Hirdetés
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
-
LOGOUT.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
inf3rno #5418 üzenetére
Sok növény, mint például a bazsalikom, petrezselyem frissen jó, de az oregánó szárított formában adja ki a valódi ízét, és frissen nem is az igazi.
Szerintem, a majoránna nem használható ugyanolyan ételekhez, mint oregánó. A pörköltbe majoránnát teszek a pizzaszószba pedig oregánót, egyszerűen nem megy ízben hozzá.
Sok rokon növény van, pl. ott vannak a kabakosok, azért a rántott tök valamivel jobb, mint a rántott uborka, és a kovászos uborka is kicsit finomabb, mint a kovászos sütőtök stb.... még sok ilyen példát lehetne írni...Szerk.:
Itthon 2 helyen ettem eddig jó pizzát, az egyik már bezárt, a másik pedig Szabi pék étterme Szentendrén. De azért mégis az itthon készül kovászos pizza az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest