- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
nincsnév007 #22197 üzenetére
Haha, en erre azt hittem, hogy azert nem megy, mert a csapattars egybol visszament mar a lobby-ba.
-
GEIL
addikt
válasz
nincsnév007 #22197 üzenetére
Írták, hogy hibásan működött pár esetben, úgyhogy egyenlőre kivették.....ha megoldják a gondot akkor visszekerül valamikor.
-
nincsnév007
addikt
Ready up mikor akarnák vissza rakni ?
-
GEIL
addikt
Akit esetleg érinthet, annak jó hír hogy lesz "Tekken - Fortnite" collab......
Jin Kazama
Kazuya Mishima
.
.
.
stb -
draco31
veterán
Két kört mentem eddig, amit eddig láttam az tetszik. Top 10-ig eljutottam mindkét esetben.
-
30z.Samu
félisten
Az első benyomásom az új Chapter-ről meglehetősen pozititív. Annak ellenére hogy nem először veszik elő a japán témát, sokkal "Fortnite-osabban" közelítették meg, így teljes mértékben beleilleszkedik a játék világába. A pálya nagyon szép, hangulatos, fegyverek közül is vannak egész jók. Azt vettem észre hogy szerencsére még nincs olyan sok, így letisztultabb a kép, ez a jó az új fejezetek kezdetében hogy itt még nincs túlbonyolítva a meta.
-
hege01
tag
sziasztok,
Kéne egy kis help, adott egy nintendo switch-en használt fortnite accout. Hogy lehet átvinni ps5-re? -
30z.Samu
félisten
Első meccs, első win. Ilyen még nem is volt. Az ernyő fasza lett!
-
Spec
őstag
Nekem elég gyorsan lejött a majdnem 50 gigás update, és utána meglepő módon simán be is engedett. A játék is elég fluid, pedig kezdtem aggódni, mert újrakonfigolta a beállításokat. Mentem pár kört, elég jól pörög a játék. 4. körre a win is összejött
-
gduck
addikt
Mennek a szerverek! START!
-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #22176 üzenetére
Hát nem is tudom. Nekem pont az volt az érzésem közben, hogy ez elég vérszegény. A régebbi eventek sokkal interaktívabbak voltak. Lehetett röpködni, ugrálni ide-oda és gyűjtögetni mindenfélét, vagy lőni össze-vissza mindenféle ellenségre, célpontra. Ez most csak mozizás volt zömmel, az is elég gyér környezetben. A zenei világról ne is beszéljünk, az nem az én stílusom. A JuiceWRLD-ről se megemlékezni kellett volna, ha nem lövi túl magát, amúgy nem egészen értem miért hozzák be a Foetniteba éppen most, mikor már '19-ben meghalt.
-
30z.Samu
félisten
Közben megnéztem az event-et, ez qrva jó volt! Végre hasonló volt, mint amilyenek a Chapter 1-ben voltak. JuiceWRLD-ről pedig szépen megemlékeztek.
-
30z.Samu
félisten
Gondolom a szerverek még nem mennek.
-
Sefneni
őstag
Így 2,5 órával a vége előtt, nekem is meglett a szezon esernyője.
-
T.Peter
őstag
-
draco31
veterán
75-ös szinten véget ért a móka nálam.
-
GEIL
addikt
válasz
nincsnév007 #22164 üzenetére
pár éve volt olyan, hogy a téli időszakban (szinte) az egész térképet belepte a hó....meccs közben jött a hóvihar és köd.....látótávolság alig 10 méter lett...stb stb.......de volt olyan is szintén pár éve amikor nyáron a tengervíz szintje emelkedett meg és mindent elöntött a víz és lassan húzódott vissza...aztán a "kör" helyett víz jött és ha kint maradtunk akkor cápa is jött még stb stb.......szóval voltak jó ötletek amiket nagyon élnék újra és újra és jó volna ha összehoznának hasonló dolgokat egyben és forgó rendszerrel pl a valós évszakoknak és szezonoknak megfelelően.
Már írtam nekik pár levelet tele ötletekkel és jól megfogalmazva, de sajnos nem minden múlik rajtuk és nem biztos hogy akarnak ennyi erőt és melót beletenni....Save the world-ben pl nekem tetszik a Venture season, mert nagyjából úgy van időzítve, hogy ha most tél van, akkor "Frozen fjords" havas-jeges pályák vannak.....előtte volt Mindenszentek-Halottak napja és Halloween és ősz, akkor volt Mocsaras, ködös, őszies pálya, temetővel, katakombákkal, szellemekkel....stb stb,
-
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #22162 üzenetére
Nyitott vagyok minden újdonságra.....grafika, fegyverek, hangulat, játékmenet érdekel.....remélem csavarnak a grafikán és pl változnak a napszakokon kívül az időjárás is akár menet közben is.....szeretnék esőt, szelet, havazást....stb stb.
Víz hullámozzon, habozzon...ha belefutuk vagy ugrunk akkor fodrozódjon...lábnyomok a hóban, sárban , homokban megmaradjon.....fák dőljenek kivágás után, levelek hulljanak...stb stb.....van ott még tartalék az "Unreal Engine 5.x"-ben, csak kódolják és optimalizálják helyesen. -
GEIL
addikt
-
GEIL
addikt
Értem.
Irodában a céges PC-m és a céges laptop amit többnyire hazahordok már Win11-gyel üzemel, de azért ezzel az op.rendszerrel mindig meglep valami furcsasággal ami win10 alatt vajsimán megy az otthoni "2 gamer és 1 multimédiás PC-n"....mindegyik minimum 4 éves telepítés és döccenésmentesen mennek....teljes leállítás után 14-25 mp a teljes rendszer elindulása....játékok és más programok közben is stabil......amíg nem muszáj, addig nem telepitek Win11-et. -
hangya7
tag
Valaki találkozott már azzal a problémával, hogy Fortnite futtatásakor a játék elkezdése után reboot-ol a gép? Ahogy olvastam az Easy Anti-Cheat-hez van köze (i5-13600k gép, RX 6800XT, 64Gb, 750W táp). A gép hardverileg OK, sem GPU sem CPU stressz teszt alatt nem reboot-ol.
Van erre valami megoldás? -
30z.Samu
félisten
Én ma reggel jöttem rá, hogy mivel free to play a Fortnite, akkor is tudom Xbox felhőben tolni, ha éppen nincs rá előfizetésem. Mert jelenleg nincs és így is engedi, hogy játsszak vele.
-
draco31
veterán
Én részemről mindent megszereztem amit csak lehetett.
-
válasz
Szupercsirke #22148 üzenetére
Végre, jó szórakozást hozzá!
-
Szupercsirke
tag
tegnap újraraktam játékot 3x aztán megjavult ilyen még nemvolt
-
30z.Samu
félisten
válasz
Szupercsirke #22146 üzenetére
Ftmb
-
Szupercsirke
tag
Sziasztok fortnite nem indul el...
please close ace base before starting game... ilyet még sosem írt pedig újra is raktam -
Golden9
veterán
Lehet, hogy a nénit kellett volna idézőjelbe tenni?
Who is Ice Spice? Where did she come from? And how does she fit into the LGBTQ community? -
GEIL
addikt
"Ice Spice" néni a shopban
-
KISDUCK
addikt
-
Sziasztok!
Minding is no build módban játszottam a fortnite-ot és a mostanság aktív különféle felszerelésekkel bíró fegyverekkel nagyon élveztem a játékot. Az új évad vagy mi ez, már nagyon nem bejövős ezután. Milyen free-to-play battle royale játék van, ami olyan casual mint a fortnite és van benne red dot, stb? PUBG-vel játszottam egy keveset, de az inventory kezelés nekem egyszerűen fárasztó, amikor csak lazulni szeretnék egyet és nem kompetitíven tolni valamit. Nem akarom megtanulni, hogy level 1-2-3 stb. felszerelések hogy néznek ki, mikor mennyi fér el, stb.
-
Sefneni
őstag
Más is megkapta ma bejelentkezéskor ezt a Nike cipőt?
-
30z.Samu
félisten
válasz
nincsnév007 #22127 üzenetére
Aha, a Reload-on gondolom így marad az Oasis.
-
Sefneni
őstag
Állandó játékmódként tér vissza a Chapter 1-es map és az OG BR december 6-án.
-
30z.Samu
félisten
Most olvastam egy cikket, hogy több nagyobb autógyártó céggel kötött kollabot az Epic és benne lesznek a játékban. Ez tök jó meg minden, de kérdem én. Biztos ez a legfontosabb egy BR játékban?
-
rajzol01
tag
Sziasztok,
bocs ha rossz helyen teszem fel a rossz kérdést, de nem sikerül elindítanom PC-n a játékot : 0xc000007b hibaüzenet
Már vagy 3 yt videot megnéztem és végrehajtottam amit kellett de nem segít.
köszi ha tudtok segíteni -
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #22111 üzenetére
Köszi, élem ezt a szezont is.
-
30z.Samu
félisten
Kíváncsi voltam ez mèg működik-e…
[link]
-
WhiteWalker
nagyúr
Pfu ez a ranked reloadad gold II. rohadt nehéz ... Esélyem sincs...
-
30z.Samu
félisten
Most olyan pletykát olvastam, hogy lesz OG mód és a Chapter 1-es szezonok havonta fognak váltakozni. Az hogy az eventek is meglesznek-e továbbra is az más kérdés. De belegondolva lehet ezért is került ki az OG map a Reload módból, mert jön a mód.
-
30z.Samu
félisten
válasz
nincsnév007 #22101 üzenetére
Igen.
-
nincsnév007
addikt
ha lemegy ez az 1 hónapos szezon akkor már chapter 6 lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest