Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hzoltan969

tag

válasz GEIL #8067 üzenetére

Félreértesz, nincs nekem bajom egyik konzollal sem (különben nem venném meg), én egyszerűen csak szeretem a tényeket (bár, tudom, fura gondolkodásmód ez a mai világban ;] ).

Ha van valamire hiteles bizonyíték, azt én örömmel elfogadom, de sajnos az esetek többségében az emberek a lelkesen terjesztik a félinformációkat és a teljes valótlanságokat - hogy tudatlanságból, rosszindulatból vagy simán csak a kattintások kedvéért, az mindegy.

Fortnite esetében, ha mutatsz nekem hiteles forrást, miszerint az új konzolok tudnak RT-t, örömmel veszem, de plíz, ne mindenféle jöttment youtuberekre alapozzunk.

Az Epic hivatalos közleményében sem említi a ray-tracing-et, ez azért elég árulkodó, nem?
    Ezt támasztja alá az is, amit a játékban látunk (illetve ez esetben nem látunk :) ).

A build és az effektek újak és továbbfejlesztettek, ezért látod másnak (szebbnek) az új konzolokon, de ettől ez még nem lesz ray-tracing. Mint ahogy árnyékok és tükröződések is vannak a játékokban évtizedek óta, RT nélkül is.

Lehet, hogy később lesz, valamilyen szinten és formában, de mint korábban írtam, a PC-s teljesítményből kiindulva jelenleg ennek nem sok értelme lenne. Sokat kell még csiszolni rajta, hogy élvezhető legyen (PC-n is).

Új hozzászólás Aktív témák