- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
Amennyire lehetett, a versenykorulmenyeket szimulalva megvolt a 10k TT. Termeszetesen elallta egy markolo az utat, igy on-the-fly kellett utvonalat modositanom (2x volt 180 fokos fordulo). Picit tobb volt benne a szint, mint ami a versenyen lesz, de gondoltam inkabb itt szivatom magam, mint hogy tul konnyu legyen (mivel esot mondtak, majdnem rekortanon futottam). Volt egy szakasz, amikor kicsit azt ereztem, hogy beszorult a levego, de sikerult atlepni rajta. 7,5-8k korul volt egy melypont, akkor majdnem abbahagytam, foleg, hogy az utvonalat is modositanom kellett, de aztan atlendultem. Az utolso 500m az mindig csak a kovetkezo karoig/tocsaig/villanyoszlopig ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Delta Force (2024)
- BMW topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest