Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-05-22 12:52:35

LOGOUT.hu

Üdv a Fűnyíró topikban!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3793) #10726912


#10726912
törölt tag

Üdv mindenkinek!
Fűnyiró vásárlás előtt állok, kissé tanácstalanul.
A keret 100 ezer alatti. Két porta is lesz vele nyirva, egyik füvesitett, másikon azért akad bőven gaz...de ugye ha időben van vágva, oda is elég a benzines fűnyiró.
Nézegettem használtan, gyorsan kikötöttem a Hondáknál, 70 környékén kaphatók, van választék...ki mennyire ismeri a Hondákat, használtan mekkora rizikó megvenni? (az alap kockázatot tudom, ki tudja, mennyit és hol nyúzták, inkább a normál használtaból eredő hibák érdekelnének, azaz mennyire szétpergős, mennyire strapabiró készülékek).
Néztem újjakat is természetesen.
Hecht, VeGa, Fieldmann, ezek amiket jobbnak irnak, a VeGa-ról pl nem nagyon találtam semmit, a másik kettő cseh gyártás, állitólag jó a szerviz és jó minőség...mennyire igaz?
46 cm-es vágószéllel keresek, központi magasság állitás, mulcsolás, önjárót, fűgyűjtőst, csapágyazott kerekekkel, 3.5 Le teljesitménnyel és acél házzal. Nem baj, ha extrák vannak, pl öninditó, esetleg elfordulást biztositó késtartó fej...persze tudom, hogy ez 100 feletti kategória (öninditóst találtam 109-ért).
A Rivall, Bufallo, Scheppach állitólag kinai, nincs alkatrész...ezért nincs a listán, Einhell, Al-Ko eléggé kis teljesitményű motorral szereli ennyiért (a 3.5 lóerőt fontosnak tartom, hogy a mulcsoló funkciót erőlködés nélkül képes legyen megcsinálni, illetve ha eső miatt felnő a fű, akkor se kelljen kinlódni annyit).
Lehet ezektől eltérő márka is, de inkább 70 ezer környéke a cél, mint 100....
A válaszokat, észrevételeket előre is köszönöm :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.