- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
-
-
válasz
MaxxDamage #78188 üzenetére
Az a 1080 Ti beteg ....
2018 : most tele van az apró laptopokkal én is most tervezem felrakni a Clevot. KHval beszélgettem a gépről 300k ért raknám fel . Vélemény ?
Spec:
1080 mxm
8700 asztali
1440p monitor 400 nites
16 GB RAM 2933 elég jó kis cuc még Matyeetól
Sound blaster 360
1tb nvme Intel SSD
Win10 -
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #78193 üzenetére
4080 ti-t. De ha elég az 1-el kisebb számozás, 3080-at.
-
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #78191 üzenetére
-
Azért érdekelne az "eredmény" és 1x biztos meg fogom tudni.
Teszteket nem nagyon találni ezzel kapcsolatban (XG Station 2) és ha találok is, ott a CPU a gyenge láncszem, i9-l azért megvan ami kell és ha -15% is az eGPU miatt (+15-20% vagy többet hoz az MXM kártyára), akkor már megérte.
Jelenleg mindenki olcsóért akar jót (Lapos) venni, vagy még kevesebbért a legjobbat...! -
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #78188 üzenetére
Thunderbolt 3 megfogná egy nagyobb vga pl asztali 3080 teljesítményét. Igen nos én is az x-edik klasszikus címekkel játszom (postal 4 most) ami gépigénytelen. És ha ezen a vonalon megyünk akkor az 1080 ti igen potens kis kártya dx11 alatt. Aki single player onlyzik annak felesleges több száz ezret beleölni vga kártyába. Nekem még a forza 7 megy és ennyi.
Mondjuk én úgy voltam vele egyszer élünk legyen minden, aztán kiszolgálnak a kütyük sokáig. A lapos se megy el gyengébb hw-eket laposokat számoltatnának be inkább úgy hogy nagyon úgy fest maradnak a dolgok ha csak komoly vevők nem jönnek ami még előfordulhat. A terv a fejemben kb az volt hogy menjen a g733 meg az egyik asztali 3080 és lekapcsolom a bányát. És marad a legion 5 a 3060as vga karesszel. Meglátjuk végül sikerül e ez a terv. Ja meg a series x xbox nál is rezeg a léc mert a gamepassra kb semmi nem érdekel ami kijön minden hónapban. Ps5 marad mindenképpen. Az asszony is játszik vele meg jön hozzá a ps vr 2 A ditroit become human-t játsszuk együtt.
-
Hát igen, de szállítást (oda-vissza) fizetném, akinek volna "feleslegbe" egy kártyája
Érdekességképp összevetettem a (régi, volt) PC konfigom (akkori "csúcs") amibe R7 2700X + GTX 1080 Ti Amp Extreme (legerősebb) VGA volt.Az a VGA ezt hozta: (mai napig ellennék azzal a kártyával amúgy
)
A laptopba a 2080S meg ezt hozza:
Azért kivi lennék egy eGPU + 2080 (vagy 2080S) asztali eredményre így TB3-n mit hozna
-
Speedy007
őstag
válasz
nggabi #78185 üzenetére
ismerős, sógorom HP Omen-jét szervizeltem 5 percig kerestem azt a rohadt hosszú "Í" mire észre vettem hogy a jobb oldalon 3db "Shift" gomb van 😂😅 utána esett le a tantusz hogy az egyik az "Enter" a másik a "Shift" a harmadik a hosszú "Í" .. Acer Predator Helios esetén is van krentéség numerikus billentyűzeten a Predator sensei gomb vagy a ki/be kapcsoló gomb vagy az Enter-hez szorosan oda tett "Ű"..
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Bluesummers #78167 üzenetére
Meg a bekapcsológomb belekerült a billentyűzetbe.
Igen, más modellek esetében is a Dellnél, ám nézd meg, hogy egyes HP modelleknél például az olcsóbb Omen-nél, EliteBook-nál, ProBook-nál hová tették.
-
2018
senior tag
válasz
Bedepi #78176 üzenetére
Mivel nem veheti fel a versenyt a g733? Itt meg a forza 7 multi eredmény. recommenned settings fhd. Neked a fétised a hőmérséklet meg a hang, vegyél járdalapokat nyugodtan engem nem nagyon izgat.
Egy vékonyabb gépházban nem vapor chamber hanem sima csöves hűtéssel is bőven lehűti a 130w-os 3080-at meg a 80w-os 5800h-t. Csak a bullshitre reagáltunk mikulás bácsival amit beírtál ide a vékonyabb gépekről. Tudod nekünk van ám tapasztalat nem csak a levegőbe beszélgetünk itt.
-
nggabi
félisten
válasz
Bluesummers #78167 üzenetére
pont ma kellett egy asztali géphez egy billentyű és egy ilyen akadt a kezembe:
már ez is kva idegesítő, megértelek
de aki az fn-t felcseréli a controllal az a nyerő
-
FőDudu
veterán
válasz
DamianB #78171 üzenetére
Meg ugye hangnal nem egyformak az emberek sem. Nem ugyanazt a zenet szeretik, stb.
Nekem is istenitettek a planart mint fulhallgatoban a top levelt - vettem is. Nem rossz a reszletessege, de a basszus valahogy hianyzik. Csinalhatok barmit, nem szamit az erosito, masik tipusu szivacs vagy szilikon eartip.Inkabb fogtam a Periodic Audio Carbon-t, az legalabb lerobbantja a fejem a basszussal ha akarom.
Aztan szepen addig allitgattam a Sony WH1000XM3 hangkepet az Equalizer APO-val, amig a Harman gorbehez kozel nem kerult es kelloen reszletezo illetve jol is szol. A NC pedig megfizethetetlen, ha jatszik az ember es uvolt a venti a notiban
Most is egy video konferencian vagyok, fejemen a Sony...
-
echterion
nagyúr
válasz
DamianB #78171 üzenetére
Én egy 10k-s Stinger-t szoktam használni erre a célra mostanában (pár hete vettem, le volt zakcijózva. Nekem bőven jó, van basszus, hallok csomó mindent benne, nekem elég. Főleg, hogy előtte egy gyári, huawei telóhoz kapott füldugót használtam a ps-hez is csak, mikor a csaád alukált.
-
FőDudu
veterán
válasz
motifator #78170 üzenetére
Elviekben igen. Max tolteni nem tud ha hajtod, mert az osszes kakaot a gep veszi fel es nem marad juice a toltesre...
Nehany gep kepes a durva hajtas kozben is meriteni az akkut - hiaba van taprol hajtva.
Nem butasag - kisebb tapot kell hurcolaszni, az akkunak is jot tesz ha hasznaljak nehaneha.
Azaz a fixen taprol hasznalt gepeknek meg jot is tesz ha az akkut neha megdolgozza valami. -
válasz
echterion #78159 üzenetére
Végül is 7300 is majdnem annyi mint 7800
3080TI valószínűleg bőven e fölött fog menni . Végül is alig van különbség.
Nagyon jók a legion 5 prok de azért ne vegyük már közel ugyan olyan jónak mint egy GEt .
Utolsó részt még jól le írtad ez olyan mint hangtechnika egy adott szint fölött már rengeteget pénzt ki kell fizetni egy kis javulásért ezért álltam meg a Sennheiser közép kategóriás fülesénél a botfülemnek nem kell több. -
motifator
senior tag
válasz
Frozen #78166 üzenetére
Én is azt gondolom, hogy egy 150W gpu-hoz elég kell lennie egy 280W tápnak (feltéve, hogy jó hatásfokkal dolgozik). A mai laposok nagyrésze nem bír max. GPU teljesítmény mellett (tegyük fel 150W) lehűteni egy 100W zabáló CPU-t, de még némelyik 50W mellett is nyaldossa a 90 fokot, ha maxon meg a vidikártya.
Az intelnél a 12980 HK a szorzózár mentes cpu (HX az AMD), ennek az előnye egyedül a "teljes szabadság" cserébe csilliárdba kerül, a 12900H ugyanez, csak nem unlock, a 12700H pedig talán csak single core frekiben szenved hátrányt a nagyokhoz képest, mert all core teljesítményt úgy is a hűtés szabja meg. -
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #78165 üzenetére
Vgat csak ugy nem szoktak random idegen embereknek elkuldeni mert drágaszàg.
-
válasz
nggabi #78116 üzenetére
Igen, Precision az minimum 500.000Ft, de inkább több, ha újat akar. Bár az új Precisionök gusztustalanok, már a trackpointot is kivették ÉS ÖSSZETÖMÖRÍTETTÉK AZT A ROHADT ALSÓ-FELSŐ NYILAKAT!!! Meg a bekapcsológomb belekerült a billentyűzetbe. Ez valami új perverzió??? Már csak az kell, hogy Lenovo is lemásolja a HP-t...
Ez az új DELL Precision 7560:
Ez van nekem saját használatra, DELL Precision 7530:
-
Frozen
addikt
Majd rakj mar fel egy képet hogy hol eszi meg a 300w a laptopod.
A 280w eleg a legerosebb 12gen intel procihoz is az 12900hx vagy mi a mobilos verzioja ami boven erosebb mint a 12700h..( nem tudom pontosan ,de van erősebb kivitel a 12700h tól)300w az amd miatt kellhet esetleg,vagy csak gyenge a töltő minősége es inkabb tul van parameterezve.(nem alapoznék erre a 280w es 300w os tapra,lehet hogy tartósan a 300w os csak 250w ot tud leadni pl míg a 280 as meg 260 at csak egy példa volt,hogy értsd)
-
-
-
válasz
MaxxDamage #78162 üzenetére
Én is megnéztém azt a konkrét konfigot, amiért ennyit kérnek.
-
-
-
echterion
nagyúr
-
Bedepi
tag
Látod ezért írtam, amit. Azért kiderül, hogy mégis trükközni kell kicsit itt is, hogy jók legyenek a hőfokok. Én csak azt írtam, hogy a nagy gépeknél ilyen általában nincs. Nálam minden gyári. cpu 100w ha meg van tekerve igaz elmegy 80 fokig, és csak 4100 mhz-en megy a 8 mag, de mindezt undervolt és turbó nélkül alap ventivel. 0,1-es undervoltal megvan a max 4.3 és 80 fok alatt van. De nem látom értelmét, h piszkáljam. A gpu meg a régebbi pasztával nem ment 60 fok fölé játékok alatt. Ha vissza van véve a proci, akkor a cpu megáll 55 fokon, a gpu meg jelenleg 58 ha meghajtom sajna most felmegy 65-re is, de ez most a grafén lap hibája ami rajta van. Majd ha megyek KH-hez lecseréltetem. A visszavett állapotban is elég amit nyújt, és szinte hangtalan. Az én fülem érzékeny, főleg ha nem tudok fülest használni. Az én kártyám w-ban nem eszik annyit mint a tiéd, ez tény. De nem lenne az sem sokkal magasabb. Ezzel nyilván nem azt akarom firtatni, hogy melyik a jobb, mert nyilván a tiéd egy újabb gép, és erősebb is a kártya. Csak a vastag gépes monológom erre irányult. Mert ezek is tények.
Én szeretem a szép hőfokokat, ha sok pénzt adok érte.
-
Bedepi
tag
válasz
FőDudu #78151 üzenetére
Persze megértem. Mint mondtam ez az én véleményem. Ha sokat hurcolod, használod akutól, akkor érthető. Én ha viszem valahová, akkor úgy is a kocsi viszi, ott meg úgyis tápról fog menni. A vékony gépeknek nagyobb már a vásárló rétege. Nem hiába azokat erőltetik
Meg elég jó áron is csípted meg. Idehaza nem kapod meg ennyiért.
-
Frozen
addikt
Mihez lenne kicsi a tap?
A cpu tdp kerete 35 vagy 45w... A pl2 200w de ennyit sehogy nem fog felvenni meg akkor sem ha megvasalod meg alarakod a klimat. Amit nagyon max be tud kerni az sztem 80w kornyeke.( En banyaztam a 11800h val es 67w korul adta le a legnagyobb kakot. De 80 fole szinte nem is ment pesig nem volt forro es boven lett volna tartalek. Egyebkent mar ez is egy remek proci.
Mennyi lenne a 3080 ti mobil? 180w?
Nehogy ne legyen eleg a maradek 100w a cpu nak.. -
FőDudu
veterán
válasz
Bedepi #78145 üzenetére
En foleg Thinkpadekkel voltam kapcsolatban, meg Macbook Air/Pro verziokkal.
Aztan akartam egy Windowsos gepet hasonlo parameterekkel. Ezert lett Razer.Jatszani nincs sok idom, max CS:GO. A tobbi igenyemet kielegiti - sikerult nemara kihozni, kibir egy munkanapot akkurol, tolt USB-rol, van TB dokkoloja, jo kijelzo.
Mindegyiknek vannak sarokpontjai - Razer eseten a Synapse nelkul nem lehet rendesen hasznalni. Touchpad viszont Mac jellegu, tenyleg az egyik legjobb a windowsos eraban.
Amikor en vettem, sikerult akciosan 2K eur alatt megcsipni - ez tavaly Februarban kb. csoda volt. Azt kaptam amit vartam - az ujjlenyomatosodasaval nincs mit tenni. Ez ilyen.
Lehet ra venni Dbrand skint ha valakit nagyon zavar.A minosegre nem tudok panaszkodni. Jol ki van talalva es rendesen ossze is raktak.
Napokban egy HP Zbook Studio gepet nyomogattam - az is minosegi cucc. De nem olcsobb. -
-
2018
senior tag
válasz
Bedepi #78135 üzenetére
Az enyém vékonynak számít egy g751-hez képest pl. A proci spl: 25w sppt 50w-ra van állítva. A gpu meg alap órajel plusz alulfesz rá ab-ben. Az én 3080am nem max-q verziós. Visít nem visít úgy állítom be ahogy akarom, silent módban meg gyak néma és még mindíg bődületesen sok fps-t tud a gép vájt fülű sem vagyok meg fülest használok.
Távol álljon hogy én itt akárkit meg akarjak győzni akármiről. Tényeket szoktam írni.
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #78144 üzenetére
Feliratkoztam!
-
Digidroid
aktív tag
GKCN53WW-el mik a tapasztalatok
Mintha sokan panaszkodtak volna rá..
-
Bedepi
tag
válasz
DamianB #78143 üzenetére
Msi-vel nem volt dolgom. Régieknél voltak anyagminőség problémák, az újakat nem tudom. Ez valahogy kimaradt. Razer jó cuccokat csinál, "jó" áron. Ez tök egyéni dolog, kinek mi jön be. A legelső laposom, egy acer volt. Akkor még integrált grafika volt benne. Nem is nagyon volt még elterjedve a dedikált kártyás lapos. Bár aszem 128mb-os már volt (talán). Minden tönkrement rajta. 1 szó mint száz, utáltam. Akkor megfogadtam, hogy soha többet Acert. Aztán 2016-körül az egyik barátom ráhatására tettem újra egy próbát, egy olcsóbb géppel. Ez nagyon pozitív oldalra billentette a mérleget. Ezután beruháztam egy drágábbra. Azután nem volt gondom egyik géppel sem. Mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy én vigyázok rájuk nagyon. 2 hetente takarítás, és hasonlók. Azóta a családba több helyen is van acer, több szegmensből is. Egyikkel sincs baj.
-
válasz
Bedepi #78141 üzenetére
Razert direkt nem is vettem ide . Nekem vannak voltak Razer cuccaim jók is de a minőségtől nem vagyok elájulva de így nézem laptopot tudnak csinálni ezek szerint.
Fődudu: volt pár laptopon de az MSI soha nem érdekelt komolyabban most hogy használom a leopardot pozitívan csalódtam eddig . Remélem így is marad.
-
Speedy007
őstag
válasz
Digidroid #78137 üzenetére
Szerintem nem talán néhány ha nem az összesnek ahogy a listát olvasom.. Valahogy furcsálottam is hogy a két lépcsős azonosítás ellenére feltörték a Discordot és ingyen Nitroval bombázott csomó embereket sőt radom török szerverekre léptek be a nevemben valamint embereket jelölt be.. Akkor itt a válasz hogy jött össze..
-
Bedepi
tag
válasz
FőDudu #78140 üzenetére
Mondtam, nem megtérítés céljából írtam. Ha nektek jó a vékony, akkor hajrá. Amúgy a razer sem a 2 forintos kategória. Szóval szerintem belefér, hogy adjanak hozzá egy jó hűtést. A hangját azért megnézném, ha meghajtod. Meg hogy mennyire főzi a tojásokat
Én neked is és Mikulásbá-nak is elhiszem, hogy jók, de mindketten millás gépekkel dobálóztok. Maradjunk annyiban, hogy mindenkinek az jó ami van
-
FőDudu
veterán
válasz
Bedepi #78139 üzenetére
Tegnap rafutottam Jarrod valamelyik tesztjere - erdekes modon ott az MSI GE76 volt a legtobb FPS-t produkalo masina, aztan egy 17-es Razer Blade.
Meglepo, mert Razer-ek nem a maximumra torekednek, hanem a jo hasznalhatosagra...
Aztan a Blade 17-ben 165W-os 3080 ketyeg. Lehet megis le tudja huteni a VC.... -
Digidroid
aktív tag
Talán néhány Legion tulajnak érdekes lehet..
-
-
Bedepi
tag
Nem győztök meg.
Amúgy a tiéd sem olyan vékony nem? Meg mennyi a proci energia felvétele? Mert nagyon nem mindegy. A nagy gépekben ezeket eléggé el szokták engedni. A vékonyakban annyira nem. Gpu fronton is ezért volt anno a max-q. Én senkit nem akarok megtéríteni, csak nekem nem kéne. Lehet kifogni ettől függetlenül jó gépet, csak ritka, meg visítanak. De ez egyéni vélemény. Mindenkinek az a jó, ami neki megfelel.
Az enyém sem hibátlan, de hőfokok tekintetében nekem tökéletes. Aku időben, már nem mondhatnám
-
válasz
Bedepi #78127 üzenetére
I9 szerintem is butaság de 12700 nem tűnik rossznak és tetszik az új architektúra is .
Lásd fentebb a kollégáknál azért vannak jó példák . Magamat még nem akarom ide számítani mert nem volt valami sok teszt géppel első körben az AC vel elégedett voltam de ez még kevés hogy jobban tudjak róla beszélni .Helios 500 jó gép szerintem is ha jól emlékszem Gagonak is az van és anno meggyőző beszámolói voltak.
-
Bedepi
tag
válasz
mrgymisi #78126 üzenetére
A 3050 Ti egy elég jó ár érték arányú kártya. A legnagyobb problémája, hogy tudtommal csak 4 gb rammal szerelik. A 2060 meg 6gb- ha jól emlékszem. Ha tudsz kompromisszumot kötni, akkor a 3050ti jó vétel lehet. Abba tuti nem turkált bele senki. Nincs rejtett hiba, van gari, és hasonlók.
-
Bedepi
tag
válasz
DamianB #78124 üzenetére
Hát egyrészt szerintem, 90/80 alatt ezekben nem áll meg a cpu+gpu páros. Főleg, hogy a legújabb trendek szerint, már i9-et is raknak némelyikbe. Holott a hurka hűtés, az i7-et sem tudja lehűteni. Hiába rakják bele az i9-et ha 100 fok körül táncol mikor leterheled. Ilyenkor majd jól visszavesz minden, aztán majd les a gazdi, hogy miér ilyen kevés az fps. Igazából a legnagyobb gondom ez. 1M környékén én nem ilyen hőfokokat várok el. Sajnos azonban erre halad a világ. Ha most kéne gépet vennem, akkor is inkább a helios 500-ast vinném, még ha előző genes is a hardver. Abban legalább tuti nincs kiherélve semmi
A hűtése meg ugyan az mint az enyémnek. Én részemről addig fogok gépet cserélni, amíg lesznek vastag itthon kapható gépek, mert elektromos rezsót kapok 1M alatt is. Vagy nem fejlődik annyit a hűtés technika, hogy érdemben ezek a masinák használhatók legyenek. De azokat is megértem, akiknek szempont, hogy sokat tudják cincálni. Sajnos ez attól még nem a kompromisszum mentes megoldás. Beáldozod a teljesítményt a hordozhatóság oltárán, és fordítva
-
mrgymisi
tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes venni egy 14 hónapja vásárolt i7 10750h rtx 2060 16gb 2tb ssd használt laptopot?
Vagy inkább újan ryzen 5800h rtx 3050ti 16gb 512ssd?Gyakorlatilag árban pont arról van szó, hogy a régi annyival drágább, amennyivel erősebb is. Az új viszont új.
Mit gondoltok? -
válasz
FőDudu #78119 üzenetére
Nem is tudom mit kezdenek 7500 ponttal. CS alatt lenne maxon 400Fps?
Minek?
Én pl nem CSzek és most hogy szenvedtem hogy a tv laptopot össze hozam sikerült 4k/60 herzig jutnom( itt jöttem rá hogy valószínűleg kábel probléma lesz) és itt már a 3080 izzad és dolgozik úgy hogy azért ez nem a legújabb AC RPG és stratégia megy nálam oda meg nagyon kell a CPU . -
válasz
Bedepi #78122 üzenetére
Igen utána gondolkodtam hogy a Clevok már évek óta jó alternatívák voltak . ( Bár a clevokat sose gondoltam laptopnak hordozható számítógép monitorral)
Csak én beraktam a képletbe a vékonyságot így igazad van nagyon szubjektív lett.Kérdésedre válaszoljak 12 genes Intel plusz 3070 ti ddr5 tel ( bár amit eddig láttam a teljesítményükből kicsit csalódás keltő)
Nem rossz szerintem . Mellé sok csatlakozó ez így nekem nem tűnik rossz kombónak.Hol látod a fő hibájukat ?
-
FőDudu
veterán
válasz
KillHates #78104 üzenetére
Persze a regi gepevel, hogy mindenki jol meg legyen alazva.... ;)
Multkor az LTT-s fiuk is valami okositott, 600w koruli teljesitmeny felvetelu kartya melle raktak be meg egy 300w korulit, aztan ugy probaltak terhelni egy 2KW terhelhetosegu 165 Dollaros olcso tapot. Es birta..
Nem is tudom mit kezdenek 7500 ponttal. CS alatt lenne maxon 400Fps?
Minek?
-
Valószínűleg kábel probléma lesz pénteken jutok el kábelt venni kiderül majd akkor remélem ez megoldja .
Nézegettem tovább notebookstore akcióit tényleg nagyon jók 800k -1.1 M között közel kompromisszum mentes gépet vehetsz . Régebben úgy emlékszem olyan 1.5 M és 2M környékén voltak az ilyen gépek.
-
nggabi
félisten
válasz
fpatrik17 #78114 üzenetére
jó lenne egy 5800h vagy i7 legalább és 32GB ram. na meg egy kis pénz még
Dell 5515 alzáról 350e + a ram bele még 12-40e (16/32GB). De ez is csak 5600H. Innentől csak lényegesen drágábban van jó szívvel ajánlható.
300 körül lehet még rog vagy ideapad gaming 3 de azok nem igazán ajánlottak a nem túl jó hűtés és anyaghasználat miatt.
blue: a precision inkább 800k-tól indul nem?
-
válasz
fpatrik17 #78114 üzenetére
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
- Tervezői munka
Akkor workstation-t kell neki venni, ha tervezői munkára használja, nem gamer gépet.
Pl. DELL PrecisionÉn jelenleg ASUS ROG G531GT-AL004-et használok, ez a szint teljesen megfelelő, csak nem ismerem túlzottan a mostani árakat és a piacot.
Te is tervezői munkára használod? -
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Kollégámnak szeretnénk laptopot vásárolni, főleg gépész tervezésre. Ebben kérném segítségetek.
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Most
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
- Brutto 400k
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
- Autodesk Inventor és AutoCad használata.
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
- Tervezői munka
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
- 15", 1920x1080 lehetőség szerint IPS
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
- Hétfőtől péntekig napi 1x hátizsák munkába be-vissza haza
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
- Windows 10 Pro, vagy semmi. Max pótoljuk utólag
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
- 500 giga SSD, 1 tera HDD. Ram minimum 16 giga.
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
- HDMI legyen monitor miatt.
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
- Csak új, számlával és garanciávalÉn jelenleg ASUS ROG G531GT-AL004-et használok, ez a szint teljesen megfelelő, csak nem ismerem túlzottan a mostani árakat és a piacot.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #78106 üzenetére
A VC hűtésbe vágsz egy lyukat és onnan kivezeted az mxm kábelt. Szerintem KH megcsinálná neked. Meg van a régi hűtésed? Ezzel lehetnél verhetetlen.
Bár legutóbb nem találtam azokat a fotókat, de emlékszem rá volt Clevo laptop ilyen kivezetéssel....Kínai fotók a mester oldalán találtam csak nem tőle.
És vannak jó kis üvegházak, mini tornyok amikbe be lehetne szerelni a dolgokat. Kész állványzat. Keleten ez most divat. -
Lehet arra is van megoldás, (és) vagy te megoldod!
Kéne kérnem kölcsön valakitől egy PCIe-s VGA-t, ami vagy RTX 2080 legalább és össze tudnám vetni az MXM kártyával ami benne van (azért hajt a kíváncsiság...)
Eszköz meglesz rá (eGPU TB3-s) és majd a későbbiekben lenne használva a kis (nagy) doboz. Gondolom senki nem adna kölcsön egy próba/teszt erejéig VGA-t, venni meg biztos nem fogok, mert értelmét nem látom így. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest