Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
KISDUCK
üzenetére
A Fortnite-ot is elérte a megszorítás.
Egyébként ez a map felé szörfözés érdekes. Gondolom ez úgy működik hogy a map széléről ugrálnak be az emberek, hogy melyik szegletét kapod az random. És ahogy szűkül a kör, úgy mozognak befele az emberek. Érdekes, bár vissza fog jönni a busz.
-
válasz
KISDUCK
üzenetére
Én még lepörgettem a traderekkel a kedvezményes Expertise küldiket , nah ez is egy végnélküli grind. Az utolsó ami meglett csinálva, az hogy a healelős botot felszedjem vagy visszahozzak az életbe bajtársakat - tízszer, mer mér is ne - , nah nekem ez tartott a legtovább mivel leginkább egyedül játszok és néha egy rémálom volt elcsípnem a heal npc-t a színes mező sarkán mert kb vagy 5en ugrottunk oda mindig.
-
GEIL
addikt
válasz
KISDUCK
üzenetére
A Founders csomagot birtokló "OG Save the world" játékosok kaptak 2 skint, ami Battle Royaleban játszható.....de egyébként minden STW-s cucc csak ott használható.
A szintén Founders-es STW játékosok nagy része még a "Vbuck farmolás miatt" tolja ezta játékmódot......napi challengek (35-80 vbucks kb) és kimondottam "vbuckot adó" pályákat én is letolom mindig......egy durva fejszámolással csak idén (01.01 - 02.19-ig) voltvbuckos pályák: 2.155 vbucks (fortnitedb.com)
napi challengek: (kb 1700-2000 vbucksTehát aki régi motoros és tisztességgel letolja amit kell STW-ben (max napi 30-60 perc), az csak idén össze tudott már szedni kb 3855 - 4155 Vbucksot, ami azért nagyon nem rossz, ha a Vbucks árakat nézzük.....
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
KISDUCK
üzenetére
Brutálisak , shotgunt nem is használnak már

Kis sniper videó: Watch unnamed | Streamable
Durva , hogy lehet ennyire tolni ...

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én anno a Chapter 2-ben csináltam meg azt hogy a tűzbogarakkal az enemy-re gyújtottam az erdőt mert nem találtam sehol. Gyakorlatilag bent égett, mert mire ki tudott volna futni elfogyott a HP-ja.