Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bedepi

tag

válasz DamianB #78124 üzenetére

Hát egyrészt szerintem, 90/80 alatt ezekben nem áll meg a cpu+gpu páros. Főleg, hogy a legújabb trendek szerint, már i9-et is raknak némelyikbe. Holott a hurka hűtés, az i7-et sem tudja lehűteni. Hiába rakják bele az i9-et ha 100 fok körül táncol mikor leterheled. Ilyenkor majd jól visszavesz minden, aztán majd les a gazdi, hogy miér ilyen kevés az fps. Igazából a legnagyobb gondom ez. 1M környékén én nem ilyen hőfokokat várok el. Sajnos azonban erre halad a világ. Ha most kéne gépet vennem, akkor is inkább a helios 500-ast vinném, még ha előző genes is a hardver. Abban legalább tuti nincs kiherélve semmi :) A hűtése meg ugyan az mint az enyémnek. Én részemről addig fogok gépet cserélni, amíg lesznek vastag itthon kapható gépek, mert elektromos rezsót kapok 1M alatt is. Vagy nem fejlődik annyit a hűtés technika, hogy érdemben ezek a masinák használhatók legyenek. De azokat is megértem, akiknek szempont, hogy sokat tudják cincálni. Sajnos ez attól még nem a kompromisszum mentes megoldás. Beáldozod a teljesítményt a hordozhatóság oltárán, és fordítva :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés