Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Igen, de összehasonlításról volt szó. Annyit írtam, hogy a két rendszer összehasonlítása összetettebb feladat az eltérő karakterisztika miatt.
A motort (kést) a nyomaték forgatja, ahhoz pedig, hogy hasznos teljesítményed legyen (vágni tudj) forgás kell.
Nem mellesleg a forgó tömegek lendülete sem elhanyagolható tényező munka közben -- tehát nagyon körülményes az összehasonlítás.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
do3om
addikt
Ha megnő a fű majd letesztelem, 1,5kw 3 fázis 2880 fordulat. A gyári MTD 51bo közelében sem ér az biztos.
Most végül lett egy AL-CO 163cm3, 2,5kw nak van írva.
A villanymotor az MTD kését használja, 51cm, az al-co is az szóval egyforma a feltétel.Olyan fűbe amibe a benzines MTD kezdet befúlni ez a motor most simán viszi. A fűkidobó rész volt hogy eldugul, ekkor még könnyebben megfogta a motort, most nem számít, ledarálja ha kell addig forgatja. Am ezért van ott gumi hogy könnyeben kidobja, mert az megrugdosom ha rakodik le.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
headhunter
addikt
Elektromos fűszegélynyíró, mennyire tartós és terhelhető?
[ Szerkesztve ]
-
Ermac
tag
Üdv !
Power Force Garden LM-32E típusú elektromos 1000wattos fűnyíró olyat produkál h néha visszafele forog a penge néha meg jó irányba indul el ezt mivel lehetne orvosolni ? olyat hallottam h az állórészt kellene megfordítani ?We are Many You are but One
-
mauimagic
senior tag
Bosch Universal Rotak 36-550 van itt valakinek? 2db 2Ah akksival kb mekkora területre elég?
Van 2db régebbi 2.6 Ah-s akksim, ha azokkal elbírna a gép kb 320m2-el, akkor elég lenne az akksi nélküli gépet vennem.
-
Armagedown
őstag
Van egy Hecht 135 BTB fűkaszám, ezzel van egy kis problémám.
Sajnos nem égeti el tökéletesen az olajat, emiatt nagy a lerakódás a kipufogójában.
Mivel lehetne ezt kipucolni?“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Morris
Topikgazda
Szia!
Igen, pont most végeztem a fűnyírással. Szerintem nagyon jó gép. Kicsit nehéz, de a duplán csapágyazott kerekek miatt nagyon szépen lehet tolni és fordulni vele.
Nagyon szép a vágási kép is. Elsőre indul. Nem hullámzik az alapjárat. A markolat is kényelmes. Tökéletesen összegyűjti a nyesedéket is.
Jó döntés volt![ Szerkesztve ]
-
fgabor87
tag
Sziasztok. A benzines fűnyírómat szeretném lassan akkusra cserélni. Nézegettem több gyártót is, illetve gyártón belül is vannak eltérések akku rendszerben. Például a B+D-nek 48 centi vágószélességhez van 36 és 54 voltos rendszere is. Maga a gép ahogy néztem kb ugyan annyiba kerül, de nem igazán találom, mitől jobb/rosszabb az egyik, mint a másik. Az világos, hogy pl 2,5A-es akkunál az 54 voltos az nagyobb teljesítményű, de hogy ez csak üzemhosszban jelent előnyt, vagy maga a fűnyíró is erősebb, arról nincs infó. Mik a tapasztalatok, érdemes magasabb feszültségű rendszerbe fektetni?
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Van egy Indego 350 S+ - om, emellé szeretnék egy olcsó hengerkéses nyírót választani.
Ez a Gardena például egész jó áron van. Esetleg mennyire érdemes használtat nézegetni? (Győr környéke) -
erzol
őstag
Sziasztok!
Találok Budapesten (Pest megyében) olyan boltot ahol Oleo Mac és ne adj isten Stiga gépeket is meg lehet tapizni, szagolni?
Elolvastam tavaly ilyenkortól a kommenteket és azt érzékeltem, hogy a 100-150 ezres benzines kategóriából egy jó pár remek ár-érték arányú gép forgalmazását megszüntették.
Az alkalmankénti 20-40 ezres áremelkedésről ne is beszéljünk... -
N.otorious
senior tag
Sziasztok
Egy 2010-es honda hrx537 vye2 használt vásárlás esetén mire érdemes figyelni, vagy mit érdemes kérdezni az eladótól? Milyen állapotban lehet a motorja, ha kívülről nem valami lelakott?
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
N.otorious
senior tag
válasz N.otorious #4579 üzenetére
Sztornó, nem tudja az eladó postázni...
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Erről a gépről mi a vélemény : Dolmar-PM-461R benzines fűnyíró (Makita) ? A nagyobb tesó +10K és 675EX motoros .
A Briggs motoroknál úgy rémlik volt egy kevésbé jól sikerült széria, de nem emlékszem melyik, ha valakinek jobb az emlékezete megoszthatná e tudást, köszi.[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Graphics
Jómunkásember
Nincs egy javasolt elektromos fűnyíró 50-60 körül?
Néztem már mindent, Agrimotor KK4216 lenne a befutó ,de az annyira olcsó, hogy már gyanús, tény, hogy van hozzá minden motyó, de nem tudom 30-ért bevállaljam-e?
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
N.otorious
senior tag
Sziasztok
Szerintetek egy MTD optima 46 sph hw, honda motorral megér 138 e. forintot?
[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
válasz headhunter #4588 üzenetére
Elektromos fűnyíró top 3. helyezett egy benzines... Érdekes teszt.
Az összes link alza oldalra vezet, ez nem független, még ha annak is mondják magukat, fizetett reklám
[ Szerkesztve ]
-
Morris
Topikgazda
válasz headhunter #4588 üzenetére
Ez nagyon nem releváns. Marketing az egész.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz headhunter #4591 üzenetére
Csehszlovákok... Mall még csoda hogy megvan
-
zoleeno1
veterán
Sziasztok,
Új (legalábbis nekünk) házba költözünk, ahol a telek mérete 1640m2. Ennek kb. a fele egy hátsó kert, ahol nem sűrűn fogom a "füvet" (ami ilyen gazos ősfű) vágni, az biztos... Kérdésem, van e valamilyen benzines fűkasza erre a 7-800 m2-es területre, ami best-buy lenne max. 100.000-ig? Mondjuk az sem lenne baj, ha olyan 80 körül megúsznámHonor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Masooo
aktív tag
Sziasztok
Kaptam egy fűnyírót kihasználatlanság miatt. Nekem jól is jönne, mert átvinném a másik házhoz és ott állandó szolgálatot teljesíthetne.
Viszont:
Elég elhanyagolt állapotban volt, típusa riwall pro 4735 (román cseh kínai csoda).
Motor le, a házat szépen rozsdátlanítottam, csiszoltam, festettem, egyéb feljavítás és karbantartás is történt.
Majd motor a helyére valami t6 ohv. Olaj le, tiszta olaj be. Benzinnel feltöltve, és aztán semmit sem reagált a berántásokra.
Ekkor benzin le, gyertya ki, tisztít, hézagállítás, teszt újra, semmi.
Ekkor karbi szétkap, áttisztítottam, de igazából nem volt vészes, a porlasztó el volt tömődve, így úgy gondoltam a gond ezzel megoldva.
Összelegóztam, feltöltöttem, fülvédő (mert a remény hal meg utoljára) és uzsgyi. El is indult 1. rántásra de azonnal le is fullad. Kövi rántás, megint indul, megint megáll.
Gyertya ki, hát picit beköpte, áttöröltem, vissza, némi üzemenyagot tettem a gyertya mögé, és ránt. Megint elindult de megint leállt kb azonnal.
Most két dologra gondolnék, hogy elhasználódtak a tömítések a karbi körül, esetleg nem légmentes a mutatvány, avagy a gyujtótekercs lehetne ludas? Ahogy belestem, picit rozsdás itt ott, de vannak totál tiszta részei is. Nem akartam lebontani a tetejét mert nem szeretem utána összeszenvedni a rugós részt, meg ami ott van, ezt csak végső esetben tenném meg.
TALÁLKOZTATOK már ilyesmi jelenséggel és esetleg megoldás itt lett?
Tehát most rántásra indul, de le is fullad. Annyit tettem még, hogy berántás után a szivató pumpát ütemesen nyomkodva adagoltattam hozzá + naftát, érezni hogy van "robbanás" de nem bőg fel tőle a motor, vagy jár tovább, épp úgy lefullad csak hallani a puffogást mikor bejut a benzin.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Graphics
Jómunkásember
Megjött ma az Agrimotor 1600W KK4216-os elektronyos fűnyírónk.
Igazából pikk-pakk össze is raktuk, nagyon egyszerű.
Ami zavaró, hogy a tolókarja nagyon nyagda, ez nem fogja sokáig húzni.
A motor nagyon bika, ősparéba is betoltam picit megemelve, nagyon szépen levágta.
Igazából ha ugyanezt megcsinálná egy gyártó fém házzal, és stabil tolóval tök jó vétel lenne, és adnék érte többet is.
Így igazából el fog menni jódarabig, a ház lesz a gyengébb pontja, de igazából az is nagyon kis merev.
Jó cucc, Made in Hungary.Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tibcsiworld #4596 üzenetére
Ez ugyanaz, mint ami holnap lesz akcióban a Lidl-ben Parkside néven , illetve a Tescoban Buffalo néven
-
zoleeno1
veterán
válasz tibcsiworld #4596 üzenetére
Köszi, de olyan kéne, ami most is beszerezhető. Pöccre indul? Nem érzékeny a benzin-olaj keverés adagolásra?
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest