
Én végül lemondtam róla, mert közben redditen és asus fórumon olvastam, hogy sok gond volt vele. Random rebootok, elrontott folyékony fémezés a gpu-n, microlaggok stb. Matekoztak vele sokat, hogy melyik havi széria, mert m5-m7 ig voltak bajok, talán m8-tól már megbízhatóbbak.
Végül rtx3060-al rendeltem inkább a 2022-es verziót, abban van mux switch is. Amúgy én a digiprime-nál néztem ki mindkettőt, ők tartottak belőle egész jó áron. -
őstag
Elég nehéz anno mikor gondolkodtam ezen a vonalon ezzel találtam szemben magam én is . Ami tuti ha egybe veszed meg az egész szetett.
De akkor viszont már jobban kijön MSI GP66 .[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
addikt
Én azért kerülök minden féle majd megvéd, jobbá tesz, kipucol(majd mi megmondjuk neked mi kell mert jobban tudjuk) stb.. alkalmazást. Vírusirtó sincs alapból 15-20 éve és láss csodát minden rendben.
Más:
Ezen jól felvihogtam, hogy mibe kerül ez a sz@r. Ha legalább valami különleges lenne, de nem sima cl11. Az Aliexpress tele van velük millió márka jobbnál jobb modulokkal olcsón.
Néha még keresgélek jobb ramok után, hiába eladó 2133Mhz nem létezik ddr3-ban. Akinek van az megtartotta. Ram topikban meg olvastam ezt azt okosságot sok mindenben megvilágosodtam.
Még jó hogy nincs ott a használt vga típus neve. Játszás után olvasgattam a témában és azok után tudok igen csúnyákat gondolni a játék fejlesztőiről. Szerintem szándékosan folyik valami féle szelektálás hardvertípusok terén minél hogy enged dolgoztatni a program. Lehet az 9-10. gen izmos proci akkor sem dolgozik megfelelően a hardver valami miatt, tiltásra gondolok. Jól néz ki minden, de ilyet már 3-4 éve is láttam a piacon, semmi világmegváltó új generációs hardvert igénylő szuper games. Nálam úgy 50% itt a cpu erőbedobás, ami nekem tök jó mint 3-4 éve ugyanaz a szint és szín, maradt minden. Aztán meg jönnek egyesek HD pack kell neki és már rögtön bekéri a 11GB vramot, mintha eleve ronda lenne.
Nektek mit dob ez benchmark?Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
hszilard666
veterán
Nem hiszem hogy ilyen infót kiadna bárki.
Én arra tippelek hogy egy icipici piac ksi szeletének lenne erre igénye és így nem éri meg legyártani. Valszeg eladták az első batchet, és úgy érzik nincs rá több kereslet. A prémium ITX házak piacán szokott ilyen lenni hogy néha néha gyártanak pár darabot és akkor van eladó, de nem mindig van rá igény. Lehet érdemes megkeresni az asus magyar képviseletét, hátha tudnak szerezni!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
SlayerSub
tag
Igen látom, szinte csak ebayen találok, ami viszont gari kérdés miatt elég kockázatos lehet. Az a baj hogy a bundle-ban váráslásnál is olyan tetemes ára van a XG Mobile résznek (kb 400k), ami talán még 1-1,5 éve indokolt volt, mostmár nevetséges. Főleg, hogy még is csak egy mobile gpu és nem asztali. Persze akik megvették kiskereskedők gondolom nem akarnak buktával kiszálni belőle.
-
addikt
Nálam ddr4 2666Mhz van és mégis jól fut minden. Szerintem a ramok nem számítanak sokat, sem az időzítés mint tapasztaltam, nem lesz tőlük
többfps. Proci és vga a lényeg azt nézd. Még az adathordozó sebessége sem annyira lényeges játék szempontból, annyi hogy azért legyen SSD sok ram mellett.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
echterion
nagyúr
"Tehát a végső kérdés, hogy Ti ezt a bizonyos jövőállóságot hogyan "áraznátok be"?"
Én semennyire. Lapos szempontból ennek a jövőtállóságnak nincs értelme, ugyanis sem a procit, sem a gpu-t nem tudod cserélgetni, ergo nem fogod tudni kihasználni se a ddr5 se a pcie 5 jövőbeli fejlesztéseit, mert a jelenlegi cuccok limitálni fognak.
#82421laposonly11: te tényleg azért vagy itt, hogy beleköss abba, hogy a céges billentyűzetem időnként kihagy egy-egy betűt és ha sietek és nincs időm átolvasni és javítani, akkor úgy marad (engem is idegesít, de mindig van fontosabb, mint az IT-ra menni új bill-ért)? Vagy segíteni a kevésbé tájékozott fórumtársainknak, esetleg részletesen beszámolni saját tapasztalaidról a gépeket illetően?
A vas az itt bizony azt jelenti, amire értettem, mikor pasztázásról beszélünk. Itt vagyunk, nem egy random pc boltban, ahol legtöbb esetben azt se tudják, merre vannak arccal előre, te velem ellentétben meglehetősen friss hús vagy itt, olvass vissza nyugodtan.******
-
veterán
Érdekes ez a jövőállós dolog.
Nézz szét a használt laptopboltokban, i7-3632QM laptopokat még mindig 100-150.000 Ft-ért sózzák a népre, 4-8 GB DDR3-1600 rammal, 250 GB SSD-vel. 8 éve megy. Időálló? Abszolút! Te megvennéd? Gondolom nem. Én sem.Ha most DDR5-öt nézegetsz, meg 5.gen PCI-t, akkor 1,5 év múlva is a legújabbat fogod keresgélni, és szomorúan fogod nyugtázni magadban, hogy megint kurva nagyot lépett ez a nyavalyás IT-szektor. DDR5-4800 meg 5200? De hát 9400-nál, vagy 12400-nál fogunk járni, meg 20.000 MB/sec SSD-nél.
A mostani meg mehet eladósorba, féláron.
Az a rohadt i7-3632QM meg még mindig 100.000 a használtpiacon.[ Szerkesztve ]
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
TestamentDNR
aktív tag
Asus Rog Strix G15 Advantage Edition (6800m):
Gyenge pontja a frissített szériáig a hűtéséből fakadt.
A folyékony fém hajlamos volt kifolyni és zárlatot okozni, de ezt a 2022-es modellnél már javították (Redditen sokat olvastam erről).Én idén augusztusban vásároltam, és lassú ramokkal volt szállítva. Kicseréltem dual-rank 32gb-ra, most már szárnyal.
Wqhd modellt választottam (165Hz), és az új CoD:MW2 campaign 130-144fps-el futkorászik Silent módban (bár a beállításokat még nem lehetett állítani, de elég szép).
Silent módban kifejezetten kultúrált, és még úgy is elég gyors... Performance-ban már hangosabb, és 10 fokkal melegebb is, de jön kakaó rendesen.Redditen lehetett olvasni sok okosságot ezzel a modellel kapcsolatban. Páran, akik nem féltek a garancia elvesztéstől, kifúrták az alját több helyen, hogy jobban szellőzzön.
Nekem 1 problémám van vele, az, hogy borzasztóan szedi az ujjlenyomatot, más semmi.
570-ért sikerült kifogni, ramot cseréltem, került bele még +1tb vinyó, és azt hiszem, jó pár évig ki fog szolgálni!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ó,
én még kezdő vagyok oledben, vannak itt sokkal rafináltabb vén rókák, akik régebben nyomják ezzel mint én. Erről nem nem nagyon lehet mást mondani, mint amit Killhates mondott:
függőséget okoz. Ha egyszer belenéztél, folyamatosan nézni akarod.
A laptopról meg mit mondjak?
Mindenkinek mások (másak?) a preferenciái, nem ugyanarra van szüksége a párodnak, mint nekem, de sztem nőiesebb, ha egy 13-14" darabbal leped meg.
ennek a nagynak 70 Wh akkuja van, az tök jó
bővíthető a ram, az is jó,
2280 SSD van benne, az is jó (mert pl 13" rogban 2230 van)
jobb oldalt cuppan bele a töltő, de legalább felvitték a sarokba, úgy már jobb,
szóval élhető darab
230-240.000 több helyen is, nem kell ahhoz BFCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Speedy007
őstag
Standard kiszerelés a 3GB-s verzió ahogy láttam eddig. Nekem már kevés a 16GB amikkel eddig játszottam ki maxolva eléggé ki maxolták azt így célszerű a nagyobbal szeretet venni mert még nem olcsó a DDR5 memóriák sajnos. Bár ahogy olvastam itt sem árt memóriát cserélni ha minnél több FPS-t akarsz ki sajtolni vagy benchmark programok esetén pont számot a gépből
-
MaxxDamage
félisten
Hát próbáltam 3090 GPU-val és az 24GB VRAM kicsit érdekesen mutatna 16GB RAM mellett...hát! (64GB-al pont jó volt) és a maxot is lehet még maxolni 4K-n!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
64GB is sok, de 32GB ami azért jó ha van, vagyis kell.
Gaminghez ajánlott, dualba 2x16GB◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- CLEVO X170KM-G DTR -asztali 10900 upto 5,2Ghz/64G HyperX/RTX 3080 16G/WQHD 240hz/1Tb SSD/Win11 eladó
- Apple Macbook Air M1 8/256 mint az új
- Apple MacBook Pro Retina "Core i5" 2.7 13" 2015 early, 8 GB RAM, 500 GB SSD, MacOS + Windows
- Makulátlan, garanciális Macbook Pro 16 ! M2 Pro chip! Konzolt és apple terméket beszámítok
- MacBook Air M1 / 3 hónapos / 100% akksi
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest