Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Szólánc.
- Astra kalandok @Első rész
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz Fortnite76 #14699 üzenetére
Vagy talán azért nem válaszolunk (vagyis inkább saját nevemben nyilatkozom), mert nem tudjuk a megoldást. Support-nak kell írni, Ők talán okosabbak lesznek, mint mi, akik a winekre meg a killekre verjük ki.
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
válasz Fortnite76 #14699 üzenetére
Nem értem miért általánosítasz. A leírásod csak rám igaz, a többiekre nem is. Ők sose tudnának 10-et lőni egy meccsen.
Addig nem tudunk neki segíteni, amíg nem lesz kép. Én azt hittem később fogja belinkelni. De azóta sincs.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sirandrish
legenda
válasz Fortnite76 #17730 üzenetére
Biztos működik, de ha nem lehet a küldike megcsinálni, akkor engem nem nagyon érdekel. Maximum ilyen-olyan beállítások tesztelésére használnám/használom majd.
Mindenesetre kösziEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
pourri
aktív tag
válasz Fortnite76 #17730 üzenetére
Köszi szépen, ezentúl küldikre én is ezt a módszert használom majd.
-
Spec
őstag
válasz Fortnite76 #17742 üzenetére
No, tegnap este kipróbáltam ezt a bot lobby módot. Tényleg működik, bár az elején nem értem miért lépkednek be idegen userek a teambe, amikor be van állítva a no fill. Ha ki is rúgom őket a teamből, akkor is visszajelentkeznek. Elég fura.
Amúgy meglepően jól játszható így. A botok nem is olyan bénák, mint gondoltam. Igaz csak végig rambóztam a mapon, de volt hogy megizzasztottak, amikor kb. 2 squad kerített körbe egy időben, és majdnem sikerült is nekik kinyírni. Olyan mintha vadásztak volna rám, mert "véletlenül" pont oda jöttek mindig ahol voltam. De persze nyertem
Gyakorláshoz, küldizéshez teljesen jó szerintem."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz Fortnite76 #18348 üzenetére
Kb a legelején volt rá lehetőség ha azóta nyomnád. Szóval, nincs már rá lehetőség.
PS5
-
30z.Samu
félisten
válasz Fortnite76 #19030 üzenetére
Én azt nem tudom, de még ennyi volt. Böngészőben néztem.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
legenda
válasz Fortnite76 #19030 üzenetére
Nekem még most is 13 meg 17 forint...
Kár hogy nem lehet többször megvenniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
válasz Fortnite76 #21053 üzenetére
> a Rankedbeli szint nem azt jelzi csak, hogy hány vihart éltél túl ???
Huh? Akkor nyilvan csak noni tudna a rangod, mert negativ vihart nem tudsz tulelni, de ugye csokkeni is tud a rangod, ha rosszul jatszol.> BR-ben mondjuk mythic X, az talán jobban tükrözi a játékos milyenségét...
Ez nem tudom, mit jelent.En is este jatszok, de csak mikrofonosokkal.
-
addikt
válasz Fortnite76 #21056 üzenetére
Jaa, hogy a lamas hatizsakokra gondolsz.
Az sem jelent sokat, mert az assist-okat is kill-nek szamolja, akkor is, ha a csapattarsad olte meg vegul. Masreszt sokan ugy jatszottak ezt ki, hogy bot lobbykba mentek es 10 AI-t bedaralni nem nehez.
A rang egesz jo indikator, de teny, hogy killek nelkul, csak magas helyezessel is lehet konnyen szintet lepni. Talan a rang + K/D arnyaltabb kepet fest, amibol latszik, ha 0 killes jatekokkal lett Unreal az illeto. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz Fortnite76 #21157 üzenetére
Nagy f@szság .
Ez az egész acsi vadászat a PS3 / xbox360 óta van. Előtte érdekes módon nem volt.
Volt 3 fokozat , easy , normál , hard.
Aztán, jobb esetben néhány játékban volt alternatív befejezés , netán kaptál egy másik fegyvert vagy karaktert amivel újra kezdhetted az adott gamet. Most meg ilyen szánalmas acsikat adnak , amivel próbálják rávenni a játékosokat hogy játszanak az adott játékkal és ezt sokan eszik , mivel nincs benne több tartalom és így tolják ki a játék időt.Mivel a shopban is csak néhány skin érdekel jobb esetben, ezért BP sincs előfizetve , ott is a legtöbb skin halál gagyi.
Itt az motivál hogy legyek első az adott körben , de gondolom ezzel mindenki így van. Az hogy ez mögött milyen statisztika van , pont teszek rá magasról.
Mennyi a kill/death stat? Virtuális adat , erre nem kapsz a bankban hitelt ha jó.
Ennyit is ér , elmeséled vagy megmutatod valakinek? Ha az övé jobb? Akkor mi van? Semmi.[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz Fortnite76 #21157 üzenetére
"Cél nélkül mi az élvezet ?"
Tegyük fel hogy párhuzamot vonunk a játék és pl a szexuális együttlét között.....
A játékot szerinted (is) CÉL miatt játszuk....tehát a nemi aktusnak semmi értelme ha nem lesz belőle utód, mert ugye ott a cél az utódnemzés.....vagy nem minden esetben ?
Mert ha nem minden esetben az, akkor miért hihetetlen hogy valaki csak pl évezi a játékot és kikapcsolódást úgy, hogy nem érdekli a trófea, a level szint, a skinek...de még a győzelem sem feltétlenül fontos.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Fortnite76 #21165 üzenetére
Látom megfogtad a lényeget.
-
addikt
válasz Fortnite76 #21177 üzenetére
Nem lehet, hogy forditva vetted fel a fejhallgatot?
> Viszont a win ennek dacára aránytalanul magas volt az este...
Ilyenkor hajnalban sokkal tobb a bot a lobbykban, mert a hus-ver emberek alszanak. -
Exelsior
senior tag
válasz Fortnite76 #21189 üzenetére
Nekem PC-n is lassú mostanában. Ismerősnek is. Ez bug vagy server oldali probléma. Nem a géppel lesz baj.
Samsung Galaxy fold 4 12/256gb/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 2X16GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,keychron k8,ROG Pugio II/Logitech G935
-
Impair1980
aktív tag
válasz Fortnite76 #21808 üzenetére
A csapattársam "csak" azért lőtt rám, hogy térjek észhez!
Természetesen nem tudott sebezni!
Nem tudom mi lett volna ha belemegyek és eljutunk 4-en a végjátékhoz! -
Rage47
veterán
válasz Fortnite76 #21841 üzenetére
Hát engem majdnem kinyírtak tegnap, pedig vele voltam. Amíg tanulgattam az irányítását, addig majdnem ledaráltak Mondom nem igaz, itt maradok szégyenben a végén még. De aztán Victory lett a vége szerencsére.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung tab s9 (256GB / 12GB ram) // Samsung Care+ (2026.szept.) // extra billentyűzet
- Eladó ÚJ Sony Ericsson X10i Luster White akku/hátlap nélkül
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest