Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
FerNandor #4178 üzenetére
En nem szoktam tultolni a sima rantottat. Villaval felverem, annyi csipet soval ahany tojast belerakok. Par csepp olaj vagy kacsazsir megy a teflonos serpenyőbe, amit nagy langon felmelegitek majd leveszem kozepesre miutan beleontottem a tojast es lassan lapos fakanallal elhuzogatom az aljat meg forgatom egy kicsit ha mar lehet. En nem szoktam teljesen atsutni, mert egy kicsit dzsuzosan szeretem, de van aki undorodik ettol. Ebbol siman megeszek egy harom tojasosat sok kenyerrel es en eleg kistermetu vagyok. Tapasztalatom szerint szallodakban is folyosabbra csinaljak.
Azt hozzatennem, hogy nagyon ritka, hogy nem teszek bele mast. Reszelt sajt vagy valami jobb aprora vagott gepsonka (vagy mindketto) szalonna szokott meg belekerulni. Van aki tejet ont bele, amitol elvileg konnyebb lesz egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő