Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
Iramirez
üzenetére
Ez egyébként teljesen átlagos dolog. A legtöbb nőnek eltérő méretű a jobb és bal melle, vannak akiknél kifejezetten látványos az eltérés

Itt csak azért tűnik eltérő méretűnek szerintem, mert rajta van az a pánt és "elnyomja"
Más: Erről vélemények?
https://www.reddit.com/r/FortniteLeaks/comments/1owd6zl/chapter_7_season_1s_map_will_be_usa_west_coast/ -
0xmilan
addikt
válasz
Iramirez
üzenetére
A Runway Racer-re gondolsz, ami ingyenes volt 2023 vegen, tehat 3 evvel a Athleisure Assassin es Diamond Diva utan jott.

-
Spec
őstag
válasz
Iramirez
üzenetére
The Diamond Diva Pack
Introduced in: Chapter 2, Season 5
Release date: Dec 8, 2020
Tök ugyanez van most is, csak nyilván az eredetiben még nem volt a LEGO skin, mert akkor még a Fortnite "csak" Fortnite volt
-
-
-
Spec
őstag
válasz
Iramirez
üzenetére
Betöltési sebesség szempontjából lényeges, hogy legyen elég RAM (minimum 16 GB), és lehetőleg SSD-re legyen telepítve. Akinek 5200 RPM-es HDD-re van rakva, és van 8 GB RAM a gépében, az ne csodálkozzon hogy sokáig tölt a game. És ezen a bika proci, meg GPU sem fog segíteni.
-
-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz
Iramirez
üzenetére
Jó hát gyenge gépen persze, ott kénytelen vagy és az tök ok is. De amikor izmosabb gépen is leküldik a grafikát, hogy legyen 300fps... annyira azért nem pro játék ez, hogy erre legyen szükség (de lehet csak én nem vagyok elég fanatik, én csak játszogatok azt annyi
). -
draco31
veterán
válasz
Iramirez
üzenetére
Akkor kellene neki.
De én meg direkt valami hőkamerás cuccal voltam, és nézelődtem mindenfelé, és sehol semmi.Előző körben jó volt, ott mindig a macskát fogadtam fel, már kitanultam vele, hogy guggoltassam a bokorba magam mellé, akkor szaladgálhattak az ellenfelek mellettünk, nem támadt, amíg én sem.
-
csabiks
senior tag
válasz
Iramirez
üzenetére
Fortnite update 29.20 patch notes:
BATTLE ROYALE
• The visual indicator showing "First Match Loss Prevention" in Ranked Battle Royale & Ranked Zero Build has been temporarily disabled.
- The visual indicator showing "First Match Loss Prevention" in Ranked Battle Royale & Ranked Zero Build has been temporarily disabled.
- You will still receive First Match Loss Prevention, but it won’t be able to see the indicator until the fix is implemented in a future game update.LEGO FORTNITE
• Tower Manor stair railings can't be placed
- Players are unable to go past step 6 of the guided build for Towr Manor as the stair railings are unable to be placedROCKET RACING
• Tracks sometimes have unexpected collisions
- Tracks sometimes have unexpected collisions
• Console and Mobile players may experience hitches while navigating Discover Menu
- Console and Mobile players may experience hitches while navigating Discover MenuSAVE THE WORLD
• Materials received when recycling traps reduced
- When recycling traps players are not receiving the correct amount of materials returned to them -
-
Marcsello31
őstag
válasz
Iramirez
üzenetére
Jah, azzal is találkoztam én is, meg peter griffinel is. póknővel, pókemberrel, annak az egyik ellenségével is, van jó pár új skin.
Igazából még a vissza a jövőbe figurák hiányoznak belőle szerintem,
ma is sikerült végig vinnem egy úgymond meccset, de persze kevés voltam hozzá hogy megnyerjem, de már 30as színten vagyok.
-
draco31
veterán
-
-
-
becenevem
aktív tag
válasz
Iramirez
üzenetére
Viszont ők 100x ügyesebbek nálam, úgyhogy direkt mennek bármilyen harcba, mert van akció, azt szereti a néző.
Én meg élvezem, ha cserkészek és úgy vadászok.
Emiatt szeretem a csapat játékot, mert mindig van, aki megy előre, intézi a csatát én meg támogatom oldalról.
Kellene végre valami rakéta, gránát, mert szeretek robbantgatni.
-
0xmilan
addikt
válasz
Iramirez
üzenetére
Igen, az ezekhez a medallionokhoz kapcsolodik.
Ha felveszed, akkor regeneralodik a shielded, cserebe felkerulsz a terkepre es a tobbiek latjak, hogy merre vagy. Minel tobb medallionod van, annal gyorsabb a shield regen (vagy annal nagyobb a max shield az alternativ medallion variansok eseteben) es annal kisebb a sarga kor, szoval pontosabb latjak a poziciodat. -
törölt tag
válasz
Iramirez
üzenetére
Most nem találom a képet róla, régebben volt de kivették úgy olvasom.
Vagy az iránytűn voltak markerek, vagy a képernyő szélén körbe ilyen fehér V alakú markerek abba az irányba mutatva ahol a teammate van. Mindegy.Nem régen kezdtem el játszani a gyerek miatt, de vannak gondok.
Xbox X-en pl folyamatosan bedobálja hogy cross-plattform nincs engedélyezve amikor duózni szeretnénk (én PC). Holott be van kapcsolva mind az én accountomon, mind a gyerekén (felügyelt acc). Elkezdünk solozni aztán 20 perc múlva újra próbálkozunk és jó (vagy akkor sem). NAT Open, minden más game hibátlan a crossplay. Annyi hogy egy hálózaton vagyunk értelemszerűen, de ez nem kéne hogy gond legyen.
PC-n meg állandóan a default hangeszköz a kimeneti hang, hiába állítom át a fülesenmre és mentem el. Következő indításnál ismét a hangszórókon szól. Bemegyek a settingsbe és a fülest mutatja beállítva. Balra átváltok majd jobbra vissza a fülesre és ismét jó. Majd újraindítás után kezdődik előőről a szívás.
-
draco31
veterán
válasz
Iramirez
üzenetére
7 lakókocsi meg a benzinkút?
Ez van amikor 6db ládát jelent, shield minden esetben meg van a 100, van amikor arany fegyver nyílik, de ha csak szürke is, ott a kúton a fejlesztő.
Egy shoti meg egy AR, és meg vagyok, a többi meg hp, esetleg még a táska, arra nagyon rászoktam.
Ja meg switch-en, ott nem sokan játszanak jól.
-
válasz
Iramirez
üzenetére
A Ciri-hez köthető parkour része az egy igazi bánat volt , azt hittem kib@5zom az ablakon az egeret a géppel együtt, de azért végig küzdöttem. A kardozós - lövöldözős se egyszerű , de arra rá lehet kattani, és onnéttól sima.
A Ciri küldi dobja a Confident Ciri nevű emoticon-t, a Yennefer pedig az Annoyed Yennefer emoticon-t. Ha mindekettőt megcsinálod akkor pedig egy Banner jár , egy lány arcának a rajzával.
A Nike-os küldik se rosszak, viszonylag gyorsan végig futkostam a pályán, nem mellékesen a mai belépésnél még hpzzámvágott 70k körüli XP-t, de mivel egy lendülettel csináltam meg mindent , nem derült ki hogy melyikért kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért persze még bizakodok.

).