Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
válasz
SirRasor #74643 üzenetére
A csuklós wattmérés mondjuk tipikusan bullshit funkció, mivel a karmozgásod nincs feltétlenül arányban a teljesítménnyel.
Én inkább fordítva mondanám, a Corosnál a legolcsóbb modellben is benne van minden hardveresen, nyilván az aksi méretben vannak eltérések, szoftveresen meg butítva van. A barométer is jó példa erre, a Coros Pace 2 tökéletes mindenes sportóra lenne, ha nem kell még extrémebb aksi idő, de nagyon kevés sportprofil van benne.
Szerk.
Egyébként nem tudom írtam-e már, de van újabb Decathlon sajátmárkás Coros, a Kiprun GPS 900, ami Coros Apex 1, de frissebb szoftverrel, így Walk sportprofilt is megkapta.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest