Új hozzászólás Aktív témák

  • krizmo_

    Topikgazda

    válasz inf3rno #5418 üzenetére

    Sok növény, mint például a bazsalikom, petrezselyem frissen jó, de az oregánó szárított formában adja ki a valódi ízét, és frissen nem is az igazi.

    Szerintem, a majoránna nem használható ugyanolyan ételekhez, mint oregánó. A pörköltbe majoránnát teszek a pizzaszószba pedig oregánót, egyszerűen nem megy ízben hozzá.
    Sok rokon növény van, pl. ott vannak a kabakosok, azért a rántott tök valamivel jobb, mint a rántott uborka, és a kovászos uborka is kicsit finomabb, mint a kovászos sütőtök stb.... még sok ilyen példát lehetne írni...

    Szerk.:
    Itthon 2 helyen ettem eddig jó pizzát, az egyik már bezárt, a másik pedig Szabi pék étterme Szentendrén. De azért mégis az itthon készül kovászos pizza az igazi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák