-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz WhiteWalker #21197 üzenetére
Ez egyszerű "ping lag" / hitbox késés ha nagyon csúnyán akarnám mondani.
LAN-on ilyen nem történhet....de sok sok ms késéssel egy terhelt szerveren megesik.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
0xmilan
addikt
válasz WhiteWalker #21197 üzenetére
Igen, ez is feature, nem bug.
-
őstag
válasz Impair1980 #21194 üzenetére
Ezt nem lépik meg egy kazuár lövöldében amit óriási számban játszanak gyerekek akiknek a legtöbb esetben amúgy is ki van jelölve az a napi 40 50 perc amikor játszhatnak.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Impair1980
aktív tag
Nálam az veri ki a biztosítékot, ha random csapattársakkal játszom, meghalnak majd egyből kilépnek! Ezeket a játékosokat minimum 1 nap kizárással büntetném!
-
mcwolf79
veterán
válasz WhiteWalker #21191 üzenetére
Ez a sarok mögül kilövöldözés eddig is így volt . Alig látszik ki , és lelő. Mocskosul idegesítő .
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
WhiteWalker
nagyúr
Jah és kurv@ OP a Waterbending... Mondom úgy hogy nálam is volt. Szinte alig használnak mást.
Nem is értem miért nem nerfelik... -
WhiteWalker
nagyúr
Tiszta bug lett ez a játék
Beakadó lövés hangok , sarokból enyhe takarásból a falat lövi de engem eltalálnak...
Grat -
Exelsior
senior tag
válasz Fortnite76 #21189 üzenetére
Nekem PC-n is lassú mostanában. Ismerősnek is. Ez bug vagy server oldali probléma. Nem a géppel lesz baj.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Fortnite76
kezdő
válasz jencsikdani #21181 üzenetére
Nem hiszem, hogy az SSD vagy HDD a ludas, a PS5 is nagyon lassan tölt be...
Vagy abban is HDD van ??
Inkább bug lesz, ez is...vagy internet...
Egyébbként rengeteg a bug : nem nyílik a láda, beszorul a karakter pl. lépcső alá, kövek közé és kb. 20 mp. míg rendbe jön a dolog...addig meg bármi történhet veled... -
pourri
aktív tag
válasz jencsikdani #21187 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem, jó játékot!
-
jencsikdani
tag
válasz jencsikdani #21186 üzenetére
oh mégse ssd-n volt valamiért hdd-re rakta. Akkor meg is van valszeg a hiba. Köszi szépen
Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
-
Impair1980
aktív tag
válasz DrTechnoid #21184 üzenetére
Bocs. Most jutott eszembe, hogy korábban az S20-as készüléken jelezte. kb 1 hónapja használok S23-at. Epic Games és Fortnite is telepítve. Értesítések engedélyezve. Az ismerősök csak akkor látják, hogy online vagyok, ha elindíttom a Fortnite-ot a telefonon. S20-ason a háttérben is futott, mert, akkor láttak, hogy elérhető vagyok!
-
őstag
válasz Impair1980 #21182 üzenetére
mindig jelzi a meghívást ha fenn van a fortnite a telefonodon. Ha nem törlöd a teló értesítéseket akkor hetekig is ott marad. Szerintem alapból így van belőve mert nekem is azonnal feldobja ha valaki invel, bár engem már nem zavar.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
pourri
aktív tag
válasz jencsikdani #21181 üzenetére
Szia, kevés neki a HDD sebessége, tedd SSD-re és úgy tégy egy próbát. Megfog oldódni a probléma.
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Korábban a telefonom jelezte, ha valaki "invájtolt". S23-as készülék. Pár hete semmi jelzés nincs. Értesítések engedélyezve! Esetleg valakinek ötlet?
-
jencsikdani
tag
Sziasztok!
Olyan problémám volt hogy játék közben az irányítás és hang is legalább 1 másodpercet késett a lenyomástól számítva. Ez egyik napról a másikra jött elő, Játék újratelepítés után megjavult. Egész nap jól ment a játék. Másnap szerettem volna belépni az tűnt fel hogy rengeteg idő mire betölt a játék, majd rengeteg idő mire a meccsre is betölt. Amire a meccs betölt már a busz a végén jár és kidobott. Ez a jobbik eset, valamikor addig tölt hogy a végén inkább kidob hogy nincs internet (Van). Most vettem az időmet és lemértem mennyi idő is mindez.
Játék elindítása a nagy connecting felirattól: (Ettől)
Annyi mint: 03(p).56(mp)
Majd a play gombtól megnyomva a meccsbe való loading:(Meccs keresés 24 másodperc volt) 03(p).29(mp) összesen mire betölt a meccsbe, nyílván rég kidobott már a végén a busz. Utána ha "gyorsabban" tölt be és még nem dobott ki akkor sincs lehetőségem játszani mivel 3 fps-em van végig. Újratelepítés előtt kb 30 másodperc volt mind a játék betöltés és mind a meccs betöltés. Mi lehet a gond ? A játékfájlokat verify-oltam nem segített.
Konfigom:
Alaplap: Asus Tuf z390 plus
CPU: Intel i5-8600k (Nincs húzva)
GPU: AORUS Radeon™ RX570 4G (Nincs húzva)
Ram: Kingston Fury beast 8gb ddr4 3200mhz (Tervben van a fejlesztése 16 gb ram-ra)
UI: A játék szinte a legalacsonyabb grafikán van most, eddig Medium és High beállítások közt volt vegyesen.[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
-
0xmilan
addikt
válasz Fortnite76 #21177 üzenetére
Nem lehet, hogy forditva vetted fel a fejhallgatot?
> Viszont a win ennek dacára aránytalanul magas volt az este...
Ilyenkor hajnalban sokkal tobb a bot a lobbykban, mert a hus-ver emberek alszanak. -
Fortnite76
kezdő
A hang is bugos volt egész este... A Visual Sound Effect az működött, de a hozzá tartozó hang ( lövés, trappolás, stb...) mindig az ellenkező irányból érkezett...Kicsit furcsa volt így játszani...A PS restartja sem oldotta meg a problémát. Viszont a win ennek dacára aránytalanul magas volt az este...
[ Szerkesztve ]
-
0xmilan
addikt
https://store.epicgames.com/en-US/p/fortnite--overclocked-combo-pack
^ Ingyen cuccok az Epic Store-ban.
Tobben irjak redditen, hogy a zold halo nem jelenik meg naluk a back blingen.
Nalam se olyan, mint a fenti kepen:
A locker szerint nem 'Reactive', szoval valoszinuleg csak bugos.[ Szerkesztve ]
-
0xmilan
addikt
válasz Sefneni #21169 üzenetére
A BP tetszett. Aphrodite es Artemis szerintem jol sikerult, meg akkor is, ha sokaknak nem tetszett, hogy nem 1-az-1-ben a concept art kinezet.
Az animalt super style-ok nem jonnek be, bar az utolso, fekete hajas lila-rozsaszin nem rossz, csak ne mozogna annyit. A mostani legutolso quest rewardos kek Aphrodite peldaul szerintem sokkal jobb, mint mint a super style-os animalt kek Aphrodite.A fegyvereknel a szokasos minta felfedezheto - minden fajtabol kell egy gagyi meg egy hasznalhato: harbinger - burst, frenzy/pump - gatekeeper, stb... Legalabb konnyu valasztani.
Az uj thermal scope-ot nagyon birom, DMR es sniper melle az a kedvenc.
Az anime tolem is tavol all es jo lenne vegre egy szezon, amiben nincs semmi kamehameha meg vizipisztoly meg overpowered
weeb shit. -
Aby_2014
aktív tag
Nekem tetszett a téma választás, illetve a pálya design is, főleg a rebel's roost környéki erdő valamint az olympus. Ez a szezonvégi káosszerű szárnyas, tekercses, káosz pengés cuccok nyakonöntve a star wars témával nekem már kicsit sok volt.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
KISDUCK
addikt
Nekem ez a 2. szezonom, de az előző jobban bejött a society bossokkal és fegyverekkel, mint a táska, grappler és shield + pisztoly kombó. Most a víz tekercs igen op, általában ha találok akkor felveszem, mert van olyan jó mint egy legend vagy mythic AR. Ez a mostani star wars téma meg gagyi a fegyvereket sem értem gyakran nagyon szórnak volt hogy valaki meg úgy használta valamelyiket mint egy snipert. A snipert meg úgy érzem mintha nerfelték volna, ritkábbak vele érezhetően a pontos találataim.
-
Sefneni
őstag
Ki hogy értékeli a mostani szezont?
Én a záróvizsgáim miatt nem tudtam túl sokat játszani, leginkább a LEGO módban farmoltam a szinteket. Alapvetőleg egyébként tetszett a téma, kiváncsi vagyok a következő szezonra.Ami viszont annyira nem tetszik:
- az animés tartalmak alapvetőleg nem állnak hozzám közel, így jobban örülnék, ha nem a BP-ben lennének
- a 100 féle Pass szerintem már túlzás, mondjuk én inkább csak a BR-rel játszom Viszont aki játszik 2-3 móddal is, azért ki kell nyitni a Vbucks-pénztárcát[ Szerkesztve ]
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Fortnite76
kezdő
válasz WhiteWalker #21167 üzenetére
Értelek én hidd el...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Fortnite76 #21165 üzenetére
Látom megfogtad a lényeget.
-
Fortnite76
kezdő
A cél nélküli élvezetet nem a szexre értettem, hanem a játékra... Ha Te ráhúzod a szexre az a Te bajod... A szex részét nem fejtem ki, ez a fórum nem erről szól, ha jól tudom... Ami a Fortnite-ot illeti, meg csak arra próbáltam reflektálni, hogy mindenkinek más és más a célja játékkal, de ettől még nem kell le f@szozni, vagy lesz@rozni a gondolatait...( Ez a mondat inkább Whitewalker Nagyúrnak szól...bocs ) Próbáljátok meg tiszteletben tartani azt, hogy másnak mi a fontos, mi a célja, vagy mit "élvez" a játék folyamán...Ennyi...
Mindenkinek jó játékot, esetleg jó "élvezetet" kívánok -
Fortnite76
kezdő
válasz WhiteWalker #21158 üzenetére
"Itt az motivál hogy legyek első az adott körben"
Ez nekem célnak tűnik, ha csak a játék élvezete miatt csinálod nem mindegy hanyadik leszel ??? -
Sirandrish
legenda
-
GEIL
addikt
válasz Sirandrish #21162 üzenetére
Hidd el egy bizonyos szint felett alkalmanként megesik majd olyan eset is....nálam legalábbis már történt olyan, hogy az egész nap folyamán már sikerült 3x és este valahogy nekem nem sikerült "elmenni" ahogy te írtad....és valóban néztem tovább a TV-t
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Sirandrish
legenda
Ott az a cél hogy elmenj.
Kétlem hogy bárki csak reszelget 10-15 percig aztán mielőtt "jó lenne", kihuzza és nézi tovabb a TV-tEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
draco31
veterán
Kicsit bele kell húzni, úgy látom lassan vége a season-nek, de még van vagy 200 vbuksi 120-as szint felett.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
GEIL
addikt
válasz Fortnite76 #21157 üzenetére
"Cél nélkül mi az élvezet ?"
Tegyük fel hogy párhuzamot vonunk a játék és pl a szexuális együttlét között.....
A játékot szerinted (is) CÉL miatt játszuk....tehát a nemi aktusnak semmi értelme ha nem lesz belőle utód, mert ugye ott a cél az utódnemzés.....vagy nem minden esetben ?
Mert ha nem minden esetben az, akkor miért hihetetlen hogy valaki csak pl évezi a játékot és kikapcsolódást úgy, hogy nem érdekli a trófea, a level szint, a skinek...de még a győzelem sem feltétlenül fontos.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Fortnite76 #21157 üzenetére
Nagy f@szság .
Ez az egész acsi vadászat a PS3 / xbox360 óta van. Előtte érdekes módon nem volt.
Volt 3 fokozat , easy , normál , hard.
Aztán, jobb esetben néhány játékban volt alternatív befejezés , netán kaptál egy másik fegyvert vagy karaktert amivel újra kezdhetted az adott gamet. Most meg ilyen szánalmas acsikat adnak , amivel próbálják rávenni a játékosokat hogy játszanak az adott játékkal és ezt sokan eszik , mivel nincs benne több tartalom és így tolják ki a játék időt.Mivel a shopban is csak néhány skin érdekel jobb esetben, ezért BP sincs előfizetve , ott is a legtöbb skin halál gagyi.
Itt az motivál hogy legyek első az adott körben , de gondolom ezzel mindenki így van. Az hogy ez mögött milyen statisztika van , pont teszek rá magasról.
Mennyi a kill/death stat? Virtuális adat , erre nem kapsz a bankban hitelt ha jó.
Ennyit is ér , elmeséled vagy megmutatod valakinek? Ha az övé jobb? Akkor mi van? Semmi.[ Szerkesztve ]
-
Fortnite76
kezdő
válasz Sirandrish #21155 üzenetére
Ott a pont...Tökéletesen igazad van !
Ha nincs célod minek játszol ??? A játék élvezete mi... ??? Cél nélkül mi az élvezet ???
Persze mindenkinek más és más a motivátora, de ezt másoknak tiszteletben kellene tartania és elfogadnia... -
Aby_2014
aktív tag
válasz WhiteWalker #21151 üzenetére
De alapvetően az, bár ez igen kicsi, inkább csak kukacka a megosztott 80 killes videóra reagálva írtam, hogy hol vagyok én ezekhez képest.
Egyébként olyan is volt amit Sirandrish írt, mikor megvettem az első okosórát csak azért mászkáltam még az udvarba is egy kicsi, hogy meglegyen egy kitűzött lépésszám.Tudom, tudom megvolt és akkó mivan, semmi, de örültem, hogy sikerült ennyi.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #21154 üzenetére
És tovább? Megyek a kövi kitüzőért, ugyanis van belőlük pár száz (vagy ezer?).
Rendszeresen mozgok, pont ezért vettem! Az én igényeimnek sokkal inkább megfelel mint bármelyik Samsung (ezelőtt az volt)!
Ezek csak számodra virtuális szarok! Nagyon sok játékosnak ezek adják az élvezetet. Valamit el akarnak érni, nem csak róni a végeláthatatlan repeptitív köröket ugyanazon a mapon, ugyanazokkal a fegyverekkel, ugyanúgy!
Ugyanez a trófea...te csak leszarozod, míg több millió ember világszerte rengeteg időt és energiát öl abba hogy a leggyorsabb, legügyesebb, legjobb legyen a kedvenc játékában!
Értem én hogy a játék élvezete miatt játszol, de te nem akarsz nyerni? Nem akarsz legalább TOP 10 vagy TOP 5 lenni, nem akarsz X embert lelőni? Nem akarsz a BP-ben előre menni? Nem akarsz egy új skint megszerezni? Nem akarsz küldetéseket csinálni? Nem akarsz ügyesebb lenni? Ez mind cél/progresszió, és valamelyikért biztosan "küzdessz"!
Valami céllal csak leülsz a monitor elé, már azon kívül hogy elteljen az idő!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Sirandrish #21153 üzenetére
Játék élvezete miatt játszom? Nem ezekért a virtuális sz@rokért.
Megkaptad a korán kelős kitűzőt , megvan , pipa , igen és tovább?
Mégegyszer nem fogod megtenni , csak azért hogy tornáz korán. Ez az eszköz is akkor ér valamit ha ki van használva, rendszeres mozgás mellett monitoroz , ergo a mozgás élvezete miatt is veszik , mint a játék. -
Sirandrish
legenda
Hogyne számítana!
Progresszió!
Ezek adják a játékok sava borsát!
Egy hónapja vettem magamnak egy Garmin sport órát ami különböző dolgokért virtuális kitüzőket ad, amit SENKINEK sem tudok megmutatni, mert ismerősi körömben senkinek sincs Garmin órája, mégis felkeltem hajnalban hogy tornázzak egyet, csak azért hogy megkapjak egy koránkelős kitűzőt!
Ezekért játszik az ember! Minél több frag, minél több kiosztott DMG, minél több win, minél jobb K/D arány, etc etc etc..
Mindenki mást szeretne, de cél az kell!!
Ha nincs előtted cél, akkor minek játszol? Főleg Fortnitetot, aminek ugye se eleje se vége!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
GEIL
addikt
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Aby_2014
aktív tag
válasz 0xmilan #21149 üzenetére
Bosszantó mikor az ember épp csak leugrik és első nyitásra vacak fegyót kap és ezért, rögtön megfekszik. Olyankor hamar romlik az átlag.
Remélem sikerül 4 felett tartanom az átlagom...Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
0xmilan
addikt
80 az uj kill record.
-
HugóBoss
tag
Szerintetek lesz SW-hez is valami pontgyűjtős event? Mint az avatarhoz a chi
-
Fortnite76
kezdő
válasz HugóBoss #21141 üzenetére
A vukiputtyogtatóval úgy kell eltalálni az ellent, hogy nyomva tartod, ha jól emlékszem a lövés gombot és miután feltöltött, a gombot eleresztve kell eltalálni a playereket. És ezt kell 4X megcsinálni...Nekem is csak 3-4 kill után esett le, hogy vmit nem jól csinálok, mert nem számolta... Már azt hittem bugos...
[ Szerkesztve ]
-
Aby_2014
aktív tag
Bakker eddig se volt leányálom az a game, de ami most van ez már őrület a köbön, a sok vicik-vacak helyett, a sok bugot szednék ki a game-ből.
Már csak a lézerkardok hiányoznak, esetleg egy kis kame hameSoha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
HugóBoss
tag
A questek gyorsan meglettek, annak ellenére, hogy a charged vukiputtyogtatót nem nagyon akarta számolni
De ma valami elképesztően bénák voltunk Bár én mondtam, hogy nagyon rászoktunk a víztekercsekre és így, hogy nem volt fix helye, elég nehezen jött vissza az a kevéske rutin...
Kezdés után kb mennyi idő, amíg belerakják a játékba a star wars farmolható cuccokat? -
mcwolf79
veterán
-
blaca83
őstag
válasz blaca83 #21136 üzenetére
Azt hittem végre kiveszik az "Avatár" cuccokat, ehelyett most minden van...!
Hádész lánca, szárnyak, villám, víz, Star Wars fegyverek....stb...stb
Véleményem szerint nagyon nagy katyvasz az egész.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz WhiteWalker #21134 üzenetére
Engem kb: 10 perc alatt fel is cseszett úgy, hogy kiléptem!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Elindult...!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Exelsior
senior tag
válasz WhiteWalker #21130 üzenetére
Ugyanez itt. Délutános vagyok reggel szoktam játszani. Majd este megnézem.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
GEIL
addikt
válasz WhiteWalker #21130 üzenetére
Kitartást !
Én elengedem haza az embereket 12:30-kor, aztán ámen, megyek haza ebédelni és pihengetni amíg a többiek hazaérnek, aztán utána toljuk a Fortit a gyerekkel------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
-
GEIL
addikt
válasz WhiteWalker #21128 üzenetére
12:00 után érdemes csak próbálkozni...de akkor sem vehető biztosra.
Ne felejtsük el, hogy ez még mindig egy "kis ingyenes" játék.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
WhiteWalker
nagyúr
"Ha nálunk éjjelre raknák, akkor a Föld másik oldalán lenne nappal a frissités...."
Azért írtam azt amit , mert tudom.
Nem hiszem el , hogy nem tudják ütemezni az idő eltolódások szerint éjjelre.
Akarnák meg tudnák csinálni , de amíg egy update után órákig áll az egész , hagyjuk is , fabatkát sem ér az egész.
Jah és még mindig nem megy[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz WhiteWalker #21125 üzenetére
Ha nálunk éjjelre raknák, akkor a Föld másik oldalán lenne nappal a frissités....szóval egyértelmű, hogy nem mi vagyunk Európában a prio1-ek.....
Az "item shop váltás" viszont nálunk éjjel 1:00 (2:00)-kor van, ami a Föld másik oldalán még napközben van.
Ezt "így osztották el".
-
GEIL
addikt
válasz WhiteWalker #21125 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
Komolyan az agyam eldurran.
Van időm játszani erre nem most frissül ez a foschtaliga egy 7.5 gigás patchel. Persze után "server not responding" vág bele ez user arcábaNem tudnák ezt másképp megoldani valahogy?? Mondjuk európai időszámítás szerint éjjelre rakni az ilyen frissítéseket??
[ Szerkesztve ]
-
0xmilan
addikt
válasz Sefneni #21122 üzenetére
Eszerint novemberben lesz egy rovid, egy honapos szezon. Gondolom olyasmi, mint tavaly olyankor az OG season volt.
Itt a 3 kis kep a Chapter 2 elso 3 szezonja:
Ha igy haladunk, akkor jovo novemberben a Chapter 3 "OG" season jon es igy tovabb...
A kovetkezo szezon nem repit vissza sehova. Az valami Mad Max-szeru sivatagos temanak tunik.
-
Sefneni
őstag
válasz 30z.Samu #21119 üzenetére
Igazinak tűnik a leakelt 2024-es roadmap, szóval várhatóak jó dolgok idén.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
30z.Samu
félisten
Egy pletyka szerint a következő szezon a Chapter 2-be repít vissza.
Sic Parvis Magna
-
blaca83
őstag
-
Lehiñito
senior tag
Igaz kratos nincs, de van egy nagyon jól, és ízlésre szabható női karakter a shopban tegnap óta Glitch személyében.
Igaz csak december óta játszok a játèkkal, de még ilyen skint nem láttam a shopban, ahol a meglévő wrapjaidat be tudod állítani és megjelenik a ruházatában. Sőt ha reaktív a wrap vagy animált akkor még pulzál meg mozog is a minta. Így gyakorlatilag ennek a skinnek rengeteg kinézetet lehet varázsolni és nem lesz unalmas. Ha bekerül a férfi változata, szerintem azt is megveszem. -
csabiks
senior tag
Az új SMG nagyon adja
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
GEIL
addikt
válasz WhiteWalker #21114 üzenetére
Láttam máshol is azt a linket és ott is a "fiatal Kratos" szerepel a 2 db fejsze/rövid pallos szerű fegyverével.....engem viszont csak és kizárólag a "Leviathan axe" érdekelne
-
GEIL
addikt
Ismét kedd, akkor frissítés a "szokásos módon".
Kratos sajnos nem érkezett meg a shopba...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Sirandrish #21110 üzenetére
Majd kedden kiderül. Ha jól láttam a BP-ben vannak még kérdőjeles helyek. Én már semmi se csodálkoznék.
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #21108 üzenetére
És nem is Shopba hanem mind BP-be?
Ezt még én se veszem be!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HugóBoss
tag
válasz WhiteWalker #21108 üzenetére
Ránézésre a fele sem igaz.
-
Exelsior
senior tag
válasz WhiteWalker #21104 üzenetére
Forrás?
-
GEIL
addikt
válasz WhiteWalker #21104 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
Jövő hét kedden jön Kratos , Jake Sully és sokan mások.
-
Rage47
veterán
Egész jól megy Xbox Cloudon egérrel és billel a Fortnite.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest